Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

zalan05
bocs nem akarok beleszólni de ha sikerül nektek Kaka-t leigazolni ami KB:80 milla lesz akkor már nem lesz pénz ilyen nagy játékosokra max egyre

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

SLICK
tom elhiszem itt valóban én fogalmaztam rosszul (fáradok így hajnal 2kor), hisz sztem Higuaín nagy vétel volt, látszik milyen teehtséges. Biztos sokra viszi még! RvN-t nem kommentálom különösebben a játéka rendkívül fontos, holott pár hónapja még én is megkérdõjeleztem ezt. Raúlnak csak egy tényleg nagyon jó formát kellene hoznia, kicsit belefásult h régóta ebben a csapatban van (ezzel egyáltalán semmi bajom nincs sõt szeretném is ha végig maradna de akkor õ is húzzon bele mint Beckham, hogy amíg itt van mindent beleadni a további sikerekért)! Reyes szerezze továbbra is a fontos gólokat, legalább játszon úgy mint az utsó meccsen. Robinhotól picit többet várok, egy kis odafigyelést és pontosságot. Amúgy nem tenném ki a csapatból õt sem!

Rockynhooo
természetes, nem arról van szó!

csak nem értem minek 9 uj játékos! :|

meg nem feltétlen az igazolásokra értettem h badarságok hanem pl ilyenekre: "Csatárunk már van 5 is de mindenképp kell egy nagy játékos is"
nem tom sztem mindegyik csatárunk nagyjátékos! Sõt mindegyik nagyobb mint Tevez szvsz!

nem kötekszem! Béke
<#wink>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
Ezek csak az én meglátásaim.. nem muszáj így lennie. Elvileg elmondhatom a véleméynem nem?

Rockynhooo
uj kapus nem kéne?
bocs de szvsz írtál helyenként badarságokat!

SLICK
Én azt mondom: Barca igazolásaira válaszul mindenképp kell Kaká. Középpályásunk alig van: Emersonnak mennie kell, mivel nem számolnak vele, így igazából hívnám Fabregast vagy v. d. Vaartot, de ha Lampard akkor jöhet õ is. Robben helyett Malouda-t figyelném, mivel õ nem sérülékeny és legalább olyan szintû játékos mint Robben. Még csak nem is szimulál és nem önzõ. Becks helyére Querasmara voksolok.
RC hiánya miatt kell egy bal hátvéd, Chivu sztem nem ártana (bár románokat nem szeretem -.-). Nem tudom mi lesz velük: R. Bravo, Pavón, Mejia. talán 1-2 fiatal kéne helyettük, de igazi tehetségek legyenek ha õk tényleg menni akarnak..
Csatárunk már van 5 is de mindenképp kell egy nagy játékos is. Tevezre számítok inkább mert nekem Saviola nem sejtet vmi sokat. Fõleg ha Barcánál nem tartanak rá igényt, akkor nehogy mi szánjuk már meg! Drogba se lenne rossz, de nála megfigyeltem kisebb önzõzést, de ne legyen igazam (végülis gólokat rúg ezért is lenne helye a csapatban).
Sztem muszáj nagy játékosokat hozni a csapatba mert ez az idény igen csak pofon vág minket pedig én az utsó percig optimista szoktam lenni. Nem bántam volna ha Henry-t vagy Abidalt hamarabb kiharcoljuk magunknak... De mindegy, akiket felsoroltam garantált h agyonverünk mindenkit! ^.^

Robinho14
1 évig jó lessz😄

REALista
Bár kérdés hogy Murinho belle illik-e a "játszunk szépen és nyerjünk meg mindent" stratégiába...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Robinho14
😄 pontosan😄

REALista
Ha már áll a bál akkor Drogba mellett Murinho is jöhetne...😊

Rockynhooo
apám az mekkora lenne 😄 RVN & Drogba 😮 😄
inkább bele sem gondolok 😄
asszem az Eto'o , Henry páronsnál is nagyobb lenne!

Rockynhooo
akkor MEtzelder megvan? én azt hittem még nem írt alá, de akkor nagyon yo!
LAmpard szvsz hamarabb menne barcaba, lehet azért utasította vissza szerzõdést, de ha hozzánk tart nem vok ellene 😄!
lesz itt uj klasszis nálunk is 😊

ProGabe
chelsea-nél egyébként áll a bál rendesen,Drogba bejelentette hogy menni akar 😮(RvN mellé aki szeretné:kezeket fel 😊
alves meg,pffff.mind focistaként,mind emberként nálam nem jön számításba

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Zizou5
minek dani alves..? ottvan cicinho, salgado torres?! mifaszonak még1 jobb szélsõ védo? inkább chivu, és kaká helyett lampárd, az esélyesebb, hisz visszautasította a szerzõdésajánlatot a chelseanél. én lampardra szavazok és/vagy queresma.

