MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Endre
Köszi az infót, repülõk oda is😊

PREMIERE1
Ha bejönne ...

Kik azok a szakmabeliek?

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Amugy meg nezzetek at ide nagysagrendekkel jobban mukodo repszimes forum, szakmabeliekkel.
Reptervet meg az FSNav-val lehet kesziteni. Letoltheto a Flightsim.com-rol, igaz hogy regisztralni kell penzert, de cserebe jol beepul az FS-be, es franko komplex utiterveket tudsz vele csinalni. Ingyen hasznalhato parszor. (kb. 30 alkalom asszem)
Tankolni a reptereken az üzemanyagkút mellé állva lehet. Nagyvasaknál nemtom mûxik-e, de a Beechcracft gépeknél tutira.
Te Vertical Speed Indicatorra gondoltal?
Az alap gepeken nincs ilyen az AP-n belul

Automata magassagvisszaszamlalo?

Endre
Valaki tudja hogy lehet hosszabb utitervet készíteni?
Pl: Bp-Tokio, közben itt-ott megtankolni stb.
Apropó, hogy a fenében tankolnak meg?
Még sehol nem adtak naftát, talán kutat kell keresni?

jo énis találok néha jo cuccokat de az igazán királyos dolgok mind fizetõsek és dc-n nem nagyon találni...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Mar van egy ket cuccom, de nekem panel edit kellene :]
Olyan szar, hogy nehany panelen nincs Fuel FLow es Battery kapcsolo igy keykodot kell nyomogatni, hogy raadjam az erot 😞

nem, de aza gáz hogy fs2k4-hez minden "jo" cucc fizetõs, szal amig nem találunk valami warezolt fsaddon lelõhelyet addig max a nyálat lehet csorgatni...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Tudtok valami jo panel editort fs 2k4hez?

Tudtok valami jo panel editort fs 2k4hez?

Hmuda
ekkor jön jól a numerikus billentyûzet (én is azon nyomom). 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Azt csinalnam 😄
Hetvegen egy sraccal multiba repkedtunk egy Bechcraftal (2 motoros kisgep) egymas utan szalltunk fel es szepen LHBP fele vettuk az iranyt: Csak 1500 labon eltort a joyom es utana eleg nehez volt iranyitani :[ De meg le tudtam szallni a Kilit repteren. A havernak rosszabb volt, mert neki az AP hulyult be es neki is le kellett szall, de nem sikerult 😊

Most varom a postast, hogy hozza az uj joy-t, utana raindulok 😄

Hmuda
Na mivan emberek? Mi ez a punnyadás? Tessék repüni. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

gumikacsa
Végre repülhettem F-14 tomcattal!!! (FS2002)Ráadásul a kedvenc századom kedvenc gépével: VF-84 Jolly Rogers cagbirdh...

Renault magnum http://kamionszim.hu

hmm, te hogy javitotad meg a fokkert mert nekem perpill full nem megy :9 pedig ugyan azt cisnaltam, eleinte kiirt valami hibauziket amire ha yes kilépet ha no ment tovabb, egyszer ment is ugy de mukor ujra probaltam fekete kepernyo, es azota ezt csinalja :p

õõõ nekem max péntek este jo egyelõre, hétvége tuti nem és ma se nagyon 😞

Most fejeztem be egy Szeged->Budapest utat 1 egymotoros geppel. A mai napot allitottam be es a real idojarast. Esett a ho fujt a szel, ugy dobalta a gepet, hogy csak lestem 😊
Latotavolsag nem volt valami sok, de hala a VOR-nak es az ILS-nek szerencsesen megerkeztem :]

Egyik este egy szeged->lhbp vagy nyiregyhaza->lhbp csoportos cessna repulest lenyomhatnank neten :]

lehet ;P
nah majd holnap , lehet ma mar faratt voltam az ilyesmihez 😛

Ha 1x megerted utana kurva jo :]

😊 egyelõre még nem érzek oylan nagy kéztetést hogy midnenáron VOR-ozak 😛P

gyakorolj :] En most picit elkeseredtem az Instrument Pilot Checkdrive-nal, valami rohadt kocsog egy vizsga :[[[[
Az az egyik legnagyobb baj, hogy a veget nem ertem a feladatoknak :[

tudom de azal se mentem sokra ;P
én is igy gondoltam valahogy hogy a vor-nal rateszi egyenest kifuto iranyara vagy mitomen es ako latom a müszeren hogy hogy tok raalni, de valami teljesen mast kellet csinalni trainingben 😛P
és a vonalak veletlense mentek ugy ahogy nekik kelet volna 😛

amugy ez a VOR os repülés rájötem nekem is full homályos, valamit makogot a muki össze visza azt inkább kiléptem,full érthetetlenül magyarázott, pedig a többi lecke nagyrészét megértetem 😛

lehet

Lehet valami DC-s HUB-t kellene keresni...

az a gáz hogy a legjobb modok meg kiegek mind fizetõsek, nincs valami "kevésbé legális" fs oldal ahol fentvanak esetleg warezolt cucok?

azon amaleves oldalon nem voltak fent?

Adam5
Feléledt a topic!!!!

Ujra vegigcsinaltam a leirast es most vettem eszre hogy a multkor 1 dolgot kihagytam :]

Most probalom megszerezni a PMDG 737-200 737-600, 737-700 737-800 packokat, de az fizetos 😞

hogyan sikerült? 😊

Be tudtam uzemelni a Fokkert :] Fasza kis gep, meg dumal is :]

jah ok 😊

Hmuda
De az nem olyan fílinges mint ott, ahhol 10 hónapot tölt el az ember a barátai társaságában. :-)

Hmuda
Mellesleg pont az ottani repülõtéren tanultam aerodinamikát meg repülõgépszerelést, és olyan királyos érzés félig meddig isemrõs terepen repkedni.

eheh, epres jégkását bárhol lehet jot venni amerikában 😛

Hmuda
Hajszálpontosan Arkansas és Texas határán. Egyik fele Texas, a másik fele Arkansas és király epres jégkását lehet venni nyáron a fõút mellett. 😄DD

izé, msot már kezd érdekelni: holo a pöcsömben van ez a texarkana?? 😛PPP

Hmuda
Hosszabb távon én is AP-vel repülök (megnézem ki az az elvetemült aki képes kézi irányítással megtenni a Dallas-Texarkana távot egy Cessnával).

Szerinted en autopilotaval szallok le? :] Csak akkor hasznalop AP-t mikor tobb 10 nm-t kell megtennem egyiranyban, mikor jon az ILS es leszallas egybol kikapcsolo.

Hmuda
Meg különben is, nekem legtöbb izgalmat a leszállás okoz és azt nem lehet síma autoplótával lerendezni.

Hmuda
Hát most pont ugyanannyi pilóta szükséges hozzá mint a VOR-hoz vagy bármihez. Azért a csíkon tartani nem egyszerû dolog (tekintve, hogy az átlag pilóta nem nagyon használ szint és menetkiegyenlítõt egy Cessnában).

a le és fölszálláshoz ;P

eddig nem találtam hozzá nagyon serialt de azért ha valaki mégis talál szoljon 😊

nah kiprobáltam crashbak-et, hááát, félsiker
a látványon midnenképp javit viszont fizetõs, szal valami extra szép törés anim-ok csak ako jönek elõ ha beirunk egy serialt, de azért még igyis jobb mint az alap törés sokkal 😊

Ugy semmi ertelme :] Minek pilota?