45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#9810 Már olyan régen PMDG-ztem, hogy bevallom nem tudom már mi van ott. :-D Asszem egy display. De szíved joga ,hogy csinosítani akarod, nekem nem hiányzott hogy működjön, max mégjobban eszi az FPS-t. :-D -
#9809 Márakinek produkál annyit ugye, mert nekem a Duna felett repülve is 5 fps ha ferihegy felé nézek. Bocs Alert, hogy leszólom (bár lehet , hogy a Kozma sara) ,de az optimalizálás sztem nem itt végződik, hanem ilyenkor kezdődik. :-) -
#9808 Azért az durva hogy a Flight Simulator 2004 full fullba budpest és ferihegy sceaneryvel 19 fps-t produkál egy mai modern gépen! -
LegendTommy #9807 avsimen találtam ezt a problémámra
No, it's not added by default. Use the ND, its better
mi az az nd?:D
-
LegendTommy #9806 fmc-t még csak tanulom, igazábol nem gps kell, hanem azt szeretném, hogyha
funkcionálna az a panel, valamit mutatna élne?
igazábol ott mi van?
vagy jó lenne hőtérkép is vagy mi, szép szines,
tudod csinosítani akarom (szeretném) -
#9805 Nem is értem, minek neked az FMC mellé GPS... -
LegendTommy #9804 sziasztok
át turtam mindent, de nem találtam használható megoldást (lehet csak béne voltam:D )a pmdg 737-es paneljére ami sötét nálam a 2 fmc között, alapból ez ilyen?
hogy lehet rárvarázsolni, pl gps-t?
légszi aki érintett a témában az segítsen -
#9803 Vagy vegyék ki LHDK-t, és akkor betesszük az újat.Bár lehet elég egy exclude?:-) -
#9802 Alert, mivel személyesen is ismerjük egymást, így biztos vagyok benne, hogy tudni fogod az alábbi sorokat milyen hangsúllyal és hogy értem.
Most jövök az index fórumáról, és úgy látom itt is le kell csesszek valakit, de nagyon!
Hát nem tudtál volna szólni hogy egy ilyen ápdétre készültök??! Itt tornyosul nálam hegyekben egy vadiúj LHDK scenery tokkal-vonóval! Azonkívül van már Határhegy is, s Gödöllő is készül már! Vannak továbbá frankó katonai bunkereim is Tökölre! Erre beleteszitek ezeket a nemkicsit idejétmúlt objektumokat...hát nagyon-nagyon szomorú vagyok!!!
Ha idejében szólsz, természetesen oda adtam volna mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül, csak hogy jobb/szebb/élethűbb legyen az egész...de talán még most sem késő kiadni hozzá egy újabb peccset! A peccsek peccsét! Na? -
#9801 Na most akkor mi van? Letöltöttem azt amit 1.00-nak ír. Feltettem, de sehol semmi. Leszedtem (kézzel is, mert az uninstall pofon a szarnak), teszem fel újra, és látom ,hogy az installer 1.02-t ír... Összekaphatnák már magukat ott az aerosoftnál, mert nemkicsit röhejesek. -
#9800 Nem lesz több update valószínűleg :) -
#9799 Aha, köszi, majd meglátom, az a fura, hogy a régi 1.0-ás setup.exe 303 mega, és ez amit le kell szedni szintén annyi. :-) Igaz ez zip, de nem biztos hogy jelent bármit is.:-) Mindenesetre gáz, hogy annyira nem képesek, hogy becsempésszenek egy SP1 szöveget a filenévbe.:-) No meg mi lesz,ha lejár a link rendelkezésre állási ideje. Vagy már nem terveztek több ilyen nagyobb javítást?:-) -
#9798 Azt mondták, hogy töltsd le az oldalról újra a fullos verziót és az már az új. Nekem is 1.00, de a fórumban azt mondta a Mathijs hogy az az... ami fontos, hogy előtte teljesen uninstalláld a régi verziót. -
#9797 Egész pontosan honnan lehet letölteni, mert ezen a szar aerosoft oldalon nehéz megtalálni? A product page még mindig 1.2-ről ír. Ha bejelentkezek, és a korábbi vásárlásoknál található linkről töltöm le, akkor 1.00 szerepel a filenévben, így kétlem ,hogy ez 1.3 lenne. Ha pedig a FAQ's /Updates oldalon jelentkezek be, akkor meg a már régi peccseket ajánlja fel. Szóval hogy is mondjam... sztem az aerosoft oldala úgy szar ahogy van... -
#9796 akkor ezt fsx alá nem is tudom betenni mert a régi budapest nekem mind a kettőn simán mukszik
-
LegendTommy #9795 nah 1 kis avsim-es forumozással sikerült az importálás:)
kösz a segítséget srácok -
#9794 Aki érintett a dologban: frissült a Budapest 2007. Az 1.30-as verzió immár tartalmazza a várost minden nevezetes objektummal együtt illetve a 6 város környéki repülőteret is, valamint jónéhány javítást az eredeti scenery-hez.
