8224
-
#5783 Próbaképp inditottam egy új single játékot, elmetem a megadott helyre és megtaláltam a Jason cuccokat. Azt hiszem neked nincs szerencséd!
-
#5782 Elmentem oda, de csak kivolt írva, hogy Jason aztán semmi, a nyilacskámmal körbepáztáztam a környéket, hogy nincs-e valami fogható, A betüt is nyomogattam, de semmi... a kő ami ott volt azzal nem lehetet semmit se kezdeni. -
#5781 Ezt másképp is meglehet oldani :)
Felrakod alap Sacred-re a 133 megás 18.26os patch-t, alap módon felnyomod rá a cracket, betöltöd a karidat, nem kezdesz újat! Elsétálsz egy portálhoz és ott teremsz ;) Gondolom nem mondtam újat :P -
#5780 Én csináltam :) [printscreen + photoimpact] -
#5779 ezeket a mapokat melyik oldalrol szedted? -
#5778 Itt meg a napszemüveg :
-
Jokes #5777 Van eredetim eladó ha kell 1500 -ért.karcmentes,térkép.
[email protected] -
#5776 Nincs eredetim, de tudtommal Landor-hoz nem kell eredeti, azért csinálták. -
#5775 Jason cuccok :
-
#5774 Szeráfhoz vezető út, Őt kell megmenteni a fénykardos küldihez:
-
#5773 Van eredetid? -
#5772 Van a a küldetés,hogy hol a kovács?És ott akinél van a kard/a sámánnál/,ott van alatta egy barlang.Ott van benn a szeráf. -
#5771 Landor szerverre hogyan tudok feljutni? Kerestem már össze vissza, de semmi eredmény... GYIK-os oldalon olvastam róla, de letölteni nem nagyon t'om :\ -
#5770 Na igen, ez már réges rég megvan, de akkor melyik az első szeráf néni? -
#5769 Temetőt akartam írni barlang helyett... -
#5768 Mégis melyik barlangra gondolsz? Lehet most hülyeséget kérdezek, úgyhogy gyorsan megyek és megnézem a temetőket :) -
#5767 Van egy temető mellette elmész és követed az utat,ami egy barlanghoz visz. Ott lesz a második szeráf néni. -
#5766 Emberek, én sem találom a többi szeráfot. Egyet kimentettem Bellevue-től Keletre és még a túlparton is kipucoltam 2 barlangrendszert, de se Jason cuccok, se 2. Szeráf nincs kit kimenthetnék. Meg körbejártam a romoknál a terepet, de ott sincs semmi sem... Sacred Plus 18.26os patchel játszom, asszem :) Valaki tud megoldást? -
#5765 hogy mit adnak az erősen függ a szintedtől és a nehézségtől, ezért nincs sok értelme -
#5764 nem végigjátszás kellc sak modnom a q-krol valami hogy miylen cuccokat adnak az npck meg pár dolgot hogy sárkány q-k vagy valami -
#5763 Nem értem minek ehhez végigjátszás, elég egyértelmü a játék, eddig én 3 elakadási pontot találtam, de csak a legegyszerűbb dolgokat kellett volna alapból csinálnom. Én elakadtam a DeMordey várostromnál, mert nem volt nyitva a várkapu, de aztán rájöttem, hogy kitudom nyitni simán :) -
#5762 www.gamefaqs.com -
#5761 magyar végigjátszása vagyis q-k leirása látom senkinek sincs, én se találtam, elég érdekes hogy közel 1 év alatt nincs hozzá...
