Sziget 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tehát ha más lenne (olyan, amit te szerettél), akkor már nem szidnád 😊
amúgy meg nagy divat szidni a Szigetet. Kb. 4-5 haverom, akiknek nagyban járt a szájuk, hogy milyen sz*r a Sziget stb., most mind hetijeggyel megf szervezõi jeggyel döglenek kint...duma duma duma

A legutóbbi album (Enemy of the enemy) nagyon atom lett.
És aki látta már élõben õket az csak még jobbakat mond.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
sajnos nem tudtam menni! 😞
Sonata fergeteg volt, elsõ sorban voltam. Kicsit meleg volt meg tömeg, de kit érdekel !
Nagyszínpad :
16.30 - Bjorn Again - (UK)
18.00 - Spyro Gyra - (USA)
19.00 - Uhrin Benedek
19.30 - FreshFabrik
21.30 - Shaggy - (USA)
-the invisible-
-the invisible-
-the invisible-
azt értem ez alatt, hogy kurvasok együttes azért nem jön el, mert kései nekik az augusztus eleji idõpont, külföldön ilyenkor már minden fesztivál lezajlik és otthon ülnek az együttesek és pihiznek
szoval, kéne mondjuk junius közepén BUDAPESTEN egy másik, 2-3 napos rendezvény
tudom hogy van efoot, meg wanted meg volt, de azok nem BPesten vannak, és sztm a magas látogatószám biztosíthatná hogy 2-3 nagy együttest is elhívhassanak, ami a "konkurens" vidéki rendezvényeknek nem is célja
persze ehhez egyrészt pénz kéne (egyszeri befektetés, nagyon nagyot jó összeállítással nem lehet bukni), másrészt a gond az, hogy a sziget szervezõirodán kívul ilyen rendezvények összeállításával nem is foglalkozik (azért elég nagy munka összehozni)
Egyszer hallottam buszon a hátam mögött, amikor egy srác (aki kint szokott dolgozni a Szigeten az In-Kalnak) mesélte, hogy a MM sátorhoz rendelt szekusok unalmukban fogadásokat kötnek, hogy ki visz el megszúrni egy másik fiút 😄
SoDI fõnyeremény lehetne a rá fogadóknak 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Egy pofon erejéig foglalkoznék vele😄
Egyébként tényleg ismét igénysre sikerült az elektronikus program, jók az elõadók.
Még kimennék hétfõn is PAUL VAN DYK-re, de kell a szabi mert augusztus végén megyek nyaralni.
Tuti jó lesz a buli😊
Persze azért majd átnézek a Tilos sátorba meg a Cinetrip labirintusába is egy kis tánci-táncira😄
Meg legalább egyszer teszek egy kört a szigeten, hogy feltérképezzem milyen változások történtek idén.Persze szigorúan a móka kezdete elõtt a délutáni órákba😄
És szégyen-gyalázat, de arcról néhány dj kivételével a többséget nem ismerem meg, így gyakran azt sem tudom, hogy éppen ki rak fel 😊
Szóval nálam ez a sátor amolyan "belátogatós" jellegû, de egy teljes éjszakát nem bírnék ki ott, az eddigi rekordom kb. három óra volt egyhuzamban.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Csütörtök:
00:00 - 06:00 Monkz (G.U.L.U., Supacurtis, Shootie)
00:00 - 06:00 Kühl
00:00 - 06:00 DARREN EMERSON (UK)
Péntek:
00:00 - 06:00 Sizenine vs. Stealth
00:00 - 06:00 Bal
00:00 - 06:00 Palotai
00:00 - 06:00 DILLINJA + MC RAGE (UK)
00:00 - 06:00 GOLDIE (UK)
Pedig Asian Dub foundation nagyon odabaszós lesz!!!!!!!!!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Nem érdekel senkit? Nem jön senki? Mi van már, na? 😊
Minek? Eltervezem a napomat, bemegyek, fél órán belül jön egy rég látott ismerõs, aztán úgysem ott kötök ki, ahova terveztem 😊
-the invisible-
Az a baj, hogy mindig az a fontos, hogy valaki milyen nagy sztár. Rock am Ring programja pl: Metallica, Linkin Park, Limp Bizkit, Muse, Audioslave, Zwan, QotSA.
Õk valóban sztárok, de ez nem jelenti azt, hogy a zenéjük jobb lenne (kivétel természetesen a Metallica mindenképpen, de lehet van több is). Azt remélem te sem tagadod, hogy manapság nem (csak) a zene fontos a közönségnek és a kiadóknak. Sok (szerintem) sokkal értékesebb zenekar (!) lesz a Szigeten, mint ezek a divatbandák.
-the invisible-
-the invisible-
-the invisible-
Akit érdekel és nem a szigeten akarja megnézni õket, ma 19.30 körül a Millenáris Parban a volt "Álmok álmodozói" kiállítás környékén: K.F.T.! Ingyér! 😊
OFF vége ...
A medve nem játék.