190
\"A\" fesztivál. Jöttök?
-
szando #148 Na, a mai menü: Picsa, Üllői úti fuck, HS7, FLC, Belga. Pörgésbe is be akartam nézni, de már nem fogok. Tegnap a tilosban a Palotai viszont ütött! Holnap (vagyis ma) meg Paul van Dyk! Utolsó napot meg Palotaival zárom a Cökxponben valszeg (3:30-6:00)
Mindenkinek jó bulizást és vigyázzatok magatokra holnap a Slayeren :DD (Ott leszek! :D) -
#147 SÁ! LINKIN PARK fog mayd yönni a Szigetre valaha? -
#146 voltal clawfingeren? -
#145 taliztok?? taliztok :))) aztán nehogy nekem keljen felmennem meglátogatni madust az intenzíven :))) -
#144 szolhattal volna...
amugy rajottem hogy a vesem is faj mar -
#143 egész héten minden nap kint vagyok.
Apocalyptica elég nagy csalódás volt számomra. Késtek és harmatgyengék voltak. -
#142 tegnap is kinn voltal? -
#141 én egész héten, de úgy értettem, hogy Slayeren ott leszek a B középben :) -
#140 én is hétfőn megyek :) -
#139 vigyázz, mert én is ott leszek -
#138 hetfon kene meg kimenni slayerre meg csapdara csak mozdulni se birok es nincs is penzem -
#137 húbazmeg. TEgnap kinn voltam vegig metalhammer satornal. mar a fürgerokalabaknal kezdodott a pogo, de amikor jött a depresszio, es a clawfinger akkor irdatlan dura pogo volt. nagyon állat volt!! csak nem érzem a vállamat, és van egy monoklim a szemem alatt:) de rulz volt -
#136 ha igazán nem érdekelne, akkor nem adnál hangot a csalódottságodnak :)
tehát ha más lenne (olyan, amit te szerettél), akkor már nem szidnád :)
amúgy meg nagy divat szidni a Szigetet. Kb. 4-5 haverom, akiknek nagyban járt a szájuk, hogy milyen sz*r a Sziget stb., most mind hetijeggyel megf szervezői jeggyel döglenek kint...duma duma duma -
#135 és áll. ma volt 1:30-kor Wan2-ban Ska-P -
KennyG #134 -
#133 Nagyon nagy királyság.
A legutóbbi album (Enemy of the enemy) nagyon atom lett.
És aki látta már élőben őket az csak még jobbakat mond. -
neménvoltam #132 :( -
neménvoltam #131 Sajna Horvátországban leszek. -
Hype #130 PvD majd 4-én lesz -
neménvoltam #129 Volt Paul van Dyk? Ha volt, milyen volt? Kíváncsi vagyok. -
#128 Valaki meséljen az Asian Dub Foundationről! :) -
#127 csak neked Kenny : ma lesz Skatalites 21:30-kor a Világzenein. -
#126 nagyon megnéztem volna én is, csak ugye ment másik program máshol, ami szintén érdekelt :( -
KennyG #125 volt valaki Ibrahim Ferreren, ha igen, akkor milyen volt?!
sajnos nem tudtam menni! :( -
#124 nem is magamnak írtam be a Nagyszínpad programját
Sonata fergeteg volt, első sorban voltam. Kicsit meleg volt meg tömeg, de kit érdekel ! -
#123 én leszarom ezt az egész Sziget-fesztivált!
Már rég nem az igazi
Kapolcsra megyek :)
-
#122 PAKÓ-PAKÓ-PAKÓ-PAKÓ -
#121 fostomeg:) Sonata Arctica ma lesz:] -
#120 Július 30, Szerda
Nagyszínpad :
16.30 - Bjorn Again - (UK)
18.00 - Spyro Gyra - (USA)
19.00 - Uhrin Benedek
19.30 - FreshFabrik
21.30 - Shaggy - (USA)
-
#119 Ma mi lesz?
Dub pistols? -
#118 nem lehetett bemenni jegy nélkül, de már állnak a sátrak :) -
szando #117 Azt hiszem, igen. -
#116 Nulladik nap még be lehet menni jegy nélkül, ugye ? -
#115 bazze tesóm egy hétre ment :((( -
#114 vacapp? -
#112 Ha van eszük meghívják Pakot:) -
szando #111 Sztem a kisebb fesztiváloknak (van ilyen h eszement fesztivál meg ilyen kis bolhafingok) meg kéne szűnniük, akkor megvalósíthatő lenne egy ilyen feszt. Mongyuk a Hungaroring mellett (Rock am Ring után szabadon) :) -
szando #110 Sodit első nap a Civil színpadon a Hatóságilag Tilos koncerten keressétek :D -
Cat #109 az igazi az lenne ha lenne egy másik sziget
azt értem ez alatt, hogy kurvasok együttes azért nem jön el, mert kései nekik az augusztus eleji időpont, külföldön ilyenkor már minden fesztivál lezajlik és otthon ülnek az együttesek és pihiznek
szoval, kéne mondjuk junius közepén BUDAPESTEN egy másik, 2-3 napos rendezvény
tudom hogy van efoot, meg wanted meg volt, de azok nem BPesten vannak, és sztm a magas látogatószám biztosíthatná hogy 2-3 nagy együttest is elhívhassanak, ami a "konkurens" vidéki rendezvényeknek nem is célja
persze ehhez egyrészt pénz kéne (egyszeri befektetés, nagyon nagyot jó összeállítással nem lehet bukni), másrészt a gond az, hogy a sziget szervezőirodán kívul ilyen rendezvények összeállításával nem is foglalkozik (azért elég nagy munka összehozni) -
#108 Nem tudom mennyire ódíthat a fiúk között mert azért valjuk be igencsak csúnyára sikeredett szerencsétlen:D