MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Vannak scenery-k. Melyeket felrakva valosagosabb reptereket kaphatsz.
A geppark meg meg sok is. Aki picit igenyes az normalis gepekkel repul nem az fs beli szarokkal 😊
Itt megtalalhato majdnem az osszes repter ami talalhato magyarorszagon. Valosagosabb formaban.
Hungary - 2004 Scenery
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
05.02.26 -i forgalom VATSIM-n :
Kek gepek azok a pilotak
Iranyito:
Piros keret : Center
Zold Kor : App/Dep
Sarga torony: Tower
Sarga kis "kalapacs": Ground
Itt minden mogott egy - egy ember van 😊 Nagyon hangulatos 😊
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
le lehet menteni az FMC programozást?
Esetleg le lehet tölteni valahonnan, hogy ne keljen mindíg pötyögni?
2 kérdésem lenne:
Megvan a LAGO-s Bp, de amikor megérkezem a reptérre soha nem a folyosókhoz állítanak hanem vagy a parkolóba vagy pedig pl Ferihegy 1 hez a kisgép parkolóba (737el). Próbáltam ha nagyra rakom az AI trafficot meg ha leveszem semmi változás. Pedig a Parking to the Gates-et választom de ha nem ezt akkor is jelentkezik a probléma...
Más:
Van egy igényes A340es kiegészítõm is és kaptam egy másikat is tehát van A320 és A330is részletes Virtualis fülke kidolgozottsággal is de egyiknél sem találom a NAV1 és NAV2 beállításokat! Csak a COM1 és 2 van. Ez mi?
Egy szóval se mondtam, hogy nem nyomnád jobban. Sokkal jobban lehet nyomni joyyal, de billentyûrõl is éppen elég jól kezelhetõ, hogy megtanulj benne repülni. Kerülni kell az olyna helyzeteket, ahol hirtelen kormánymozdulatokra lenne szükség. Mondjuk ezt joyyal is ajánlott. ÉS menni fog. Ráadásul elég jol edzi az ember ujjait is, szal utánna már nem lesz nehéz megtanuln izongorázni.Legalábbis ami a kézügyességet illeti. ;-)
Arra nem gondoltatok, hogy nem a joy hiánya lehet a legfõbb ok?Én hosszú évekig nyomtan a flightsim különféle verzióit billentyûrõl,
mert hogy joyom nem volt. És vhogy mégis le tudtam szállni, sõt, felszállástól, leszállásig sose volt gondom az irányítással. NA jó, mûrepülni nem lehet jól, sõt egyáltalán, de ha leszállás közben mörepültök, akkor ott bizony nagy baj van.
Sajnos csak kulfoldrol lehet rendelni. Itthon nincs forgalmazo.
felszállni felszálltam de irányítani nem tuttam:d
joystick kell hozzá?
mee nekem csak billem vvan
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
A Flight Sim-be hogy kell megnézni az utasteret?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
itt találsz egy teljes leírást
ez ugyan az mint a játékból a Learning Center
http://www.thaitechnics.com/helicopter/heli_control.html

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.