Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Cannavaro,Cassano,Cicinho és Cicinho-t fogja a Roma választani mivel már elég régóta érdeklõdnek iránta😊

Yo, Bitch!

REALista
15:47 - A Real Madrid megállapodott a Romával Chivu ügyében. Az AS szerint a román játékos 18 millió euróért, plusz egy játékosért cserébe költözhet Madridba. Ez a játékos állítólag Baptista, Cicinho vagy Cassano lehet.

Hát ha ez igaz akkor nagyon remélem hogy Cassano megy....

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Wow!Máris elõrendelem!<#eljen>

zaki
RaulwakY
Én is LasDen verziójának jobban örülnék de Saviolát se bánnám ha jönne😄<#wink><#smile>

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Rockynhooo
én meg azt olvastam h Chivu menedzsere BArcelonaban van , és már meg is állapodtak 😄😄😄

de vmiért jobban örülök ha a te verziód igaz 😊😊😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
22:46 - Mijatovic Rómában tárgyal Chivu ügyében. Ezt az információt már több forrás is megerõsítette. A Marca szerint Chivu már igent mondott a Madridnak, így már csak a Rómával kell megállapodni.

Bár ez lõf*sztse jelent, de én örülnék neki ha jönne... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
figyeljünk mán' a szinvonalra egy kicsit.
SLICK
mindig is különc voltam ^^

Rockynhooo
remélem jön!

Robinho14
én is

Zizou5
istenem köss belém lasden -.-

LasDen
beszélj már meg tanulni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zizou5
slick ha mi At mondok te Bt mondasz.. miért? -.-

SLICK
remélem nem jön szvsz!

Rockynhooo
ne vegyétek még biztosra

SLICK
Na kiváncsi leszek Szaviólácskára <#szomoru2>

Rockynhooo
nem hivatalos

hunbasser
Saviola akkor tényleg megvan?ezekszerint már csak be kell mutatni? 😊

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
ezt ma én is olvastam csak úgy hogy a "KEselyû" nyilatkozta ezt 😄😄😄😄

ProGabe
Calderon azt nyilatkozta,hogy õ bizony már február környékén tudta,hogy Capellot elküldik,mondván a Madridnál nem elég az eredmény,a szép játék a fontos,és nem azt adta az edzõ a szurkolóknak amit akartak
hát a jó édes... ne vegyen már minket,szurkolókat ennyire hülyére!!!kétszeresen is rossz a memóriája:egyrészt õ pont akkortájt mondta hogy Capello marad,másrészt februárban és elõtte tényleg nem azt nyújtotta a csapat amit akartunk.azóta viszont megnyertük a bajnokságot,és jövõre is min ezt akarjuk.igaz,szép játékot is szeretnénk,de ahhoz meg ugyebár elengedhetetlen eredményesség,nem fog megállni a másik csapat,ha valaki bemutat egy szép cselt...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ForzaInter
hát szted Mancini hhova rakná be... Vieira fényévekel jobb, egyébként ez az üzlet nekünk is felesleges meg nektek is😄 mer nekünk felesleges mégegy vkp nektek meg Adri😄

Yo, Bitch!

Schuster örül Metzelder és Saviola leigazolásának. Továbbá nem szeretne megválni Cannavarotól és Robinhotól.

Na akkor Saviola is megvan 😊
A második mondatnak is örülök

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

<#nyes><#nyes><#nyes>

Jót röhögtünk, leülhetsz, elégtelen

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REALista
Kell a francnak Adriano fõleg nem egy Diarráért cserébe...

B+, remélem nem mennek bele...

ForzaInter
cserepadra jólesz.

Yo, Bitch!

Rockynhooo
duck or no Duck?
Adriano-Diarra csere a láthatáron! Mint arról beszámoltunk, az Inter brazil támadója akár Milánóban is klubot váltana, de az is lehet, hogy Madridban köt ki.
Az ok: médiaértesülések szerint az Inter mindent megtesz azért, hogy megszerezze Mahamadou Diarrát a Real Madridtól. Az olasz gárda a 26 éves mali középpályásért Adrianót plusz 7 millió eurót ajánlott a királyi gárdának, amely épp támadót keres Ruud van Nistelrooy mellé.

Zizou5
annyiban érint h nem igaz. de annyiban nem hogy "nagyon csúnyák ezek a spanyol lapok, Mijatovics is fújj<#mf1>"

Robinho14
az a flém h mijatovic kapja be meg ienek ez flém barátom-.-

Rockynhooo
"ha kaka a Milanban marad és a két csapat összekerül a bl-ben a Milan kiveri a Realt mint a pinty"

ámondj királyfi 😄

Zenszkij
Érinti õket hát, ha kaka a Milanban marad és a két csapat összekerül a bl-ben a Milan kiveri a Realt mint a pinty. Káká nagyon jó. De reméljük a Real is összeszedi magát a sorozatban jövõre.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LasCar16
nem flém, tudtommal titeket is érint<#whatever>

#acm

SLICK
mert menõ -.-

ProGabe
még nem biztos,ez nem hivatalos,majd ha bejelentik akkor foglalkozunk vele nyugi
-.-.-.-.-.-.-.-.-
ebbõl a smileyból kb 1000 van az utolsó 5 oldalon -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

9:47 - Schuster 1+1 évre ír alá. A plusz egy év feltételei még nem ismertek.
ezt így senki? -.-

BUDA > miskolc.

Robinho14
azért ne flémelj

LasCar16
Az AC Milan hivatalosan cáfolta az AS információit(kitalációit) miszerint Kaká megkérte Berlusconi-t hogy hadd mehessen a Realhoz,mivel a Milanban mindent megnyert már. nagyon csúnyák ezek a spanyol lapok, Mijatovics is fújj<#mf1>

#acm

ForzaInter
na egyiknél se lesz sztem vmi nagy szám, menjen ha annyira akar.

Yo, Bitch!

LasCar16
Arsenal, MU az ügynöke szerint a legesélyesebbek

#acm

ForzaInter
bár eza nyilatkozat elég nagy kacsa sztem, mert J.Zanetti-nek is áradozott a csapatunkról hogy mennyire szeretne jönni.

Yo, Bitch!

miilann
gondolom próbálja növeli az árárt.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

ForzaInter
:😄DDDDDDDDDDDddddd

ez az ember már vicc, interjúban istenít minket hogy mennyire szeretn it jáccani stb. most meg m,ár tikteket istenít😄D

Yo, Bitch!

Rockynhooo
Tevez:
Nem vágyom az Interbe, ez egyszerûen hazugság - jelentette ki az argentin. - Én ilyet nem mondtam, és még semmit nem írtam alá az Interrel. A Real Madrid? Szeretnék a királyi klubban játszani, de egyelõre a madridiak sem vették fel velem a kapcsolatot.

Oziris666
Ja,azért irta alá Drogba az 5éves szerzõdést😊

kaká-t meg ugysem engedik el

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

ForzaInter
Malouda már nagyon közel van a Chelsea-hoz, Quaresma-t meg állítólag ma jelentik be Atletico-nal hogy érkezik😊

Yo, Bitch!

hunbasser
az idei átigazolási keretünk 160 millió €

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Kaká,Fabregas,Lampard,Malouda,Quaresma,Tevez,meg még szted kéne egy balhátvéd,ez minimum 160 millió,amit most itt felsoroltál,és a balhátvédet még bele sem számoltam...

nem kéne még vki? -.- mondjuk Cech meg Van der Saar,nem? -.-

ReaL MaDRid x siempre

miilann
sztem nem vagy tisztaban a real anyagi helyzetével:c

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||