Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
érdekes vút az biztos....úgy látszik megint a 4. helyet célozzuk meg...😞
voltak jó megmozdulások, de ez van....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Ha azt nézzük hogy mi a bajnokság végén hányszor lõttünk gólt a meccs végén akkor azthiszem elmondhatjuk hogy belefér.Remélem ezzel le is zárult ez a széria.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Csabesz6
sok mindent nem értessz még😞

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

mert mi bajod van? roszat írtam? én csak a véleményemet írtam le!!!! Nem ez 1 forum lényege ?

LasCar16
😄DDDDD

#acm

Csabesz6
te szurkojjámá a cselzinek plz-__-

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Na faca, kikaptunk 😞
Csabesz6
pazdet az szép 93.percben... na mindegy

szabadrugást kapott a betis a 16tól 6-7 métere jobb oldalt és onnan becsavarta dudek meg nem csinált semit pedig meg tuta volna fogni

REALista
Dudek jó húzás volt.😄
Egyébként mi történt csak madridistán olvastam hogy gólt kaptunk?

Kösz dudek megcsináltad

bocs csak valakit kell hibáztani ha nem megy

REALista
Jaj ne már.Azért nem kell túlzásokba esni...

VÉGRE LEVISZIK RAÚLT végre tudunk támadni

LasDen
nagyon 11-es szagú mérkõzés.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csabesz6
<#vigyor1>:-(

robotnyk
nincs.
hello kellene egy staerm a mostnai mecshez!!!!!!!!!

Csabesz6
stream van esetleg?<#lookaround>

LasDen
csak csere.....én Raúl helyett beraktam volna....

jókérdés<#pardon1>
robotnyk
gondolom ad még egy esélyt Balboanak, ha nem lesz jó, megy a Castillába vagy kölcsönbe, szvsz.
vezérszuszu
Robinho?

LasDen
jah jó... .D

robotnyk
Gago szûrõ, Balbo jobbszél, Drenthe bal, Sneijder középen
LasDen
21:22 - Casillas; Salgado, Pepe, Cannavaro, Torres; Gago; Balboa, Sneijder, Drenthe; Raúl és Van Nistelrooy - így küldi pályára csapatát Bernd Schuster ma este.

Sneijder akkor a szélen lesz???

a végén elsõ meccsen legjobbak, majd 10 meccs szenvedés 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Guti "NE menyé el"!

Menyus489
Én meg kíváncsi leszek mit lesznek képesek nyújtani kb két nap beilleszkedés után, lehet asztán ösztönösen együtt fognak mozogni a többiekkel, ennek örülnénk a legjobban 😄

Guti meg csereként a lehetõ legjobb, ha elkapja a formát, gyilkosak a passzai, pont kb egy hete nyaraláson egy szlovén helyi sportcsatorna adta a Madrid-Sevilla 3-2-es meccset megint, és megint láthattam, milyen király passzokat is adott akkor, egyik legjobb meccse volt, az biztos.

Bátor fiú...

LasDen
20:22 - Drenthe és Sneijder is kezdõ lesz ma este.

nah kiv leszek hol játszanak majd 😄

Csabesz6
banok bácsi vagy valaki tud streamet?😛
én nem talaltam...

Guti ne mennyen sehova!<#ejnye1><#ejnye1>
LasDen
Gutit vinné a Tottenham
2007-08-15 15:35:36

Az észak-londoni gárda nyilvánosságra hozta, hogy készek Gutit kivásárolni a Real Madridból.

Bernd Schuster, a madridiak mestere jelenleg építgeti csapatát, melynek fõ jellemzõje a kreativitás lenne. Wesley Sneijder érkezésével csöppet sem biztos, hogy a "gyilkos passzok mestere" szerepet kap a fehérek kezdõcsapatában.

A Spurs már régóta érdeklõdik a spanyol iránt, de még csak most hozták nyilvánosságra szándékaikat. Az angol klub akár 8 millió eurót is áldozhat a 30 éves középpályásért.

A Tottenham vezetõsége szerint Guti akár szélre is tudna alkalmazkodni, így õ lenne a tökéletes ember a csapatukba.

Guti egész életében a Real Madridot szolgálta, de karriere végén akár tehet egy kis külföldi kitérõt. (spanyolfutball.try.hu)

Érdekes....én örülnék, ha a Spurshöz menne....de szomorú is lennék ha elmenne a Madridból 😞 😄

Akkor bejelentik holnap, hogy megvan Alves, nagy különbség 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
én is ettõl félek...bár azért valljuk meg,egy bombaformában lévõ Cannavaronál nem sok jobb védõ van a világon,sõt.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
16:19 - Cádiz városában igazi futballünnepre számítanak a drukkerek, a ma esti Real Madrid-Betis mérkõzésre ugyanis minden jegyet értékesítettek a szervezõk! Spanyolország egyik legszebb és leghangulatosabb stadionjában, a Carranza stadionban tehát telt ház és hamisíthatatlan futballhangulat várja a feleket.

osztán látunk egy ótvarszar meccset....csak ne legyen igazam... 😄

Csabesz6
anyád<#wilting><#bdead>

robotnyk
azért kellett, mert már tényként közölték az átigazolást sok helyen.
sztem híreket nem is kéne olvasgatni, minek? Semmi támpontot nem ad 😊 1-én kiderül ki hol lesz és kész 😊

akkor nagyon fontos volt ez a közlemény 😄D

Oncsi
Chelsea Sevilla Real Milan !!!! Alves maradt,megy idenmegy,de 5millával többért,nem játszik de lehet mégis !!! Emerson megy nem emgy..kölcsönbe,Kakába beszámitják meg Baptistát is..Baptista idemegy ennyiért de lehet beszámitják...aztán kölcsönbe majd idény végén vissza vagy marad !!! Robben jön marad,nem egézséges..de jön ,de Alves mégis megy de lehet marad Robben !!!! Kb itt tartunk😄😄😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

robotnyk
azt elismerték, hogy érdeklõdnek, gyk tárgyalnak, csak a megegyezést tagadják.
A Chelsea hivatalos közleményben tudatja, hogy nincs semmilyen megegyezés Daniel Alves ügyében.

Nah bazz, akkor tán ide jön?? Nehogymár nekünk adja el a Sevilla, értelmét nem látom, de nem is fogják remélem. De akkor hova megy vajon? 😊

Eleegem van már az átigazzolási káoszokból, MU-nál nincs sose ennyi pletyka.....

ma 22.00 TVE, szuperkupa visszavágó meg vasárnap Sport1

mikor lesz a következõ meccs??? Ma vagy holnap??? Mikor kezdödik hol lehet látni?

Rockynhooo
igen abban biztosak lehetünk 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Menyus489
Remélem is, hogy így gondolja, de amúgy se engednék el, még Baptista+sok pénzért cserébe se.
Hát ha Emersont elviszik 10-ért, akkor még az a 14 is fogyasztható ár, de lehet tényleg az lesz, hogy Calderón kijelenti, hogy kettõjükért cserébe plusz zsozsóért akkor kell Kaká. Amibõl megint szópárbaj és az égvilágon semmi sem lesz.

Bátor fiú...

jövõre tuti megpróbálja 😄D

Rockynhooo
így ,hogy van egy Sneijderünk feleslegessé vált Kaká megszerzése ! remélem Calderon is így gondolja!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Csak azért nem adnám oda 14-ért Baptistát, mert a Milan érdeklõdik. 25 alatt semmi szín alatt...
Csak ez a barom még mindig hajt Kakára, és simán belemenne...