Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
22: 33 - HIVATALOS: Sneijder a Real Madrid játékosa.

Hát nagyon remélem hogy tényleg hivatalos...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
én mindig elkezdek olvasgatni 😄 amúgy azon kívül h kikaptunk a Sevillatol , és Drenthe megvan ... nagyon más nem 😊 jah meg Szalai Ádám a CAstillába igazolt!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

1-2 millio választja el snejdert a madridtól ez a lényeg
hunbasser
ezt utálom...mindig ez van.olvass 😛

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
na. az biztos, hogy nem fogok elolvasni 300hszt. mi tortent?

LasDen
ezt most nem értem, de biztos igazad van.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ez biztos mivel meg egyezetek biztos 1-2 millióval kevesebbet akkarnak adni
REALista
20:34 - A Real Madrid megegyezett Kaká édesanyjának nõvérével a brazil játékos 3 évre, évi 4 millió eurós fizetésért cserébe igazol Madridba abban az esetbe, ha Kakával, a Milánnal és a család többi tagjával is sikerül megegyezni...😄

LasDen
19:11 - A Real Madrid megegyezett Wesley Sneijderrel. A holland játékos 5 évre, évi 2.2 millió eurós fizetésért cserébe igazol Madridba abban az esetben, ha az Ajaxszal is sikerül megegyezni.

Pff szart se ér....mindenkivel megtudnak egyezni, kivéve a csapataikat.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
hétvége van....ilyenkor szar se történik....

snejeder jön megy?
RaulwakY
én úgy gondolkodom, h bízom a csapatban és megnyerhetünk bármit csak most nem sikerült...-de azért köszöntem szépen😉<#smile>

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Rockynhooo
bööööölcs 😉 ellég merészen jelentessz ki dolgokat :\

nem tudhatjuk még mi lesz, még a transfer idény sem ért véget...

RaulwakY
semmi😄-címvédõk maradunk<#smile>-legalábbis abban reménykedem<#confused>

Idén örüljünk ha 3. hely a miénk lesz
RaulwakY
XD - csak viccnek számtam az elõzõt😄-természetes h én is a mostani bajnokságra koncentrálok 😄 - a jövõ majd csak a bajnokság vége után érdekel majd - XD

LasDen
jövõõre... chö 😄 Akkor már új edzõ új csapat lesz 😄

ProGabe
jövõre?kit érdekel mi lesz jövõre!? :S
26-án kezdõdik a bajnokság,egybõl egy könnyed atletico elleni meccsel

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

RaulwakY
Akár így, akár úgy Sevvila otthon volt stb...-nyerhettünk volna de lesz ez még máshogy is😉-jövõre ha 6-7-et nem adunk nekik egyet se XD-mellesleg messze van még a jövõre:S 😄

na elemeznék én is. 😄

Sztem alapvetõen nem volt gáz a játékkal, Sevilla otthon hozta a szokásos agresszív paraszt stílusát (egyszerûen nekem ez ugrik be ha látom õket játszani, parasztok), és ez persze nehézzé tette. (De tavaly se sûrûn kaptak ki otthon) De néhány játékos gyenge formája betette a kaput. Ramos, aki tavaly húzóemberünk volt, idén mi van vele? Múltkor is ritka sz*r volt már elnézést. Balboa, nem volt tegnap ez a szint elég. Aztán Gago, észre sem lehet venni. Na most azért egy Drenthe(Robben)-Sneijder a középpályán elképzelhetjük mennyive jobb. Meg egy RVN elöl, Raul nagyon gyér.

Kiemelném Cannavarot, rohadt jól játszott.

Horváth Feri meg... Egy sokszorosával jobb csapat miért csak 1-0-ra nyer? Sõt majdnem 1-1...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
mondjuk volt Pepének is egy-két húzása,ahol kicsit gyorsabban kezdett el a szívem dobogni :\ de azért összességében nem volt rossz.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
egyetértek.bár Pepe néha csinált olyan dolgokat...na,majd azért remélem,h meg fogja õ még érni az árát.

