Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Menyus489
"9:08 - A Milan 14 milliót ajánl Baptistáért, az AS szerint már csak a játékos beleegyezése szükséges az üzlet létrejöttéhez. Az olasz klubot Emerson is érdekelné, érte 10 milliót szeretnének a blancók."

Emersont 10-ért vihetik, mint a huzat szerintem 😄 Csak nem hinném, hogy megadnának érte ennyit :/
Baptistában már nem vagyok biztos, adnék neki még egy esélyt, fõleg a Copa után, tud õ is jó lenni, bár 14 millió euró szép pénz, ha igaz a hír, és nem csak kacsa, akkor mi nagyon is jól járnánk azzal a 24 millióval.

Bátor fiú...

LasDen
Bernd Schuster 26-os kerete
Kapusok: Casillas, Dudek és Codina.
Védõk: Salgado, Cannavaro, Sergio Ramos, Pepe, Cicinho, Marcelo, Metzelder és Torres.
Középpályások: Diarra, Guti, Gago, Granero, De la Red, Balboa, Adrián, Drenthe és Sneijder.
Csatárok: Raúl, Soldado, Robinho, Saviola, Baptista és Ruud Van Nistelrooy.

Remélem a 2 új hollandus kezdõ lesz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
én Metzelderre nagyon kiváncsi vagyok....ha már itt van játszon is...
Ramos eredeti posztja meg jobbhátvéd.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pazdet ez a középpályás sor csak nekem tûnik igen gyengének? .|

BUDA > miskolc.

zaki
Eredeti posztja középhátvéd ramosnak.
Cannavarot meg 1000%, hogy nem fogják leültetni a padra, És Pepet sem nagyon, nem azért adtak ki érte 30 gurigát...
Metzelder majd akkor játszik szvsz, ha a 3 közül vmelyik megésült, vagy eltiltották, szvsz.
De azért én megadnám neki a lehetõséget.

SLICK
Metzeldert Cannavaro helyett játszatnám inkább.. Amúgy nem tom S. Ramosnak melyik az eredeti posztja. Sztem középhátvédként jobb szokott lenni, én legalábis úy tudom :S

Menyus489
Ha igazak a pletykák, akkor már két kérõje is van Cicnhonak, és ha esetleg egy Drenthe-Pepe-Cannavaro-Ramos hátvédsorral fog számolni elsõ lehetõségként, akkor tényleg nem lesz sok lehetõsége. Nem hinném, hogy Cannavarot cserepadra küldi, és eddig Metzeldert nem is láttam játszani, azokról lemaradtam, de szerintem egyikük mindenképpen kezdõ lesz, vagy pedig Pepe is és õ is padozik, és egy Drenthe(/Torres/Marcelo)-Cannavaro-Ramos-Cicinho összeállításban még kaphat lehetõséget, csak ez nem valószínû hogy így lesz.

Bátor fiú...

hunbasser
igen,nagyon jó lenne,ha épp nem Salgadot és Cicinhot szorítaná ki -.- bár Cicinho szerintem el fog menni,ha Ramost fogja Schuster jobb oldalt játszatni,tudja,hogy neki ott lehetõsége nem sok lesz,a Roma meg igen csak meg szeretné szerezni,a végén úgyis az lesz,hogy 8-10 millió € körül megveszi a Roma szerintem.

ReaL MaDRid x siempre

Menyus489
Ramos tényleg király, csak ne a szuperkupadöntõs formáját hozza, hanem az elõzõ idény végit 😄

Bátor fiú...

pont jól jött a chealsenek szerintem erre a posztra ramos nagyon jó:d

Menyus489
Alapjában jobbhátvéd, de szeret sokat elõremozogni, mint Robi Carlos például.

Bátor fiú...

Daniel Alves milyen poszton játzszik?

Menyus489
"Daniel Alves elhagyja a Sevilla csapatát, s ahogy az némiképp talán várható is volt, végül nem a Real Madridhoz, hanem a Chelsea csapatához szerzõdik. A londoni gárda ma este a spanyol fõvárosban tisztázta az utolsó még fennálló kérdéseket az andalúz gárda vezetõségével, így pedig a brazil válogatott futballista 36 millió euró fejében a londoni gárdához szerzõdik." a marca és az as szerint.

