The Movies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként Lionhead fórumain olvasgatva, ott olyanokkal találkoztam legénység szempontjából, hogy 30 - 50 fõvel dolgoznak amibõl pl. 7 actors, 3 directors, 4 extras, 6 crew, 7 builders, 5 janitors, 4 scriptwriters, 4 scientists and 9 entourage. Ami nem tûnik kis létszámnak!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Movies-nak az is jó.
vámpírost, horrort viszont igen.
De az sem mindegy, épp hol tartasz.
Mert én nemrég kezdtem , és a 20-as években járok.
Nyilván, ekkor még nem lehet színes filmeket
De aki 2000-ben jár, az már tud II. világháborús színes filmet is forgatni, meg mai modern filmet, modern lakás díszletben...
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
- aranyos gyereket aranyos kutya megmentõs
- Lassie hazatérõs :)
- nindzsa-szamuráj mindenkit lekardozós
- háborús lövöldözõs
- hajós elsüllyedõs
filmet csinálni? vannak statiszták? gyerekek? állatok?
mivan ha meg akarom csinálni Csapaljev elvtásr hõsi lovasrohamát a német tankok ellen?
lehet jeleneteket forgatni zöld háttér elõtt?
jah és minden díszlet és épület fel lett húzva, a dekorációkból is a legújabbak vannak
A halál csupán a kezdet...
Az volna a kérdésem, hogy honnan lehet megtudni azt, hogy milyen tipusú filmet kajál a nézõsereg?
Mellesleg 1927-ben megcsináltam az elsõ saját filmemet, de nem jött be nekik...(romantikus western film két csajjal)
A Crew member-öket lehet képezni, vagy õk csak akkor tanulnak, amikor forgatnak?
Hogy lehet más studiók színészeit leigazolni?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
A halál csupán a kezdet...
.jpg)
Egyedül a már korábban is leírt helyesírási tévesztés izé, de amúgy eddig a legjobb amit láttam :).
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere
"A sztárok állandóan az "Image" probléma miatt toporzékolnak...
Fogod a problémázó színészt, bedobod a Makeover Departmentbe és vagy hagyod hogy a gép maga döntse el, hogy a sztár mit viseljen, de az idõbe telik amíg eldönti és nem mindig hoz megfelelõ eredményt (AUTO szoba), vagy te magad válogatod össze a ruháját, de akkor lehetõséged van megtalálni a legmegfelelõbb ruhát és gyorsabban végzel vele (MAKEOVER szoba). "
Csak nem a faq-ból?<#nezze>#nezze>
Repatarurgyán
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(persze csakha a profil kép igazi :))
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
minek autóztak ennyit?
miért ölték meg a csajt?
Viszont a díjjátadó elõtt kész lett mind a 2 film, egyik elsõ, másik harmadik helyezett, 8dik helyrõl felugrottam elsõ helyre, megint az én sztárom az elsõ, megint az alkoholista rendezõm kapta a rendezöi díjjat...és csorog rendesen a pínz a 2 filmbõl, 1-2 hónapra rá már nyereséget termel mind2, szóval nekem megérte :)...viszont ezentúl sztem inkább 1 nagy film, és 1 kisebb filmet csinálok, mert most az utóbbi 2 hónapom úgy nézett ki, hogy az egész stábot a bárba dobáltam folyamatosan, hogy a stress valahogy normális szintre menjen :)
mert az, hogy hm... érdekes játék, szerintem nem érdekel senkit
csak fel kéne már tenni a gémet :P
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Ilyenkor mivan? Csinaljak szar filmeket is? :) Vagy adjak egy olyan diszleteket amit alig hasznalok (van boven)
Elõször még forgatókönyv-írót kell alkalmazz, aki megírja a scripteket
Ahogy végzel a tutorial-lal (5 film leforgatása, stb) megkapod a custom script office-t, s onnantól te írod / vágod a filmeket, ha úgy szeretnéd
Jelenleg csak apróságokba tudsz beleszólni , ha a forgatás közben beklikkelsz a helyszínbe (merre dõljön a hulla, hogy mutassa a kamera, merrõl jön a gyilkos, milyen pofát vágjon a színész, ilyesmiket)
De ahogy megkapod a custom script office-t, teljes körû irányítást kapsz
De a tutorialt érdemes végigcsinálni, mert a lényegre megtanít.
Aztán, ha kész az általad megírt film, a beépített videoszerkesztõvel is vághatod, más zenét tehetsz alá, hangokat, feliratokat rakhatsz alá... stb
faq...................
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Egész érdkes a játék, eléggé az elején vagyok, még mindenki nagyon béna, remélem lesz ez majd jobb is, meg nem megyek csõdbe.
Ez csak ilyen manager játék, én magam nem tudok forgatókönyvet irni? vágni, stb?
A megvásárolható autók mire jók? Kösz.
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
jónagy jobbkatt a díszleten :)
(amúgy minnél újabb-frissebb-ropogósabb, annál nagyobb :))
nekem most lett elég kellemetlen az emberhiány, de sztárom az van vagy 12 :D...szóval egy film úgy néz ki, hogy általában 2 extra is sztár, illetve most legutóbb a legszutyokabból kellett crew-t csinálnom...a film végén fel is mondott szépen <#bohoc>#bohoc>
amúgy a presztízs nemsokat számít a jelentkezõknél...vagy 1 millát költöttem most hirtelen arra, hogy feltornásszam a pofikáját a stúdiómnak (ötöd csillag híján enyém a legjobb), de már kb 10 éve nem jelentkezett senki emberfia...kezdenek egyre nagyobb gondok lenni emiatt...(1965)
Repatarurgyán
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
3 órán át játszottam.sokáig eljutottam..és NEM MENTETTEM!<#shakehead>#shakehead>
emberke: al bundy, megnézzük :)
most vettem másikat,folytathatom:P