Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Lampardért bejelentkezett a Barcelona sõt még a Juventus is.
Terry nincs megelégedve a fizetésével, mert Shevchenko és Ballack is többet keres nála pedig még csak tavaly érkeztek.. (pedig hogy modnta nemrég, hogy a Chelseaban képzeli a jövõjét)
Drogba olyan csapatba igazolna, ami garantálja neki a BL gyõzelmet. Azt mondta: aggasztja, hogy a Chelsea-vel egyedül a BL-t nem tudta megnyerni és ezen változtatni szeretne, holott nagyon jól érzi magát a klub színeiben.
Érdekes...
Boldog Születésnapot Kivánunk !!<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#papakacsint>#papakacsint>
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Szinte már minden megvan csak az az egy telefon hiányzik....úgy látszik még ezt se akarodzik meg tenni a vezetõség... .D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
szoval most mivan? chivu a miénk? vagy most ki ment el tölünk cserébe? robben? malouda ? nem értem. bocs kicsit bevok állva.
micsoda kérés 😄
Majd elfelejtik azt nézhetnek 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Chivut származása miatt nem kedvelem, de amíg jól játszik addig semmi bajom nem lesz vele...
szvsz Chivu méltó a Realhoz!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
viszont Chivunak nem örülnék mert sztem nem egy akkora játékos aki a Realban játszon.pl Samuel se felelt meg:S
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
on
Robben milyen yo is lenne, és sztem nem is kacsa amit írtam az elõbb!
Chivu meg remélem már alírta a szerzõdést 😊
vannak kivételek nálam is: Zidane, Nasri, de a többi mehet a sunyiba...franciák fúj....
Nem tom miért utálják sokan a franciákat, ugyanolyan mint az angol spanyol brazil holland... játéktechnika más az lehet, de attól kitûnõ játékosok (sztem) lsd.: VB, EB selejtezõk
A londoni együttes 15 millió fontot kér a blancóktól a 23 éves játékosért cserébe, a felek hamarosan tárgyalóasztalhoz ülnek.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM
Nem tudom ki ez de hiszek neki!😄DD
németeket meg franciákat én sem szeretem de hát ha yol játszik tõlem jöhet, a csapat a fõ !
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Hát ez LOL.... 😄
Ki gondolta volna, hogy 20 milliónál többet kérnek érte.....bár inkább ne jöjjön....az ok még mindig ugyanaz... 😄