Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most kezdtem a gamét az íjásszal (már van csilli-villi íjjam is
) na az a problémám hogy pillanat alatt a nyakamra másznak a népek és nem tudom a távolságot tartani tõlük, ez késõbb valahogy változni fog? Mert ha nem akkor valami meele karaktert indítok inkább 
A CD- emuláláshoz még egy adalék: Ha nem indul a Sacred, de NForce-os lapod van és feltetted az nVidia IDE drivert, akkor szedd le! Amíg nekem fent volt nem indult a stuff. (Ez is a MegaGames-en olvastam)
Curtis
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
de ha jól vettem ki akkor a patch-et csak a dobozos sacred plus-os cuccra lehet telepíteni.
próbáltam egyébíránt én is de nem sikerült (nekem a plus a netrõl jött)
AmdPower
Es miert nem hasznalhato egyebirant? Krekk miatt (mivel eredetim van, ez esetben nem nagyon izgat) vagy offical baltaztak el az egeszet?
jött patch de ha olvastad volna akkor nem írtad volna 😊 szal nézz utána mert nem teljesen használható.
AmdPower
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
hjah nekem mondod..tegnap vagy 10x pusztult meg a 68-as darkelfem (egy ütéstõl-6000hp) érdekes ,hogy pont akkor hal meg mikor a skeleton mage..de az is érdekes ,hogy csak egy bizonyos területen lévõ skeleton mage-k ilyenek...vmit jól el-q-rtak...
AmdPower
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
De hogyan kell? Nem tudok rábökni senkire, mit kell nyomni? (lehet hogy bugos a kari)
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
PSN ID.: Beegabor
NEW REGION: Azzlabragh (spelling?)
Enemies: Undead Goblins, Children of God, Forest God (BOSS), Adders, Poison Trolls, Tarantulas
How to get there: This confuses me a bit. The entrance is in the gloom behind the swamp dragon. There are two guards from the Tomb Raiders Guild. To get past them you have to pay 100.000 gold and win 5 battles in the Gloomor arena (thanks to _NocturnO_ for the info). Then they'll let you past into their camp, and from there, there's a path into the new region.
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
Megírtam egy gyári tiszta TDK RW-re az #5096-ost követve, de az RW-vel csak akkor mûködik, ha teljesen lestrapált 40x LG olvasóba rakom be. Azt eddig 10-bõl 10-szer fogadta. Így a verz. 1.8.31. ha jól emlékszem.
Végre kezdhetem a játékot, talán most kevesebb buggal.
Köszönet a precíz leírásért JAM@.

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
"vessetek a mókusok közé" :)
udv!😊
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
gondolom mar azt is lattatok h kijott az elso patch a Sacred +hoz, az egyetlen problemam vele az h nem engedui telepiteni 😞
vki talalkozott mar ilyen problemaval?
international verziot szedtem le a +hoz es a patchhez is de kiprobaltam az US verziot is de egyiket sem engedte 😞
ha vki tudja mit kene csinalni akkor segitsen pls.
"vessetek a mókusok közé" :)
Felraktam a Pluszt. Nem kéne tudnom kiválasztani a karakter képernyõn az új karaktereket? Vagy ez csak magasabb szinten lehetséges? Vagy mit csinálok rosszul?
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!