LasDen
Dani Alves nagyon nem kéne ide sztem....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
Robo kihúzta Dungát a kakiból,szépek voltak a gólok (Y)

MIJATOVICS NYILATKOZATA A REAL MADRID VÁRHATÓ IGAZOLÁSAIRÓL

„Kaká megszerzését nem adjuk fel, mert számunkra nem létezik lehetetlen. Mindazonáltal nem fogjuk ráépíteni az új csapatot, hiszen tudjuk, hogy elképesztõen nehéz feladat õt elcsábítani Olaszországból.

Robbent egy éve figyeljük, nemzetközi szinten is kiemelkedõ futballista.

Daniel Alves egy nagyon sokoldalú játékos, de el kell döntenünk, hogy tényleg szükségünk van-e rá, vagy nem.

Saviola szerzõdése június 30-án járt le, számításba vesszük a leigazolását.

A védelemben Metzeldert már leigazoltuk, a találgatásokkal ellentétben Chivuért azonban nem vagyunk harcban. Gabi Milito viszont egy nagyon szimpatikus alternatíva."

mondok erre egy nagy HMMMMM-öt,hiszen ezeket eddig is tudtuk,persze délután óta azt is hogy az új edzõ bejelentéséig semmi sem hivatalos,és fõként nem biztos

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
Robinho egy laza mesterhármast vágott Chile ellen a Copan....bár nem játszottak jól a brazilok, de az uccsó 2 gól szép volt😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jaj, madridista fórum, ,,jó-e Schuster vagy nem" vitatémában elhangzott egy okos érv mellette:

,,nade hagyjukis ezt a témát mert SCHUSTER kiválóan fog dolgozni ebben biztos vagyok"

Tehát úgy van és kész, bírom az ilyen meg nem értett zseniket 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
nem rossz ha elkapja a fonalat! ügyes srác Frank!

ProGabe
Frank Lampard nem fogadta el a Chelsea új szerzõdésajánlatát

én azt mondom startoljunk rá erõsen,egyrészt Kaka nem biztos hogy meg lesz,másrészt úgyis megint teszt-szezon elé nézünk -.-,én meg kíváncsi vagyok mit tudna ez a Frank gyerek spanyolban
az más kérdés,hogy ezzel csak a fizetését tornássza még feljebb...
ja,és nehogy a barca vigye el elõlünk mert felrobbanok

Zizou5
-.-

ProGabe
aaaahaaaa...és azt tudtátok ha a MAMA szó betûi közül elveszünk egyet,három másikat pedig kicserélünk,akkor azt kapjuk hogy SÖR?
(bocs,tudom,régi)

hunbasser
😄DDDDddddd

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Ha Marcelora szóban kicseréljük a M és a r betût akkor az kapjuk hogy Barcelona!<#idiota>
Csak gondoltam megosztom veletek ezt a fontos információt...<#hehe>

Rockynhooo
MArcelora gondoltam én is !

Zizou5
én errõl nem tudok. ki tud ilyenrõl h biztosan kölcsönadjuk?

szerintem csak kölcsön akartuk.. :/

LasDen
megy kölcsönbe nem?

Zizou5
de van. marcelo-.-

LasDen
mér lenne felesleges? bal szélsõként is bevethetõ és tuttommal nincs bal szélsõnk....

Rockynhooo
nah Chivurol még nem is hallottam h jöhet 😄 de sztem kacsa, meg szvsz felesleges is lenne!

A Barca 7 millió fontot és Ludovic Giulyt ajánlotta vagy 10 millió fontot készpénzben, azonban közben a Real Madrid is beszállt a versenybe egy újabb ajánlattal és a Barcelona úgy döntött, nem akar részt venni egy ajánlat-háborúban. Közben a Barcelona leigazolta Eric Abidalt a Lyontól, ezzel is egyértelmûvé téve, hogy nincs szükségük Chivura.

ProGabe
egy igen tetszetõs nyilatkozat:

Real Madrid's sporting director, Predrag Mijatovic, says the Spanish champions have several transfer targets almost secured, but will wait until a new coach has been appointed to finalise the deals.

