MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja! Még egy kérdés: Hogy lehet ON-LINE játszani?
ACER Aspire 5738ZG
Van valami devkit a játékhoz?
Saját skin-t szeretnék csinálni a boeinghez.
ACER Aspire 5738ZG
Csak hogy a Flight1-en meg nincs ilyen karrier progi.
gpont: Ha van óra a kezeden és ránézel (ha nincs képzeld magad elé) elõtted van a 12-es na az 12 óra, 5 óra pedig jobbra mögötted van, ott ahol az 5. Éerted?
A többi is így szépen.
www.virtualairlines.hu/ itt olvasgass
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ja, a Just Flight-os Airliner Pilot-ot próbáltátok már?
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
1: a default gepek kozott van egy vitorlazo repulo, amit az istennek sem tudok vezetni. Nem szall fel, mert nincs aki huzzon. Hogy kell vele elindulni?
2 Leszallni nem tudok sehogyan sem. barhova leszallok, csak a palyara nem sikerul. Mindenfele siklopalyarol meg megkozelitesrol beszelnek, de3 amikor azt mondja a radios h 5 ora iranyaba vanm a repter hat 5 ora ezeknel hol van???egyszoval egy kis leszallasi help kene. Megkozelites hogy tudok ugy a repterhez erkezni h a leszallopalya ne keresztbe legyen stb. Van aki megszan engem?😊
http://www.surclaro.com/
http://www.simviation.com/downloads.html
Ha egy valahova el akarsz repülni, akkor játék alatt nyomdd meg az ALT-ot, ott az elsõ menüben menj rá a Flight Planner-re. Ott állítsd be az indulási helyet, és az érkezési helyet. Az útvonalat állítsd Direct-re. Ezek után a GPS-en ki lesz rajzolva az útvonal.
ACER Aspire 5738ZG
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Lenne két kérdésem:
1, Lehet-e multiban játszani, és hogy?
2, Van-e olyan mod, vagy valami, aminek segítségével fel lehet szállni pl. csatahajóról.
ACER Aspire 5738ZG
Szerintem nyisd ki a szemed jobban, meg nézd meg a hónap letöltéseit stb. Nekem van avsimról több mint egy giga anyagom, és pl csak a magyarország azthiszem 200mega, fentvan még alaszka (kb400), stb. Igaz, hogy baromi sok festés van, meg pár száz kilos cucc, de azért sok jó is van, amivel nagyon el lehet lennni. Úgyhogy menj fel az avsimra megint, és legyél sokkal körültekintõbb
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
SurClaro-ról leszedtem a 737800_lfpp filet (komplett KLM 737-800,panelokkal,pilótafülkével stb.)mert úgy láttam az a legnépszerûbb,nagyon sokan letöltötték már.
Telepítettem ahogy kell,minden Ok is lenne,csak sajnos a kapcsolók,gombok közel 70 %-a HIÁNYZIK!
Ha tud valaki,kérem segítsen!
Elõre is kösz!
Teljesen kezdõ vagyok az fs-ben,látom van mit tanulni,de lelkes vagyok! 😊 (A fórumot végigolvastam,de egy kezdõnek eléggé átláthatatlan és tõmény az anyag)
Segítség kellene ahhoz,hogy van-e valamilyen összefoglaló magyar leírás fs-hoz,amivel el lehetne kezdeni tanulni,illetve honnan lehet letölteni scenery-ket,repülõket,és Maléves "cuccokat"?
Dc-n nem sok mindent találtam,Avsim-en pedig csak pár száz kbytes dolgok vannak.
Bármilyen segítséget szivesen fogadnék!
Elõre is köszönöm, üdv: gabori
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Még én sem próbáltam ki, ha kipróbáljátok, osszátok meg a tapasztalataitokat.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Az avsim azért jó, mert sokkal nagyobb a sávszélessége, mint a flightsim.com-nak, így sosem kell várni a letöltésre.