Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
Hát ha ez igaz akkor nagyon remélem hogy Cassano megy....
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!
de vmiért jobban örülök ha a te verziód igaz 😊😊😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Bár ez lõf*sztse jelent, de én örülnék neki ha jönne... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
hát a jó édes... ne vegyen már minket,szurkolókat ennyire hülyére!!!kétszeresen is rossz a memóriája:egyrészt õ pont akkortájt mondta hogy Capello marad,másrészt februárban és elõtte tényleg nem azt nyújtotta a csapat amit akartunk.azóta viszont megnyertük a bajnokságot,és jövõre is min ezt akarjuk.igaz,szép játékot is szeretnénk,de ahhoz meg ugyebár elengedhetetlen eredményesség,nem fog megállni a másik csapat,ha valaki bemutat egy szép cselt...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Yo, Bitch!
Na akkor Saviola is megvan 😊
A második mondatnak is örülök
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Jót röhögtünk, leülhetsz, elégtelen
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Adriano-Diarra csere a láthatáron! Mint arról beszámoltunk, az Inter brazil támadója akár Milánóban is klubot váltana, de az is lehet, hogy Madridban köt ki.
Az ok: médiaértesülések szerint az Inter mindent megtesz azért, hogy megszerezze Mahamadou Diarrát a Real Madridtól. Az olasz gárda a 26 éves mali középpályásért Adrianót plusz 7 millió eurót ajánlott a királyi gárdának, amely épp támadót keres Ruud van Nistelrooy mellé.
ámondj királyfi 😄
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
-.-.-.-.-.-.-.-.-
ebbõl a smileyból kb 1000 van az utolsó 5 oldalon -.-
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ezt így senki? -.-
BUDA > miskolc.
#acm
Yo, Bitch!
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
ez az ember már vicc, interjúban istenít minket hogy mennyire szeretn it jáccani stb. most meg m,ár tikteket istenít😄D
Yo, Bitch!
Nem vágyom az Interbe, ez egyszerûen hazugság - jelentette ki az argentin. - Én ilyet nem mondtam, és még semmit nem írtam alá az Interrel. A Real Madrid? Szeretnék a királyi klubban játszani, de egyelõre a madridiak sem vették fel velem a kapcsolatot.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Yo, Bitch!
nem kéne még vki? -.- mondjuk Cech meg Van der Saar,nem? -.-
ReaL MaDRid x siempre