17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Kazuma92
    fogalmam nincs miért fekete, nekem is van fekete tokom, memóriákártya hely is vna rajta
  • Dj Siegfried
    ebbe is benne van a playstation 2 felirat és a memo crad helye... kemény
  • PoisonChihuahua
    Vannak fekete tokos játékok is, az is original tok. Nekem pl. a GT3 és a GoW2 fekete és mindkettő eredeti, én vettem. Sőt, a GT4 fehér tokos.
  • Akey
    A fekete tokos véletlenül nem használt? Két alkalommal találkoztam eddig fekete tokkal és mind a kettőhöz fénymásolt borító tartozott.
  • jaszy
    Semmi
  • DJS8
    akkor platinum :D
  • Kazuma92
    a szürke az platinum nem?
    a kék az sima
    a fekete megvalami régebbi kiadás.. de nembiztos:D
  • DJS8
    a szürke PS2 Classics sorozatból van ennyit tudok.
  • Dj Siegfried
    üdv, had kérdezzem már meg tőletek srácok, hogy mi a különbség a fekete és a kék ps2 tokok között? ( a színükön kívül?) ma érkezett meg külföldről a 3. ps2 játékom :) és az fekete tokos. szóval van 1 szürke egy kék és 1 fekete... ezek mind eredeti tokok igaz? köszi :P
  • Seth
    elindítod a videót és a videó alatt ott vannaka különböző formátumok, azok mellett meg hogy download,arra rákattintassz, ekkor lenyílnak hogy milyen formátumokba lehet leszedni. Ami neked kell azon jobb klikk, hivatkozás mentése =(Firefox-on) ennyi
  • bigbigle
    ok de nincs ott olyan...
    (és nem én vagyok béna)
  • DJS8
    a linkre kattints jobb gombbal
  • bigbigle
    mozilla firefox,opera
  • PoisonChihuahua
    Nekem Opera, Chrome, IE alatt megy...
    Gyanítom FF alatt is.
  • Seth
    Na ne. Mit használsz?
  • bigbigle
    akkor a böngésző nem tudja...
  • PoisonChihuahua
    A Jobb egérklikk + Mentés másként mióta jelent neked gondot? :O
  • Seth
    Vmit akkor rosszul csinálsz,mert lehet
  • bigbigle
    de nem lehet....
  • PoisonChihuahua
    Oda van írva, hogy: Right click & Save As...

"Óvasni tucc?"
  • bigbigle
    de ott próbáltam de valami krix-kraxos valamit (mert az még nem is oldal) ad ki amikor rámegyek az mp4 -es letöltésre.
    valami ötlet?
  • PoisonChihuahua
    http://www.gametrailers.com/
  • bigbigle
    tudtok valami jó hejet ahol game traileket,videókat tudok letölteni?
  • DJS8
    Pont most vittem végig a Call of Duty 3-at elképesztő milyen jó játék :D
  • Dj Siegfried
    de jó lenne ha kijönne a resistance is :P:P
  • Dj Siegfried
    zsír.. tuti jó lesz :D

meg van valakinek a 2008as alone in the dark? Milyen a játék maga?
  • bigbigle
    itt egy honlap
  • Akey
    Augusztusban érkezik a MotorStorm: Arctic Edge kizárólag PS2-re és PSP-re!
  • theone91
    Igen. Az elsőt biztosan.
  • Kazuma92
    hát nekem nem marta szét, de a addig ne csinálj inkább semmit míg egy hozzá értő nem válaszol:D nekem ez csak tapasztalat, rengeteg lemezt lefújtam már, és mindegyik csak jobb lett
  • sambauer
    most azt mondod hogy fújjam le illatos spray-vel ? :D tény hogy van benne alkohol de mellette más is az nem marja szét a lemezt ? :D
  • Kazuma92
    a lemezen van "mocsok"? mert én vettem nemrég egy igencsak rossz minőségű játékot, folyamatosan akadozott a zene, és gyakran lefagyott az egész(sajnos nemtudtam hogy ennyire rossz állapotban van) és sima sprével ( Adidas Dinamic Pulse:D ) -val lefújtam áttörölgettem, azóta kétszer is végigvittem.
  • sambauer
    Üdv. Lenne egy kérdésem: Van egy Platinum Getaway-em ami a 23. küldetésig tökéletesen futott ám onnantól nem hajlandó tovább olvasni a kis PS2-m. Illetve olvassa, a cutscene-t be is hozná ám abban a pillanatban befagy és csak egy részt a dialógusból ismétel. Miután áttörölgettem a lemezt még vagy tízszer megpróbáltam hátha szerencsém lesz, de mivel nem akarom tönkretenni az olvasófejet, hozzátok fordulok segítségért. A lemezt alaposan átnézve lényegtelen hajszálkarcok mellett csak kettő miniatűr mélyebb kis sérülést látok, de mivel a szintén használtan vásárolt GTA 3mam lényegesen durvábban néz ki, mégis probléma nélkül fut, ezért nem értem hogy ennek itt pont a játék végénél miért kell bekavarnia. Valami tanácsot tudnátok adni, a lemez müködő képesítéséhez, vagy halott ügy ?
  • jaszy
    Én úgy fogalmaznék nem sok megy már. Szerintem érthető is....
  • Kazuma92
    hát ez azért elég durva:S
    jó mondjuk kötlség meg minden... de akkoris
  • PoisonChihuahua
    Igen, vannak játékok amiknek már leállították a multi szervereit. (playstation.com-on olvastam még régebben)
  • Kazuma92
    jóhháátna, lényeg hogy túl nagy a távolság köztük:D azért vonattal utazni nem kell a kábelért:D
    megszűnik a támogatás? ez előfordulhat? mert hallottam már olyat hogy a Medal of Honor Rising Sunnak megszüntették az online részét... és azseindult el...
  • tarti19
    3km azét kicsit sok:) Szóval ez érdekes:P
    Szerintem sok játéknál, már megszűnt a multi támogatás, de lehet csak rosszul gondolom...
  • Kazuma92
    jah, és természetesen minden eredeti, nem warezolok
  • Kazuma92
    Sziasztok!
    lenne egy kérdésem, mert sajnos nemigazán értek hozzá...
    szoval nagyon ritkán játszok neten, (nincs routerem, és a ps2 meg a modemem közt van vagy 3 km) és egyes játékok, valahogy nem indulnak el online... Példának csak a Mortal Armageddont és az Area51 et tudom mondani,. ezek mentek.. de tegnap próbáltam Marvel Nemesisezni, és valamien dns erroral visszadobott a menübe.. előfordulhat hogy egyes játékokhoz másmien beállítás kell?