PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tud vki alcohol soft magyarosítást? ?????
Nálam is van ilyen, amit a DVD lejátszó gagyi SCART csatlakozója okoz. Ha lehúzom a TVrõl a PS képe tiszta lesz, egyébként DVD nézése a lejátszón tökéletes.

Nekem Alcohol 120 - al müködik.
DJS8
Alcohol 120%-al kell.

és hogy kell képfájlt csinálni az image burn-el vagy a power iso-val lehet olyant? és ha igen akkor hogy?
Kerestem, meg is találtam, de kettõ szám hiányzik belõle, pont az ami kellene és az a kettõ nincs fent sehol.
A játék Superman Returns: The Videogame - a zenét csinálta Colin O'Malley.
Seth
Inkább keress rá a játék OST-jére mondjuk torrenten. Melyik játékról lenne szó egyébként?

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az egyik játéknak megtetszett a zenéje és valahogy szeretném kiszedni a játékból, sound.AST -ben van benne de az interneten nem találok semmit amivel ezt meglehetne nyitni, esetleg valakinek van e valami ötlete erre, hogyan lehetne kiszedni belõle a zenét.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
az én esetemre esetleg vmi segítség?
DJS8
Nem fog mûködni, készíts képfájlt az eredeti játékról és úgy írd ki.

és olvass feljebb van ott egy piros szöveg ahhoz tartsd magad.

Helló!

Most megvan eredetiben a gta sa. ha ezt felteszem a gépbe és rámásolom a gépre és azt kiírom egy üres dvd-re ami az eredetin volt az úgy mûködni fog?
hi all! az miért van hogy a tévémen kis fehér átlátszó csíkok vibrálnak néha?a psem a hibás vagy a tvm?
DJS8
elmondanám hogy itt pedig az IMG BURN-t ajánlják, de ha te nehezebben akarsz írni játékot akkor tessék!

elmondanám hogy a POWER ISO-t hasaználja mindeki azon a letöltõ oldalon és több százaknak sikerült vele! az alcohol soft-ot nem tudom hogy kell használni de már azt hiszem megtaláltam a hibát BANYAPAPA segítségével! KÖSZÖNÖM! kölcsön kértem több másolt játékot barátaimtól amik náluk megy és DVD-R -esek voltak és én pedig DVD+R-re írtam ki a játékokat!!!!KÖSZÖNÖM BANYAPAPA
DJS8
hagyd, ne foglalkozz vele low szegény

Smithie
De mit nem lehet megérteni azon hogy IMAGE BURN(esetleg DVD Decrypter) v ALCOHOL 120%-al csináld?

http://www.cdrinfo.com/forum/upfiles/23790/C7D7253A0D814218A7CF987CA69CFA3B.jpg

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

köszi hogy, segítetek de már ki is próbáltam a 4bõl 1x hogy ami benne van azt írom ki de úgy sem jó...:S úgy írom ki lépésrõl lépésre hogy,belépek a power iso -ba / megnyitás/ iso file (amit kiírás behozom ) / írás/ 4x es sebesség és írás de 2-t a nero-ban írtam ki...
a konyhában toltam mer tvztek tesómék és szerencsétlen hugom.. na mind1 ezt leírtam,de am eddig minden ok vele
jaszy
Fél méteres a hûtõtök? Ne ott tárold a gépet!
A TV nek nincs köze ahhoz hogy megy e vagy nem.
Ha megy akkor ok, ha lassú, vagy nem megy akkor vidd szervizbe.

szevasztok!tegnap hugom leszakította a hûtõrõl a ps2m és kb fél métert zuhant!elsõ beindításra meghalt de a másik tévén már mûködött de lassan olvasta a gamet.kipróbáltam egy másikkal és az már ugyanoan gyors volt.eddig minden oké vele csak annyit szeretnék kérdezni h érdemes lenne bevinni szervízbe átnézetni?elõre is köszi
Banyapapa
ne DVD+R-re ird,hanem inkább probáld DVD-R

DJS8
De ne a képfájlt írd ki hanem ami benne található! Tehát az imgburn-el betallózod a képfájlt és 4x-en írod ennyi!

jaszy
Lehet 10 is ha rosszul csinálod!

Seth
A képfájlt hogyan írod ki,elmesélnéd pontról pontra?

de pedig ez már a 4 dvd amit "rosszul írtam ki"
DJS8
jó chip megbízható, nekem 760-as van a slimben

jaszy
Rosszul írtad ki!

Nem tudom szerintem jó lenne a modbo chip hogyha el is vinné a másolt játékaimat... de nem viszi el nekem kiírtamn a cd-képet dvd+R -re és nem viszi azt írja ki az eggyiknél hogy nem tudja iolvasni a cd-t
Sziasztok!

