45215
  • LegendTommy
    hát ezt már megtanultam:D
  • eyecandy
    Lesz majd nemsokára, ne izgulj... :)
  • LegendTommy
    végül összejött, töröltem a oldscenery.cfg-t és igy már nem akarja visszarakni, érdekes, hogy abba sem volt duplázás, de mésis visszarakta
    remélem nem baj, hogy az oldscenery nincs a fs9 root-ban
    mostantol elmentem a jó scerey.cfg, hogy vissza lehesen állítani ha gond lessz
    thx nektek
  • LegendTommy
    hát nem jön össze, scenery.cfg-ből kiszedtem a dupla flytampa maarteen-t
    a dokumentumok alatt lévőt is, sceneryold-ba nem is volt csak 1x
    tök jól műxik minden, viszont ha kilépek az fs-ből akkor rögtön lessz egy scenerynew és megint duplázza
  • LegendTommy
    thx, megnézem
  • eyecandy
    A scenery.cfg-ben töröld ki az egyiket, aztán az oldscenery.cfg-ben is.
  • alert
  • Clidey
    Megy. Mindegy.
  • RTW
    cső! az alapjáték Windows XP sp1-en és sp2őn is megy? Ha igen, melyiket ajánljátok, melyiket tegyem fel?
  • Papirzacsi
    Nem tudom ez mennyire az AES hibája, mert nem is régen nekem is voltak hasonló scenery duplázódások, amin a scenery library szerkesztése nem segített. Azt tudom javasolni, hogy keresd meg a gépen a scenery.cfg filet. Van egy az fs9 gyökerében, és egy vhol a documents and settingsben. Ezekben töröld ki a dupla sorokat, és úgy indítsd el az fs-t. Nálam utánna már nem volt gond.
  • LegendTommy
    hali
    frissítettem az aes-t 1.7-re, és folyamatosan a st. maarteen scannary-vel veszekszik:D
    azt irja, hogy 2x van benne, a scennary library-ban, megnéztem és tényleg 2x van benne, de ha törlöm akkor a az fs ujraindításánál megint berakja.
    találkoztatok már ezzel a problémával?
    érdekes a régebbi aes- nem foglalkozott vele
  • CAG
    Ismer valaki olyan embert akit LETILTOTTAK a google maps sattelite szerveréről? Mert ha nem, akkor itt lennék. :) No persze ez nem büszkélkedés, a sztori a következő:
    Miután kb. százszor (és itt nem túlzok!) próbáltam életet lehelni a TileProxy FS9 -es verziojába, a dos parancssora már csak ennyit írt ki az utolsó próbálkozásnál "error in transfer - giving up". Amikor előtte mégis sikerült, és nem az egész letöltése ebből állt, hanem volt 1-2 "done" is, akkor meg használhatatlanná mosta a sim. grafikáját...
    Szívből gratulálok Buchner úrnak! :)
    Amennyiben van valakinek ennek megoldására ötlete, azt szívesen veszem! (bár nem hinném, hogy létezik)
  • eyecandy
    Kösz Alert, egy brazil keiegészítőben bújt meg. Kösz mégegyszer!
  • HACZJ
    Na ezeken a VA-kon is látszik hogy az iskolákba mennyit mondják: Együnk gyümölcsöket mert az egézséges. Ugy látszik sokan nem enni szeretik hanem repülni :-D:):):D
  • Clidey
    Én ugyan abszolúte nem szomorúan, de konstatálom!
  • Papirzacsi
    :-D Már tegnap este sem volt elérhető. Köszönöm mindenkinek a közreműködést, és a negatív véleménynyilvánítást az oldalon.
  • m814
    Hmm.Szomorúan kellett konstatálnom, hogy az IVAO álltal (nem) támogatott kérész, akarom mondani appleairlines honlapja ma már nem is elérhető.
    Kár!
    Igy mostmár tudásom bővítéséhez be kell érnem, a fireairlines oldalán található felbecsülhetetlen értékű oktató anyaggal.
  • CptSAB
    Én igazából csak kipróbáltam, mert múltkor valaki megemlítette, hogy van ilyen progi is. De mint láttad, engem sem fogott meg nagyon.
  • Papirzacsi
    Nem tudom , hogy az fsboarding most mit tud, milyen verzió, de mikor megjelent annó az első akkor kipróbáltam, és nekem nem jött be. Az utasok érkezését fejbe is le tudom szimulálni, nem kell hozzá külön progi. És hogy pluszba ezért várjak egy órát a kapunál állva, miközben 6-szor felprogizom az FMC-t, és 5-ször áttervezem az útvonalat, kicsit sok. :-D Lehet vkinek szüksége van erre. Én azt gondolom ,ennél lényegesebb dolgok hiányoznak a "simulátorból".
  • CptSAB
    DHL, Apple, Fireairlines. Nem akarom megbántani a készítőt, de miért jó 3 virtuális légitársaság? Azt gondolom, nagyon fiatal lehet Adiker barátunk. Persze lehet, tévedek. Ami az FSBoardingot illeti, nagyjából rájöttem. Azt kerestem, ami nincs benne. Kapcsolat az FS-el. Amíg az FSPassangers full contactba van a szimulátorral, addig az FSB csak lényegében szimulálja a szükséges időt, de akkor se lenne következménye, ha faképnél hagynám, és elindulnék a gurulóútra. Az FSB utasai pedig utánam, óbégatva, integetve.. elvégre, ki ki egyedül, csomaggal, vagy csomag gazdája nélkül.. nagyon nem számít, a cargo/fuel űrlap már rég kipipálva.
  • Clidey
    Pull up! Terrain! Pull up! Terrain!
  • Papirzacsi
    Bazz, még jó hogy a földön ülök, nincs honnan leesni. :-D
    Ezt meg asszem bekereteztetem:-D
  • m814
    Szevasz.

