Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A spanyol állami televízió szerint a Real Madrid megállapodott a Sevillával Dani Alves ügyében.
Egyszerû: Ha nem játszik a Real ellen akkor ide igazolt
plliiiizz
köfköf
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
20:40 - Robben ezen a héten a Real Madrid játékosa lesz (Cadena Ser).
Hát persze.....én meg fület növesztek, de még a bejelentésre várok...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!
Off
A 13000 az szép 😄 1000 se kevés, de jó dolgom volt, mert már kb tudtam mindenrõl, így suhantam a szövegben 😄
Bátor fiú...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Jah csak anynit kináltak érte,ahogy Robo mondta !!!
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
BUDA > miskolc.
ReaL MaDRid x siempre
ekkora viccet...
ReaL MaDRid x siempre
Pedjanak nem használ ez a maffiózó stílus...... 😄
1000 akkor bakfitty 😛 Zizounak a 300 meg igazán kevés.
ReaL MaDRid x siempre
goal.com cikke szerint (http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=381285) elõször elfaxolt a Madrid egy ultimátumot.
24 millió eurót kínáltak Sneijderért, és 3 óra gondolkodási idõt adtak. Az Ajax válaszul engedett a 30 milliós kezdeti árból 3 milliót, de azt mondták, hogy csak akkor tárgyalnak tovább, ha udvariasak velük szemben.
A Madrid ekkor visszavonta az ajánlatát, és azzal fenyegetõzött, hogy más játékost szerzõdtetnek Sneijder helyett.
Egy nap eltelt, az Ajax várt, de nem jelentettek be új madridi igazolást, aztán a Real Madrid bocsánatot kért, és elfogadta a 27 milliós vételárat.
Gratulálok, nagyon kemény akart lenni Mijatovic, de baromi rossz idõben... Szégyenletes...
Elmegyek nyaralni, lemaradok vagy 1000 üzenettel, de kitartó vagyok és bepótoltam, és közben is folyamatos tájékoztatást kaptam, szóval képben vagyok, nem csinálom azt, hogy nyaggatom a népet hogy meséljen, úgyhogy megnyugodhattok, már ha bárki is nyugtatásra szorulna, de ezt nem tudhatom 😄
Bocsi a sok értelmetlen szövegelésért, csapjunk a lecsóba.
Drenthe-szupi, Sneijder-szupi, felkészülési meccsek meg amilyenek a felkészülési meccsek általában, kísérletezõek, felemás eredménnyel. Pont sikerült elkapni a Sevilla elleni meccs ismétlését, és tényleg egy eléggé érdekes felállásban érdekes kezdõcsapattal álltunk fel, nem is látszott összeszokottnak ez az összeállítás, Raúl meg akármennyire a kedvencem, akármennyire tisztelem, akármennyire vezér és kell a csapatba kapocsnak, az már látszik, hogy egyedül ékként nem tud mit kezdeni, utóbbi idõben is inkább TKP szerepkörben díszelgett, és hacsak nem idézi majd korábbi önmagát, akkor tényleg padra fog szorulni, ez esetben jogosan. Balboa meg Gago is csalódást keltett, igazat adok az elõttem szólóknak velük kapcsolatban.
Kíváncsi vagyok hogy ez az egészen új csapat ezzel az egészen új felfogással hogy és mikorra fog beérni, képesek lesznek-e hamar beilleszkedni és megfelelõen felpörgetni magukat, én a végletekig bizakodó vagyok, és a felkészülési meccsekbõl se vonok le messzemenõ következtetéseket, inkább énis csak 5-6 bajnoki után, amikor már teljes kerettel, tétmeccsen legjobb összeállításban látom játszani a csapatot.
Ennyit szerettem volna, és persze mindenkinek további kellemes nyarat és napot, és már várom a két újonc bemutatkozását
Ui.: gratulálok Szalai Ádámnak a Castillába való leigazolásáért!!!<#eljen>#eljen>
Bátor fiú...
szval akkor kell egy szélsõ és kész, mindegy melyik odalra, Robinhot lehet variálni 😊
Gago jobbszél xD ez télleg büntetett 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ezért kéne még Robben,mert akkor átmehetne Robinho a jobboldalra,lehet,hogy ott jobban is nyomná.de Quaresma sem lenne rossz,és akkor Robinho maradhatna a mostani helyén
ReaL MaDRid x siempre
Diego Lopez 7 millióért ment el.
sztem : Casillas
Ramos, Metzelder , Cannavaro , Drenthe
Gago, Diarra , Sneijder , Robinho
Saviola , Nistelrooy
csak õk összesen 4 embert igazoltak,mi meg 7-et(ezenkívül még 5-en jöttek fel a Castillából és hárman jöttek vissza kölcsönbõl)
mondjuk nálunk nagyobb takarítás volt 😄
ReaL MaDRid x siempre
már célegyenesben vagyunk(ami az átigazolásokat illeti),még Robben kéne,ha õt nem sikerülne megszerezni,esetleg Quaresma,akkor aztán lenne szép foci,na meg nem mindig az a jó,ha önzetlen 😊 kell 1-2 ilyen cselgép a csapatba.
ha Cicinho elmegy,akkor sem kellene Dani Alves...nekem is elég unszimpatikus,meg azért ha már jönnie kell valakinek,akkor ne legyen már még egy brazil,bár mostmár nem sok van.
így kéne lennie a hátvédsornak szvsz,ha Cicinho elmegy,és még Canna így is ott lenne padon,lehetne rotálni,mert ott van lesz még Salgado,Marcelo,etc.
Drenthe-Pepe-Metzelder(esetleg -S.Ramos,és szinte mindenkinek van cseréje.
eddigi érkezõk és távozók:
Real Madrid -20.700.027
Zugang
Soldado (CA Osasuna) * -
Miguel Torres (Real Madrid 😎 -
Christopher Schorch (Hertha BSC) 1.000.000
Jordi Codina (Real Madrid 😎 -
Adrián González (Real Madrid 😎 -
Granero (Real Madrid 😎 -
Jerzy Dudek (FC Liverpool) ablösefrei
Javier Saviola (FC Barcelona) ablösefrei
Pepe (FC Porto) 30.000.000
Christoph Metzelder (Borussia Dortmund) ablösefrei
Alberto Bueno (Real Madrid 😎 -
Julio Baptista (FC Arsenal London) * -
Balboa (Racing Santander) * -
Royston Drenthe (Feyenoord Rotterdam) 13.000.000
Wesley Sneijder (Ajax Amsterdam) 27.000.000
Abgang
Carlos Diogo (Real Saragossa) 4.000.000
Pavón (Real Saragossa) ablösefrei
Mejía (Real Murcia) ablösefrei
Raúl Bravo (Olympiakos Piräus) 2.300.000
Pablo García (Real Murcia) * ?
Diego López (FC Villarreal) 7.000.000
Roberto Carlos (Fenerbahce SK) ablösefrei
Jonathan Woodgate (FC Middlesbrough) 10.000.000
David Beckham (Los Angeles Galaxy) ablösefrei
Iván Helguera (Valencia CF) ablösefrei
Summe: 44.000.027 Summe: 23.300.000
ReaL MaDRid x siempre
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"