Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
csak nem értem minek 9 uj játékos! :|
meg nem feltétlen az igazolásokra értettem h badarságok hanem pl ilyenekre: "Csatárunk már van 5 is de mindenképp kell egy nagy játékos is"
nem tom sztem mindegyik csatárunk nagyjátékos! Sõt mindegyik nagyobb mint Tevez szvsz!
nem kötekszem! Béke
<#wink>#wink>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
bocs de szvsz írtál helyenként badarságokat!
RC hiánya miatt kell egy bal hátvéd, Chivu sztem nem ártana (bár románokat nem szeretem -.-). Nem tudom mi lesz velük: R. Bravo, Pavón, Mejia. talán 1-2 fiatal kéne helyettük, de igazi tehetségek legyenek ha õk tényleg menni akarnak..
Csatárunk már van 5 is de mindenképp kell egy nagy játékos is. Tevezre számítok inkább mert nekem Saviola nem sejtet vmi sokat. Fõleg ha Barcánál nem tartanak rá igényt, akkor nehogy mi szánjuk már meg! Drogba se lenne rossz, de nála megfigyeltem kisebb önzõzést, de ne legyen igazam (végülis gólokat rúg ezért is lenne helye a csapatban).
Sztem muszáj nagy játékosokat hozni a csapatba mert ez az idény igen csak pofon vág minket pedig én az utsó percig optimista szoktam lenni. Nem bántam volna ha Henry-t vagy Abidalt hamarabb kiharcoljuk magunknak... De mindegy, akiket felsoroltam garantált h agyonverünk mindenkit! ^.^
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
inkább bele sem gondolok 😄
asszem az Eto'o , Henry páronsnál is nagyobb lenne!
LAmpard szvsz hamarabb menne barcaba, lehet azért utasította vissza szerzõdést, de ha hozzánk tart nem vok ellene 😄!
lesz itt uj klasszis nálunk is 😊
alves meg,pffff.mind focistaként,mind emberként nálam nem jön számításba
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
„Kaká megszerzését nem adjuk fel, mert számunkra nem létezik lehetetlen. Mindazonáltal nem fogjuk ráépíteni az új csapatot, hiszen tudjuk, hogy elképesztõen nehéz feladat õt elcsábítani Olaszországból.
Robbent egy éve figyeljük, nemzetközi szinten is kiemelkedõ futballista.
Daniel Alves egy nagyon sokoldalú játékos, de el kell döntenünk, hogy tényleg szükségünk van-e rá, vagy nem.
Saviola szerzõdése június 30-án járt le, számításba vesszük a leigazolását.
A védelemben Metzeldert már leigazoltuk, a találgatásokkal ellentétben Chivuért azonban nem vagyunk harcban. Gabi Milito viszont egy nagyon szimpatikus alternatíva."
mondok erre egy nagy HMMMMM-öt,hiszen ezeket eddig is tudtuk,persze délután óta azt is hogy az új edzõ bejelentéséig semmi sem hivatalos,és fõként nem biztos
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
,,nade hagyjukis ezt a témát mert SCHUSTER kiválóan fog dolgozni ebben biztos vagyok"
Tehát úgy van és kész, bírom az ilyen meg nem értett zseniket 😄DD
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
én azt mondom startoljunk rá erõsen,egyrészt Kaka nem biztos hogy meg lesz,másrészt úgyis megint teszt-szezon elé nézünk -.-,én meg kíváncsi vagyok mit tudna ez a Frank gyerek spanyolban
az más kérdés,hogy ezzel csak a fizetését tornássza még feljebb...
ja,és nehogy a barca vigye el elõlünk mert felrobbanok
(bocs,tudom,régi)
Csak gondoltam megosztom veletek ezt a fontos információt...<#hehe>#hehe>
szerintem csak kölcsön akartuk.. :/
A Barca 7 millió fontot és Ludovic Giulyt ajánlotta vagy 10 millió fontot készpénzben, azonban közben a Real Madrid is beszállt a versenybe egy újabb ajánlattal és a Barcelona úgy döntött, nem akar részt venni egy ajánlat-háborúban. Közben a Barcelona leigazolta Eric Abidalt a Lyontól, ezzel is egyértelmûvé téve, hogy nincs szükségük Chivura.
Real Madrid's sporting director, Predrag Mijatovic, says the Spanish champions have several transfer targets almost secured, but will wait until a new coach has been appointed to finalise the deals.
Germany centre-back Christoph Metzelder has penned a deal with Real, but Mijatovic is holding fire on several other new arrivals until Fabio Capello's successor is unveiled.
He told the club's official website: "First we have to present the coach, while respecting the one who just left and the one who is coming in. Then the players will arrive.
"We have already closed some deals and others are in the works, but I am realising that we are building a team that will win.
"We want young people. If it comes to 30-year-old veterans and a 24-year-old, I'd stick with the latter.
"I'm not planning on seeing ten players come and eight leave every year."
na ez most mennyire lehet igaz?már majdnem teljesen megegyeztünk a játékosokkal,de még az edzõre várunk?hát akkor jelentsék be az edzõd miharabb vazzeg!!!!!!!!!!4
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Hoppá, hát ha nem kacsa (amire kb. 5% csak az esély 😄), akkor beigazolódna, amire gondoltam. Hogy miután igazából nincs motiváció, mivel megnyert mindent, odébáll.
De ezt a szitut nem tudom elképzelni, valahogy fura
ReaL MaDRid x siempre
Ezt most úgy mondod, mintha csak egy csettintésbe kerülne 😊. Hát õk is akarják, már 1 éve, észrevehetted volna 😄.
a gond az,hogy Tevez szerintem a Chelsea-é lesz,majd meglátjátok...
Robben hírnek nagyon örülök,a gond vele az hogy nagyon sérülékeny és egy primadonna