Csak gratulálni tudok a csodálatos, és feletébb egyedi kezdeményezésedhez!

Apple Airways.

Ha összeütitek a kobakotokat nagyszerü barátaiddal akkor akár létrehozhatnátok egy VA-szövetséget is,mondjuk Sheep Round Table vagy Greengrocer's Convention néven.

Bár nyilván sok CEO nem fér meg egy csárdában!

U.I. A többiek felé peddig jelzem az IVAO semmilyen hangsúlyozom SEMMILYEN támogatást nem nyújtott eme csoda létrehozásához!!!
  • CptSAB
    Tegnap este láttam egy B737-600-at 475 fővel. (4-7 egymás fölött, valszeg elütötte a derék pilóta) De azért tetszett. FSBoarding működéséről valaki tud infózni? Igazából nem az gáz, hogy hogyan töltsem ki, hanem, hogy hogyan futtassam. Mert FS-be nem épül be, vagyis nem tudom menűből előcsalni. Előbb indítsam, mint FS? Szóval helpet megköszönök. Ami az ingyenes kiegekről alkotott vélemény.. én azért vitába szállnék ezzel. Nem mind gagyi. Csak szép türelmesen körül kell nézni a neten. Igazi kincsekre lehet lelni.
  • Clidey
    Naja, az első kettőt megvették a oroszok biztos. :D
  • Papirzacsi
    Én ezen kívül még egyre emlékszem, azon volt az a sok hülyeség az oktató, vagy milyen részen.:-)
  • HACZJ
    Na asszem így már tudom kiröl van szó:-)! Én igaziból nem vagyok hive az ilyen alap és ingyenes FS kiegekkel való repülésnek mert az nem realisztikus. Nekem PMDG ..... jönnek be (ja és azokat tudom is kezelni)!:D
  • CptSAB
    Viszont nagyon lelkes, mert asszem, ez már a harmadik Virtuális Légitársasága. :)
  • kolszal
    Pontosan, a srác website-járól szedtem ki ezeket, mert amíg ilyen ordító hibák vannak, addig nem sokan fognak regelni. Üdv
  • Papirzacsi
    Csak idézett mástól...
  • HACZJ
    Ne keverjük a szezont a fazonnal szerintem te nem az AVSIM-re hanem a VATSIM-re gondoltál.
  • eyecandy
    Köszönöm, a segítséget mindenkinek, próbálkozom, aztán majd jelentkezem
  • CptSAB
    Ja.. más téma.. a Kittyhawk (Eric Cantu) féle B737-200-at frissítve a TinMouse féle 1.2-es updéttal Malév szinekben nagyon ajánlom! Akkorát néztem, mint a ház, de repülni igazi élmény volt. Majd teszek fel oldalamra képet.
  • CptSAB
    na igen.. IVAO nemzetközi, AVSIM pedig hát.. röpködni nem lehet, de beszerezni sok jogtiszta ketyerét, meg ilyen futószártépő betont azt lehet.. :)
  • CptSAB
    Éljen! :) Én azért inkább maradok a Somogy Air Kft. Trinidadjánál és az L410-nél. (Készítem a járaterveimet a VF-re, eddig ugyanis csak off repültem) Amúgy annyiban azért van dicséret, hogy ideje lenne, ha kis hazánkban is egyre többen, nemcsak az IL-2FB-t, a Lock On-t vennék észre. A civil repülés ugyanolyan izgi. Csak azért egy dolog.. ne mindenki Wilco és PMDG, Justflight, Lago ketyerékkel röpködjön.
  • kolszal
    AVSIM:Ez is egy nagy szerver ahol sok pilóta,irányíttó repül,irányít.
    IVAO:Magyarország legnagyobb interneten folyó (!!!!!!) flight simulator szervere.
    PID:Pilot Idil-Pilóta számod amelyet bármikor bárhol kérhetünk.

Ezeken még gyúrj egy kicsit :)
  • Ombika
  • alert
    Remélem ezt nem gondoltad komolyan :D
  • adiker
    Hello
    Elkészült egy nagyszerű Virtual Airlines amelyhez csak repülséimádat és fs2004 kell!
    nézzétek mmeg lécce:
    www.appleairlines.mlap.hu
  • CptSAB
    ui: én voltam az a guest! :D //pedig elolvastam a manuált, csak éppen butuska voltam.