MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
2. én nem emléxem oylan autopilotára mint amire te gondolsz, (csak oylanal találkoztam aminél a be lehet állitani miylen magaságot és irányt tartson, de azt nem fogja neked megcsinálni hogy midnent õ csinál, szal pl leszálni neked kell midnenképp)
1. lehet, nézz utána a kamerakezelõ gomboknál vagy hasonloknál hogy melyik gomb melyik nézet, de szvsz sokra nem mész vele mert külsõ nézetbõl szemre nehezebb repülni szvsz mintha vanak müszerek is, meg belülröl hangulatosabb is
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
sajna concordot nem találtam benne.
de 3kérdésem lenne
1. lehet hátulnézetben menni? Mert én nem találtam.
2.a gps ben be lehet álitani hogy hova menjen utána auto pilot és én csak nézem?
3. egy 433mhz 256mb ram geeforce 2 mmx200 32mb
on elmegy? mert a weblap szerint csak az a baj hogy 433 és 450 kell.
2. annyira,hogy egy felhokarcolo 27. emeleten latod ahogy a titkarno kiveszi a kavet a mikrobol es meg tudod szamolni hany darab kockacukrot rak bele,csak ne felejts el fekezni az ablak elott !
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1. lehet benne menni concordal
2. ha pl elkezdek zuhanni és közel megyek a földhöz
akkor mennyire lehet jól látni az épületeket?
de ha muhold kepek alapjan van lemodellezve a vilag akkor eleg hasonlo lesz
ha elinduluk amerika felé akkor egy idõ után oda is érek vagy nem ennyire részletes?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
az elejen nagyon hasznos vezetesi tanacsok es szakmai segitsegek talalhatoak
talan meg kepek is 😊
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
de van egy budapest scenery ami nagyon szep es eleg reszletesen meg van csinalva Budapest es kornyeke,azt minden keppen erdemes felrakni,ha kis geppel szeretnel varosnezest a fovarosban
kulonben van vagy 25 ezer repuloter,ugyhogy barhova elrepulhetsz !!
Aki mar egy ideje nyomul a gameval pliz help.
Ha a VOR to VOR modot hasznalom, akkor a terkepen kijelolom az utat, hogy lehet kiszamolni vagy megnezni, hogy a 2 pont kozott resz egyenen hany fokon van (COURSE-n szeretnem beallitani)
A sulyedesi sebesseget, hogy lehet kiszamolni? Leszallaskor 2500-rol egy bizonyos tavolsagrol szeretnek, pont a kifutora erkezni. :]
Bocsi a lama kerdesekert, thx!
1333Mhz+512SD+GeForce 2 mx400-os konfigon hogyan futna?
Elõre is köszi!

most toltom le a bounce rõl feltelepítetten mennyit foglal?
és honnan szeditek le a pályákat pl Bécs meg Budapest?
és hova másoljam õlet majd és hogy mûkõdnek?
csakhát gagyi a netem mer 512/128....szal sokáig tartana mig leszeded
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
nem szedtem le amikor szezonja volt! de most mindent meg tennék érte! lécci warez oldalt! ne dc , dc++, kazaa
lécci!!!!!!!!!!!!
örök hálám aki segít!!
amugy ha tudsz kcisit angolul érdemes tutorialokat benne végignyomni, nagyon jol elmagyaráznak mindent