Mi a véleményetek a modbo chipprõl?
igen buherált gép, de az eredeti játékokat azokat viszi simám, azért nem tudom hogy mi lehet a gond! lehet hogy a chip szórakozik?

Telefonszám: 56616, Felhasználónév: davidp

Smithie
Milyen gép?Buherált?<#fejvakaras>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a PS2 gépem mostanában azt csinálja, hogy nem indítja el a játékokat, hanem kiírja hogy helyezzek be egy ps/ps2-es formátumú lemezt! A lemezeket eddig hibátlanul vitte!

Miért fordulhat elõ szerintetek ez mostanában?

válaszokat elõre is köszönöm

Telefonszám: 56616, Felhasználónév: davidp

DJS8
Próbáltad valahogy kitisztítani az 1. slot fogadó helyét? Próbáld meg valahogy kitisztítani lehet hogy csak az a baja.

Seth
Egyszer már el lett mondva hogy imgburn vagy alcohol 120%

A "POWER ISO" nevezetû kiíró szerintetek jó? meert eddig nero-t használtam most pedig ezt...
Sziasztok.Nekem két kérdésem lenne...az a problémám, hogy valami miatt a az egyes slotban nem érzékeli a konzol a memóriakártyát viszont a 2.ban igen és, hogy meg lehet-e oldani hogy ha játszok a 2.ra mentse a mentéseket(mert ugye az 1esben keresi a játék a kártyát:S).A másik pedig, hogy ha az egyik slot netalántán hibás akkor törvényszerûen a másik is hibás lesz vagy nincs köze egyiknek a másikhoz.Elõre is köszönöm!!
Seth
1000 ft körül van egy utángyártott ps1 memókártya, Vaterán,Tesz-Vesz-en biztos találsz. BOltokban már nem igen láttam a választékban. Másik lehetõség,ha egy szusszra végigjátszod XD Persze átvezetõkkel jó nagy szussz lesz(15 óra?), azok nélkül meg olyan 5-6, de ugye egy MGS-ot TILOS azok nélkül XD

eccerû, mert ps1 játékhoz ps1 memóriakártya kell.

biziclop
Sziasztok!
Olyan hülye kérdésem lenne,hogy ps2-ön játszok egy eredeti metal gear solid ps1 játékkal ,és a gép nem akarja felismerni a ps2 memóriakártyát.Ez miért lehet?Köszi

Smithie
Nem Neroval kell kiirni.Használj image burn-t,vagy alcohol-t.A Nero nem tudja normálisan megirni a ps2-es isokat...Ja meg felejtsd el a daemon toolsos be mountolom,aztán másolom figurákat,a legtöbb esetben failure a vége!

Na szóval nekem igazából az ISO fájlal van problémám hogy mit kell csinálnom hogy legyen egy ISO fájlom? msn-em [email protected] aki tud segíteni írjon
az ISO-t azt hogy jelölik vagy a nevéhez oda van írva hogy, ISO? vagy mi? S.O.S
õõõ egy cd képet kiírtam 4x sebességben a nero7eggyik változatával de nem jó nem indul lehet én rontottam el vmit de nem tudom ez volt az elsõ ps2 írásom de ha betettem a cdképet daemon toolsba akkor nem volt ott semmilyen ISO mert többen azt mondták azt kell csak kiírni...és hallottam vmi alcohol soft ról de nem tom azt hogy kell.......Írjatok miért nem mûködhet?
DJS8
Free MCboot

Sziasztok!Arra a kérdésre keresem a választ hogy hogyan lehet Chippelés nélkül másolt lemezt elinditani ps2-n!Az eljárásról csek hallottam de nem tom hogy milyen progi kell hozzá.Aki tud Kérem Segítsen Priviben vagy a Fórumon belül!!<#help>
nemár 😊

Seth
Szerintem nem erre gondolt XD

az úgy jó, de képet csak speciális íróval tudsz cd lemezre írni, én próbáltam már párszor! itt olvashatsz a technológiáról bõvebben!

Hello

hogyan kell kiírni másolt játékot (nem értek hozzá)érthetõen magyarázz😊 nekem egy cd képem van azt ha kiírom az úgy jó? (remélem igen😄)

Ps2 Eredeti játékok eladók!! Balldur Gate Dark Allience 1 2000ft angol nyelv felirat Extermination 2000ft angol nyelv felirat Medal Of Honor: European Assault 2500ft angol nyelv felirat Medal Of Honor: Rising Sun 2500 angol nyelv felirat Resident Evil: Code Veronica X 2500 angol nyelv felirat Vip Pamela Anderson Akció 2000Ft angol nyelv felirat Egybe 9000ft vihetö Személyesen Csepelen,europark,Lurdy,Campona-ba vehetö át 06203518551