6506
The Movies & Stunt Effects
  • I.C.ram
    Lol ez a cdgalaxis. A szar DVDtokos változat 16k forint.... gratula... Bestbuyrol megvan 50 dolcsiért a premiere. Anyám meg majd hazahozza, és akkor még postaköltség sincs.
  • fistin
    kösz a leírást, lesz elfoglaltságom :))) bár nem mintha nem lenne ezenkívül, de idővel játszogatok vele, ez úgy sem arra megy, hogy kijátssza az ember, hanem hogy jól érezze magát!!
    de megnéztem a faq-t, csak nem volt benne mikor kapom.. tehát időben! de most már köszke
  • I.C.ram
    Valaki tudja, hogy mi az utsó évszám, ahol lehet kezdeni Sandboxban? 2000? vagy 2010? Ja és, ha 2000-ben kezdem a Sandboxot, akkor elvileg minden tech ki van már fejlesztve, ugye?
  • fistin
    ez is über faxa lett, csak a végét javítsd, mer elsietőtödd az egész :))) de jó!
  • I.C.ram
    Köszi :) Még csak most jön a bonyodalom :)
  • fistin
    hallod nagyon állat eddig mind a 2 rész!
  • I.C.ram
    Nyugi, teljesen normális az elején :) 3 fajta forgatókönyvíró épület van. Az első csak max 1 csillagosat tud a 2. max 2-t az utsó meg max 3-at. Ezekhez hozzánjön még a rendező és a színészek beleszólása is, ami negatívan is elsűlhet, meg persze javíthat is rajta. Továbbá a forgatás alatt hozzájön még a szinészek játéka, a stáb tapasztalata, meg a rendező hozzáértése, és így lehet max 5 csillagos. de 5 csillagos filmre ne nagyon számíts 1980-90 elött :)

Saját filmet meg majd csak akkor tudsz, ha megnyertek a custom scriptwriter officet. De Nézd át a FAQot.
  • Fenrir
    akkor gyúrjad még magad, asszem '25-ben megkapod az épületet
  • fistin
    mikortól lehet saját filmeket csinálni, és az természetes, hogy csinál a gép magától egy filmet, aztán lesz fél csillag, vagy 1 teljes csillag :D de az ritkán van.. ja és még 1923ban vok asszem!
  • bigfoot
    amikor kiexportálom a filmet akkor kiírja hogy kívánom e elmenteni az audiót is vagy mit ír ki.azt nyomom hogy igen,végig is megy a film.viszont a kimentett nél elvan csúszva a zene,hang a filmtől!!!
  • bigfoot
    az miért van hogy beálítom hogy hol szoljon a zene,pl az elején és a végén is egy szám,viszont a végénél előbb elkezdi játszani a zenét az exportált változatban mint az bevan állítva a post productban
  • Malakai
    Talán ha a új oldalon lévő szöveget elolvasnád... Báhh..

Most nézem Hmuda.. Én direkte linkeltem csak az egyik betűt! :D
  • Pluskast
    Már bocsi de ezt hogy a fenébe lehet letölteni? Mert amit ide belinkeltél ott hiába nyomok a download gombra azon kívűl, hogy új oldalt hoz be nem tölt le semmit.
  • PLackó
    atw-n nekem eddig nem törölték.(fél éve)
  • I.C.ram
    Tud valaki valami jó tárhelyet, ahova feltölthetném a videóimat, és nem törlik?
  • Fenrir
  • Zsolo007
    THX, nagyon kira lett a videó!
  • Daniel
    sokan mondtátok hogy nem müködik remélem ez a link már menni fog:
    MATRIX - KUNG FU Neo VS Morpheus
    Letöltéshez kattints ide!
  • magus
    2 savos autosztradaszintu uthalozat van mindenhova, meg tematika szerint is epitkeztem.
  • I.C.ram
    Tökmindegy elvileg, hogy van út vagy nincs. Az csak a presztizs miatt kell, amúgy nem szükséges. Csak megvan adva, hogy melyik felületen milyen gyorsan lehet közelekdni.
  • Hmuda
    Össze van normálisan kötve minden utakkal?
  • PLackó
    nekem pedig folyamatosan dolgoznak, nem kell rájuk szólni.

amúgy remélem majd jön egy patch.eléggé nehéz.
  • francois
    Mi benne a maradi? Tele van újításokkal.

