190
\"A\" fesztivál. Jöttök?
  • Ramza
    :)
    Egyszer hallottam buszon a hátam mögött, amikor egy srác (aki kint szokott dolgozni a Szigeten az In-Kalnak) mesélte, hogy a MM sátorhoz rendelt szekusok unalmukban fogadásokat kötnek, hogy ki visz el megszúrni egy másik fiút :D
    SoDI főnyeremény lehetne a rá fogadóknak :)
  • Gery1980
    Lehet, hogy be kéne nézni a Magic Mirror-ba is, hátha összefutunk Sodival:D
    Egy pofon erejéig foglalkoznék vele:D
  • Gery1980
    Én kifejezetten ezen előadók miatt megyek ki és végigtombolom az éjszakát:)
    Egyébként tényleg ismét igénysre sikerült az elektronikus program, jók az előadók.
    Még kimennék hétfőn is PAUL VAN DYK-re, de kell a szabi mert augusztus végén megyek nyaralni.
    Tuti jó lesz a buli:)
    Persze azért majd átnézek a Tilos sátorba meg a Cinetrip labirintusába is egy kis tánci-táncira:D
    Meg legalább egyszer teszek egy kört a szigeten, hogy feltérképezzem milyen változások történtek idén.Persze szigorúan a móka kezdete előtt a délutáni órákba:D
  • Ramza
    Ja, nagyon jó lesz az elektronikus kínálat. Én csak azt utálom, hogy alapvetően ide-oda rohangáló típus vagyok a szigeten, és így nagyon nehéz a techno-sátorban azt kifogni, akit szeretne az ember (mert pl. Palotai lehet, hogy éjfélkor kezd, de lehet, hogy kettőkor vagy négykor).
    És szégyen-gyalázat, de arcról néhány dj kivételével a többséget nem ismerem meg, így gyakran azt sem tudom, hogy éppen ki rak fel :)
    Szóval nálam ez a sátor amolyan "belátogatós" jellegű, de egy teljes éjszakát nem bírnék ki ott, az eddigi rekordom kb. három óra volt egyhuzamban.
  • Gery1980
    No én csütörtökön és pénteken látogatk ki.

Csütörtök:
    00:00 - 06:00 Monkz (G.U.L.U., Supacurtis, Shootie)

00:00 - 06:00 Kühl

00:00 - 06:00 DARREN EMERSON (UK)

Péntek:

00:00 - 06:00 Sizenine vs. Stealth

00:00 - 06:00 Bal

00:00 - 06:00 Palotai

00:00 - 06:00 DILLINJA + MC RAGE (UK)

