MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

filecserélõ progi..., elszeded felrakod rákeresel, töltesz, enyi

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

narazzino
hát beirtam hogy www.emule.com de tovább nem jutottam. HELP!

e-mule pl, viszont számics á hogy kurva lasu lessz

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

narazzino
valaki?

narazzino
azt hol lehet? (a letöltésre gondolok 😊)

Veszel normalis gepet az interneten. Rosszabb esetben letoltod nem eppen legalisan.

narazzino
és hogy lehet normális gépekkel repülni?

narazzino
oké csak mondom. mivel helyi vagyok egybõl szemet szúrt nekem hogy a város helyére odanyomtak néhány házat (ha nem ott laknék nem szurna szemet). most per pillanat svédben vagyok (és egy darabig itt is maradok 😞)és a mostani városom felé is elrepülgettem a közeli bázisról felszállva, hát mondjuk az itteni környéket elnézve, ezt bizony jobban megcsinálták.

narazzino
ja az lehet 😊

Mivel kozel benne van a vilag osszes reptere igy azert meg is el kell ismerni a keszitok munkajat. Ne vard ell hogy tobb 10 ezer repter total ugy fog kinezni.

Vannak scenery-k. Melyeket felrakva valosagosabb reptereket kaphatsz.

A geppark meg meg sok is. Aki picit igenyes az normalis gepekkel repul nem az fs beli szarokkal 😊

Itt megtalalhato majdnem az osszes repter ami talalhato magyarorszagon. Valosagosabb formaban.
Hungary - 2004 Scenery

ha kevesebb reptér lenne akor a kecskeméti élbõl nem lenne benne pl..., de kb egyetlen magyar reptér se 😄

narazzino
jó játék csak lehetett volna bele több típust és mondjuk egy kicsit kevesebb repteret tenni. semmi értelme olyan sokat mert pl a kecskeméti egyeltalán nem hasonlít magára

eyecandy
NYíri írtam privit!

Csirke4
megesik hogy a gép leesik 😊
alert
Na ezt holnap megpróbálom 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Papirzacsi
Ja, bár amilyen az fsben a turbulencia, és amilyen fos flightmodellek , a szarv vagy joy se megoldás. A default dc3 pl a legkisebb turbulenciába is simán késbe vágja magát mialatt pislantasz egyet.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Papirzacsi
Azért még sincs rendesen kiosztva. 😊 Szóval a lényeg a parking listben lévõ sorrenden van. Ugyanis az fs a listában lévõ sorrend szerint kezdi el feltölteni az állóhelyeket. Tehát változtass a sorrenden, és akkor nagyobb esélyed lesz arra ,hogy a kpuhoz állj. De ígyse biztos a siker, mert ha pl elõre teszed a csápos helyeket, akkor az ai is azt kezdi el feltölteni elõször, és ha sok az ai akkor bizony te lemaradsz a csápról.

alert
Dehát a hivatalos sceneryhez járó afcad fájl van meg. Próbáltam a patchel is. Megpróbáltam szerkeszteni az afcaddel is semmi baja rendesen vannak kiosztva a parkolóhelyek.

Papirzacsi
Ez azért van , mert fos az afcad fileod, vagy olyan géppel mész, amit az fs olyannak értelmez, ami nem állhat arra a helyre ammit szeretnél. De szerintem az AFCAD file lesz az oka.

05.02.26 -i forgalom VATSIM-n :
Kek gepek azok a pilotak
Iranyito:
Piros keret : Center
Zold Kor : App/Dep
Sarga torony: Tower
Sarga kis "kalapacs": Ground

Itt minden mogott egy - egy ember van 😊 Nagyon hangulatos 😊

Falconer
Azt hogy kell megcsinálni, hogy az autopilot a végig kijelölt uton menjen?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

eyecandy
Egy kis segítség plz! Ha repülés közben mentek a PMDG-n, mikor visszatöltöm elszáll az FMC, valaki tudja mi a megoldás?
le lehet menteni az FMC programozást?
Esetleg le lehet tölteni valahonnan, hogy ne keljen mindíg pötyögni?

alert
JA és még valami! Miért van hogy újratelepítettem az FS2004et és felpakoltam gépeket de többnél azt írja hogy a ... valamilyen gau fájlt nem tudja betölteni.. és nincs mûszerfal. Pedig a fájl ott van a helyén.

alert
Sziasztok!

