190
\"A\" fesztivál. Jöttök?
-
szando #26 Milyen ott a felhozatal? -
KennyG #25 ja ja. : ) -
#24 Kenny, hallgattad Animát tegnap?
-
#23 Markovics élőben király!
Sztem én szigetre nem megyek, max. 1 estére, de csak akkor, ha valami ultrajó fellépő lesz.
Inkább maradok a Művészetek Völgyénél (Kapocs)
Ott a felhozatal is jó.
Párhuzamot Sziget és Kapolcs között ugye meg nem illik keresni...
-
szando #22 Csak várd ki a végleges fellépőlistát! -
szando #21 Én barátnőmmel megyek, jól elleszünk kint ketten sztem. Néha majd még csatlakoznak hozzánk haverok akik csak pár napra jönnek, úgyhogy ezzel nálunk nem lesz semmi gond. -
KennyG #20 évről évre drágább is lesz és közben meg nem hozza a szinvonalat! : ( -
KennyG #19 " a haverok közben "kinőtték" a helyet (hogy egyem a zuzájukat...), és egyre kevésbé van kint társaságom :(
Kurva unalmas már mostanában egyedül nyomni."
hát sajnos ez a másik szar tényező. -
Ramza #18 Viszont Massive Attack-re és Animára biztosan első sorból fogok csápolni -
Ramza #17 A kannásborosoknak meg ott van Kapolcs és Tokaj, meg ezer más :)
Egyébként szerintem is pozitív, hogy mindenki megtalálhatja a számítását.
Én mondjuk már egyre kevésbé, mert ugyan az első kivételével mindegyik szigeten kint voltam, de a haverok közben "kinőtték" a helyet (hogy egyem a zuzájukat...), és egyre kevésbé van kint társaságom :(
Kurva unalmas már mostanában egyedül nyomni. -
szando #16 Nekem volt szerencsém hallani őt a szegedi szabatéri játékokon.
Ska: Skatalites (1. nap), CsizmáSKAndúr (2. nap).
RHCP is errefelé koncertezik akkortájt, csak reménykedni tudok, hogy titokban folynak a tárgyalások, és sikerül őket beszervezni. -
KennyG #15 ATB-től mentsen meg az isten.... -
KennyG #14 Massive Attackre megyek az tuti, esetleg Lamb.
Lesz valami jó punk-rock estleg ska zenekar?!
Imbarhim Ferrer is érdekelne, meg még sosem hallottam élőben Boban Markovicot. : ( -
#13 ATB-től mentsen meg az isten....igényes zenéről beszélgetünk úgy tudom:)
Viccet félre téve, engem nem érdekelnek a pénzügyi kimutatások, nem érdekel mennyit kaszál ezen egy bizonyos érdekcsoport.Ami fontos az a szórakozás, és az én izlésvilágommal megegyező zenei stílusban igen neves művészek szerepelnek az idei programok között is.
És amég én nem szólok egy szót sem azért, mert a feketeruhás, bakancsos csapzotthajú rockerarc mellettem fetreng félrészegen az út szélén, addig nekem se szóljon be senki, hogy mit keresek a szigeten.
Ez van, el kell fogadni, hogy a dolgok változnak, és a változás szele a szigetet is elérte...szerencsére -
szando #12 De intellingencs voltál! Na pontosan így van. Az mindenkinek jobb ha a diszkósok is mennek a Szigetre, mert több lesz a bevétel, és az ugye jó.
Nálam pl. a rock az első, de mindent meghallgatok, ami igényes. Lehet csodálkozni fogsz de nagyon szeretem Marylin Manson mellett ATB-t is, úgyhogy... -
#11 Persze, hogy megyek, itt figyel a hetijegy. -
#10 Ez tipikus rocker meg punk szöveg:)
Nem bírják elviselni, hogy már nem csak az ő "igényeiket" hivatott kielégíteni a sziget..Kicsit túlnőtt már azon ez az egész rendezvény!
Nem értem miért lázadoznak, senki nem zavarja őket, tőlem fetrenghetnek a porba, meg pogózhatnak, ez része a fesztiválnak, de ne nyomassák nekem a hülye szövegüket, hogy a sziget nem erről szól!
De igen is, pontosan erről szól, egy rendezvény amely megcélozza a fiatalok és az időssebbek teljes rétegét.Mindenki megtalálhatja a saját izlésének megfelelő programot. -
szando #9 Olyat viszint sokat hallottam, hogy köcsög diszkósok mér jönnek szigetre ott van nekik a parádé, de sztem egyáltalán nem baj h lesznek djk is... Ami igényes, én azt mindet szeretem. -
#8 Természetesen akiket itt kiemeltem mind nagyon ott vannak, ezért is mondom, hogy az elektronikus részre egy fikarcnyi panasza sem lehet az embernek....szerencsére:) -
#7 Mármint az ő bulijukra kimegyek az biztos, mert ők érdekelnek a legjobban. -
#6 Na bazzeg:
Szerda-John Acquaviva...
csütörtök-Darren Emerson...
péntek-Goldie...
szombat-The Advent...
hétfő-Paul Van Dyk...
kedd-Dj Rush...
Szinte minden napra jut valaki akit meghallgatnék!
Ebből aki tuti az John Acquaviva és Darren Emerson.. -
szando #5 Ooops nem Blondie hanem Goldi. Meg Rush. -
#4 -
szando #3 Jaja Paul van Dyk, Blondie, stb. Ha nincs máshol program odamegyek pörögni 1et. -
szando #2 Hi all
Kinek mi a véleménye az eddigi programokról? Jöttök-e?
Nagyon sokan kritizálták/ják az idei Szigetet, hogy szar lesz meg minden, közbe meg még nem is lehet tudni az összes fellépőt (nagyszinpados program még nincs is meg). Pár fellépőt már lehet tudni azért, és annyi mindenképpen van, hogy napi egy megasztár legyen. Szóval sztem nem kell parázni, jó kis buli lesz megint.
Tegnap még meg tudtam venni a hetijegyet olcsóbban, július 30-án meg irány! Gyertek! -
#1 Még nem tudom, de valszeg, mert az elektronikus tánczene területén szerencsére igényes program várható.