8224
-
#5703 Hol van ez a "Szent kiscsaj"?
Meg hol van a lézerkardos hely??? -
#5702 És ezzel a Szent Kiscsajjal mikor találkozom? Most akkor fölöslegesen öltem le szegény csontikat? Na mindegy... majd megtalálom a kis ribit :)
Kösz for help! -
clio1616v #5701 Hja egy hüye reklám mellékterméke. -
#5700 Ez nagyon lol : -
Kyan #5699 kénytelen vótam egyedül gyúrni, 29 vagyok, most láttam először a hazámat elég vicces fénykardal rohangáló elfek szerintem
a fiúk nagyon szerethetik a Star Warst....
Viszont a 2 jégsárkény ottvan, elvótam velük 30 percig legalább míg lenyomtam őket -
#5698 A fénykard ott van, de csak azzal a SZENT KISCSAJJAL( rég játszodtam:) ) -
#5697 Megírhatnád hol ez a fénykard helyiség,szívesen ellátogatnék oda...
Sőt az lenne a legjobb , ha beraknál egy képet róla.
THX! -
Kyan #5696 Lessz ma gém??? -
#5695 Van ez a fenykard helyseg, ott nem talalok semmi fenykardot, valami leegett teruleten, csak sok-sok csonti és XP :)
5let?
előre is köszi, bocs a lámaságomért :) -
#5694 Hi! En ott szivok, ahol a meduza feju csajszi van, lenyomtam, nalam a kulcs, de megsem tudom kinyitni az ajtot ott ahol azok a fenycsikok mennek a foldon! :(( lehet, hogy ez bug? feltettem a pluszt, es az updatet. -
#5693 Bejött!
Thanx! -
#5692 menj be az ott levő arenab küzdj le par kör ellent (4-5)
utana beszelj velük (arena elött)megint aztan mar beenged az a 2 csóka -
#5691 Nem jött be. És a pacákot sem találom akit megkéne.:(( -
#5690 Most,hogy így mondod,lehet,hogy a sárkányos küldetéseket kellene megcsinálnod. -
#5689 Hi,
Az új területek közül amelyik az óriás pókoknál van, ill onnan lehet bemenni. Elálja a bejáratot egy csajszi és egy fickó, aki azt mondja, hogy beszéljek a nem messze levő faluban a képviselővel és majd ő engedéjezi a belépést.
Képviselőt nem találtam. Plíííz... mondjon valki valami közelebit, hogy kités hol kell keresni.
thanx -
#5688 Már semmi gond, csak emberke alapból azt mondta, hogy a paripáján van a víz. Elmentem paripához, kinyírtam körülötte mindenkit és nem tudtam meglovagolni, gondolom azért, mert nem fejlesztettem a paripázás képességemet :)
Végül ez a wasser dolog bejött -
#5687 Szasztok!
Tudjátok van a sivatagban egy katona aki vizet kér.Na,azzal mit kell csinálni? :DDDDD -
#5686 Most mi a gond? Nem tudsz lovagolni, vagy nem tudod megitatni az a szerencsetlent? Mert elobbire a riding skill a megoldas(felteve hogy a lo tenylegesen lovagolhato, nem pedig "disz"), masodikra meg a FAQban leirt konzolos parancs (wasser), melyrol itt mar joparan rangast kapnak ha meghalljak...
ui: sosem hittem volna, hogy meg elokerul ez a problema, dehat uj ev van, kezdodik minden elolrol ;]] -
#5685 Ok, közben rájöttem, hogy másolás védelem, legközelebb figyelmesebben megnézem a GYIK-ot :)
Bocs -
#5684 Én alap Sacred-el játszom és nem kívánok semmi javítást felrakni, csak egy magyarosítást raktam fel. A kérdésem: az Act 2ben van a rész, ahol emberke megakar halni, de elötte inni akar, a paripa ott van az oázis mellett, de nem fejlesztettem a karim lovaglási képességeit, mit tegyek? Már próbálkoztam másik lovat hozni és azzal elérni valamit, de nem sikerül :( Ha patchelek, akkor lovagolhatok már azzal ami ott van alapból?
-
#5683 Nem is!!! -
#5682 Most bezzeg fáj a fejetek,mi? -
#5681 Hasonló szavakkal élve: BÚÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5680 -
Kyan #5679 Thx a gammát BUÉK mindenki meg ilyenek -
#5678 Figy!
Mért egyedül gyurmázól? Nincs benne semmi érdekes!
Én csináltam pár karit magamnak!
Röffenjünk össze, és te fölgyúrod a Történethez magad én meg addig csak játszok.
De legalább többen vagyunk.
-
#5677 nagyon lol az a gumicsirke -
Kyan #5676 nahh akkor gyúrhatok 20-ra jelenleg 8-es vagyok -
Kyan #5675 szerintem -
#5674 -
#5673 Ja.... Még valami amit észre vettem.
Amit elkezdtünk játszani az maga a Rendes játék történet. Namost!
Az csak 4 személyes, de mi már 6-an vagyunk. Nem minthogyha ez eddig gond lett volna, de mi lessz ha egyszer mindenki pont ráér a gammára.
Bár nem igazán értem miért van lekorlátozva 4 személyre amikor 5 karakter van. És miért baj ha azokból is több van? -
#5672 Nekem is van valami gebesz a játékkal.
Seszó sebeszéd egyszerüen bezárul a játék. Dob egy Windows hibát és kész! Mehetek vissza megint 2-percre mert utánna megint megdöglik
:o(((
Lehet újra kéne telepíteni? ....megint!!!??? -
#5671 Huh... skacok. Reggel 5-ig nyomtuk Attilával
4 sárkánynak Sanyi 20-21-es a karakter.
Lent vagyunk már a Sivatagban -
clio1616v #5670 Ha meccs lesz szóljatok, tegnap nem tudtam menni de most ráérek...
Hányas a karitok? -
Kyan #5669 Király volt a tegnap meccs csak megfagyott a sacredem félúton és eltűnt szőrén szálán a 14-es wood elfem, tudja valaki méris történhetett ilyesmi? gyanakottam vírusra, de hálistennek nem volt rajta, na mindeggy gyúrok egyedül egy újat, hányas szintig mentetek el????? csakhogy tudjam aszt addig megyek énis egyedül, hogy újra mehessünk együtt és ezúttal külön is elfogom menteni a karit -
lovagregeny #5668 Mental Regeneration(mentális regeneráció):
Gyorsítja a varázslatok újratöltődését, s növeli azok sebzését.
Ez a vámpír képességeit is növeli? Gondolok az idézett lények erejére.. -
#5667 Mondjuk én már találtam benne éredekes dolgokat:
-harang
-doboz,amin egy focilabda van
meg volt még egy pár csak nem emlékszem...
Szal azér' próbálják változatossá tenni -
#5666 Emlitsd meg a nemet sracoknak, es a kovetkezo peccsel hatha tesznek bele. ;] -
#5665 ... -
Kyan #5664 Nekem egy gumicsirke kéne az nincs?