The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Na kész a második filmem! Nekem sokkal jobban tetszik! Mindjárt feltöltöm, és linkelem!
geri15
Jó lett a FAQ <#eljen><#wink>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

quack
hát az biztos hogy az egyik legötletesebb játék amit valaha láttam<#worship><#taps>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

quack
jeee faq<#worship>
még egy olyan lehetne benne hogy Hogyan tudok "directorkodni" , me az is szokott lenni

EmThor
évtized játéka! komolyan!

EmThor
elsõ próbám. dráma-thriller-mûvész, kíméljetek 😊 katt

köszi szépen <#worship>

football without ultras is nothing

megszponzorálnál? menyit szánsz rá? szvsz pár milka alatt itt senki se áll veled szóba iylesmi témában... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Malakai
Ha ablakban akarjátok futtatni, akkor regeditben menjetek ide: HKEY_CURRENT_USER\Software|Lionhead Studios Ltd\TheMovies
Adjatok hozzá egy új Stringet ezzel a névvel: Fullscreen
És 0-ás legyen az értéke.
Ezután ablakban indul már el a játék.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sziasztok!
Ismét megkérdezem, hogy tudtok e magyar weboldalt a játékkal kapcsolatban. Azért kérdezem, mert ha nincs esetleg megszponzorálnék egyet. Úgy gondolom, hosszútávú játék született, mely megérdemel egy igényes, információgazdag helyet a közösség számára.
Várom válaszaitok!
Bocs, jó link:

Yeti
Yeti

No elsõ filmem 😄 Elég érdekesre sikerült, de várom a véleményeket 😉

Ezutánra egy érdekes sorozatot tervezek mely történetileg sokat fog hajazni az Idétlen idõkig címû opusra 😄
I.C.ram
Jújj de jó kis filmet fogok csinálni 😊 Sorozat lesz, mostmár úgy csináltam a végét, hogy érdemes legyen megvárni a köv részt 😊 Elsõ részben még nem sok eksön lesz, inkább csak bevezetés a sztoriba 😊
Hmuda az már tényleg jó lesz 😊
segítünk <#eljen>

de azt nemtudod/nemtudjátok h éehet e futtatni ablakban? options-ben nincs ilyen, ini file-t meg nem is találtam csak starmakerhez

Kösz szépen.Akkor ugy van ahogy sejtettem.Nem kell szenvednem a post productionnal feleslegesen.

\"We are only slaves to our temptations\"\"

quack
pdeig oadlahat dobni õket

Hmuda
Játékban fölös bénázni vele, a postproduction egyértelmûen azért van, hogy az élõ közönségnek legyen élvezhetõbb a dolog.

Extra: ööö...ha egy extra egyszer a filmhez lett rendelve, akkor az végzi a dolgát, nem kell dobálni sehova. Lehet, de fölös, mert magauktól is odatalálnak. Fejlõdni meg úgy fejlõdnek mint bárki más.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

akyyy
és azt extrát hogy lehet képezni? se nem fejlõdik magától, se nem tudom a helyszinekre dobni!!!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
akkor ha kész a film, mehet a moziba, nem is kell feliratoznom meg vágnom rajta?:😮

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hmuda
Asszem nekiállok a FAQ oldal elkészítésének. Kezdenek már nagyon unalmasak lenni az állandó "csakazért se használom a keresõt" kérdések.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Csak azokat rakja be szereplõnek akiket te kijelöltél. Ha két külön szinészt raktál be akkor a kész filmben is két külön szinész lesz a megfelelõ szerepben. Ha meg csak natúrban egy extra bábút raktál be akkor véletlenszerûen csinálja.

Hmuda
Szerintem nem számít szingliben a PostProduction. Ha meg te írod a filmet, akkor csak arra figyelj, hogy változatos helyszineken, magas novelty értékû díszletekkel dolgozz, na meg persze figyelj, hogy a mûfajnak megfelelõ helyen forgass (komédiához ne válassz például lebombázott városképet).

Thanatos: <#hehe>

nemcsak e téren...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kérdés: single playerben számit a film értékelése szempontjából,hogy a post production-ban hozzányúlok,vagy nem?Szóval megéri azzal tölteni az idõt?
Illetve ha magam irom a forgatókönyvet akkor mi alapján értékeli?Mert ugy vettem észre ha magamnak irok scriptet akkor sokkal drágább és szarabb lesz a film mintha irná nekem a forgatókönyv iró.

Köszi

\"We are only slaves to our temptations\"\"

kicsit dinka vagyok e téren
eltudnátok magyarázni nekem pontosan lépésrõl lépésre hogy kell ide felrakni filmet

mert tök jó filmem van
I.C.ram
Nálam ilyen nincs. De fogd meg a szereplõt, és húzd rá minden új jelenetnél.
quack
feliratozza a lónyerítést vagymi?

jó ez a paripás film csak kár hogy nincs benne felirat
quack
már kb 3x válaszoltunk neked, egyébként ez is szerepel minden oldalon 5x

ablakban lehet futásra bírni?
ha igen, mi módon?

hogy tudok ide felrakni filmet????
cenobite
Paripa a pult mögött.

Egy érdekes alkotásom 1930-ból. Roppant izgalmas, feszültséggel teli akció/horror/sci-fi. 😊

Kérdésem lenne, hogy mitõl van az, hogy ebben a kisfilmben a pultnál elõször megjelenõ szereplõ, más, mint aki a végén törölget?

Meg máskor is néha össze-vissza cserélgeti a szereplõket.

gamertag: kenobita

quack
a fõmenúbe van egy movie nemtommi menü, arra rámész, kiválasztod a múvit és export

Captain Sparrow
csá..
hogyan kell átkonvertálni wmw-be a filmeket??

Fenrir
nagy része nekem is megy csak a forgatókönyv írás tutoriáljánál nem történik semmi sem

A halál csupán a kezdet...

Rip
off:
Ejj, ezeket az atw-re töltött filmet egyiket sem tudom letölteni, vajh miért?
on:

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

nekem is 10esel megy...

bazza
jah meg nem kell ilyen gyatra minõségben feltenni...már nemsok dial-up-os él a világban...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
jó kis film de nem lenne job a "A Soldier's life" ?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Fenrir
most hogy tovább olvastam sokan írták hogy 10-essel is megy nekik tök jól

érdekes mindenesetre, meg kell nézni hogy nincs-e valami peccs a 10-eshez

ZsZso
Ohhh. kösz! már csak az a kérdés, hogy cseréljük le 10et 9re 😊)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fenrir
Also make sure you are using Windows Media Player 9 (no, not 10)

ezt egy dev írta a hivatalos fórumukon

ZsZso
Nem hinném. 10esnek is jónak kéne lennie.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fenrir
hoppsz, 9-es wmp kell hozzá nekem meg 10-es van...ez lesz a gond

ZsZso
Na igen, de ha ez nem megy, akkor nem tudom hogy nézzük majd vissza a filmeinket (amiket archiváltunk). Szal, jó lenne megoldást találni.

Fenrir
9-es wmp...tökmind1, annyira nem zavar, elõbb-utóbb úgyis rájövök hogy hogyan lehet könnyen és gyorsan saját forgatókönyvet írni

ZsZso
Alap lejáccó progid mi? WMP? Mert nekem Classic. Nem próbáltam még megváltoztatni, az is igaz 😉. A bibi az, hogy lehetetlen rákeresni neten, hisz a "The Movies" -re 1000000000 megoldást dob ki ... 😞

ZsZso
Kész a második filmem ... kicsit lelkizõs 😊 Life of a Soldier

Hiányolom: ha két zenét nem lehet "egymásbaúsztatni", a hangerõt nem változtathatom jelenetenként, csak globális beállítások vannak. Kár hogy nem lehet a fade hosszát változtatni ... sebaj 😊 Azé teccik ...

Fenrir
nálam is ugyanez van, kiírja hogy Introduction és ennyi, esc-re reagál és tovább lép