Gagoról pedig mindig is az volt a véleményem,h lusta,kis alibizõs sunyi,nem teszi oda magát a meccsekre,tavaly talán 1-2 kivétel volt,már ha játszott.

szerintem át kéne állni sima 4-4-2-be,vagy ha már Gago és Emerson is szar,akkor legyen egy jó támadó,mondjuk egy 4-1-2-1-2-es felállás,és akkor maradna hely Sneijdernek,elõl meg egyszerre RvN és Saviola,az egyetlen vkp meg Diarra,de õ legalább biztosan végzi a dolgát.a 4-4-2-nél meg azért lenne jobb,mert Diarra és még vagy Gago,vagy Emerson(de inkább egyik se) feljebb lenne tolva,és szerintem Diarra nagyon jól passzol,és Gago is jól passzolna,ha tényleg odatenné magát.

és igen,az összes igazolást már kb 3 héttel ezelõtt el kellett volna intézni.lehet,h 10-12 millió €-val többe fájta volna az érkezõ játékosok(persze ezt a 10-12 M-t nem egyenként értem),de legalább jobban össze tudnának szokni a csapattal,és akkor az a 10 milka már egybõl nem sok egy jó szezonkezdésre.

"ez lenne a szép játék, hogy minnél kevesebbel kapjunk ki idegenben?"

azért ezzel a kerettel még szerencse,hogy csak ennyit kaptunk,örülni kéne,hogy a Sevilla sem volt bombaformában,idegenben meg kifejezetten jó eredmény ez.majd otthon meg eldöntjük a szuperkupa sorsát.

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
és még finoman fogalmaztál!õ és gago egyáltalán nem Real Madrid szintû játékosok :\
Pepe-t meg hogy kinézte magának a Ferkó!10-bõl 7-szer jól le is Pepézte Canna-t,így mindig szegény gyerek rontott el mindent XD
pedig látszik hogy nagyon érzi a labdát,a játékot,õ pl jó lesz 1-2 tétmeccs után szvsz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
Hát, tényleg hiányzik, egy fokkal jobb pléja, mint Balboa... 😛PP
Szegény srác mit kapott ma tõlünk... 😄
Mondjuk teljes joggal, iszonyatosan sz@r volt.

zaki
Meg kell venni Robbent a balszélre, irányítónak Snijdert, jobb szélre pedig Quaresmát, és akkor heppi leszek... 😄
Különben pedig jó ha az 1iket meg tudjuk szerezni.
Sûrgõsen be kell vásárolni aug. 31-ig, különben ez kevés lesz.
Egyébként Roboval egyetértek.

ProGabe
azért azt tegyük hozzá,hogy a középpálya labdaszerzésben és labdajáratásban egész jó volt(legalábbis az 1. félidõben),de irányítani a támadást nem egy Balboa-Gago-Diarra 3-as foglya,Guti pedig kevés pótolni 3 embert,Robo meg 3-4 méterrel elõttük van
remélem Schusti összedob valami pofás felállást ,ami minden pályán levõnek fekszik,és akkor jönnek majd a támadások szépen sorjában

nem tudom miért,de én most bizakodóbb vagyok,mint meccs elõtt.talán mert látom hogy van hova fejlõdni,és bízom benne hogy meg lesz Sneijder 😊

ja és én kimondom,biztos sokaknak nem fog tetszeni:hiányzik Becks!!!

maffioso
jaok😄(basszameg😞 )

\"If in doubt, flat out!\"

Rockynhooo
banner

Rockynhooo
yo védelmünk lesz az idényre az tuti 😊 , Iker yol véd továbbra is, középpályánk nincs ... :S , csatáraink rugnának golokat , de így h nincs elõkészítõ réteg elég nehéz :S ! BAlboat rakjuk vissza a CAstillaba vagy mennyen el boxolni, Gago meg adhatna le az egojaból :\

maffioso
mennyi lett?shol nem látom:S

\"If in doubt, flat out!\"

SLICK
Cipész olyan nyugodt volt mindig mikor mutatták, h ember nyugodtabb nem volt nála.. Calderón meg elégedett lehet.

