MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mafiahq
Na megpróbálom mégegyszer, nekem nincs joystickom, csak bill..

Simán fel lehet szálni helivel is meg repülni is jó vele csak joyal mert mással nem lehet irányitani.
eyecandy
Mi a baj vele?

mafiahq
Ti tudtok helcsivel repülni? már mint felszállni? mert én sajna nem!<#szomoru1>

ColdFire
TOMO GYERE TS-RE A KÖRÁSZ HARCÁSZATI SZOBÁJÁBA! jelszó: korasz

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

eyecandy
Lago Hurghada-hoz serial valakinek megvan?

Talan igy:

ColdFire
Mé nem jó a kép???😞

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
Hááálelúúújá!<#szeret> Ha töltök le a netrõl egy gépet és felmegyek vele a netre azt mások is látják???

ColdFire
van msned?

Tomo15
Én meg még elinditani sem tudom a multit😞
ColdFire
CONCORD-ot honnan szedted?

ColdFire
Sajnos zone.msn.com-on még egy magyart nem láttam.... :-(

ColdFire
A multi abban jó hogy pl. köteléket repülünk Exta 300S-el meg vannak célok hová menjünk meg beszélgetünk stb.... 😊

Törölt felhasználó
HI

nem tudom mi a lényeg multiban de ha fölbirnék szálni egyáltalán a CONCORD-al elöbb érnék bárhova (de csak az orrát tudom mozgatni le föl)
mafiahq
Hi!
Nekem is meg van a játék. Multiplayer-ben mi a "lényeg"? Tehát többen repültök egymás mellett, esetleg ki ér oda egy "xy" helyre elõbb?

ColdFire
Meg hogy lehet videót felvenni játék közben?

ColdFire
Helló!
Valaki szokott játszani a neten?

eyecandy
esetleg csinálj egy sortkatot belõle az asztalra, onnan könnyebb indítani

eyecandy
:/FS9/PMDG

Segítségeteket kérem!!!

Valaki elmondhatná nekem,hogy lehet elindítani a PMDG LOAD managert.
Sajnos fogalmam sincs,hogy hol találom.
Elõre is köszi
alert
Ha valaki tud segítsen mert sehogy sem tudok Flight Video-t készíteni. Akárhogy veszem fel a videót legyen az 1/4sec vagy 5sec-es "mintavétellel" visszajátszáskor akadozik az egész. Ugrál a gép a betonon, a mûszerek össze-vissza járnak a hang is akadozik hol felpörög a turbina hol leáll és a gép elõre hátra kicsiket ugrálva halad. Az az érdekes hogyha Instant Replay-el visszajátszok valamit, akkor semmi ilyet nem tapasztalok, tökéletesen visszajátsza csak ugyebár az a probléma hogy ott nem rögzíti minden mûszer adatait (pl szarv mozgása stb). Nagyon dühít!

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

PLackó
mindegy,nem akarom szétcseszni a topicot nem flmelek.gyere msn-re ha bajod van.

PLackó
ne lengesd a pofád

Igazad van nagyon égetem magam, fõleg az ilyen hsz útán #1893 : ))
Nem, mert mivel total szabad a dolog igy a betaxizas utan betoltesz egy ugy FP-t es azonnal mehetsz tovabb.

PLackó
hmm.
miért,olyan nagy dolog lenne hogyha legalább jelezné a küldi végén hogy complete vagy mi?
ennyit nem lehetne elvárni?😛

Köszönöm. A következõ kérdésért utálni fogtok, de járatlan vagyok kicsit ebben a témában. Szeretném kipróbálásra beszerezni valamilyen módon. 17 rongyot nem dobok ki elsõre, de még másodikra sem zsákbamacskára, demo meg nincs. A helyzet az, hogy szeretném egyben letölteni, de az is jó volna, ha tudná nekem valaki "pí"-attribútumú matérián kölcsönözni. Ha sértõ vagy lámaszagú a kérdésem, elõre is elnézésetek kérem.

Ha a realism maxra van nyomva akkkor igen, van ilyen problem

Nem ismerem ezt a játékot, de érdeklõdésem lassan növekszik. Szóval van benne pl. olyan, hogy ha rosszul vezeted a géped, vagy elfogy az üzemanyag stb., akkor sérül a masina, esetleg le is zuhan? Avagy miként oldja meg ezt a játék?

Ha csendben maradsz, talan nem egeted magad.

Lehet, de mem egymas ellen, hanem egymas mellett 😊

LOL, jó, hogy nem kérdezik meg, hogy LAN-on lehet-e tolni egymás ellen...

