6506
The Movies & Stunt Effects
  • Kabala
    Mi az a PR amiről itt mindenki beszél??
  • Hmuda
    Fogod és ráklikkelsz a feliratozás bar-jára és már írhatod is. Utána meg változtathatod azt, hogy meddig legyen a képernyőn a felirat azzal, hogy a jobb oldali kis nyilat huzigálod.

És nem azokat törlöm ki, akik nem értik hogyan kell, hanem azokat akik látványosan figyelmen kívül hagyják a fenti felszólítást.
  • Hmuda
    Off

Nem azért írtam a "SIC"-eket, hogy ekkora ökörségeket bele tudj magyarázni, hanem azért, hogy észrevegye a hibákat és ne kövesse el mégegyszer.

Ami meg megtalálható a FAQ-ban azt ne kérdezzék meg ötmilliárdszor. Ha olvasni luta valaki akkor írni is legyen lusta.
  • Realtibi
    mért nem tok feliratot csinálni
    pedig meg van a post office vagy mi

ráhuzom a postára a kést darabot
    vagy nem is igy kell

lécci ne töröljétek má ki
  • Bull
    sziasztok.Egy kérdés:ha én szeretném berendezni a diszleteket a berakhato tárgyakat hogy tudom fel-le mozgatni?Nem sikerült rájönnöm sajna.
    Aztán egy vélemény:Romhamoszti filmjében,(Icaminator) a szinkron szörnyü.Egy épkézláb mondatot nem lehetett volna összehozni benne?A sok K* anyád,g*ci....stb helyett?
    Nem szeretnélek megbántani,de jobb lett volna ha "néma" marad.
  • Malac Úr
    Némi OFF: lehet hogy egyedül maradok a véleményemmel (no meg hamarosan úgy is törlődik, gondolom), de nem igazán értem, hogy miért kell itt pár emberkének az amúgy néha valóban gáz kérdésekre meglehetősen arrogánsan válaszolgatnia.
    Lehet, hogy kissé kilóg a sorból az, ha valaki evidenciát kérdez, vagy elgépel egy szót, de lehet, hogy az illető félholtan esett be a gép elé munkából jövet, vagy széttanulta az agyát és istenem, nincs a toppon. Ezek a "hibák" nem hinném hogy rosszabbak, mint az "én mondom a frankót, mindenki más meg sík plebejus" mentalitás. Egy topic-nak szerintem az lenne a lényege, hogy mindenki /a témába vágóan/ szabadon kérdezhessen és ne úgy érezze magát mint egy kaszárnyában. Persze, lehet hogy rosszul látom...
  • akyyy
    vannak képkockák és azok közül kell választani:D
  • kopo
    NEEEEEEM? Hát Milyen???????????
  • zolo
    Valami olyasmi a forgatókönyv lényege,hogy az író pár jelenetet beleír.?Mert én azokat ki szoktam cserélni.Ettől most rosszabb lesz a film.
    PL.Írt egy akció filmet,belerakott western jeleneteket és én kicseréltem őket háborús-ufós filmre.Ez ront valamit a film értékelésénél?
  • Malakai
    Nem szöveges forgatókönyv írás van.
  • kopo
    Mivel még ninccs meg a gém, ezért megkérdeném, h a gémben lehetz forgatokönyvet írni magyarul? Csak azért mert angol a progi, mármint a nyelvezete.
  • Vinsanity15
    Hellótok!Ennek a gamenak nagyobb a gépigénye mint a sims 2 nek????
  • Malakai
    Próbáld ki, egyből látod. :)
  • zolo
    Az hogy egy filmet simple vagy freeformban forgatok mit jelent?Mi a különbség?
  • Tojesz
    Át lehet őket dobálni,persze
    Csak mondjuk a takarítóból nem éri meg sztárt képezni:)
    De mondjuk ha van 8 építőd,és kevés takarítód,akkor megéri átdobni
  • Malakai
    Jah, hát sztori módban is megvannak a határok, mindent nem tudsz felépíteni. :)
  • Jim Kirk
    Nem, dehogy is. Csak sok féle filmet akarok csinálni és ahhoz sok féle díszlet kell. :)
  • SE
    He,he!
    Én meg azt hittem, itt lehet a tűzrendészeket kiképezni! :D
  • Malakai
    Valószinüleg úgy, hogyha bedobsz vkit, akkor az kigyullad és mindenki más meg nevet, he-he.. Szerinted?
    Valószínüleg nem a legelső jelentése a helyénvaló... elbocsát
  • SE
    Kösz. Elsősorban azért nem volt világos, mert sokan emerhiánnyal küszködnek és lehet átképezni is, nem?
  • Malakai
    Az összes díszlet kell egyetlen egy filmbe? :D
  • SE
    Tudom, hogy a szó mit jelent, de itt hogyan kell értelmezni?
    Kösz.
  • Tojesz
    elbocsátani vkit
  • Jim Kirk
    Ti le tudtátok tenni az összes forgatási helyszínt a pályára? Nekem két épület sehogy sem fér el a pályára :/, kicsit kicsinek tűnik a stúdió területe számomra. Nem lehet területeket venni? :)
  • Malakai
    MTA Sztaki: to fire
  • SE
    Sziasztok!
    Asszem nincs a FAQ-ban. Mire való a "Fire" szoba?
  • zizzzz
    Egynek elmegy, végülis a funkciókat ellátja, bár elég minimal-art.
  • Fenrir
    egy srác már próbálkozott, így néz ki
  • Malakai
    "Azok a kérdések amikre a válasz megtalálható a FAQ-ban, automatikusan tölésre kerülnek."
    Hmuda, Banner.
  • zizzzz
    Csinált már valaki magyar fansite-ot a játékhoz? Csak mert ha van rá igény én összedobok egyet, úgy ahogy értek a dologhoz, mivel ez a szakmám :)
  • akyyy
    én nem vettem észre.. 50-es években az 'oscar'díj az hány évente van?
  • Fenrir
    pedig rohadt jó, ahogy mész előre az időben úgy változnak a stílusok :)
  • Carlos
    Music off.
  • akyyy
    nem tufdja valaki hogy a játék zenéjét hogy lehet lecserélni? nem a filmeknél, hnem ami a játék alatt szól! emiatt untam meg az előbb és kiléptem, egyszerűen már borzalmas!
  • Carlos
    Nagyon nyomi szerintem ez a "vicces"-nek tűnő káromkodós szinkron!
  • asfa
    ez oltás lett grat
  • malefic
    Hi!
    A Capital értéket hogyan lehet növelni?
    És nagyobb értéknél több munkaerő jön?
    Mert nagyon kevés ember jelentkezik munkára.
  • Hmuda
    Azokra, amik benne vannak a FAQ-ban arra ne válaszoljatok, mert úgyis kitörlöm őket és a rájuk érkezett válaszokat is, szóval csak magatoknak takarítotok meg egy kis energiát.
  • Rohamoszti
    Icaminátor

- Ez egy szerény kisfiúrol szól akit a mamája agyon ver. :D (szinkronnal)
  • Voltan
    Igen, dettó. De hát 16 rongyért kinyalhatják a királyi s*ggemet.