2 kérdésem lenne:
Megvan a LAGO-s Bp, de amikor megérkezem a reptérre soha nem a folyosókhoz állítanak hanem vagy a parkolóba vagy pedig pl Ferihegy 1 hez a kisgép parkolóba (737el). Próbáltam ha nagyra rakom az AI trafficot meg ha leveszem semmi változás. Pedig a Parking to the Gates-et választom de ha nem ezt akkor is jelentkezik a probléma...
Más:
Van egy igényes A340es kiegészítõm is és kaptam egy másikat is tehát van A320 és A330is részletes Virtualis fülke kidolgozottsággal is de egyiknél sem találom a NAV1 és NAV2 beállításokat! Csak a COM1 és 2 van. Ez mi?

Csirke4
Pl billel viharban 😊
Papirzacsi
:-D
Egy szóval se mondtam, hogy nem nyomnád jobban. Sokkal jobban lehet nyomni joyyal, de billentyûrõl is éppen elég jól kezelhetõ, hogy megtanulj benne repülni. Kerülni kell az olyna helyzeteket, ahol hirtelen kormánymozdulatokra lenne szükség. Mondjuk ezt joyyal is ajánlott. ÉS menni fog. Ráadásul elég jol edzi az ember ujjait is, szal utánna már nem lesz nehéz megtanuln izongorázni.Legalábbis ami a kézügyességet illeti. ;-)

PLackó
jó,gyere csak feszengeni így meg úgy.lehet hogy béna is vagyok,de 100 szor jobban nyomnám joyyal.

Papirzacsi
Sziasztok!

Arra nem gondoltatok, hogy nem a joy hiánya lehet a legfõbb ok?Én hosszú évekig nyomtan a flightsim különféle verzióit billentyûrõl,
mert hogy joyom nem volt. És vhogy mégis le tudtam szállni, sõt, felszállástól, leszállásig sose volt gondom az irányítással. NA jó, mûrepülni nem lehet jól, sõt egyáltalán, de ha leszállás közben mörepültök, akkor ott bizony nagy baj van.

PLackó
biztos vagyok benne,én is billentyûvel nyomom és így élvezhetetlen.egyáltalán nem bírom irányítani.leszállni meg fõleg...

Termeszetesen kell joy, de leginkabb szarv. Az a tuti. Most akarok venni egyet 😊

Sajnos csak kulfoldrol lehet rendelni. Itthon nincs forgalmazo.

nekem is megvolt ez a game
felszállni felszálltam de irányítani nem tuttam:d
joystick kell hozzá?
mee nekem csak billem vvan

Csirke4
😞

Szokott valaki Lear jettel repülni?
Az ILS-t hogy lehet használni?Milyen gombokat kell benyomni,hogy ezzel tudjak leszállni?
s

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Csirke4
d
shevy
valaki megtudná mondani hogy kell kameranézetet váltani? kisöcsémnek kellene, én nem játszottam vele, kösz

nincs valami magyar fs chat szoba?
eyecandy
Csak azoknál a gépeknél lehet, ahol van (azt általában jelzik, az Active Camera nevû program segít ebben de a Flight 1-nak van ez a progija http://www.flight1software.com/files/F1View.zip ez is elég jó hozzá

ColdFire
Helló!
A Flight Sim-be hogy kell megnézni az utasteret?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

mafiahq
Köszi, elolvasom!

..\Uires\lc01.htm

itt találsz egy teljes leírást
ez ugyan az mint a játékból a Learning Center

A helikopterben is két "kar" van. A kollektív és a botkormány (+pedálok). A kollektívvel adsz "gázt" illetve szabályozhatod a lapátok állásszögét.

http://www.thaitechnics.com/helicopter/heli_control.html

hello!azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e vmilyen leírás, hogy melyik mûszer mire való vagy vmi kis manuál a játékhoz mert nem értek mindent a flightschoolnál az elején.tudnátok segiteni?
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Bp
alert
Fraps. Nem tudom a webcímét sajna de keress rá google-el. Flight sim-hez van egy jobb ennél de ennek szintén nem tudom a nevét. Olvass vissza itt a fórumban leírták már.

ColdFire
és van olyan progi aminek tudod a nevét? (videófelvevõ)

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

alert
Nem lehet. Fraps-el vagy valamilyen más screen-capture progival fel tudod venni a képet visszajátszásnál ha van 2,5 GHz-s géped és 512 feletti ramod. Ekkor már 20 fps-el is tudsz felvenni egész jól.

mafiahq
Hát, még gázt se tudok neki adni, vagyis a motor "jár" de nem tudok vele felemelkedni.. a repülõnél vannak "karok" ebben sajna nincs csak egy írányító kar. Akkor hogy lehet egyáltalán felemelkedni?<#nemtudom>

ColdFire
Hogy kell a flight videót átalakítani pl. mpeg-re?<#help>