és tud valaki valami jo linket ahol angolul levan irva normálisan érthetőden? -
#5760 hát ilyen dio meg sacrednál sztem alap closed, ráadásul ott is van elég hax... -
#5759 Elvittem az új mágusomat 70. szintig,de megint hagyom a pi**ába,mert megyek closedre,ugyanis elegem van a sok csalóból. -
#5758 thx ez jo de valami magyar q-k leirása nincs valahol mert az is kéne valahol de nemtalálom -
Herkulles #5757 És ne is ez... -
#5756 Az volt a baj,hogy több elementálvonalra raktam pontokat, illetve a runákat is cseréltem többmindenre,de majd most! -
#5755 van olyan magyar oldal ahol q-k levannak irva meg térképek?
csak ne ez legyen... -
#5754 őőő... miért? mégis mi volt benne a gyenge? -
#5753 Töröltem a 99. szintű BattleMage-emet,mert gyenge volt... -
#5752 -
#5751 hát ebbe pontosan igazad van és ez lényeges info:)
mer sacredbe tényleg mehetsz bár merre a legnagyobb partyba lévő karihoz igazitja a szinteked...
dioba pl bneten meg ha 90-92 felett akarsz még lupolni akkor egy megoldás van: napi 24 ora esztelen baalrunok...ami kicsit unalmas egy idő utána, én már csak tudom:) két majdnem lvl 97-es karim van ott szal alig unalmas...
viszont mondom dio sztem profibban van megoldva sok helyen pl dropok stb de sacred powa! -
#5750 Egyvalamit azért nem árt megjegyezni: Míg Sacradben a karakterszinthez generálja a monsztokat a játék, addig diabloban szigorúan kötött monsztszintek vannak. Így - kis túlzással - Sacredben bármerre is mégy, mindig fejlődsz, míg Diabloban elég ha már 5 szinttel vagy több/kisebb mint a monszter, már alig fejlődsz. Így Sacred szabadon kalandozható, míg Diablohoz tervek kellenek, mikor kit írtasz.
Ennek ellenére nálam kedvenc, de az is tény, hogy míg bnetre vissza-vissza térek pár havonta, addig a Sacredet jópár hónapja elő sem vettem...(de majd fogom) ;] -
#5749 hát szerintem nem volt túlzás. télleg volt amikor eléggé unalmas volt a játék de volt amikor meg eléggé pörgős. dio2-t én csak singleben jáccottam, nem volt accom a bnetre, igazából nem is bántam... amugymeg vannak más helyek is ahol lehetne jáccani multiban ha akarnék (kani.hu vagy haverokkal ip alapján csatlakozni egymáshoz). szal igazából az a különbség a dioban nem unatkoztam, lehet azért mer ott kisebbek a pályák, és ezér gyorsabban halad az ember és igy pörgősebb. -
#5748 Túlzásokba esel... -
#5747 hogy mondjam neked....meglehet hogy azért mondom mert most igy 4 év utána totál rá untam...
én toltam másfél évet vagy kettőt singlébe ami tényleg tolás volt mert naponta játszottam vele...utána jött bnet ott még jobban:) voltam is ladder tetejébe 2x is...aztán ugye meghaxoltak minket repült acc minden mi is ugyanigy jártunk el lett mindenkünk szal ráuntam...de most teljesen mert bnetnek sincs értelme már rájöttem...bneten szemedet is kilopják ha nemfigyelsz kivéve ha nem haverokkal játszol de nekem abbol is volt részem...szal nemtudom bnet mindenesetre sokkal profibban öszerakott game mind sacred, de most nekem a sacred a top;) -
#5746 Hali!
akkor okítsatok ki, miért jobb ez mint a dio? igazából én csak a single résszel játszottam még eddig, de az helyenként eléggé unalmas volt.csak mentem a nagy semmiben, néha jött egy monszta, annak benyomtam egy kombót azt csókolom... néha voltak izgalmas részek, de soxor volt az hogy majdnem el aluttam a gáma fölött... -
#5745 ja meg nemártana a q-k leirás magyarul:) -
#5744 hmm okéska csak csipogj majd a szokásos helyeken;) aztán tolhatunk, amugy nekem 54-es wood elfem van most...és csak ismételni tom bakker hogy 5 év dio betegség után ami nem volt ugye kicsi:)(bnetes idok) szal egyszerüen sacred jobb!
u.i: dio azért profibban van öszerakva:)