8224
-
#5743 raz bácsi: ha esetleg nem boldogulsz a Sacred HFS-sel (vszinu most keszul az a resz), akkor abban az esetben a www.gamefaqs.com-on keress ra a Sacred-re. Valamelyik este ha lesz idom, kalandozhatnank egyet ;] -
#5742 thx megvan a map és be is van rajta jelölve minden
már csak a questek kénének a gamába de ott a try.hu-n nem jon be az a rész vagyis nem csinál rá semmit esetleg máshol nincsenek leirva a q-k?
-
#5741 http://www.sacred.try.hu/ és itt a sárkányvadászat,de a sima térképen is be van jelóölve. -
#5740 haj nincs valakinek vagy valahol valami térképe ahol tom hogy merre vannak a sárkonyok meg mittomén..? -
Jokes #5739 EREDETI SACRED eladó,poszterrel,térképpel,újonnan,magyar kézikönyvel.
2000 ft akit érdekel esetleg.
[email protected] 06 30 260 7991 -
lovagregeny #5738 Egy ilyen fénykard nagyobbat sebez mint a többi fajta fegyó vagy csak poénul néz ki és hasonlók?
Amúgy más kaszt képviselői is használhatják?
Vámpírnál a koncentráció gyorsítja a vámpírforma képességet is?
Andris: a gépet nem siettem el megjavíttatni de a hiba okát már nagyon is sejtem. -
Kyan #5737 Ifjú padavan az erő veled van -
#5736 Hát nem és már kezdek ideges lenni... -
#5735 Látom andriska, sehogy sem jön össze ez a Darth Veder-esdi. -
#5734 Kiszabadítottam mind a két szeráfot,elmentem a romokhoz,de se szeráf,se fénykard.Kívánom ,hogy rohadjon rájuk az egész készlet! -
Herkulles #5733 Ja, mivel hosszabb könnyebben eléred az ellenfeleket :) -
#5732 Szia JAM! Nem tudom tudsz-e segiteni nekem? ugy nez ki jol
megszivtam! :(( -
#5731 Sacred.try.hu
totózd ki:)
Gladiátor:
Concentration - max
A többi meg a stílusod szerint.
Ha csatabárdos nagy gci akarsz lenni, akkor Axe-lore, de Dual wielding nem köll.
Constitution még elég jól jön.
WE:
ha csak lődözni akarsz, akkor szintén Concentration. -
#5730 Egen számít.
Távolságban is. -
#5729 Ahhha.Naon jó. Megyek és nekifuto mégeccer. -
#5728 Alapfeltétel a Szeráf kiszabadítása a Bellevue melletti barlangból, ha nem szabadítod ki akkor nem lesz ott a romoknál. Van egy korábbi screenshotom a fénykardról, valamint létezik unique fénykard is de azt csak találni lehet.
-
#5727 norr kapott acot csináltak neki, enyém meg jo volt amit rendeltem szal jo minden -
#5726 Na multival hogy jartal, nem volt gond? -
#5725 hali wood elfnek milyen skilleket kell nyomni és meddig nyilas akarok lenni. na meg a statokat is leirhatnátok hogymeddig kell és melyiket nyomni. a combat artsot azt tudom a multi shot meg a pentizé nemtom leirni a nevét:)
ja meg a gladiátornál is leirhatnátok ugyan ezeket fontos lenne, thx -
#5724 Hali!
