45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#10663 Én is kívánok mindekinek békés és kellemes ünnepeket ! -
matya00007 #10662 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek! -
#10661 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! -
#10660 Mindenkinek Boldog Karácsonyt!!! -
#10659 Jó lett a Wizz air, már várom a maléveket:)
És akkor ez úton szeretnék minden FS2004-es fórumozónak nagyon Kellemes Karácsonyt és Boldog ÚJ Évet kívánni! -
#10658 Jó hogy eszembe juttatta ez a kis diskurzus, hogy a Wizzair Flottával már rég adós vagyok, akárcsak az NG-s Malév gépekkel illetve a CRJ-vel. Nos a Wizz Air gépeket pótóltam. :) A Maléves kiegekhez még a nyáron elkészült a képanyag és a gépek, festések hangok, panelek listája, csak éppen egy FS reinstall elnyelte az infókat. A Wizz Air bejegyzéshez az eredeti Flightsim.com kommentek kerültek angélusúl. -
#10657 Huh tényleg:) Most nézem, hogy hülyeséget írtam:))
Az iFDG-nek nincs is LPJ-je:) Valamiért úgy rémlett, hogy az nem Project Airbus volt, hanem iFDG:) -
#10656 Azt használom:) -
#10655 IFDG helyett használj Project Airbust. Sokkal szebb és részletesebben ki van dolgozva. -
#10654 Igen erre gondoltam én is az iFDG-vel. Most láttam én is. Szerintem is jó, bár még nem tettem fel. -
#10653 gyönyöru madárka :) remek festés ajánlom ! -
#10652 ...meg a nemrégiben megjelent fotoreal LPJ... :) -
zsoli03 #10651 helló! én ilyen repteret nem tudok, de ha érdekel akkor töltsd le
a PhotoSKY v2.0 kiegészítőt, igaz ettöl csak szép fényviszonyog lesznek, pl a víz itt ott olyan sárgás lesz, szoval sokkal élethűbb lesz
az fs, kicsit régi fílmes lesz talán. csak úgy ajánlom próbáld ki! -
#10650 Nézz szét avsim-en. Ott van olyan, hogy iFDG, vagy pedig Project Airbus.
A project airbusnak a Wizz-air-je a HA-LPB. -
luluska #10649 Sziasztok!
Nincs vkinek Airbus a320+magyar Wizzair festése esetleg?
Mert már sokat keresgéltem ,de nem találok sehol csak Flight X-hez.
Üdv!
-
#10648 Használja vki a PMDG 747 1.1-es verziót? Nálam az a probléma merült fel, hogy az A/T nem igazán működik, csak speed módban. Se a FL CH, se V NAV módban nem hajlandó tologatni a gázkart.Tapasztalt vki ilyet, vagy csak speciálisan nálam lép fel ez a probléma? -
#10647 Sziasztok. Én eléggé kezdőnek számítom, még csak a private cenrtificate van meg, meg ugye az előttelévő... Hasonlót tapasztaltam én is, igaz a Cessna-val, és ott középen lehetett állítani egy kis tekerőt, (valszeg az lehetett a trim) Vertical speed mérőtöl balra és lent, a függőleges tekerő... Ha az középen van, akkor "elvileg" wing-level... Itt egy kép:
http://www.itreviews.co.uk/graphics/normal/games/g125.jpg -
#10646 Lehet valahol letölteni olyan patchet hogy a repülőterek meg a táj olyan legyen a Lindberg (Spirit of St.Louis)küldetésekben mint 1927-ben?Vagyis vannak ahoz korhű repterek meg tájak? -
#10645 Én úgy tudtam hogy a gépet elég jóval a felszállás után is kitrimmelni.Nem tom.Majd most ha hazamegyek megpróbálom úgy hogy a felemelkedés után azonnal trimmelek-hátha.Bár fura hogy ennyire rosszul reagál az egész gép. -
zsoli03 #10644 helló! hasomló tapasztalatom nekem is volt,van, igaz csak joystic ot használot, nekem az abacus a300-340... és a boing 747 dreamflyer es csinálja hogy állandóan lefele menne, sajnos nem találom a trimet ezeken a gépeken. tudja valaki hol lehet beállítani a magasságot? köszönöm. -
#10643 Megvettem a szimet.Nem vagyok kezdő virtuális pilóta,az IL-2 t évek óta nyomom,a FS X-ben is lerepültem az Air Race pályát realisztikus módban de most megvettem a FS 2004 et is és valamit nem értek.
Bár minden kormány rendesen működödtethető pedállal és joystickkal,mégsem tudom rendesen irányítani a gépet.Pl:A Linberg géppel 2000-es motorfordulattal(ez kb a max.)hosszú nekifutás végén ugyan a levegőbe emelkedik a gép,de szinte azonnal elkezd lefelé visszasüllyedni,majd irányíthatatlanul lecsapódik.De miért?A felszállási sebesség biztos elegendő volt,flaps felszállási helyzetben,motorfordulat max-látszólag minden adott és mégis...
