6506
The Movies & Stunt Effects
  • cenobite
    Ez a sztárszki és háccs egész jó! Vigyorogtam rajta néhányat. Követelem a folytatást! :D
  • Carlos
    Első benyomás:
    Végigtoltam a tutorialt, aranyos volt.
    Elkezdtem a karriert, megcsináltam az első filmemet, jó xar lett. Aztán csináltam mégeggyet, aztán mégeggyet (ez lesz az utolsó címszóval) aztán azt vetem észre, hogy 1 óra van, aludni kéne...
    Szóval nagyon tetszik.

Két kérdésem lenne:
    -Mivel lehet a Work: stresst csökkenteni?
    -Hogyan lehet szebbé tenni a sztárokat (nekem eddig csak kövérke/telt szinésznőim vannak)
  • Zsolo007
    Kira, várom a folytatást :)
  • Hmuda
    No, felkerült az angol verziós Icarus - C1 a sturimóra. Lehet menni szavazni. :-)

Icarus - Chapter I
  • Malakai
    Nah, most léptem ki játékból, aludni is kéne. :P

Tényleg, backdropokat nem csinált még senki?
  • I.C.ram
    Remélem valami patchben javítják. Filmek alapkelléke a döntött szöveg. :/
  • Malakai
    Ez nem fog menni, ehez már kelleni fog az SDK (vagy még úgy se).
  • I.C.ram
    1993-ban minden Studió megkapja ezeket, de én már pl 75-ben kifejelsztettem. CGI horror costumes a neve.
  • bricsi01

Bocs.
  • I.C.ram
    Ja egyébként nekem az lenne a javaslatom, hogy legyen egy rendes avi HunWorks logó és a mod pedig egy sima szöveg, mitn a Lionhead presents szöveg. Valódi filmekben is csak szöveg van, ha már lement a logó.
  • bricsi01
  • bricsi01
    Helló!

http://www.kepfeltoltes.hu/051116/menu_resize_(kepfeltoltes.hu).jpg
    Ijen zombikat hol és mikor kapunk?
  • I.C.ram
    Nem a letöltéssel van a baj, hanem a feltöltéssel :) WMVnél tökmindegy, hogy mekkora a fájl, csak a felbontás számít lényegében, viszont feltöltésnél már a méret is :(
  • Malakai
    Megnézem, láttam font leírást egyik fileban, de lehet nem fog menni, ha csak ott hozzáadom.
  • Malakai
    Modemmel talán, de szerintem a szélessáv korában bőven belefér. :) (Ma már az 1Gb-nál kissebb fileok picik. :P)
    Vegashoz mondjuk én nem értek, meg a profi mac alapú vágókhoz se, de Premierhez igen (jobban csipem, mint a Vegast). :)
  • I.C.ram
    Olyan mod kéne, amivel lehet Italic betűket is rakni feliratba. Baromi jó lenne monológokhoz, narrátorhoz, stb.
  • I.C.ram
    Túl nagy :)
  • I.C.ram
    Hát ja, de mondjuk lehetne valaki, akinek kedve van hozzá, hogy bevagdossa a filmek elé. moviemakerben ez kb félperces meló. Sony Vegashoz értek, azzal is gyorsan megvan, pedig 2x bonyolultabb progi, mint a moviemaker.
  • Malakai
    Akkor nekem van erre álló szemem, de nekem a néha mozgó karakternél fellépő hibák, meg a szövegeknek néha erős olvashatatlansága nagyon zavar. Amúgy mi a bajod a Highal? :D
  • Malakai
    Én csinálok HunWorks-ös animációt amúgy, amit ilyen módon lehetne bevágni, ennek az lenne a lényege, hogy nem kell utólag vagdalni a filmet, szóval kényelmesebb, ha amúgy úgyse nyúlnál hozzá. Persze nem kell ilyen minimál, gagyinak lennie ennek se, csak gyorsan raktam be valamit. :D
  • I.C.ram
    Hát annyi különbség nincs, mint ahogyan azt te beállítod. Szvsz bőven jó az online :)
  • I.C.ram
    Mi lenne, ha külön filmet csinűálna valaki a logónak, és azt majd bevágnánk a filmek elé, mondjuk a Sony Vegasszal, vagy a sima Win Movie maker is tök jó erre.
  • Malakai
    Najó, erről ne dumáljunk többet, de cserélj szemet, vagy exportáld ki két féle képpen ugyanazt a filmet és megláthatod, lehetőleg legyen benne kamera mozgás, gyorsan mozgó karakter és feliratok is. Aztán meglátod nem csak a különbséget, de az Online verzió randaságait is. :) Ha akkor se látod, akkor csak hidd el! :D
  • I.C.ram
    a community siteon szép számmal vannak akár félórás filmek is. Többség elég szar szerintem, de van egy-két nagyon jó.
  • I.C.ram
    Hát nekem tök ugyanolyannak tűnik :D
  • Malakai
    Hát, ha jól megtervezed elölre az egészet, akkor még a 10 percesbe nem őszülsz bele, amúgy egy 60 perces nem pár napos munka, ja és lehet. :)
  • I.C.ram
    Na feltöltöttem normális helyre a két AFM epizódot. marketing powahhh :D

Első rész

Második rész
  • fistin
    lehet 60 perces filmet csinálni?? :DDDD
    vagy már 3 percek is bonyolultak? hát nemtom, nekem még nem volt, de most aluszok :) eltesszük a moviest holnapra :D
  • Malakai
    Nem tök ugyanaz, ha nem látod a különbséget, akkor cserélj szemet (amúgy a feliratok miatt kell, mert azok gyakran olvashatatlanok online módnál)! :D

Igen, főcím logó csere volt, hivatalos fórumon is ment hepalykodás ez ügyben, de ott még nem írta le senki, hogy hogyan kell. :D Amúgy figyeltél a feliratokra? Mert ott leírtam. :D
  • I.C.ram
    Akkor majd anyám hozza haza :P
  • I.C.ram
    Nem rossz, de nem értem ,hogy tulajdonképpen mit is teszteltél ebben? A főcím logót, vagy volt valami más is? :)

Ez a high WMV?? ez tök ugyanaz, mint az online.
  • Malakai
    Én megtaláltam, nem szállítanak. :P
  • I.C.ram
    Nem találom, hogy hol írják :/
  • bigfoot
    de akkor csúszik a hang miután ki exportáltam a filmet!mert előtte simán jó a hang,aztén ki exportálom megnyitom media playerbe és csúszik a hang
  • Malakai
    Custom Title Test (High beállítási wmv.)
    ...Ja és a Backdrop sincs alapból a játékban, de azt könnyű megcsinálni. ^_^
  • I.C.ram
    Megnézem.
  • I.C.ram
    Lehet valami codec probléma. Nekem még soha nem votl gond vele. Vagy az is lehet, hogy valamiért nem bírja a procid.
  • Malakai
    A BestBuy se szállít MO-ra, mi?
  • bigfoot
    miért csúszik el a hang??
  • Zsolo007
    LOL!