17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Dj Siegfried
    Vettem végre egy Devil May Cry-t az ebay en 5 fontért postával együtt :) szerintetek a kamu memo card om jó lesz hozzá? thnx
  • PoisonChihuahua
    Nekem most figyel itt a kezemben a MoH:EA és a dobozán sehol sem látom, hogy támogatna 8 játékost. Multitapon keresztül 1-4 játékost támogat, ilyenkor 4 felé osztja a TV képernyőjét és így tudtok 4-en egy TV-n, egy géppel helyileg játszani.
  • Vegetasan
    Sziasztok! A Medal of Honor Europen Assaultba láttam olyat, hogy 8player. Ha van 2 Multitapom akkor azt 8an tudjuk játszani?? Vagy az a 8 csak a karakternevek miatt van?
  • jaszy
    Ez természetes, de a slim nél 80% ban már nem segít, fejcsere szokott lenni.
  • krunyec
    maszek konzolosok vállalnak olvasófej tisztítást slim psre?
  • sambauer
    tehát pl a Shenmue 2 ezért is nem szerepelt sohase a Sony konzoloján...
  • Dj Siegfried
    egyébként ma olvastam egy régi 576 konzolban, hogy az xbox classic -ot úgy tervezték, hogy futtassa a Sega Dreamcast játékokat, de végül ez nem jött össze... mind1 azóta már úgy is ott van az összes volt Sega ember a Microsoftnál...

úgy hallottam, hogy sem a RARE, sem a Sega emberei nem remekelnek ottan :D
  • Zozo76
    Azt nemtom a DC-nel a microsoft mennyire szol bele a hardware-be, a WindowsCE logo azert van az elejen mert az ala keszult jatekokat is futtatott, de az OS a lemezekrol toltodott be, nem a gepben volt alapbol.

Itt egy retro cikk, meghozza innen, az SGrol:

http://www.sg.hu/cikkek/10675
  • LeventeV
    ok
  • Dj Siegfried
  • Seth
    Amit Ő mond XD
  • PoisonChihuahua
    A God of War duplarétegű DVD-n van, mint pl. a Gran Turismo vagy a GoW2. A warez verzió rétegváltásánál előfordulhat fagyás.
    Megoldás: megveszed 3k-ért, vagy kiírod még 5-ször.
  • bigbigle
    tudtok valami jó pankrációs játékot amit még lehet kapni boltban?
  • Seth
    Vhol arrafelé van a rétegváltás az eredeti lemeznél.DVD9 vagy DVD5 verziót szedtél le?
  • LeventeV
    chippelt ps2-m van. jatszom a god of war 1-et de pandora templomanal lefagy. mar megirtam egy masik dvd-re de a helyzet ugyanaz. van esetleg valamennyi esely arra, hogy mukodjon?
  • sambauer
    Na így már érthető, akkor elvileg az Xboxot vehetjük a DC folytatásának :D
  • theone91
    Hát az elsőgenerációs Xbox-ot a DreamCast alapozta meg, a DC-t pedig a Microsoft "szponzorálta"... A DC valamelyik sarkában van is egy Microsoft logó...
  • bigbigle
    és nemtudjátok ebből WWE Smackdown vs. Raw 2009 lesz 2010-es csak hogy várjak-e rá?
    és miben tér el a WWE Smackdown vs. Raw 2007-es és a WWE Smackdown vs. Raw 2008-as a WWE Smackdown vs. Raw 2009-es től mert én a 2009-est szeretném megvenni de ritka a boltokban...
  • bigbigle
    nagyon köszönöm
  • PoisonChihuahua
    Így igaz, az SSX-ek sokkal jobbak (főleg az On Tour) és azt már 3k-tól kapsz.
  • Seth
    10k? Semmiképp. Egy közepes játék minden téren(legalábbis PS2-n, csak azon próbáltam), ha már snowboard akkor az SSX széria, igaz az árkádosabb de még mindíg 10x jobb mint az SWS
  • bigbigle
    szerintetek megér ez SHAUN WHITE SNOWBOARDING egy 10000FT-ot?
  • Dj Siegfried
    azért valaki bedobhatná, hogy ez volt előbb nem az xbox :S amúgy meg a snes karomnak is ugyan ilyen színű gombjai vannak :P
  • jaszy
    Csak neked új! Nagyon jó az irányítása, régen sokat nyomtam DC vel.
    A gombok egyeznek mert ez is Microsoft masina...
  • sambauer
    Most nem azért de ezzel mégis hogy lehetett normálisan célozni ? Másrészt X,A,B,Y egy az egyben a Xbox 360 gombjainak a kiosztása, ez csak nekem új ?
  • dinomano
    PS2-es fejcserés tapasztaláról (mechanika csere; vagy fejcsere "cakkumpakk") irhatna valaki, aki már átesett ilyesmin! :-P Mennyi, hol, mikor?+tapasztalatok. Minden info erdekel! :-P
  • dinomano
    Seth: Dreamcast-re ugyanúgy volt megoldva mindegyik fps mint N64-re. Mindegyiken tökéletesen bevált, hogy a gombokkal mentél előre hátra,jobbra-balra, az egyetlen analóggal meg nézelődtél.

Vili, ugyanigy van a kis PSp-n is. nekem pl. ezert esik nehezemre PSP-n FPS-t tolni... :-P Haiynzik nagyon a 2. analog kar. (még szerencse, h. a Resistance-ban szinte automatikusan céloz a karakter... :-P)
  • Dj Siegfried
    na csak nem jó a memória kártyám, ha kell vkinek írjon ez privit.
  • TrenDeejay
    hali mindenkinek van egy ps2-őm és van egy progim usbadvance lényeg csak akor fog menni a progi ha kikapcsolom a macrovision-t a ps2-ben elvileg karikát meg 3szöget kell nyomni boot-nál és akor kijön egy menü ahol ki lehet kapcsolni de nálam semmi se megy pedig viszsi az irott játékot léci segitsetek h-h tom kikapcsolni vagy h h tom kideriteni h milyen chip van a ps2-ben,előre is köszi a segitséget

• tihibaby
    Tévedtem,ennyibe....
  • tihibaby
    Ennyibe,de a gyárinál nincs jobb....
  • Dj Siegfried
    sziasztok, mennyibe kerül mostanság egy wireless logitech kontroller ps2 höz?

feltámadt a memo card om... :d már látja a burnout 3 ...dekivan XD
  • Ronnie17
    Értem, köszi a segítséget!
  • LeventeV
    lehet ketten jatszani valamelyik underground-ot?
  • DJS8
    talán nem cseszi szét a fejet.
  • jaszy
    Mert jobb
  • Ronnie17
    Eddig 2x-esen írotam az baj??? Mért jobb 4x-esen????
  • Seth
    Mennyiért adod? Nekem úgyis csak freeMcboot-nak kéne
  • Dj Siegfried
    amúgy kell valakinek az utángyártott 64 megásom? mivel friss ps2 tulaj vagyok, még nincs sok mentésem :P
  • Dj Siegfried
    nekem túl sok az avril lavigne a dominatorban :D ha már zúzásról van szó akkor talán más előadó kellett volna :D