MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
példaként egy kép az igaziról
Szóval ennyit a géprõl. Gondolom repülni is megszólalásig úgy repül mint az igazi. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Láttam a Reloaded-on készült képeidet. Csak nem Wilco Crj-vel repültél? Ha jól sejtem igen, ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem. A panel használatában kisebb akadályokba ütköztem, ehhez kellene segítség, akár emailben is. Köszi elõre is!
ACER Aspire 5738ZG
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Elõre is köszönöm.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
IVAO hálózatra hogy lehet felmenni? VATSIM-re tudom, de IVAO-ra is squawkbox-al?
Hogy lehet megcsinálni, hogy anyahajóról szálljak fel?
ACER Aspire 5738ZG
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Itt egy proba: http://www.protu-154.com/index_e.html
Ez egy ingyenes fullos profi gep. Ha ezzel nem tudsz mit kezdeni, akkor ne nagyon keresgess jobb gepeket. 😊
ACER Aspire 5738ZG
A normalis minosegi gepek altalaban Flight1 wrapper vedettek vagyis installkor neten csatlakozik es ker egy licence key-t ezutan keri a bankartyad szamanak egy reszet amivel vasaroltad. Ha ez kesz, akkor general egy lic fajlt amit be kell rakni az fsbe, csak akkor mukodik a repcsi. Ez a lic fajl felfoghato hardverkulcsnak is mert csak azon a gepen megy amin generaltad.
Sok sikert.
www.flightsim.com
Mind a 2 regisztracios, de ingyenes
ACER Aspire 5738ZG
Van egyátalán demo?😊
Nem tudtok esetleg olyan oldalt ahonnan lelehetne tölteni az FS 2004-et?
Mert nekem még megvolt régen az FS 98 és az is tetszett nagyon 😊, de ahogy megláttam a képeket az FS 2004 bõl nagyon király játék lehet. Szóval nagyon megköszönném ha valaki megtudná mondani hogy honnan tudom letölteni.
Elõre is köszi
ACER Aspire 5738ZG
egyik barátom ma mutatta meg ezt a remek játékot :-)
mentünk gyakorlókört 737el meg sikerült felszállni egy jummboval is! :-)
kérdésem az, hogy tört játékkal is lehet-e online játszani és pl csatlakozni a malév virtual airlineshez?
itt viszont a léyneg a lényeg hogy nem mindenhol van emgcsinálva, tény 😊
ráadásul ezt az utastér nézetet ha jól emléxem nem is minden madáral engedi... 😊
az ms oldalan levo gmax sdk-ban vagy egy imagetool
ami at tudja konvertalni
ACER Aspire 5738ZG
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::