Ez a hozzáállás és teljesítmény gyenge lesz, de bízom a csapatban és remélem, hogy ez amolyan "altató" jellegû meccs volt.

robotnyk
a védelmünk Ramoson kívül egész tûrhetõ, onnantól elõre egyelõre tragédia. középpálya konkrétan nincs, ezért támadások sincsenek.
azt mondjuk nem értem, hogy ha az összes felkészülésin 1 vkpval és 2 csatárral játszottunk, most miért csináltuk fordítva? ez lenne a szép játék, hogy minnél kevesebbel kapjunk ki idegenben?

Gagonak javaslom, hogy feküdjön be egy privát klinikára, és operáltasson le egy darabot abból a nagy arcából, különben ilyen alibi szarral amit csinál, nincs helye ebben a csapatban. könyörgöm gyerek, itt vagy már fél éve, de még mindig olyan pofákat vágsz, mintha fél kiló citromot szopogattál volna el meccs elõtt.
Rault felejtsük el, fõleg ha egy szem csatárral akarunk játszani. jó tudom, RvN nincs, de Raul akkor is kevés lenne, ha játszana, és nem csak bujócskázna a védõk között a partjelzõvel. Egyszerûen nem lehet valakit csak azért játszatni, hogy rajta legyen a csk szalag.
kell Sneijder, és kell Robben is. vagyis nem, kellett VOLNA, már 1 hónappal ezelõtt. ha egyátalán clownderon és mijatovicc lebír igazolni valakit a középpályára a következõ 3 hétben, majd lehet imádkozni mindenféle istenhez, hogy ne márciusra szokjon össze a középpálya.

ki nem szarja le a szuperkupát, de ez a keret a középpályán elmondhatatlanul gyenge.
hát ez nagyon gyenge madrid vót
SLICK
talán a régi még mindig Casillas... ami persze nem is baj, védéseire igencsak nagy szükség lesz..
Amúgy Cannavaro nem hozza azt a pluszt amit kéne, inkább Metzelder játékára lettem volna kiváncsi

szerk.:
kommentátor: - "Calderón sokadjára túr a hajába."
Calderón magában:- Ezt elkúrtuk!
<#idiota> bocs ez lehet szar volt

zaki
Cipész bácsi végre lehozta a boxost... :c
Kiv leszek Saviolára.
Már most többet csinált, mint Balboa... 😛
Simán be lehetett volna fújni ezt is.

zaki
Tudom, hogy a Feyenoordból vettük meg, poénból kérdeztem... :o

LasDen
azért egy kicsit túlreagáljuk a dolgot sztem.....most menne mindenki lincselni Calderónt, de azé nyugizni kell :d Take it íízíí

SLICK
ez elõbb még nagyon király volt a meccs.. nem de? :c

Rockynhooo
veszünt ott még vkit sztem tuti! mert ilyen középpályával neki vágni az idénynek :| 😮

zaki
Pepe helyett nemhogy megvettük volna Sneijdert, vagy Quaresmát. Sokkal nagyobb erõsítés lennének. Metzelder, vagy Cicinho meg ott pimpósodik a padon, középpálya meg egy kaki.

Én mondtam: Nincs rend a csapatban és ez látszik!!
2-0 kikapunk!
REALista
Ahogy mondod!😊

zaki
😄DDDD

REALista
Lehet hogy egy box meccsen jobban megállná a helyét!😄

Rockynhooo
Gagoban nem látom a tüzet :S ! hát igen a Sneijder nagy lövõ, szabadrugás még egy érv mellette😊!
balboa meg mennyen boxolni :\

hunbasser
inkább Nietot kellett volna játszatni ott.

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Balboát hozza már le cipész bácsi, rossz nézni...

SLICK
egyetértek veled. Calderon meg remélem kapja a fényeket ettõl a "látványos" focitól és marhára jól érzi magát.

Zaki: támogatásod köszönöm 😄

Én bízom a csapatban, de ez most még nekem is övön aluli :|
No nézzük Baptistát..
HALA MADRID!!

hunbasser
na,jött Baptista.kéne Saviola,nem tudom mit vacakol Schuster

ReaL MaDRid x siempre

REALista
ÁÁá ne is mond nekem is ez jutott eszembe Guti szabadrugásánál.Egyébként Gagoból szerintem hiányzik a lelkesedés nem érzem rajta hogy átérezné hogy hol is játszik bár az is lehet hogy ez csak a látszat.Balboa pedig egyszerüen csak nem ide való szvsz...