Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nagyon remélem hogy tényleg hivatalos...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Pff szart se ér....mindenkivel megtudnak egyezni, kivéve a csapataikat.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!
nem tudhatjuk még mi lesz, még a transfer idény sem ért véget...
26-án kezdõdik a bajnokság,egybõl egy könnyed atletico elleni meccsel
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sztem alapvetõen nem volt gáz a játékkal, Sevilla otthon hozta a szokásos agresszív paraszt stílusát (egyszerûen nekem ez ugrik be ha látom õket játszani, parasztok), és ez persze nehézzé tette. (De tavaly se sûrûn kaptak ki otthon) De néhány játékos gyenge formája betette a kaput. Ramos, aki tavaly húzóemberünk volt, idén mi van vele? Múltkor is ritka sz*r volt már elnézést. Balboa, nem volt tegnap ez a szint elég. Aztán Gago, észre sem lehet venni. Na most azért egy Drenthe(Robben)-Sneijder a középpályán elképzelhetjük mennyive jobb. Meg egy RVN elöl, Raul nagyon gyér.
Kiemelném Cannavarot, rohadt jól játszott.
Horváth Feri meg... Egy sokszorosával jobb csapat miért csak 1-0-ra nyer? Sõt majdnem 1-1...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ReaL MaDRid x siempre
Gagoról pedig mindig is az volt a véleményem,h lusta,kis alibizõs sunyi,nem teszi oda magát a meccsekre,tavaly talán 1-2 kivétel volt,már ha játszott.
szerintem át kéne állni sima 4-4-2-be,vagy ha már Gago és Emerson is szar,akkor legyen egy jó támadó,mondjuk egy 4-1-2-1-2-es felállás,és akkor maradna hely Sneijdernek,elõl meg egyszerre RvN és Saviola,az egyetlen vkp meg Diarra,de õ legalább biztosan végzi a dolgát.a 4-4-2-nél meg azért lenne jobb,mert Diarra és még vagy Gago,vagy Emerson(de inkább egyik se) feljebb lenne tolva,és szerintem Diarra nagyon jól passzol,és Gago is jól passzolna,ha tényleg odatenné magát.
és igen,az összes igazolást már kb 3 héttel ezelõtt el kellett volna intézni.lehet,h 10-12 millió €-val többe fájta volna az érkezõ játékosok(persze ezt a 10-12 M-t nem egyenként értem),de legalább jobban össze tudnának szokni a csapattal,és akkor az a 10 milka már egybõl nem sok egy jó szezonkezdésre.
"ez lenne a szép játék, hogy minnél kevesebbel kapjunk ki idegenben?"
azért ezzel a kerettel még szerencse,hogy csak ennyit kaptunk,örülni kéne,hogy a Sevilla sem volt bombaformában,idegenben meg kifejezetten jó eredmény ez.majd otthon meg eldöntjük a szuperkupa sorsát.
ReaL MaDRid x siempre
Pepe-t meg hogy kinézte magának a Ferkó!10-bõl 7-szer jól le is Pepézte Canna-t,így mindig szegény gyerek rontott el mindent XD
pedig látszik hogy nagyon érzi a labdát,a játékot,õ pl jó lesz 1-2 tétmeccs után szvsz
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szegény srác mit kapott ma tõlünk... 😄
Mondjuk teljes joggal, iszonyatosan sz@r volt.
Különben pedig jó ha az 1iket meg tudjuk szerezni.
Sûrgõsen be kell vásárolni aug. 31-ig, különben ez kevés lesz.
Egyébként Roboval egyetértek.
remélem Schusti összedob valami pofás felállást ,ami minden pályán levõnek fekszik,és akkor jönnek majd a támadások szépen sorjában
nem tudom miért,de én most bizakodóbb vagyok,mint meccs elõtt.talán mert látom hogy van hova fejlõdni,és bízom benne hogy meg lesz Sneijder 😊
ja és én kimondom,biztos sokaknak nem fog tetszeni:hiányzik Becks!!!
Ez a hozzáállás és teljesítmény gyenge lesz, de bízom a csapatban és remélem, hogy ez amolyan "altató" jellegû meccs volt.
azt mondjuk nem értem, hogy ha az összes felkészülésin 1 vkpval és 2 csatárral játszottunk, most miért csináltuk fordítva? ez lenne a szép játék, hogy minnél kevesebbel kapjunk ki idegenben?
Gagonak javaslom, hogy feküdjön be egy privát klinikára, és operáltasson le egy darabot abból a nagy arcából, különben ilyen alibi szarral amit csinál, nincs helye ebben a csapatban. könyörgöm gyerek, itt vagy már fél éve, de még mindig olyan pofákat vágsz, mintha fél kiló citromot szopogattál volna el meccs elõtt.
Rault felejtsük el, fõleg ha egy szem csatárral akarunk játszani. jó tudom, RvN nincs, de Raul akkor is kevés lenne, ha játszana, és nem csak bujócskázna a védõk között a partjelzõvel. Egyszerûen nem lehet valakit csak azért játszatni, hogy rajta legyen a csk szalag.
kell Sneijder, és kell Robben is. vagyis nem, kellett VOLNA, már 1 hónappal ezelõtt. ha egyátalán clownderon és mijatovicc lebír igazolni valakit a középpályára a következõ 3 hétben, majd lehet imádkozni mindenféle istenhez, hogy ne márciusra szokjon össze a középpálya.
ki nem szarja le a szuperkupát, de ez a keret a középpályán elmondhatatlanul gyenge.
Amúgy Cannavaro nem hozza azt a pluszt amit kéne, inkább Metzelder játékára lettem volna kiváncsi
szerk.:
kommentátor: - "Calderón sokadjára túr a hajába."
Calderón magában:- Ezt elkúrtuk!
<#idiota>#idiota> bocs ez lehet szar volt
Kiv leszek Saviolára.
Már most többet csinált, mint Balboa... 😛
Simán be lehetett volna fújni ezt is.
2-0 kikapunk!
balboa meg mennyen boxolni :\
Zaki: támogatásod köszönöm 😄
Én bízom a csapatban, de ez most még nekem is övön aluli :|
No nézzük Baptistát..
HALA MADRID!!