PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PoisonChihuahua
Seth, te várod már a GoW3-at? Mert a KZ2 mellett nekem az a favoritom. 😊 Most X-em van, de egyik X-es címet se vártam annyira (igazából egyik 360-as exklutív nem fog meg) mint a PS3-as KZ2-t meg GoW3-at. <#idiota> Nem tehetek róla PS-en nõttem fel. 😉
barnie1990
Ok, úgy értettem, hogy jelen pillanatban, de már dolgozom a problémán. 😊

Zene nélkül mit érek én?

PoisonChihuahua
"Hát én itt sehol nem látok pegazust."
Elméletileg azzal érkeztél...<#fejvakaras>
Lehetett is látni, miután bementél a barlangba, hogy a Titán keze alá szorul. A cél az, hogy kiszabadítsd és eljuss a "Sors Szigetére", de ott a link a magyar szövegkönyvhöz, így megértheted a történetet is.
Seth
Pegazus, tudod, amin érkeztél, de az a nagydarab titán rátenyerelt

PSN ID.: Beegabor

barnie1990
Ok, köszi. 😊

Zene nélkül mit érek én?

barnie1990
Hát én itt sehol nem látok pegazust.
Két faszerkezettel kéne valami csinálni szerintem, egy hid van még ahol nem lehet átkelni meg ugye a barlang, ahol szintén van egy olyan rész, ami túl nagy hogy átugorjam.

Zene nélkül mit érek én?

Seth
Megkaptad Prométeusz erejét.Asszem L3+R3-mat kell egyszerre lenyomni,akkor aktiválódik az ereje.Így már szét tudod ütni azt az ajtót amin eredetileg erre a területre érkeztél. Mehetsz vissza a pegazusig,az óriás minden újját ezzel az új erõvel ütögesd amíg csak lehet, így ki fog szabadulni a hátasod

barnie1990
GoW2-höz sehol nincs egy végigjátszás?
Megint elakadtam havas pályán, miután megégettem az embert, de nem szeretnélek titeket folyton ezekkel nyaggatni.

Zene nélkül mit érek én?

PoisonChihuahua
Már van 9-es széria is: Link
Azt nem tudom, hogy Mo.-on kapható-e, de én még tavaly hallottam róla (asszem nyáron).
Seth
A slimek már 7-tel kezdõdnek ha jól tom

39004-es modell amin jelenleg teszteltem,ez még a bucinagy...holnap talán kézhez jön egy slim..az nem tudom,talán 5xxxxx lesz...kiderül...
jaszy
A 30003 as nem keleti modell! Nálunk 30004 es volt a boltokban. Angol lehetett szerintem. A 4 es végûeket gyártották ide, elvétve van kézen angolba, vagy máshova gyártott is azok vihették.
Az 5xxxx nek már vinnie kell!

Én már olvastam manuált amibe fel volt tüntetve hogy az elsõ szériás gépek nem viszik!

PoisonChihuahua
Nekem a 30003-asom simán vitte a GT4-et, meg a GoW I-II-t, még a rétegtörés során (Pandora temploma, Ikarus) sem volt semmi gondja (Eredeti, elsõ szériás lemezek). Nem azt mondom, hogy amit írtál hülyeség, mert errõl én is hallottam valamit, de az én 30003-asom vitte a DL-es eredetit (A 6 éves fej van benne, már sajna nem mûködik). Szerintem egy még régebbi szériára lehet ez igaz, ha egyáltalán van régebbi a 30000-eseknél. <#idiota>
A manualban nekem egyébként ez van:
"Ha SCPH-30000, illetve SCPH-50000 sorozatú konzolod van, a beállítások részleteit lásd a konzolhoz mellékelt útmutatóban."
továbbmegyek, nekem az 50004-esem SEM olvassa a kétrétegûeket (eredeti okorsz), ezért is váltottam HDD-re...

jaszy
Sajna az elsõ kiadások NEM olvassák a DL-lemezt.Eredetiben sem.
A 3xxxx széria.
Használati utasításba illetve e DL-es játékokon is fel van tüntetve!!
Ne írj olyat ami nem igaz!

Akkor szegénykém már túl régi...és még talán van esélyem másik pajti fiatalabb slimjével..eredeti GH4 a lemez..drukkolok,hogy ne kidobott pénz legyen...
PoisonChihuahua
A PS2-k MINDEGYIKE olvassa az eredeti DL lemezeket!
Az írt DL lemezt nem olvassa be mindegyik, de ez függ a fej korától, a lemeztõl és az írástól. A régebbi vastag PS2-k esetében helytálló ez, a vékony PS2-k nagyobb "rátával" fogadják el az írt DL-es lemezeket.
Na b+😞...akkor mi a tosznak adják ki DL terjedelemben az új GH-t meg a Rockband 2-t rá?😞
nekem slim van és az se olvassa a DL DVD-t

Srácok..létezik,hogy régi vastag PS2 nem olvassa a dual layeres lemezeket?
Volt már benne fejcsere,meg talán fejmozgató síncsere is 2x...dvd kis bemelegedés után elindul,single layeres játék elindul...GH world tour kifogott rajta...a slimnél is vannak ilyen gondok vagy csak a böszméknél?
Seth
Másképp nem tudod megcsinálni sajna

ahogy gondolod 😊

barnie1990
Értékelem a szándékot, de nem akarok belemászni semmiképp semmi programmal vagy ilyesmi.

Zene nélkül mit érek én?

át tudod tenni a mentéseidet egy pendrive-ra ulaunchelf-fel (mcPaste opció fontos!), formázod a memóriakártyát, és visszateszed a mentéseket...

barnie1990
Hát ha csak igy lehet akkor hanyagolom egy darabig, mert a mentéseimre még szükségem van.