lenne egy kérdésem. Gladitárt tolom, és azon gondolkodtam, hogy a multi hitnek számít-e hogy mekkora a fegyver a kezedben. (kicsi egykezes fejsze, vagy az a nagy batár amit csak a gladiátor tud használni) ha csak én vagyok ilyen tudatlan akkor bocs :) még új vagyok... -
#5723 Hmm... én is körbe-körbe néztem a romos ház körül, de csak hullákat találtam, egy csonti királyt, csajt sehol. Valószínüleg küldetés fog ehhez is kapcsolni :P
Egyébként ha van fejlesztve kézből való fegyverkiütésed, akkor load-save teknikával próbálkozhatsz, hogy előbb utóbb kiüti a kezéből a fénykardot :)
-
#5722 Nemtudom, de nalam a Monkey Island 1 ota az egyik kedvenc "idiota targyam", a gumicsirke (van is belole 2, egy csak ugy, egy meg a kutyanak - meg szerencse hogy barhol beszerezheto;]). Aztan amikor lattam hogy Magnum (tomselleck foszereplesevel a sorozat) is tart egyet a vendeghazban, akkor megnyugtatott hogy nem csak en vagyok hulye. Az, hogy most mediajelenseg lett, az majd elmulik. Hogy mi a poen benne? Passz... ;] -
clio1616v #5721 Mi a poén a csirkében? -
#5720 Hát remélem nem gond, de időközben már én is felraktam őket a HQ fórumra ;] Marhajók, és hát olyan világban élünk, ahol a csirkék reneszánszukat élik. -
#5719 Én már rég lenyúltam! -
#5718 Marhajók, utólagos engedelmeddel lenyúlom őket ;] -
Kyan #5717 Mint a szél kakas -
#5716 Pörög a fórum... -
#5715 Inkább LOÁL -
#5714 LOL -
Kyan #5713 LOL? -
#5712 Udvozlom Norrec cimborat, regen lattam ;] Sok sikert a harchoz neki, remelem sikerul megoldani... -
Kyan #5711 ez egy , én úgy b*sznám szana meg széjjel a csgalaksziszos csókák arcát mint a huzat... -
#5710 jaja ök a forgalmazok weblapot meg én is nézte jaja 404-es de pcdome ott ficeg szal röhej tárgya....
amugy norr vett sacredot és ő sziv most ez miatt...nekem meg holnap jön szal már most felhivom őket hogy irjanak előre pár keyt rá....nc -
#5709 Detto!
Én találtam közvetlenül a kiégett romok felett egy Fekete lovast lónélkül de fényes vagy izzó kardal a kezében, de miután kinyafantottam, a kar is eltünt.
Szent kiscsajt sem találtam. -
#5708 Nekem a dvdtokon - szinten origi es muxik ;] - www.cenega.hu van irva mint forgalmazo. Mivel az oldal 404es, es a pcdome serveren van, talan fordulj hozzajuk egy ugyben egy maillel. Ok is foglalkoznak - ha jol tudom - jatekforgalmazassal, lehet hogy van nemi kozuk a cenegahoz is. -
#5707 Én egyszer úgy jártam,hogy megvettem a Warcraft 3 - The Frozen Throne-t és a Warcraft 2 Battle Edition cd kulcsa volt benne... -
#5706 Én elnéztem oda,volt ott leégett rom meg minden,de fénykard sehol:( Hogy lehet ott azt megtalálni? -
#5705 Haverom tegnap rendelt cd galaxisbol sacredot...ma megkapta aztán regelni akarta magát A neten de nemfogadta el a keyt lol, ráadásul nem azt irta ki hogy nemjo hanem hogy használva van...
felhivta őket galaxist egyből adtak neki 10 keyet!!! azaz tizet, és abbol 8 használva van 2 rossz najo ez kész...
aztán felhivta őket megint a galaxis egy CNG Hungary céghez beszolt asszem az a magyar forgalmazo valami Cenege és hogy felhivják majd...
felhivták havert hogy csinálnak neki accot adja meg amit akar telfonba azota is basznak neki visza irni....
röhej tárgya mo-n már jogtisztát se éri meg venni....holnap jön enyém is ugyanonnét remélem én is telefonosdizhatok...nc
meg a Cenegének elérhetősége sincs az a röhej vagyis nem találtam ha valaki tud pls irja le -
#5704 Nézd meg FAQ oldalon a térkép részt és ott lesz lent a sivatagos résznél egy becsillagozott hely, ahol kiírja, hogy Fénykard, nagyon megszeretném már szerezni! :) De elöbb a sárkányok persze :P