Ha ez igaz, akkor mostmár talán Robben ügye is simább lesz, ez már szappanoperába illõ, dehát az élet a "legjobb" rendezõ 😛 Így viszont tényleg Cicinho az érdekes, most Sevilla -1 jobbhátvéd/szélsõ +36 millió euró, és már jönnek a pletykák, hogy õt akarják cserébe, és hogy a Chelsea meg annyi pénzt Robbenért amennyi Alves volt, tehát már ember legyen a talpán aki átlátja az egész helyzetet :LD

Gago a Copán is VKP-t játszott, ott se nyújtott maradandót, kicsit lejjebb száll és akkor kamatozhatná képességeit, mert ahogy hunbasser kolléga is megmondta, szerintem is meg van, vagy meg lehet majd benne a tudás.

Bátor fiú...

Rockynhooo
majd Suszti kitalál vmit 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
Gago is rendes vkp szerintem,csak szeret felmenni támadásokhoz(már ha engedi az éppen aktuális vezetõedzõje),és jól passzol,nagyon technikás(is tud lenni...)

ReaL MaDRid x siempre

sztem is mehet Emerson, itt van Sneijder, Guti, Gago (igaz gyenge), persze Diarra is. Mondjuk õ az egyetlen igazi vkp, mi lesz ha lesérül?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
1 yoo hír:
Ruud van Nistelrooy játszhat a vasárnapi, Sevilla elleni Szuperkupa-visszavágón. A holland csatár még az elõzõ bajnokság utolsó fordulójában szenvedett combizom-szakadást, azóta nem lépett pályára. Hétfõtõl azonban újra teljes értékû edzésmunkát végez, így semmi akadálya, hogy vasárnap már játsszon.

és sztem még egy yo hír:
A Milan hamarosan megegyezhet a Real Madriddal Emerson kölcsönadása ügyében. A védekezõ középpályás elsõ körben 12 hónapra, 1,4 millió fontért kerülhet a Carlo Ancelotti vezette gárdához, a két klub azonban késõbb visszatérhet az üzletre, és a milánóiak a következõ szezon végén 4 millióért cserébe akár végleg is megszerezhetik a brazilt.
A BL-gyõztes alelnöke, Adriano Galliani már megtette ajánlatát a 31 éves játékos ügynökének, Gilmar Veloznak, és a hírek szerint a héten a madridiakkal is felveszi a kapcsolatot a szerzõdés véglegesítése miatt.

Pavón meg eljött volna kertészkedni mi? 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

zaki
😄DDDD

hunbasser
:AS?D_:AFA de hülyék vagytok 😄DD

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
igazi focis karrier..... 😄

ProGabe
fõz-mos-takarít
kis köténykében,kendõvel a fején.ahogy azt kell <#bohoc>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
és a fizetés? 😄
ha meg nem érsz rá, nincs kedved passzolgatni, addig õ mit csinál, nézi a TV-t?? 😄

Oncsi
Én szivesen elhoztam volna ingyen 😄😄 kertben passzolgatnánk stb😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

mivel senki sem hajlandó elvinni sehogysem

LasDen
Tyson majd meccs közbe még a füleket is begyüjti?? 😄

zaki
lol 😄

Rockynhooo
nem kel ide már senki , van egy Mike Tysonunk meg egy Rocky Balboánk xD majd õk lerendeznek mkit <#idiota>

Oncsi
Daniel Alves azért maradt ki a keretbõl,mert nem áll készen a játékra,nem bevethetõ--mondta az edzõ<#confused><#integet2><#nezze><#nyes>

ForzaInter
Sampnak úgy sikerül ingyen kölcsönvennie Antont, hogy Cassano évi nettó 4.2 milliós fizetésébõl, 3-mat genovai tartózkodása alatt is a Real fizet...

ezt is csak veletek lehet eljátszani...

Yo, Bitch!

