45215
  • zsoli03
    helló! Én is nemrégóta tudtam meg hogy kell, akkor elmondanám.:
    töltsd le a Fraps nevű programot, lehetőleg azt amelyik nem időkorlátos,mert azzal csak félpercet lehet felvenni. aztán ha elindítottad a programot, utána az fs-t akkor a jobbalsó sarokban ilyen számok lesznek. Az f9 es gombot egyszer megnyomod,ekkor elindul a felvétel.mégegyszer f9,leáll.Én először az fs felvevőjével veszem fel,és akkor jobb kamerákat tudok beállítani, mert ugye Tower nézetből elég nehéz lenne letenni a gépet.Aztán a fraps mappájában lesz a nagy méretű cucc, ezért én adobe premierrel tömörítem,és ezzel is szerkesztek.remélem tudtam segíteni.
  • Pystee
    Sziasztok! Kérdésem lenne: hogy tudnék olyan videókat készíteni FS204-ben, amit később a Windows Media Playerrel is vissza tudnék nézni? Vagy át lehet konvertálni az FS-ben elmentett viodeókat? Válaszotokat előre is köszönettel: Pystee
  • eyecandy
    És honnan töltötted le? Én egyszerűen képtelen vagyok belépni az oldalukra.
    406 Not Acceptable hibát ír ki.
  • Isti1
    Dehogynincs:) Csak, lehet, hogy nem olyan jó kiegészíitő.
    Minden ilyesmiben van, Boeingben is. Pl. nem emlékszem, hogy POSKY-ban van -e, de Wilco PIC-ben és PMDG-ben biztos:)
  • Admiral
    Sziasztok!

Tegnap vettem egy joystick-ot, mert billentyűzettel reménytelennek láttam a leszállást... ma délelőtt gyakoroltam picit a dolgot (egy jó approach-ot elmentettem, és sokszor újratöltöttem), és már egész jól megy :) Ma sikerült Bécsben _elsőre_ tökéletesen leszállnom egy Boeing 737-el, igaz az Approach picit hosszú lett :S De lesz ez még jobb is...

Amit nagyon hiányolok a repülőből, az az, amit az Airbus-ok tudnak: leszállásnál mondják a magasságot (One hundred, fifty, fourty, thirty, stb). Bár tudom hogy ez apróság, de nekem ez nagyon tetszik az Airbusban, kár hogy a Boeing-ben nincs :S
  • alert
    thx :)
  • Clidey
    És hol találkoztál vele vajh? Csakmert én a nemrég megjelent free Bukarest scenery-ben... :)
  • alert
    de :)
  • Clidey
    Valakinek nem ismerősek ezek a textúrák?

• Isti1
    Oh oké:D bocs, nem olvastam azt pont..:) bocs mégegyszer és köszi
  • Farbiter
    megvan...xD
  • Farbiter
    naon kéne tudnom!!
  • Farbiter
    de pontosabban?pest környékén valahol
  • eiduR
    boltban :)
  • Farbiter
    eredetiben most hol tudom megvenni a játékot??
  • kolszal
    Hello,a #10574 hsz pont erre ad választ...
  • Farbiter
    újraraktam a játékot mert vmit elrontottam:)de a 7% megáll azzal hogy:
    MFS2004 encountered a disk error while writing to the file c:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\Aircraft\C...\DECAL_LABELSNEW2_C208B.bmp.
    make sure ur hard disk isn't full,and that file's not in use.
    nem használom azt a fájlt és még van több mint 60GB-om...
    ha vki tud segíteni az segítsen:)addig is köszi
  • Isti1
    Üdv!
    Egy kérdésem lenne: meg tudom azt csinálni FS-sel, hogy amikor nem teljes ablakba vagyok, akkor ha máshova kattintok, akkor ne szüneteltesse le magát önként(pause).
    Ha igen, akkor hogyan?
    Válaszotokat köszönöm!
  • CptSAB
    Köke.. :D Ami fontos az oldalamon, hogy mindig érdemes elolvani a honnét tölthető és miket ajánlanék hozzájuk még.. a készítők nevét pedig érdemes megjegyezni, mert nemzetközi repülési viszonylatban nagyon sok szép gépet készítenek, festenek azok az Úriemberek.. az hogy a többi kiegjükről nem írok, az ok egyszerű.. nincs magyar vonatkozásuk, nekem pedig annyi időm, amivel minden szépet elregélhetnék.. hogy mennyi free kieg tetszik, arra a cd és dvd lemezek száma emlékeztet. Most is legalább 2 dvd-i free cucc várakozik a gépemen.
  • Farbiter
    köszi:DDDDDDDDD
  • m814
    Na erről már nem is beszélve!
    És hgy Cpt. barátomnak ne keljen önmagát reklámoznia,megteszem én!