Miért ne várhatnánk?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Naon vicces! De szerintem az még viccesebb hogy valami hú de nagyot vártok el egy simulatortól!!! 😛 lol
ALT+F4

alert
Nem lép ki. Csinálhatsz új IFR tervet vagy amit akarsz. Hogy hogyan kell szabályosan leállítani a hajtómûvet azt majd valaki más... 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

bazza
Hali!
Leszálltam(megvolt az engedély, "elkalauzoltak" a parkoloómhoz), de ciki, hogy most nemtudom mi legyen...a 747-esen hogy lehet kikapcsolni a hajtómûveket? ha leparkolok és leállítom a gépet akkor a játék ki lép magától?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Köszi, sokat segítettél! 😉

Meg annyit, hogy leszallni altalaban 30as fekszarnnyal kell a 737-l es 130 koruli sebesseggel. Mikor a palya kuszobhoz ersz akkor gazt leveszed es szepen megemeled a gep orrat 5 fokra. Ha mindent jol csinaltal akkor a gep szepen lebegve leer es nem csapodik oda. Optimalis leerkezes az max 150 Feet/min sebessegu sullyedes kor van. Korabban mar beallitottad a spoilert ARM-ra igy leerkezeskor azonnal kinyilik + sugarfordito. Igy normalis idojarasban fek nelkul meg tudsz allni.

Altalaban van PAPI lights a palya mellett ez 4 lampat jelent, akkor vagy a palyatol levo tavolsagodhoz merten az optimalis magassagon, ha a 4 lampabol 2 sarga es 2 piros vilagit.

Ha tobb a piros akkor alacsonyan vagy es tobb a sarga akkor magasan, csinald ugy hogy mindig 2/2 legyen.

Ha alacsonyan vagy, akkor ne rantsd fel az orrat, hanem hozd egyensbe es majd szepen elered a kivant magassagot es utana tolhatod finoman lefele. De ez csak VORD/NDB es Visualnal van, ILS-nel kovetheted a flight directort. Ott is ovatosan kell iranyitani es nem hajszolni a muszereket. A jo pilota iranyitja a mutatokat es nem koveti.

Sok sikert.

Gyorsan 😊 Bovebben is kerdezhetnel.

Azert adogattak at egymasnak mert mas frekin kezelik a Erkezo, Indulo, Athalado forgalmat, sot egy repteren kulon van Torony, Gnd, Clearance stb...

Ha erkezel, akkor a CENTER (athalado forgalom es fl190-200 folotti (altalaban) elkezd sullyeszteni, majd atad az approachnak, ami ravezet a palyara, ha a finalen (egyvonalban a palyaval) vagy, akkor atad a Toronynak, aki megengedi hogy leszallj. (vagy nem, akkor atstartolni kell. Kerek visszahuz, gaz max es elrepulni palyairanyon (vagy ahogy a terkep adja) es szolni a toronynak hogy missed app es atad ujra az approach frekire).

Ezen felul van Visual, VOR/NDB es ILS approach egy palyara, a VISUAl termeszetesen a latas utani leszallas, a VOR/NDG az VOR/NDB muszerek alapjan, az ILS pedig localizer es glideslope (irany/siklopalya) segitsegevel le is hozza a gepet automatan a palyara.

IFR terv meg azert kell, mert az iranyito nem tudja az ujjabol kiszopni, hogy merre akarsz menni.

Tomo15
Ti hogy tudtok Onlineban repülni?
bazza
NAh most jól elbaxtam...Elrepültem Ferihegyrõl - Zurich-be és mikor megérkeztem, folyton IFR(asszem) tervet akartak velem készítettni, meg adokattak át egymásnak, végül meguntam és leszálltam, csak hát így nem igazán akartak tovább velem beszéllni,, ezért magamtól kellet kilépni..😄 Amúgy a leszállás is érdekes volt, mert nem sikerült úgy lelassítanom ahogy szerettem volna, és 220-al MAX autorbreak-el kicsit átfarolgattam a kifutót, de azért sikerült, hiába, ez volt a 2. leszállásom jettel.😄DD

Most komolyan, miért nem olvasod el a kézikönyvet. Amit itt megkérdeztél, mind benne van...

En Virtualis Legitarsasagnal (malev) repkedek. Online halozaton.
Neve VATSIM itt normalis, realis angol fonia-val kommunikalunk es hus-ver iranyitok vannak. Minden orszagban olyan emberek akik ott is elnek. Mondjuk, ha Parisba megyek, akkor egy este beszelek, osztrak, nemet, belgium, francia iranyitoval is. (Ha van online ATC, de altalaban este europa tele van).

Igy mar total realis a hangulat es jo buli. Szamomra es sokak szamara megunhatatlan. Ha nincs penz valos repulesre igy marad ez.

ATC menupot "0" vagy "ö" gomb.

bazza
Jah még azt gyorsan, hogy hogy kérhetek leszállási engedélyt?

bazza
Amúgy ha nem haragszotok, megkérdem, hogy ti mi a frászt csináltok ebben a gémben? Ide-oda repkedtek? Mert sztem egy idõ után elég uncsi lesz nem?

bazza
oks mûxik minden, thx all!!!