Zene nélkül mit érek én?

DJS8
használd az MCKiller-t, megformázza a memókarit.

barnie1990
Én használtan vettem a ps2-m, és volt rajta egy Colin 2005 mentés, amit nem tudom hogy de 4 megát foglalt. Én ezt ki akartam törölni, de lefagyott, és most 3,5 megát foglal el és sehogy se tudom kitörölni, mert mindig csak azt irja hogy "deleting..." de várhatok rá akármennyit.
Most Corrupted file-nak irja, nem tudom mit csináljak vele, mert egy 8 megás kártyának majdnem a felét elfoglalja. Hogy tudnék tõle megszabadulni?

Zene nélkül mit érek én?

PoisonChihuahua
A gyárban ahol összerakják, már ott raknak bele chipeket.
oke kosz, es hol chipelik ki ?

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

jaszy
2011 ig jönnek játékok Ps2 re.

Ja en is azt akarom kerdeni hogy erdemes-e meg venni ps2-ot , fognak-e meg jatekokat kiadni ps2-re es ha fognak meg meddig?

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Sziasztok! Idén lesz még valami jó játék ps2-re? Vagy már csak 3ra jönnek jó dolgok??

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

ez jó poén volt😊 de amúgy az erõmû miatt itt annyi minden van csak egy 20ezres város de minden van itt kivéve metro és meki:S
sziasztok..olyat kérdeznék...hogy ps2-es guitar hero world tour esetében a dobfelszerelést is megoldották vezetékesenvagy vezeték nélküli és kell még valami kiegészítõ így,mint pl egy infraport adapter szerûség a kontroller slotba?
barnie1990
Ok, értem, akkor kereshettem volna más nehezéket napokig is. 😊

Zene nélkül mit érek én?

PoisonChihuahua
Az elsõ kapcsoló helyére állj rá te magad, azután hirtelen bukfencezz át a kapu túloldalára mielõtt bezárulna. A bukfenc / evade a jobb oldali analóg abba az irányba húzva amerre bukfencezni akarsz.
barnie1990
GoW2-ben a kolosszus legyõzése utáni résznél elakadtam kicsit, és hiába próbálkozok, ezért kérnék segitséget.
Az egyik oszlopdarabot átrúgtam a kapu másik oldalára, igy viszont az egész teremben nem találok másikat, hogy rátegyem az elsõ helyre, és nem tudok tovvábjutni.
Valami megoldás?

Zene nélkül mit érek én?

6-7 ezerért
kispalko
Azt szeretném kérdezni hogy mennyiért lehet ki chipelni a PS2-t???????

DJS8
óh akkor azért vagy ilyen érthetetlen mert paksi vagy és a sugárzás elvette az eszed :/ na nem baj... jó vagy így.

nekem megvan a tekken5 és a gt4 írj hogy hol lax... mert ha paks közelében akkor cserélek vagy megveheted felõlfem!
Ezeket a játékokat keresem PS2-re! (csak eredeti, PAL verzió érdekelne...)
Az árban megegyezünk.Elérhetõséget még nem adok, de nyugodtan üzenj ide!😊

King of Fighter Maximum Impact.
Arc the Lad.
Black.
Devil May Cry 1.
Bouncer.
God of War 1-2.
Gran Turismo 4.
Killzone.
Lara Croft Tomb Raider: Anniversary.
PS2 Kamera + Eye Toy játék.
Onimusha 4: Dawn of Dreams.
Persona 3-4.
Rogue Galaxy.
Shadow of the Colossus.
Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga 1-2.
Star Ocean 3: Till the End of Time.
Suikoden III-IV-V.
Yakuza 1-2.
Okami.
Project Zero 1-2-3.
DOA 2.
tekken 5.
Trap.
Xenosaga.
barnie1990
Értem, kösz a tippeket!

Zene nélkül mit érek én?

PoisonChihuahua
Egyébként a GoW nem (annyira) nehéz játék, csupán az a trükkje, hogy ne csak a [] meg a /\ gombokat használd, hanem mást is. Itt nem feltétlenül a kombókról beszélek, hanem mondjuk a másodlagos fegyverekrõl / varázslatokról. Emlékszem amikor az egyik haverom a GoW1-et tolta aztán ott nyafogott, hogy milyen nehéz meg minden, közben megfigyeltem játék alatt gyakorlatilag a [] és a /\ gombokra volt tapadva a keze és ész nélkül csépelte. <#idiota> Szal érdemes elõhozni játék közben a "Move List"-et és kicsit tanulmányozni. Azt szeretem a GoW-ban, hogy nagyon látványos és mindezek mellett erõs kombói vannak, ráadásul egyszeûen megjegyezhetõek (ha majd megfigyeled egyfajta logikára épülnek) és könnyen kivitelezhetõek, szal nem ilyen fel-le-bal-/\-jobb-X-O típusú kombók vannak benne amiket ha nem "adsz be" rendesen akkor szívtad. (Ezért nem szeretem pl. a verekedõs játékokat.)
PoisonChihuahua
Oké, csak a történenet nem fogod érteni. 😞
barnie1990
Nem, elõbb még szokom a dolgokat, azért kezdtem a kettessel, mert én ezt kaptam a géphez, de ha végig tudom vinni, akkor úgyis elõszedem az egyest valahonnan.

Zene nélkül mit érek én?

PoisonChihuahua
GoW1-et toltad?
barnie1990
Még friss vagyok, mint mondtam. 😄

Zene nélkül mit érek én?

Seth
1 órát szenvedtél amíg eljutottál az elsõ save pontig? Ejha XD