A jelenlegi verziót uninstallálni kell, majd le kell tölteni az Aerosoft oldaláról bejelentkezés után a teljesen új installert. Telepítésnél az eredeti jelszót, stb... kell megadni. További info: www.aerosoft.com
A frissítés csak az FS2004-es verzióra vonatkozik. -
#9793 Nem tudok, mert nincs fent a program. Úgy állíts be mindent ahogy a képen látszik és működnie kell ha a megfelelő On/Off gombokat kapcsolod be. A torzítás egyszerre egy kimeneten hallatszik, tehát a TS-ben a hangtesztnél tudod ellenőrizni, hogy hogyan működik. Ha kikapcsolod a TS-t akkor pedig mondjuk a windows-os hangrögzítővel... És mégegyszer: csak a te hangod lesz eltorzítva (ami kifelé megy) a többiek hangja nem változik. Te nem hallod másképp őket.
-
JackDow #9792 hát beállítottam a dolgokat de semmi változás, nem tudnál vhogy segíteni? pl. SKYPE, TS ? -
LegendTommy #9791 Közben sikerült rájönnöm, hogy egy .rte file-t is elment a pmdg-flightplans dir alá, csak azt nem tudom beimportálni az fmc-be
szal a segítség még jól jönne:D -
JackDow #9790 köszi ki is próbálom este! thx JackDow -
#9789 Azért, mert nincs ilyen előre definiált beállítás. Az equalizerrel játsz el, ahogy az alábbi képen látod. A morphert ki is hagyhatod. Fontos tudni, hogy ezzel csak a saját hangod torzítható el, tehát a többiek az "új" hangodon fognak hallani, de attól te még úgy hallod a többieket, mint eddig. Erre tudtommal nincs megoldás. Az IVAO oldalán van egy kis TS kiegészítő, ami a gomb lenyomást szimulálja az egyes adások közt valamint zajt kever rá, szerintem te erre gondolsz, valamivel élvezetesebb így, de néha hátrányt jelent.
-
JackDow #9788 NA ez a progi már megvan, de nem tudtam belőle kicsiholni ezt az effektet. Volt már kislány hangom, terminátor, stb. de a real rádióhangot nem tudom hol találom. Tudsz ebben segíteni ? Este fent leszek a ts-n ha gondolod ott is jó ha megbeszéljük! Jana -
#9787 Szia.
AV Voice Changer.http://www.audio4fun.com/ -
#9786 ha találsz oszd meg velem mert engem is érdekel! -
JackDow #9785
Sziasztok,
Keresek vmi hangmódosító szoftver-t, ami a TS ben beszélve olyan effektet produkál, mintha igazi rádión beszélne vki. -
#9784 köszi:) tényleg szép festés -
LegendTommy #9783 Sziasztok
faq-ban emlegetett, flightsim commander-el pmdg 737ng fmc-jébe lehet menteni az utvonalat
hogy kell ezt csinálni?
megterveztem egy utat, majd save as-nél felajánlotta, hogy 737 pmdg-be mentsem, de csak a szokásos .pln file-t kaptam, gonoltam nem baj betöltöttem 737-est és a .pln filet a flight planner-be szépen várakoztam a betonon, s az fmc kongott az ürességtől:(
fs2004 futása közben és próbáltam már, hogy betöltöttem az repcsit, és fsc-be link fs- re nyomtam de ott se jutottam semmire
légyszíves segitsetek, mit csinálok rosszul?
más: pmdg 737-es nél a 2 fmc között van 1 panel az nálam tök sötét, ez normális, vagy van valami patch,vagy turka hogy életet lehessen lehelni bele?
köszönöm előre a válaszokat mint mindig -
#9782 Ezt ird a keresőbe: level-d_b767_malev.zip -
#9781 Ha beírod a keresőbe a fs2004 festések közé, hogy malev, és dátum szerint rendezed, biztos vagyok benne, hogy az első találat lesz.:-) -
#9780 Linekld be pls. :) Az avsim keresője csak egyet adott ki.. -
#9779 Kommentelgetünk? a temetők meg üresek? -
#9778 Igen, kettő is van az avsimen. Az egyiket én csináltam. Szerintem szebb mint az a régebbi. -
ellington #9777 a fs2004-el ki lehet használni a két magos processzorokat? -
#9776 Megtaláltam.. persze most nem volt nehéz, mert az AVSIM főoldalon cikkezett az új FS9 féle Airbus 320 v2-ről. Sikerűlt meglelnem az eredeti régi 320-at is. Az aprólékos, igényes kialakítású, VC-vel rendelkező vasat még az FS2002 alá készítették. Azért örülnék neki, ha nem csak a 320-as, hanem a típuscsalád többi tagja: a 318/319 és a 321-et is elkészítenék. -
#9775 Lesem is ezerrel.. nemrég egyszer láttam egyet, de hiába kerestem Project Airbus néven. Most újra rástartolok a témára. :) -
#9774 Remek Airbus modellek jöttek ki AVSIM-en. Project Airbus néven keressetek rá. Nagyon nagyon igényesek, szépen kidolgozottak sot !. Repülés közben is remekeltek eddig nálam. Több mint egy sima freeware addon. Próbáljátok ki. -
#9773 Persze. -
#9772 És van ehhez a levelD modellhez maléves festés? -
#9771 Az iFDG 767-200ER orrnehéz. A 300-as KIAS-t nem tudtam vele elérni, egyedi terheléssel egy 900 mérföldes szakaszon. Mire végre felvette az utazósebességet, addigra szinte kopogtak a tartályok, és már a német-osztrák határon jártam. New Yorkból jövet.