Mi lehet a gond? -
kolszal #10642 Illetve még annyi kiegészítés: http://www.fspilotshop.com/product_info.php?products_id=1322 az itt található linkre kattintva látható a doboz is -
kolszal #10641 Sziasztok, ma szeretném megvásárolni a médiéban a budapest mega sceneryt, a dobozán az van, hogy fs2004/fsX. A kérdésem az lenne, hogy ez mindkét progival megy-e (elvileg egy cd-re ráfér mind a 2004-es, mind az x verzió. Egyenlőre azért vagyok tanácstalan, mert az aerosoft oldalán csak az fsx-es verzió vásárolható meg boxban, ill. egyenlőre csak a 2004-en szeretném használni. Valaki ötlet? Alert? -
#10640 Szervusz!
Útvonal tervező progiról ami mutatja az eljárásokat is, nem tudok.
Viszont itt egy korrekt ingyenes online útvonal tervező.http://rfinder.asalink.net/free/
Az ezzel tervezett útvonalat peddig az FSNAV nevű progi segitségével le is tudod repülni,ráadásul bármelyik géppel.Ez ha nem is minden reptérhez de ismeri és ahogy fogalmaztál "mutatja" is a SID-STAR-okat.
http://www.fsnavigator.com/
A program ingyenesen kipróbálható aztán viszont meg kell vásárolni.
Illetve itt egy másik hasonló program:http://www.fscommander.com/ -
zsoli03 #10639 sziasztok! segítséget szeretnék! Az fs2004 hez telepítettem egy textúra frissítést(fa,felhő...) de mivel régi és elé gyenge leszedtem. viszont most a fák és a felhők helyén csak fehér kockák vannak.ez miért lehet? sehogy nem tdtam vissza álítani. keressek felhő textúrát,és a fa textúrát is tegyem fel újra? egyébként az actív sky nem zavarhatott be? a másik program neve "texture boorder volt. segytségeteket előre is köszönöm -
franko2 #10638 Sziasztok, utvonaltervező programot keresek, egész pontosan olyan érdekelne ameiknél ha beálítjuk az adatokat pl müszeres repüléshez akkor egészen pontosan mutatja hogy hogy kell repülni, és azt is hogy, hogy kell megközelíteni a repteret, én most a FliteMap nevü progit próbáltam, de itt nem találtam hogy lehet így beálítani, csak a reptérhez vezető utvonalat mutatta de a pontos megközelítést nem és így meg csak úgy mutatja a progi mintha oldalból megyünk neki a kifutónak , a másik ami hogy lehet valahogy úgy menteni hogy az FS gps-én megjelenjen a tervezett utvonal és ne keljen abban állítgatni, ha valaki tud ijen uvonal tervezőt, vagy tudjátok hogy lehet ezt a FliteMap nevü progiban megvalósítani kérlek segítsetek.Kép -
litlebubu #10637 Nem! Nem nagy kérés! Ok. -
#10636 Nagy kérés volna, hogy hagyj meg minket békés tudatlanságban - már ami a éro fájlsz kritikán aluli hányás förmedvényeit illeti...??? -
litlebubu #10635 Az első képen szép a skótkockás szövet,ami a futópályát borítja. :-) -
litlebubu #10634 Újabb "gyönyörű" munka az AERO FILES-től! Ez valami vicc akar lenni?
Tényleg komolyan gondolják? -
Putyin #10633 megszögeltem, penel rendesen. -
zsoli03 #10632 helóT td valaki valami leírást az activsky 6- hoz, mert nem nagyon értem hogy kell használni. pontosan mire jó? köszi előre -
Putyin #10631 köszi, de ezt akarom megszögelni valahogy. olyan nincs, hogy nem megy. megy mindenkinél, csak nálam nem. -
litlebubu #10630 Az durva!
-
CzJ #10629 Tölsd le a DLMN nevű progit Dolominium vagy mi a teljes neve az jobb !:) -
Putyin #10628 Sziasztok!
Körbenéztem már fórumokon, de nem találok megoldást arra a problémára, hogy a Servinfo elindítása után nem tudja letölteni az aktuális állapotot, csupán a "who is online" weboldal 9 órás és akárhány perces adatait tudja megjeleníteni. Próbáltam tűzfal nélkül, de sehogy nem megy. Van valakinek ötlete?
-
zsoli03 #10627 Egyébként nekem a concord gép borzasztóan lassítja a dolgokat. -
zsoli03 #10626 heli! A probléma konkrét okát nem tudom, da ha még em hallottál róla, akkor próbáld ki a smartclose nevű programot, mert ettöl nem fog szaggatni, meg folyékonyabban mennek a dolgok lényegesen!
Ez a program mindent ami nem létszükségletü a a win.nek bezárja. lehet megydni kivételeket, pl internet
Remélem tudtam segíteni -
CzJ #10625 Hali!
Egyik ismerösöm megkeresett ma azzal a problémával hogy ujra tette FS-t és alap gépekkel megy neki 30FPS-el de az össze fizetps gépnél leromlik 5-8 FPS-re ... Tipp ,? MI lehet az oka?. Válaszotokat előre is köszönöm!
Czj -
zsoli03 #10624 Az én kérdésem az lenne, hogy ha tud valaki válaszolni, hogy ha az fs global terrain 2008 1 dvd-jét töltöm csak le a 3 közül, akkor azt önmagában már tudom használni a fs2004-en? vagy csak együtt a 3× 4 gigát. mert akkor elég sokára lenn meg. az nem baj ha az egész földgömb nincs meg,nekem a harmada is elég lenne. azt se repülöm be egy idelyig.:)