Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
háthaha van fölös 100 millád akkor vedd meg õket....de minek õk neked? haveroknak akarod mutogatni?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
Nekem kell mind2... xd

LasDen
én Robbennek jobban örülnék kárezsma helyett.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
ForzaInter
jó játékos, csak kicsit önzõ... C.Ronaldo-nal jobb, csak õ nincs anyira agyonsztárolva...

Yo, Bitch!

RVN, Ramos, Cannavaro, Torres, Diarra, Robinho, Casillas, Guti, Raul, Higuain...

Ebbõl 6 stabil, tuti kezdõ. Gutit, Rault, Higuaint, Torrest nem ide számítottam, velük 10... De Gago, Marcelo is itt van 😊

Jah, alig vannak 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

de minek még egy uj játékos?!?!?! nézd meg a csapatot a tavalyi hoz képest ? már alig vannak a bajnok csapatbol
REALista
14:51 - A Radio Marca szerint Cicinho a Roma csapatában folytatja.

Hát ha ez igaz akkor lehet hogy mégis jön Alves...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

pont eltaláltad 24 éves
LasDen
Sztem is meg lehetne próbálni....sok veszteni való úgy sincs.....

zaki
Jobbszélsõ, igazi cselgép, igaz kicsit önzõ, akárcsak Cristiano Ronaldo. Nagyon tuti lövõsei vannak, volt néhány elképesztõ gólja a Portóban. Játszott már õ is a Barcelonában nem is oly régen 2 évet, de ott nem váltotta meg a világot, akárcsak anno Simao Sabrosa.
Most hirtelen nem vágom, de szerintem most 24 éves.

zaki
Be is fosnék... 😄
Úristen, de jó lenne... xD

Rockynhooo
jaja sztem is yo ötlet lenne megpróbálni 😊

Quaresma milyen poszton játszik és milyen szinten? õt annyira nem ismerem, mert nem követem nyomon a Portugál bajnokságot!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

REALista
De szép lenne ha igaz lenne...😊

egy spanyol radio (cadena cope) szerint leigazoltuk Quaresmat 34 misiért, 6 évre. Legalábbis ez megy a marca-s forumokon.

Sztem szokásos szivatás...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

robotnyk

szintén megfelelt 😊
Biztosan jobban játszanak mint balbo meg a többi
Royston Drenthe, Wesley Sneijder és Ruud Van Nistelrooy is pályára léphet vasárnap, a spanyol Szuperkupa visszavágón.

Hát, megpróbálnám, hiába nem ismerik egymást

szoltan
Még a Del Bosque érában játszott így a csapat, nem?
Robi Carlos-Helguera-Hierro-Karanka-Salgado

Hala Madrid!

zaki
Ez így nem hangzana rosszul.

Rockynhooo
én Ramost hagynám jobbszélen , remélem k.pályát erõsítünk nem védelmet!

robotnyk
mellesleg a Chelseaben a hétvégén keretben sem volt Robben, szóval van rá esély, hogy vele is számolhatunk.
robotnyk
vannak olyan pletykák, hogy Cicinho elmegy szóval nem biztos. viszont ha jobbhátvédnek igazoljuk, akkor sok lesz a középhátvéd (mert akkor ugye ott lesz Ramos, Cannavaro, és a két új fiú). kivéve, ha átálunk 3 középhátvédes rendszerre, és mondjuk Drenthe és Daniel Alves játszana ilyen elõrébb tolt szélsõ hátvédet.
zaki
Dani Alves nem tudna jobbszélsõt játszani? Szerintem oda akarnánk leigazolni.

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

helyes, minél hamarabb 😊

robotnyk
robotnyk
Drenthe rendben átesett az orvosi vizsgálaton.

délután fél 7kor mutatják be, a hivatalos honlap szerint Sneijderrel együtt.
Forza Italia
Snejder jó játékos. Grat nektek h meg tudtátok szerezni. Sok sikert kívánok neki.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

RaulwakY
😄

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Ja minek? azért a pénzért másik posztra kéne igazolni!
RaulwakY
Na végre😊-Snejder a miénk!!!-Már télleg csak Robben kéne vagy Quaresma és minden a miénk lenne idén😊

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Ne már...

Nem szeretem a stílusát, olyan tenyérbemászó pofákat tud vágni...

Akkor viszont Cicinhot tényleg eladni kéne, arról meg nincs hír

u. i.: Éljen Sneijder megvan 😊

Rockynhooo
még 1 védõ? áh nem hinném , nagyon meglepne 😮

LasDen
23:55 - Az El Larguero szerint Dani Alves lesz a meglepetés Madridban! A hírek szerint a blancók 35 millió eurót ajánlanak a Sevillának.

De mééért? Ugyan olyan mint Cicinho....ugyan azt tudják nagyjából....

SLICK
NA ez így este nagyon jó hír!!!

LasCar16
minél nagyobb a becsvágy,annál nagyobb a bukás😛PP, nem leszek rosszmájú remélem helyrerakja a középpályátokat, sok sikert neki-.-

#acm

Rockynhooo
„Nagyon büszkék vagyunk, hogy Ryan Babel után egy újabb saját nevelésû játékosunkat tudtuk eladni egy nagy európai klubnak – nem kevés pénzért. Ellenben szomorúak is vagyunk, ugyanis egy nagyszerû játékost vesztettünk el a BL-selejtezõk elõtt, de nem tagadhattuk meg tõle ezt a lehetõséget” – mondta Martin van Geel technikai igazgató.

hát köszönjük 😊

amúgy sztem megérte a 27et, meg 5 évre írt alá! korrekt üzlet volt , mindenki számára 😊

Rockynhooo
huhuu mi lesz itt .) nem tom feldolgozni h Sneijder az irányítónk 😄 extázisba vok 😄😄

LasDen
há majd 10 év múlva azt írják, hogy õk már 10 éve megírták hogy Káka (<#hehe>) a madridba igazol..... 😄

zaki
😄DDDD

robotnyk
a marca.com cikk elején ki van írva, hogy a marca már július 16dikán megjósolta a játékos átigazolását. igen fiúk, azzal a sok kamu szarral, ami az elmúlt években közel sem jött be, miért nem dicsekedtek? -.-
ProGabe

óriási!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
követném a példád de nincs itthon sör....<#sir>

LasDen
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Rockynhooo
na neeeeee 😄 ezt nem hiszem el 😊 istenem de yooooo

(hûtõ ki nyit, sört kivesz és tölteni xD )

zaki
Igeeeeeeeeen!

Na, most már csak Robben kéne, és/vagy Quaresma... 😊

REALista
Jaja közben én is utána néztem 100% hogy nem kamu!!!<#smile>

robotnyk
kint van a realmadrid.comon, szóval ennek mostmár lehet hinni. én pedig marhára örülök neki, mert Sneijder nem csak hogy fontos igazolás, iszonyatosan jó, még fiatal, de már tapasztalt játékos, és emelett az egyik kedvenc játékosom.
LasCar16
<#sir>

#acm