Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja értem. Valóban nem a sacred hun fan site-ra visz de aki onnan nem tud a fõoldalra lépni az ....hát hogy is mondjam...problemás😛

"vessetek a mókusok közé" :)

PiszkosFred
Sajnos a jatek igencsak palyazik a legbugosabb jatek cimre, az ev vegi szavazasokon. Ezert is tartunk mar az 1.7es peccsnel, amit erosen javasolt felrakni, ha esetleg eddig nem tetted volna meg. Rengeteg hibat javitottak, es talan most mar alig maradt benne.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

>koczkás zászló: az adott területhez(város, falu, akármi) kapcsolódó >összes küldetés teljesítve

erre gondoltam én is, csakhogy ezzel az a gond, hogy volt olyan terület ahol megjelent a zászló és még ezután is volt emberke (kettõ is) aki adott küldit
Hyder
itt fent a "Gyakran Ism....." alatti link nem az általad említett >> LINK << -re mutat

csak ezért írtam

Steam: [HUN]Feriggno

???

Hyder
szerintem egy moderátorral irassátok át az itt szereplõ "link" -et skacok

Steam: [HUN]Feriggno

bld
thx😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

PiszkosFred
;]

Jah...sry

PiszkosFred
Hulyevagy?! Az ugy tul ecceru lenne eheh ;]]

elsõ nehezen hozzáférhetõ inf
és a második kb a lap közepén.

Egy jótanács . Ha már egyszer van interneted próbáld meg használni is.

bld

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Outlander
koczkás zászló: az adott területhez(város, falu, akármi) kapcsolódó összes küldetés teljesítve

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

PiszkosFred
Leintették a futamot ;]

valaki meg tudná mondani, mit jelentenek térképen megjelenõ kockás zászlõk?
elõre is kösz
bld
és mit lehet még tudni errõl a kieg lemezrõl?

PiszkosFred
Hat varj picit meg vele, lesznek itt meg jo dolgok. A HW egyebkent okt15ot emleget, de a hivatalos odlalon 29 van. Meglatjuk. Lassan le kell venni a polcrol a jatekot, es ujra csapkodni parat.. ;]

ollie
Jah, ez lesz ingyen letölthetõ ugye? (már akinek megvan az alap)

Lehet, hogy mégsem kéne eladnom a játékot?

PiszkosFred
Sacred PLUS
Retail Version available 29th October 2004

PiszkosFred
Lesz. okt29.

ollie
Volt ilyen ellenfél?

shaba23
shaba23
bld
inkább gyûrûket meg amuletteket rakj bele az sokkal durvább fõleg ha két vagy több lyuk van

ollie
Szerintem a fenti linken találsz térkpeket is...

PiszkosFred
Kovács?

kicsit kihalt a fórum 😞

kérdés: a nyereg, amibe lehet követ tenni, abba ki tud követ tenni, mert én nem. 😞

(1.66c cracked patch-csal)
senki ? 😞

be tudná vki linkelni a térképeket. nekem megsérültek a filék
sacred-map-hoehlen
sacred-map-klein

PiszkosFred
Ez talan igaz, talan nem, az ido eldonti. De nezzuk a sacredet. Mire sikerult az adott peccshez krekket gyartani, mar kinnvolt a kovetkezo peccs. Igy akik megvettek, es akik letoltottek, ritkan ertek utol magukat. Es szerintem ez lesz az 1.7nel is. De ezek a mostani vedelmek lenyegesen megnehezitik a krekk keszitok dolgat, csak figyelni kell a forumokat, es a soksok nyavajgast a mukodo krekkek linkeert. ;]

bld
hááát sztem olyan játék nem lesz(legalábbis remélem😊 soha amilyet nem lehet feltörni, ha lenne rá tuti módszer akkor arra sztem már rá jöttek volna az utóbbi mondjuk 5-10 évben

Tetsuo
ehh

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

TopGun
Irtam privit neked most! olvasd el legyszives.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

ollie
Ami azt illeti van olyan játék, mely már fél éve forgalomban van, és még mindig nem tudták feltörni a védelmét. Jó hír (bár sokaknak rossz), hogy egyre jobbak a védelmek.

PiszkosFred
Ha az elejetol fogva figyelted volna a Sacred peccseket es hozza a krekkeket, akkor tudnad hogy ez most nem egy altalanos eset. Vannak modszerek, amelyekkel athidalhato a problema, de az igazi ertelemben vett krekk nem letezik. Meg nem.

Tetsuo
Mérne lenne? Nem értelek.
1. úgy nem lehet megírni hogy nem lehet feltörni.
2. sok államban legális másolatot készítened, s azt használni.
3. a neten (szinte) minden játéknak van fenn crackje.

Tetsuo
Nálam pedig az van hogy ha átmegyek egy kapun akkor 10bõl 7szer a lenti szigetre dob ki a gém. S eddig ezt a problmát senkitõl nem hallottam..

bld
amúgy ez a katonás-vizes probléma csak a nme eredeti játék esetén jön be? tudom h kicsit hüje kérdés csak azért mert nekm biztos h nm redeti van és nm jelentkezett ilyen probléma, havernál pedig ugyanez a verzió eljátszotta és érdekelne h miért

PiszkosFred
Mar pedig tobb mint valoszinu hogy nem lesz.

Tetsuo
olyan nincsö

ollie
Szerintem nem is lesz mûködõ crack...

Seth
-nope

PSN ID.: Beegabor

EOX
Az 1.7-es verzióhoz van már crack?

Retteketet

Hello! Tud valaki hozza cracket???

#FireStorm#

Tetsuo
Hát kapcsold be a monitort!
😊
(Bõvebb leírás, konfig, opsys, lehet h az introhoz kell codec, van egyáltalán 9es DXed, legújabb driverek, patch fenn van?)

Hahoo mindenki hellooo help plz nem megy az ujonnan vett Sacred game sötét marad a képernyö vajh mér'???HELP
Tetsuo
Azé Norbinak áruljuk L hogy e patch nélkül kibsztt bugos a játék..

PiszkosFred
No ne OFFoljuk szet a topikot - megha nem is porog annyira mostansag - en voltam kicsit ingerult a hetvegen (prviat okok miatt). Altalaban nem erdekelnek az ilyen kommentek, de most muszaj volt ;] Sorry mindenkitol.

Akkor neigen fórumozz mert ez vele jár. Át kell siklani felette(idiota emberek idiota kerdeseibol) különben csak feleslegesen idegeled magad 😛.

TopGun
Koszi! megnezem!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!