Sziget 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha minden jól megy akkor 3szor látom ebben az évben a mestert!

-the invisible-
nem a tüctüc elõretörésével van baj, hanem hogy egyszerüen nem hivnak meg normális rockegyütteseket
nem lenne senkinek baja azzal hogy xy sátorban mi van, ha egyszerüen biztosítanának megfelelõ programokat
másik érdekesség, hogy nézzétek meg a rocksátor helyét, a sziget jobb also sarkában van kitelepítve, 10 percre mindentõl a semmi közepén, egy darab italospulttal, tiszta gettó, mintha a szervezõk egyre inkább el akarnának határolodni a kezdetektõl
Például Korai Öröm koncert egy kõbányában volt, nem volt szar hangulat, hidd el 😊
Azonkívül mászkálhatsz a faluk közözz, mindenhol találsz érdekes programot.
-the invisible-
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
-the invisible-
Sztem én szigetre nem megyek, max. 1 estére, de csak akkor, ha valami ultrajó fellépõ lesz.
Inkább maradok a Mûvészetek Völgyénél (Kapocs)
Ott a felhozatal is jó.
Párhuzamot Sziget és Kapolcs között ugye meg nem illik keresni...
-the invisible-
-the invisible-
Kurva unalmas már mostanában egyedül nyomni."
hát sajnos ez a másik szar tényezõ.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Egyébként szerintem is pozitív, hogy mindenki megtalálhatja a számítását.
Én mondjuk már egyre kevésbé, mert ugyan az elsõ kivételével mindegyik szigeten kint voltam, de a haverok közben "kinõtték" a helyet (hogy egyem a zuzájukat...), és egyre kevésbé van kint társaságom 😞
Kurva unalmas már mostanában egyedül nyomni.
Ska: Skatalites (1. nap), CsizmáSKAndúr (2. nap).
RHCP is errefelé koncertezik akkortájt, csak reménykedni tudok, hogy titokban folynak a tárgyalások, és sikerül õket beszervezni.
-the invisible-

Lesz valami jó punk-rock estleg ska zenekar?!
Imbarhim Ferrer is érdekelne, meg még sosem hallottam élõben Boban Markovicot. : (
Viccet félre téve, engem nem érdekelnek a pénzügyi kimutatások, nem érdekel mennyit kaszál ezen egy bizonyos érdekcsoport.Ami fontos az a szórakozás, és az én izlésvilágommal megegyezõ zenei stílusban igen neves mûvészek szerepelnek az idei programok között is.
És amég én nem szólok egy szót sem azért, mert a feketeruhás, bakancsos csapzotthajú rockerarc mellettem fetreng félrészegen az út szélén, addig nekem se szóljon be senki, hogy mit keresek a szigeten.
Ez van, el kell fogadni, hogy a dolgok változnak, és a változás szele a szigetet is elérte...szerencsére
Nálam pl. a rock az elsõ, de mindent meghallgatok, ami igényes. Lehet csodálkozni fogsz de nagyon szeretem Marylin Manson mellett ATB-t is, úgyhogy...
-the invisible-
Nem bírják elviselni, hogy már nem csak az õ "igényeiket" hivatott kielégíteni a sziget..Kicsit túlnõtt már azon ez az egész rendezvény!
Nem értem miért lázadoznak, senki nem zavarja õket, tõlem fetrenghetnek a porba, meg pogózhatnak, ez része a fesztiválnak, de ne nyomassák nekem a hülye szövegüket, hogy a sziget nem errõl szól!
De igen is, pontosan errõl szól, egy rendezvény amely megcélozza a fiatalok és az idõssebbek teljes rétegét.Mindenki megtalálhatja a saját izlésének megfelelõ programot.
-the invisible-
Szerda-John Acquaviva...
csütörtök-Darren Emerson...
péntek-Goldie...
szombat-The Advent...
hétfõ-Paul Van Dyk...
kedd-Dj Rush...
Szinte minden napra jut valaki akit meghallgatnék!
Ebbõl aki tuti az John Acquaviva és Darren Emerson..
-the invisible-
-the invisible-
Kinek mi a véleménye az eddigi programokról? Jöttök-e?
Nagyon sokan kritizálták/ják az idei Szigetet, hogy szar lesz meg minden, közbe meg még nem is lehet tudni az összes fellépõt (nagyszinpados program még nincs is meg). Pár fellépõt már lehet tudni azért, és annyi mindenképpen van, hogy napi egy megasztár legyen. Szóval sztem nem kell parázni, jó kis buli lesz megint.
Tegnap még meg tudtam venni a hetijegyet olcsóbban, július 30-án meg irány! Gyertek!
-the invisible-