Rockynhooo
milyen yo kis progik vannak 😄

Csabesz6
ez krvajo<#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

,,Idõközben római Abramovich nem akar hasznot számára csinálni Mourinhónak, az az utolsó alkalmában van a Chelsea-nél, és ez nem fog több pénzt adni õ odamenetelni Alveshez vagy Quaresmához. A portugálok, azután, helyesel Robben eladása és a Chelsea meg fognak próbálni emelni a maximális lehetséges árra, hogy az eladása pénzelje mindkettõ közül az egyiknek a vásárlását. Úgyhogy minden idõ, kérdezz.

google translate spanish to english >>egnlish to hungary by webforditas.hu"

Ez eddig a legdurvább,ezért szúrom be ,,római Abramovich" LOL 😄DD

Oncsi
<#nyes>

zaki
Egyetértek.

robotnyk
igen, de semmiképpen ne maradjon Sevillában :p
jaja

Oncsi
Daniel alves kimaradt a sevilla aek atheni keretébõl !!! vagy Chelsea vagy Madrid !!! menjen inkább Londonba,Robben meg Madridba !! Én igy vagyok vele !!

Sneijder:

A csapatnak szüksége volt egy emberre, aki abban a pozícióban játszik, ahol te. Rájöttél már, hogy te leszel a gárda irányítója, aki a legfontosabb szerepet tölti be a pályán?
Azért ne túlozzunk. Dolgozni fogok, hogy helyet kaphassak a kezdõ tizenegyben. Elõször csak erre akarok összpontosítani.

Mi van meg a holland játékosokban, ami miatt a Real Madrid nagyobb figyelmet szentel az ilyen nemzetiségû futballistáknak?
Nem én vagyok az a személy, akinek meg kell válaszolnia ezt a kérdést. Azt kell megkérdezned, aki szerzõdtetett minket. Nem tudom mi van meg a holland játékosokban, ami másokban nincs.

Egyáltalán nem akar túl okos lenni, nem nagyképû, korrekt srác

dienesoft
Hát rendesen folyik a lóvé és jönnek a játékosok nálatok, az egyszer biztos 😊 És Drenthe tényleg olyan mint Tyson 😄 (Amúgy egy kicsit OFF:Nézitek a Malajziai Ifjúsági Kupa negyeddöntõjét? Épp a Flamenco-PSV Eindhoven megy, elsõ félidõ 0-0).

Kaplartom
Ti aztán igazolgattok. 😊

Oncsi
Sneijder hasonlit a Terminator 2-ben lévõ gonoszra,amelyik mindig más alakot ölt😊

Oncsi
<#eljen><#eljen>

robotnyk
Drenthe és Sneijder bemutatása. link a madridista.huról.
REALista
Remélem Alvest átengedjük a Chelsea-nek Robbenért cserébe...<#idiota>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

amúgy új bannerrel hogy állunk? 😊

Cassano a Sampdoriában köthet ki kölcsönjátékosként. A Marca információi szerint az olasz klub opciót szerzett a játékos megvételére, és az elkövetkezendõ idényben a támadó fizetésének két harmadát fogja állni.

Húzzon már el a fenébe...

A Marca szerint elképzelhetõ, hogy Soldadot ebben az évben is kölcsönadja a klub. Ebben az esetben egy új 9-es érkezése is várható.

Hohó, lehet mégsem kacsa Van Persie?

Van Nistelrooy, Van Persie csatársor? Azért ez durva lenne, Raulnak is, akkor tuti pad 😄

De csak hülyülök, úgyse jön, Wenger nem hülye, meg nem is létszükséglet

LasDen
00:10 - Az El Larguero szerint a Sevilla már elõszerzõdést kötött a Chelseavel, valamint az is a madridiak ellen szól, hogy Del Nido elnök nem szeretné egyik közvetlen riválisát erõsíteni.

ebben reménykedtem 😄

LasDen

(Drenthe talán a kép minõsége miatt olyan, mint vmi õrült 😄)

Drenthenek jobban áll a mez, mint az öltöny... 😄

Most olvasgatom az interjúkat, de annyira nincs értelme a játékosok részérõl, mert senki nem meri megmondani a frankót....mindenki kitér a válaszok elõl....