MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
KVIKKSHÚT ^.^

Sziasztok!Elövettem a játékot, és elkezdtem vele játszani de ugye billentyüvel, mos két nap és sok óra játék után már billentyüvel elég jó szinten vagyok, bombardier-el mentem egy Maldive Szigetek(Gan) - Sri lanka (INTL leszállopálya) menetet jo 3 ora volt, de nagyon jol összejött minden idöbe ereszkedés, fékszárnyak, magasság minden, és a leszállás is nagyon jo volt!Ezért is gondoltam h jobban is nekiállnék a játéknak és valami joystickot szeretnék hozzá venni!Mi a legjobb joystick repülös játékhoz???Tehát kifejezetten a legjobb mos nem kell itt legjobb ár/teljesitmény kategoriát elövenni csakis a legjobbat!köszi elöre is!!

matya007
köszi szépen!

Egyszerü vagyok mint a barna szar

Joxy
Matya:
Kodek-ek keverhetnek be szvsz, haverom is így járt.
Valahol volt erre leirás, hogy ilyenkor mit lehet tenni, majd elõ keritem, azt kirakom ide

Nem mind. De vannak olyanok, melyek mukodnek

Charly
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni a 2002-es repülõk jók a 2004 alá?

matya007
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy miért van az hogy a játékban nincsenek normális hangok söt a légiirányítóknak sincs hangja pedig be van állítva!
elõre is köszi.

Egyszerü vagyok mint a barna szar

Joxy
Ma reggel:

Joxy
Írj neki menetrendet 😊
Gyere magánba ha segithetek: [email protected]

berczy
Egy kérdés!

Letöltöttem egy gyengébb texturájú gépet AI-nak.

Azt hogyan tudom berakni a játékba, hogy spontán használja, mint a beépített gépekek?

Nem tudok rájönni!

Berczy

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Életemben nem jáccottam a flight simmel, csak úgy tûnt mintha ahhoz lennének kiegek azon a oldalon ígyhát beraktam ide!

Joxy
Jah ez jó kis oldal, ez az AVSIM portálon belül levõ site, ami Steve "Bear" Cartwright, tesztjeit közli.
Érdemes "http://www.avsim.com/pages/0604/" a link végi hónapot át irogatni, és vissza menöleg is nézzegetni a cuccokat.

nem tudom hogy MS Flight Sim. 2004 hez van e, de találtam egy oldalt amin kiegek vannak, sztem Nektek való!
Ha nem akkor is a szándék volt a fontos
????

Joxy
Berczy:
AI forgalom ügyében látogass el a, projectAI oldalára:
PAI
és tölds le az official files menübõl a pai instalert, és a kivánt légitársaság csomagját. Miután kicsomagoltad a zip-bõl, az instaler progi val rakd be a játékba a légitársaságot.

berczy
Sziasztok!

Két kérdés az FS2004-rõl.

Amikor berakok egy Sceneryt akkor van egy aminél nem rakja rá a játékban a texturákat. (nevesül az Old Traffort Stadion)
Ilyenkor mit lehet tenni?

Másik. Mondjuk akarok ferihegyre mesterséges AI forgalmat generálni. Azt hogyan kell importálni a játékba?

Plusz az AI gépeket, hogyan kell rábírni, hogy használja a játék? Mármint, hogy azok is repüljenek?

Amugy az AI forgalomnál, azt is meg lehet csinálni, hogy menetrend és légitársaságok pergéptipusok szerint menjenek a gépek mondjuk ferihegyen?

Elõre is köszi a válaszokat!

Berczy

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Hát pasz, még megprobálom kalibrálni, de azért kösz! Pontosan miért is nem szeretjük a logitech yoj-okat? ezért?
próbáld meg leveni joy-t az egész géprõl majd ujra feltenni

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hmm akkor nemtom, nem lehet hoy joy calibrálásal van valami gond?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Nem nincs, mert egy helybe áll aztán balra idönként rángatozik, olyan mint ha sokszor egymás után megnyomnám a pedálokat, biztos hogy nem trim.
nincs eltrimmelve?

Hello!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy mitöl van az hogy a függõleges vezérsik rángatozik minden gépnél bal irányba? Földön, levegöben egyaránt, és nem a szél miatt.

Servinfo-t hasznalj:

http://www.avsim.com/hangar/utils/servinfo/

PS: A vatsimen nagyon eros szabalyok vannak, illik betartani oket. 😊

Eper
Köszi Zoli !
Megoldottam már,a VATSIM-re tudtam csatlakozni.
A gáz az hogy nem találok magyarokat 😞

Nem értek a lovakhoz

Hello EPER!
hol akadtál el?
Eper
Hali
Valaki tudna nekem segiteni?
Hogy lehet neten repkedni a flight simulatorban?

Nem értek a lovakhoz

rajta van a cd-n...

Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Felraktam a gépre a játékot , de nem indul el. Azt mondták hogy valami crack kell hozzá. Tudtok nekem olyat küldeni? Vagy megmondanátok, hogy honnan tudok olyat letölteni? Elõre is köszönöm. Sziasztok

CEO valamilyen kiegészités van hozzá nekem nincsmég meg de azért probáld ki hozzá hátha segit rajtad itt találod
http://www.nexus.hu/flight_simulator/
a PIC 767 az csak 2000/2002 kompatibilis

Sziasztok!