Germany centre-back Christoph Metzelder has penned a deal with Real, but Mijatovic is holding fire on several other new arrivals until Fabio Capello's successor is unveiled.

He told the club's official website: "First we have to present the coach, while respecting the one who just left and the one who is coming in. Then the players will arrive.

"We have already closed some deals and others are in the works, but I am realising that we are building a team that will win.

"We want young people. If it comes to 30-year-old veterans and a 24-year-old, I'd stick with the latter.

"I'm not planning on seeing ten players come and eight leave every year."

na ez most mennyire lehet igaz?már majdnem teljesen megegyeztünk a játékosokkal,de még az edzõre várunk?hát akkor jelentsék be az edzõd miharabb vazzeg!!!!!!!!!!4

REALista
Kár hogy szinte biztos hogy kacsa...😞

robotnyk
sztem bullshit, de legyen.
én még egyáltalán nem izgulnék a helyedben 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Nuno88
nagyon remélem h kacsa...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Állítólag Kaká találkozott Berlusconi-val, akit arra kért, hogy miután mindent megnyert a Milannal, engedje õt új kivívások elé, hadd igazoljon a Realhoz.

Hoppá, hát ha nem kacsa (amire kb. 5% csak az esély 😄), akkor beigazolódna, amire gondoltam. Hogy miután igazából nincs motiváció, mivel megnyert mindent, odébáll.
De ezt a szitut nem tudom elképzelni, valahogy fura

ne vicceljünk már, Barca kiselejtezett játékosai jöjjenek ide? Hát álljunk már meg, rajtunk röhögne mindenki, épp azért, mert nem egy nag eresztés a srác. Gyors, ügyes, de valami hiányzik

Zizou5
na srácok. megvannak a képek a döntõrol a pubbol. vmvr és én topikunkba lehet oket megtekinteni: méghozzá itt.

Rockynhooo
én a kezdeteketõl Van der Vaart-ra szavazok! nekem õ lenne az ideális a csapatba!

Zizou5
minek az?! : D majd odaáll mondjuk mijatovic. vagy ha mindenki elfoglalt, a helyi wc takarito : D

LasDen
most jutott eszembe....igazolásokról beszélünk, de még edzõnk sincs....

hunbasser
most lesz 31 éves.ha olcsó,akkor sztem még simán megéri arra a 2-3 évre,addig még úgyis gyors lesz,én egy jó szélsõnek tartom,csak be kell illeszkednie.ráadásul gond sincs vele,nem az a nagypofájú játékos

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Úgy értettem h kicsit megerõltethetnék magukat, ha tényleg le akarják igazolni ^^

Kakát is megvehetnék már

Ezt most úgy mondod, mintha csak egy csettintésbe kerülne 😊. Hát õk is akarják, már 1 éve, észrevehetted volna 😄.

Zizou5
minek ennyi játékos má kicsit idegesít hogy 200jo játékopst felsoroltok. robben+1 csatár pl. saviola. 1 védo pl heinze bal oldalra. ennyi. igazábol nem kell több egetvero játékos. esetleg még queresma de az má a teto. -.- nem kell ide ez meg az 200millioért aztán mereszti a seggét. olyan kell aki olcso, es buszke arra hogy itt jácchat és kuzd minden egyes meccsen, mert tudja, bármikor lecserélhetik.

robotnyk
mellesleg Tevez pár napja ugye az újságok szerint az nyilatkozta, hogy az Interbe menne, most meg azt, hogy Madridba jönne, ki tudja melyik igaz, melyik nem, vagy mi hangzott el egyátalán. megjegyzem, Robbennel ezt eljátszottuk tavaly, akkor is állítólag megegyeztünk már az ügynökével, aztán fél nap múlva cáfolta az apja, hogy szó sincs semmilyen megegyezésrõl.
ProGabe
egyetértek,100%-ig
a gond az,hogy Tevez szerintem a Chelsea-é lesz,majd meglátjátok...
Robben hírnek nagyon örülök,a gond vele az hogy nagyon sérülékeny és egy primadonna

robotnyk
ezzel nem igazán értek egyet. jó játékos, de nem hasznos. ha pályán van, övé minden labda, a többieknél csak kölcsönben lehet.
totl
giuly egy nagy szar játékos és öreg+barcás sztem rohadt nagy baromság lenne a megvétele.

Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM