The Movies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
még egy olyan lehetne benne hogy Hogyan tudok "directorkodni" , me az is szokott lenni
football without ultras is nothing
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Adjatok hozzá egy új Stringet ezzel a névvel: Fullscreen
És 0-ás legyen az értéke.
Ezután ablakban indul már el a játék.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ismét megkérdezem, hogy tudtok e magyar weboldalt a játékkal kapcsolatban. Azért kérdezem, mert ha nincs esetleg megszponzorálnék egyet. Úgy gondolom, hosszútávú játék született, mely megérdemel egy igényes, információgazdag helyet a közösség számára.
Várom válaszaitok!
No elsõ filmem 😄 Elég érdekesre sikerült, de várom a véleményeket 😉
Ezutánra egy érdekes sorozatot tervezek mely történetileg sokat fog hajazni az Idétlen idõkig címû opusra 😄
segítünk <#eljen>#eljen>
de azt nemtudod/nemtudjátok h éehet e futtatni ablakban? options-ben nincs ilyen, ini file-t meg nem is találtam csak starmakerhez
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Extra: ööö...ha egy extra egyszer a filmhez lett rendelve, akkor az végzi a dolgát, nem kell dobálni sehova. Lehet, de fölös, mert magauktól is odatalálnak. Fejlõdni meg úgy fejlõdnek mint bárki más.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Thanatos: <#hehe>#hehe>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Illetve ha magam irom a forgatókönyvet akkor mi alapján értékeli?Mert ugy vettem észre ha magamnak irok scriptet akkor sokkal drágább és szarabb lesz a film mintha irná nekem a forgatókönyv iró.
Köszi
\"We are only slaves to our temptations\"\"
mert tök jó filmem van
ha igen, mi módon?
Egy érdekes alkotásom 1930-ból. Roppant izgalmas, feszültséggel teli akció/horror/sci-fi. 😊
Kérdésem lenne, hogy mitõl van az, hogy ebben a kisfilmben a pultnál elõször megjelenõ szereplõ, más, mint aki a végén törölget?
Meg máskor is néha össze-vissza cserélgeti a szereplõket.
gamertag: kenobita
A halál csupán a kezdet...
Ejj, ezeket az atw-re töltött filmet egyiket sem tudom letölteni, vajh miért?
on:
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
érdekes mindenesetre, meg kell nézni hogy nincs-e valami peccs a 10-eshez
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
ezt egy dev írta a hivatalos fórumukon
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Hiányolom: ha két zenét nem lehet "egymásbaúsztatni", a hangerõt nem változtathatom jelenetenként, csak globális beállítások vannak. Kár hogy nem lehet a fade hosszát változtatni ... sebaj 😊 Azé teccik ...