Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
sztem tudod te azt 😛

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
Akkor az kilõve. Látszik újságban le vannak maradva ^^

9csöves9
Ranieri azt nyilatkozta,hogy nem fog ajánlatot tenni a Juve,és Lampard biztosan marad

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

SLICK
Nemrég olvastam a Chelsea háza táján történtekrõl.. Hát nem semmi ami ott van :| Robbennel nem számolnak, tehát részben miénknek érezhetjük.
Lampardért bejelentkezett a Barcelona sõt még a Juventus is.
Terry nincs megelégedve a fizetésével, mert Shevchenko és Ballack is többet keres nála pedig még csak tavaly érkeztek.. (pedig hogy modnta nemrég, hogy a Chelseaban képzeli a jövõjét)
Drogba olyan csapatba igazolna, ami garantálja neki a BL gyõzelmet. Azt mondta: aggasztja, hogy a Chelsea-vel egyedül a BL-t nem tudta megnyerni és ezen változtatni szeretne, holott nagyon jól érzi magát a klub színeiben.

Érdekes...

Lombardini
Na most akkor mi van a Chivu üggyel?

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Oncsi
Alfredo Di Stéfano ma 81 éves!
Boldog Születésnapot Kivánunk !!<#worship><#eljen><#papakacsint>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

LasDen
12:39 - Michael Laudrup elismerte, hogy mindenben megegyezett a Getafe csapatával, s õ lesz a kis madridi alakulat következõ vezetõedzõje.

Szinte már minden megvan csak az az egy telefon hiányzik....úgy látszik még ezt se akarodzik meg tenni a vezetõség... .D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Oncsi
Egyenlõre senki sem a mienk !! Metzelder igen !! de még edzõnk sincsen,szal semmi sem biztos !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Zizou5
énis fanatikus francia real madrid ferencváros szurkolo vok : )

szoval most mivan? chivu a miénk? vagy most ki ment el tölünk cserébe? robben? malouda ? nem értem. bocs kicsit bevok állva.

hunbasser
kíváncsi vagyok,h miért mondod ezt 😛 konkrét választ kérek 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
23:08 - A Getafe abban az esetben elengedi ingyen Bernd Schustert, ha a Madrid vezérkarából valaki felhívja õket. Ellenkezõ esetben a Getafe ragaszkodik a kivásárlási árhoz. A Real Madrid holnap tervezi bemutatni a német trénert. (radio marca, Agustín Castellote)

micsoda kérés 😄
Majd elfelejtik azt nézhetnek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
ezt ne itt tárgyaljuk meg..

franc0
szitokszó

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Robinho14
ésha nem játszik jól akkor érdekel h román?

SLICK
mint mondtam: míg jól játszik engem nem érdekel!

Robinho14
attol mert román lehet h kurvára jófej.ne itélj valakit a származása miatt!(tanács)

SLICK
Azért az angol bajnokság durvább a spanyolnál... Ha annyira sérült nem is lesz, de a színészkedést tovább fejlesztheti

Chivut származása miatt nem kedvelem, de amíg jól játszik addig semmi bajom nem lesz vele...

Rockynhooo
eddig Cannavaro sem felelt meg mégis nagy játékos 😊
szvsz Chivu méltó a Realhoz!

Robinho14
igaz de sztem nem lessz az😄
viszont Chivunak nem örülnék mert sztem nem egy akkora játékos aki a Realban játszon.pl Samuel se felelt meg:S

Rockynhooo
hát az nem! de lehet többet le sem sérül... ! mindenki lesérülhet ennyi erõvel! bár igazad van h Robben kiváltkép sérülékeny!

de ha állandó sérült lesz, az nem jó

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Robinho14
15 milka nem sok Robbenért!!!!

Rockynhooo
magát a népet nem szeretem! de itt zárjuk le 😊

on
Robben milyen yo is lenne, és sztem nem is kacsa amit írtam az elõbb!
Chivu meg remélem már alírta a szerzõdést 😊

Rockynhooo
detoo mint én 😊

SLICK
Hát ez elvégre nem francia topik nincs is értelme vitázni róla h miért jók/rosszak a francia játékosok... Csak azért nem kell leírni õket vagy csak elõttem ne fikázd õket mert azért harapok ^^
-.-

LasDen
igen tudok róluk 😄
vannak kivételek nálam is: Zidane, Nasri, de a többi mehet a sunyiba...franciák fúj....

SLICK
Erre csak azt tom mondani: Zidane, Makelele...
Nem tom miért utálják sokan a franciákat, ugyanolyan mint az angol spanyol brazil holland... játéktechnika más az lehet, de attól kitûnõ játékosok (sztem) lsd.: VB, EB selejtezõk

miilann
akkor megyek én.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

hunbasser
én is így vagyok már vele

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
José Mourinho útjára engedi Arjen Robbent. A Chelsea részérõl Peter Kenyon ügyvezetõ a napokban ugyan még próbálta lehûteni a játékos klubváltását érintõ spekulációkat azon kijelentésével, mely szerint a holland szélsõ remekül érzi magát a Stamford Bridge-en, a futballista bizonyosan nem a londoniaknál kezdi meg a következõ szezont. A Real Madrid elnöke, Ramon Calderón töretlenül próbálta elérni célját, a Kékek menedzsere pedig az ügyben személyesen egyeztetett Kenyonnal, aki végül jóváhagyta a szélsõ klubváltását.
A londoni együttes 15 millió fontot kér a blancóktól a 23 éves játékosért cserébe, a felek hamarosan tárgyalóasztalhoz ülnek.

Rockynhooo
én is csak akkor hiszem el ha a Madrid.com-on kint lesz

REALista
Én most már csak akkor fogom elhinni hogy leigazoltunk valakit ha benyomnak róla egy képet Real mezben a Bernabeuból miközben átöleli Raúlt és azt mondja hogy nagyon örül hogy itt játszhat...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

totl
Kaká kell mindenféleképpen szerintem

Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM

hunbasser
és tényleg 😄DDDDDdddddddd

BRONZETTI: CHIVU PREFERA BARCELONA

ReaL MaDRid x siempre

az aki korábban a barcával mondta szó szerint ugyanezt

REALista
19:24 - Bronzetti: "A Madrid és a Roma megállapodott Chivu ügyében."

Nem tudom ki ez de hiszek neki!😄DD

Rockynhooo
nekem már mind1 kijön csak jöjjön <#idiota>
németeket meg franciákat én sem szeretem de hát ha yol játszik tõlem jöhet, a csapat a fõ !

erre hasonlít a nevem 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
DJ Balek -.-

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ezaz,végre csináltak hozzá szinkront (Y)

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Tökre hasonlít Kaplár F. Józsefhez (Sport 1)... 😄

LasDen

Hát ez LOL.... 😄

LasDen
Ha meglesz az üzlet és Kikinho megy akkor remélem nem Dani Alvez jön....

REALista
látnok-e vagy?O_o

ForzaInter
pedig õt fogják😄

Yo, Bitch!

REALista
<#wow1><#wow2><#wilting><#confused>

LasDen
francia

SLICK
elvileg egyértelmû, hogy védõért védõt kérnek, de semmiképp ne Cicinhot :S

SLICK
mi a baj vele? <#zavart2><#idiota>

LasDen
A Lyon ragaszkodik elvéhez, miszerint 25 millió euró alatt semmiképp sem válik meg Maloudától.

Ki gondolta volna, hogy 20 milliónál többet kérnek érte.....bár inkább ne jöjjön....az ok még mindig ugyanaz... 😄