6506
The Movies & Stunt Effects
-
#4010 Az üldözésnél :) -
#4009 Itt az új filmem! Tötsétek ezerrel!
http://www.send2u.hu/upload/2005-11-16/oplTj5Icdr6hgg719sxZ/
-
moralosan #4008 várj, annyit segíts, hogy melyik részben van! :D -
#4007 Ja, én is megnéztem, nemrossz, hajrá a folytatással! :) -
#4006 Végre valaki megnézte :) Van benne egy játékbug is, aki észreveszi, az ügyes :D -
moralosan #4005 kúl :) -
#4004 Az OST nagyon powa! Azt hallgatom már winampban is :D -
#4003 Pár egyedi kosztüm, "This is Hollywood" filmek és néhány konszept. Ja és OST. -
#4002 és a bónuszban mi is van? -
#4001 A bónusszal, ami van warezban is, énnekem igazából csak az igényesebb tálalás miatt kell az. :P -
#4000 mivel több a PE mint a sima? -
#3999 Tudom, csak külföldről olcsóbban megkapom a Premiere Editiont, rendes dobozosan, mint itthon az alapot, gagyi DVD tokban.
Már csak azt kell megtalálnom, hogy ilyen áron honnan tudnám hozatni MO-ra. :P -
#3998 Asszem neki is állok az Icarusnak. De jó lett volna ha csak símán a feliratokat kellett volna átírni. :-( -
zizzenet #3997 Nem akarok szívózni, de már kapható idehaza is. CD Galaxis biztosan árulja. Most már csak pénz és önérzet kérdése. -
#3996 A PE 13k forintnak megfelelő dollár. -
#3995 Hmm amcsiból én is megtudnám szerezni... MEgnézem mennyibe fáj. -
#3994 Nekem is kéne már, kár, hogy ebben a hónapban még tuti nem lesz. :P -
#3993 Jah, eredeti kulcs kell hozzá. Tesó beszerezte Amcsiban a premiere-t és átküldte a kódot. Úgyhogy majd hamarosan megy fel a matéria, csak sajna az Icarust újra kell forgatnom mert reinstallnál elszállt az eredeti file...
Malakai: csak a kulcs, de elég az a regeléshez. :-) -
#3992 Már nálad az origi? ^^ -
zizzenet #3991 Rájöttem már. Tekintsük semmisnek előbbi kérdésem. -
#3990 Ilyet hogy csinlátál? Orig játék kell hozzá? -
#3989 Én nem tudom leszedni :(
Rányomom a freere de nem számol vissza, meg nem is tudok tölteni :( -
zizzenet #3988 Bocs, de honnan kell letölteni? Valami nagy reklám jön be, hogy bérelni lehet fel- és letöltéseket, meg ilyenek. De hol a film? -
#3987 Meglepi...
Az online studióm megnyitotta kapuit.
Majd lassacskán elkezdem feltölteni. -
#3986 bár örülök hogy 1960-nál járok végre,de mivel pénzügyileg rosszul állok,sztárok rinyálnak,stb ezért újrakezdem a játékot a móddal. -
#3985 ez nagyon komoly grat szép munka -
#3984 Pangás van :P Tessék filmet nézni! :D -
#3983 Már leszedtem köszi :) -
#3982 #3884 -
Daniel #3981 Matrix - Kung-Fu (Neo VS Morpheus)
Letöltés
Hamarosan folytatom... Hogy miről fog szólni a következő rész az a film végén kiderül... -
#3979 Winamp, pl, ha nincsenek progijaid. :) -
#3978 Lentebb volt valami progi, már nemtom pontosan (írd a keresőbe, hogy ogg és majdcsak kidobja). -
#3977 Ja de mivel konvertálok? -
#3976 Hm...fogd a hangrögzítőt, húzd ki a mikrofont ha van, indítsd el, hogy vegye a semmit egy ideig, mentsd el a WAV-ot és konvertáld át OGG-ba. -
#3975 az már baj, én cheatelve is elvagyok hónapokig ha jó a játék
mivel nem vagyok mazo
éppen ezért ha a játék szivat és nincs cheat, akkor hamar jön az uninstall -
#3974 Ja arra gondoltam énis, de fogalmam sincs, hogy mivel lehetne ilyet :P -
#3973 Készen van a "Frontvonal mögött" 2. része! Lehet nézni :D
A frontvonal mögött
A frontvonal mögött 2. rész -
#3972 ehh:D
ugyan ez van velem is,1960-nál tartok, és nem tudok többet összeszedni mint 1.5 millió,itt veszteglek már nem tudok hány éve,többi stúdiónak meg van egy csomó pénze. -
#3971 Thx. -
#3970 Jah, amúgy HunWorks intró szünetelt egy kicsit, mert sok más dolgom volt, de este folytatom! :P
Majd sdk lesz, akkor remélem, mint díszlet is meg tudom csinálni és akkor nem kell játékon kívül szívni a berakásával. Vagy inkább elmenteni videjóba és, hogy úgy is be lehessen vágni majd a film elejére a játékon belül.