http://flybywire.extra.hu/
  • CptSAB
    én még midig csak ajánlani tudom az oldalamat.. :D sok-sok olyan gépről van infó, amelynek magyarországi vonatkoztatása is van.. mind FREE.. nincs TORRENT, nincs WAREZ.. és jónéhány közülük nagyon is PROFI alkotás..
  • m814
    Már milliószor le lett írva!
    EZ NEM WAREZ fórum!!Ha ilyesmikben akarsz valakinek segíteni ott a privát!
  • zsoli03
    SZiasztok! Farbiter! Szerintem nem érdemes fizetős repülőket vásárolni, hiszen tökéletes teljes repülőket lehet letölteni torrenten,megéri! Én jómagam is torrentről szedek le repülőket pl f-108 ,herrier, mig15 fagot, meg ami kell, és többnyire
    tökéletesen kidolgozott modellek. Én az eval torrentkeresőn keresgélek, ez a legnagyobb,és akkor csak beírod a típus nevét, ha van van,ha nincs nincs. aztán az utorrentel letöltöm. Remélem tudtam segíteni, ha van kérdés segítek!
  • alert
    Az árak tök változók :) de ahelyett, hogy itt kérdezgetsz miért nem nézed meg az oldalakon ami a FAQ-ban is össze van gyűjtve, tehát kb 10 perc lenne végigrágni és konkrét funkciókat, árakat is látnál :D
  • Farbiter
    köszi!de biztos hogy elküldik??:)és egy repcsi mennyibe kerül?
  • alert
    Ha fizetős oldalról megvásárolsz valamit akkor több lehetőséged van. Van olyan cég, amelyik hozzáférést enged korlátlanul a fájlokhoz. Van olyan, ahonnan 3x letöltheted, utána a te felelősséged hogy kiírod-e cd-re és vigyázol rá vagy sem. Van olyan, hogy fél évig kapsz hozzáférést a fájlokhoz, és szintén le kell töltened, ki kell írnod cd-re, hogy megmaradjon. Van olyan, hogy cd-s verzióban rendeled meg és akkor kiküldik postán. Ezen kívül még számos módszer van, mindig az adott cég dönti el, hogyan árulja a terméket. Ezt az oldalukon kell elolvasni vásárlás előtt...
  • Farbiter
    ezt nem is tudtam...:D
  • alert
    Igen épp ezért feltalálták a keresőt :D ctrl+f
  • Farbiter
    amúgy ha fizetős oldalról leszedek repcsit akkor legközelebb nem kell majd érte fizetni??
  • Farbiter
    ok:Dde olyan hosszú!:(
  • alert
    Hát akkor olvasd tovább a faq-ot és megtudod mi a helyzet a virtual cockpittel is :D
  • Farbiter
    már olvastam...(egy két mondatot:D)már találtam köszi:Dde a virtual cockpitot honnan tudom letölteni ingyenesen?addig is küszi!:)
  • Hont
    Szia m814!

Köszönöm a segítséget, de sajna a linken nem találtam semmit.
    A Tanácsod megfogadom, és komolyan veszek minden segítséget!
    Üdv
  • alert
    Keressél :D faq?
  • CzJ
    Hali valakinek nincs véletlen AS350B-hez meg az uj OMSZ-os festés(sárga)!?
    Köszi!
  • Farbiter
    hali all!
    ma raktam föl a játékot és keresnék Malév gépeket,nem fizetőst
    addig is köszi!
  • m814
    Szervusz!
    Itt a link:http://home.ripway.com/2004-10/188069/hun/soft.htm
    De ha javasolhatom az Oktatás oldalon található valamennyi kézikönyvet érdemes átnézni!
  • Hont
    Sziasztok!
    IVAI magyar leírást találok valahol?
    Köszönöm szépen!
  • Hont
    Le a kalappal előtte!
    Nagyon segítőkész volt! De mindenkiről el lehet ezt mondani!
    Van egy hasonló fórum, az E-39! Ott is mindenki ilyen! :)