• magus
    ha jol lattam akkor zzz volt mellettuk, odadobaltam oket ahova kellett, de maguktol nem mentek
  • moralosan
    Én értem, hogy vigjáték, de szerintem ez már túlságosan "maradi" :P.
  • Hmuda
    Pofonegyszerű: balfelső sarokban lapozz az alkalmazottak között addig amíg az építőket nem látod...ha kis villám van az XP csíkuj mellett akkor dolgoznak.
  • Lobsterman
    "De nem akarok újat kezdeni, mert akkor elvesznek a szinészeim, amik a filmeimben voltak, és a folytátasuka csinálnám. Elég ura lenne tök más arcokka l:( Lehet valahogy átpakolni egy zsinészt egy másik elmentésbe?"
    Pedig van rá példa nem kevés. Kojak is néger mostmár :)
    De ha megcsinálnád starmakerben az arcokat amik a filmhez kellenek, akkor azokat bármilyen gamebe be tudnád importálni
  • Lobsterman
    Az az 5 builder nagyon kevés. nekem 8 van, és úgy kb jól mennek a dolgok
  • magus
    aham, koszi, akkor felveszek tobb buildert
  • I.C.ram
    De nem akarok újat kezdeni, mert akkor elvesznek a szinészeim, amik a filmeimben voltak, és a folytátasuka csinálnám. Elég ura lenne tök más arcokka l:( Lehet valahogy átpakolni egy zsinészt egy másik elmentésbe?
  • Lobsterman
    Jelentős erőforrás átcsoportosításra lesz szükséged az tuti :) Nekem most egész jól mennek a dolgok, csak annyi a baj hogy a nagy öregek már mind visszavonultak, és az ifjoncok meg elég lúzerek, úgyhogy van nem kis baj. plusz állandóan leállnak a forgatásaim, mert minden filmemhez legalább 5 statiszta kell és csak 7 van, mert azok is visszavonultak :D De legalább a bűvös 9millát is elértem :)
  • magus
    akkor csak süket vagyok (mar 2 napja amugy), de azokat a szemet lusta buildereket az Istennek nem tudom ravenni h mozditsak magukat
  • Malakai
    -5 kevés, azért.
    -Mert így van megtervezve a játék, vhogy az-az érzésem, hogy kicsit nagyon nehézre csinálták a játékot néhány tekintetben.
    -Válasz megvolt.

I.C.Ram: Igen, újjat kell kezdeni, hogy működjön, de SandBoxban nem nagy dolog újjat kezdeni! ;)
  • I.C.ram
    Nem azt mondja, hogy le kell bontanod, hanem azt, hogy már majdnem összedölt, olyan állapotban van :P
  • magus
    3 kerdesem lenne

-Miert van az, hogy van vagy 5 epitom builderem, de mindig epp az osszedoles hataran vannak az epuletek, mert azok lusta dogok?
    -Miert van az, hogy nem akar jonni sehova jelentkezo, se scriptwriter, se szineszpalanta, mikor tele van a studiom csillivilli palmafakkal
    -Allandoan ugat, hogy le kell bontanom valamilyen epuletet, de nem mondja h melyiket....
  • I.C.ram
    Felraktam a modot, de nem nagyon akar műkdöni az elmentésemben. Újat kell kezdeni mindenképpen? :/
  • Fenrir
    nem lehetne feltenni a faq-ba a jelentkező megsokszorozó modot? :)
  • francois
    Ez itt az újfilmem.

Véleményeket kérek:)

• Hmuda
    Persze hogy nem, még jobb is ha minél többen látják. :-)
  • acsalint
    Újra frissítve a honlap... Háttérképekkel, és egy linkkel Hmuda FAQ-jába. Remélem nem fogja leszedni a fejem, hogy a FAQ linkát felraktam a honlapomra.
    Kapott egy új színt is seszín helyett cép kék és sárga lett... Nézzétek meg! sziasztok
    http://themoviesgame.atw.hu