00:00 - 06:00 GOLDIE (UK)
  • Ramza
    Tudom. Kifekszem a napra, be4scukom a szemeimet, hallgatom a zenét és szarok bele, hogy töküres a sziget :)
  • The Garrett
    Első napra megpróbálok feljutni csak egyelőre arra sincs pénzem :P
    Pedig Asian Dub foundation nagyon odabaszós lesz!!!!!!!!!
  • artschi
    Csak te leszel a szigeten, senkit nem érdekel :)
  • Ramza
    Na felhozom ezt is, mert mindjárt itt van.
    Nem érdekel senkit? Nem jön senki? Mi van már, na? :)
  • Ramza
    Olyan túlzottan engem sem érdekelnek a sztárzenekarok.
    Minek? Eltervezem a napomat, bemegyek, fél órán belül jön egy rég látott ismerős, aztán úgysem ott kötök ki, ahova terveztem :)
  • szando
    Most tényleg miért mindig csak a sztárzenekarokat akarja mindenki látni? Azt nem hiszed el, hogy ezeknél van jobb, igényesebb zene is, ami nem a sok amcsi tinit szolgálja ki?
  • Unknow
    Azért én amondó vagyok nekem számít a zene is rohadtul mint sztem sokan másoknak.Sztem a sziget fesztivál színvonala egyre csak csökken.Épp emiatt a gondolkodás miatt már nem is hívnak meg olyan együtteseket mint eddig mint régen.Minek dobjanak ki sok zsét ha egyszer csak az a lényeg,hogy szóljon valami?Azért én örülnék még a szutyok Linkin parknak is a szigeten... Metallicáról már nem is beszélve.
  • Cat #95
    ja, én se az együttesekért megyek ki, hanem mert minden haver kinnvan, leulunk, iszunk, háttérben ÉLŐZENE szol, megismerkedünk kurvasok vadidegen emberrel...
  • a.carkey
    A Sziget is mást jelent mára ...
  • szando
    Hát akkor?
    Az a baj, hogy mindig az a fontos, hogy valaki milyen nagy sztár. Rock am Ring programja pl: Metallica, Linkin Park, Limp Bizkit, Muse, Audioslave, Zwan, QotSA.
    Ők valóban sztárok, de ez nem jelenti azt, hogy a zenéjük jobb lenne (kivétel természetesen a Metallica mindenképpen, de lehet van több is). Azt remélem te sem tagadod, hogy manapság nem (csak) a zene fontos a közönségnek és a kiadóknak. Sok (szerintem) sokkal értékesebb zenekar (!) lesz a Szigeten, mint ezek a divatbandák.
  • szando
    HS7 valszeg azért, mert 1 év alatt népszerűbbek lettek (pl. Dél-Amerika, amit nagyon nyomattak a rádiók tévék, lehet hogy még most is). Engem nem zavar, szerintem nagyon jók, én legalábbis nagyon szeretem a zenéjüket.
  • a.carkey
    Semennyivel ...
  • szando
    Miért, tavaly mennyivel nagyobb sztárok voltak?
  • a.carkey
    OFF:

Akit érdekel és nem a szigeten akarja megnézni őket, ma 19.30 körül a Millenáris Parban a volt "Álmok álmodozói" kiállítás környékén: K.F.T.! Ingyér! :)

OFF vége ...
  • a.carkey
    A 20 óra, viszont nem biztos. A est.hu 17.00-át ír, ami szerintem korai, de a KFT-nél sohasem lehet tudni. A honlapjukon 20 óra van ... :(
  • a.carkey
    Lesz a szigeten is ...
  • a.carkey
    Mert ez a sziget, mintha nem hemzsegne a "sztároktól". Ennek ellenére kb. annyian lesznek, mint tavaly ... :(
  • Coine, The A&O
    elég szánalmas, hogy Tanksapka van Slayer előtt, meg hogy ilyen gyenge magyar előadókat raktak be, mert nem tudtak elég külföldit keríteni...pff...Heaven street 7 tavaly még csak Wan2 színpadon volt, most meg Nagyszínpad...de minek ?...
  • szando
    KFT koncert? anyád, ott kellene lennem! :(((
  • a.carkey
    Oké, meg van:

Június 21, 20h - Budapest, Millenáris Park
  • a.carkey
    Nem ide tartozik, de mikor lesz a Millenárisban (?) a KFT koncert? Vagy már volt??? :(
  • szando
    le is kellett volna zárni...

Nagyszinpad program

• szando
    szóval:
    ITT!!

• szando
    bazze.

Itt: http://www.sziget.hu/fesztival/program#h40925

hogy az istenbe kell linkelni oldalt?
  • szando
    itt!!
  • szando
    itt
  • szando
    NAGYSZÍNPAD PROGRAM!
    Nem lesz olyan rossz azért :)
  • szando
    Ugye még adnak swatch órát?
  • szando
    én meg nem.
    na jó, tagadható, de ha vkinek tetszik a stílus, sztem Manson is tetszik neki. az más dolog, hogy emberileg lehet nem szeretni.
  • Galy
    én tagadom.
  • szando
    Hát ami neked lejön abból lehet hogy fasznak tartod, de emellett zeneileg egy zseni, ez tagadhatatlan.
  • Galy
    én még akkor se
  • Cat #69
    azért egyszer tökingyen megnézném, mért ne
  • Galy
    Marylin Manson??????? Nemá!

Az egy f*sz!
  • szando
    Basszus nagyszinpad program még mindig nincs meg! Remélem ez annak köszönhető h mondjuk az RHCP-vel vagy Marylin Mansonnal tárgyalnak... :D
    /jó vicc, sajnos /