Valakinek meg van a Wilco féle PIC B767-es?
...és mûködik, vagy esetleg sikerült megcsinálnia, hogy mûködjön FS2004 alatt??!!
Ugyanis nekem gondok vannak az EFIS panellal!!
Akinek sikerült, az kérem keressen meg!!
Köszi!

CEO

megtettem 😊

Szia ANTIJEDI!

Kérlek keress meg priviben:
[email protected]
Köszi,

A többit inkább mailben, az a tuti!
Üdv,
CEO
Malev 😊

amugy nagyon pofás az odlalad, minyárt regizek is 😊

ha már enyire profizmus vagy nem tudnál modnani 5letet hogy fizetõs cuccokat fullban honnét lehet lekapni (kiegeket ugyértem...) tudom hogy warez az rossz meg minden de pls 😊

végre egy "reklám" ami jókor jó helyre kerül, gratula érte, de komolyan! (sajnos szomorú hogy már egy ilyen jó reklámért is gratulálni kell amiatt mert sokan öszebarmolják csak a forumot ...)
amugy ez a vatsim mire is jó? sorry de fs onlány részébe még nem nagyon folytam bele 😊

Szia Zoli22!

Köszi, hogy elmagyaráztad, kedves tõled, de nekem is van VATSIM OD-m
Köszi szépen!

Nyiri!
Melyik VA-nál repülsz?

Üdv,
CEO
Amugy szerintem veled dumaltam vatsimen a multkor. En epp brusszelbe tartottam (vagy jottem, mar nemtom).

Hello! Szerintem nekem van ID mert különbe nemtudtam volna csatlakozni VATSIM-re De ha beregisztrálod magad akkor utána automatikusan, vagy nemépen automatikusan, elküldik az ID is meg a Pas. is emilben.
Igen, igen. Amikor ezt irtam meg fogalmam sem volt a dologrol 😊 Mar 1.5 honapja en is pmdg-vel repulok. Tenyleg jo gep csak sokat eszik (hardware)

A vatsim id-m pedig kuldom privatba 😊

Bocsánat!

Egy kérdésem lenne!
Azt itt hozzászólók lés olvasok közt kinek van aktív VATSIM ID-ja???

Várom a válaszokat!
Üdvözlettel,
CEO
Szia Nyiri és Mindenki!

Szeretnék egy hibát kijavítani, amit írtál a félreértések elkerülése végett.
Olyan, hogy PMDG B737-200 nem létezik!
Amit jelenleg kiadtak (http://precisionmanuals.com/), az a PMDG B737-600/700-as gép (B737NG), illetve a PMDG Beechcraft 1900D Express.
A PMDG B737-800/900-ast hamarosan, heteken belül adják majd ki, azután a nyár közepén kerül piacra a PMDG B747-400-as (Queen of the Skies).
Elnézést, csak ezeket azért írom, nehogy félreérts, de szinte minden, amit kiadtak FS2002-hez és FS2004-hez, mind meg van nekem.
Egyrészt innen a jól informáltság, másrészt használom a PMDG B737-600/700-ast.
Tudom javasolni, nagyon jó gép, különösen az FMC-je
Fullos, Overhead panellal, Pedestarral, Radio panellal, full komplett gép.
Ha valamire szükséged vagy szükségetek van, keressetek meg a [email protected] mail címemen.
Mindenkinek szívesen segítek, amely idõmtõl és energiámtól függ.
Üdvözlettel,
CEO
Sziasztok!!

Ha nem haragszotok, invitálnálak benneteket a honlapomra!
http://www.europeanexpress-va.com
Mindenkit sok szeretettel várunk, akit érdekel a repülés (MS Flight Simulator 2002 és 2004)!

Magamról csak annyit, hogy közel 9 éve használom az FS-t, még anno az FS 5.0-val kezdtem repülési ismereteimet.
A mai napig odáig jutottam, hogy egy új Virtuális Légitársaságot alakítsak.
Nagyon kedves barátaimmal alakítottuk ezt a non-profit Projectet, s úgy tûnik nagy sikerrel indultunk el.
Jelenlegi vezetõségi tagokkal nagy tapasztalatokkal és szakmai ismeretekkel vágtunk neki a VA-nak.

Aki szeretne beregisztrálni, az a honlapon megteheti!
Ha esetleg a neten Virtuális útvonalakat szeretne repülni, menetrendünk alapján, vagy aki szeretné jobban megismerni a repülési elméleteket és azt gyakorlatban szeretné a szimulátoron gyakorolni, nálunk megteheti!
Tehát, minden kedves érdeklõdõt szívesen látunk!
Üdvözlettel,
Hampel Gyula András
CEO of European Express VA
Kösz!
K.András
FS Architect 2002, meg bármelyik más scenery designer program tudja kezelni,hogy mi ez meg miért ne kérdezd...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

API ?

Sziasztok! Az API fájlokat hogy lehet fs-be berakni
És DC++-on hol szoktatok lenni melyik "szobába"
hen-tes
én repülnék.. 😊
milyen filenéven futnak a bin-jei 😊
értelmes vok mi ?😊)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Mar nem repultok ? :]