MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

nem tudom mi a lényeg multiban de ha fölbirnék szálni egyáltalán a CONCORD-al elöbb érnék bárhova (de csak az orrát tudom mozgatni le föl)
Nekem is meg van a játék. Multiplayer-ben mi a "lényeg"? Tehát többen repültök egymás mellett, esetleg ki ér oda egy "xy" helyre elõbb?
Valaki szokott játszani a neten?
Valaki elmondhatná nekem,hogy lehet elindítani a PMDG LOAD managert.
Sajnos fogalmam sincs,hogy hol találom.
Elõre is köszi
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
miért,olyan nagy dolog lenne hogyha legalább jelezné a küldi végén hogy complete vagy mi?
ennyit nem lehetne elvárni?😛
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Leszálltam(megvolt az engedély, "elkalauzoltak" a parkoloómhoz), de ciki, hogy most nemtudom mi legyen...a 747-esen hogy lehet kikapcsolni a hajtómûveket? ha leparkolok és leállítom a gépet akkor a játék ki lép magától?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Altalaban van PAPI lights a palya mellett ez 4 lampat jelent, akkor vagy a palyatol levo tavolsagodhoz merten az optimalis magassagon, ha a 4 lampabol 2 sarga es 2 piros vilagit.
Ha tobb a piros akkor alacsonyan vagy es tobb a sarga akkor magasan, csinald ugy hogy mindig 2/2 legyen.
Ha alacsonyan vagy, akkor ne rantsd fel az orrat, hanem hozd egyensbe es majd szepen elered a kivant magassagot es utana tolhatod finoman lefele. De ez csak VORD/NDB es Visualnal van, ILS-nel kovetheted a flight directort. Ott is ovatosan kell iranyitani es nem hajszolni a muszereket. A jo pilota iranyitja a mutatokat es nem koveti.
Sok sikert.
Ha erkezel, akkor a CENTER (athalado forgalom es fl190-200 folotti (altalaban) elkezd sullyeszteni, majd atad az approachnak, ami ravezet a palyara, ha a finalen (egyvonalban a palyaval) vagy, akkor atad a Toronynak, aki megengedi hogy leszallj. (vagy nem, akkor atstartolni kell. Kerek visszahuz, gaz max es elrepulni palyairanyon (vagy ahogy a terkep adja) es szolni a toronynak hogy missed app es atad ujra az approach frekire).
Ezen felul van Visual, VOR/NDB es ILS approach egy palyara, a VISUAl termeszetesen a latas utani leszallas, a VOR/NDG az VOR/NDB muszerek alapjan, az ILS pedig localizer es glideslope (irany/siklopalya) segitsegevel le is hozza a gepet automatan a palyara.
IFR terv meg azert kell, mert az iranyito nem tudja az ujjabol kiszopni, hogy merre akarsz menni.
Neve VATSIM itt normalis, realis angol fonia-val kommunikalunk es hus-ver iranyitok vannak. Minden orszagban olyan emberek akik ott is elnek. Mondjuk, ha Parisba megyek, akkor egy este beszelek, osztrak, nemet, belgium, francia iranyitoval is. (Ha van online ATC, de altalaban este europa tele van).
Igy mar total realis a hangulat es jo buli. Szamomra es sokak szamara megunhatatlan. Ha nincs penz valos repulesre igy marad ez.