6506
The Movies & Stunt Effects
-
#4337 ha jól veszem ki vmi kábszer miatt ölte meg, igaz?
de azokat a dőlt betűket néha iszonyat nehéz kiolvasni. -
Gollam12 #4336 Üdv mindenkinek!
Azt irja a faq, hogy az online az még nézhető és kevés helyet foglal. viszont az kurvára el van mosódva, legalábbis nekem. Szal a highest akkor jobb minőség csak több helyet foglal? -
#4335 Aki esetleg TMO-n nem olvasta...
Gyengébbek kedvéért chaten lesz Mölinő. :) -
#4334 Nah végre elkészült. Ugyan a rejtélyre nem derül fény, de hamarosan többet megtudhatunk a behatoló különös állapotának okairól és arra is fény derül, hogy miért ölte meg ennyire szelektív módon Mac-et.
Icarus - Chapter II
Tudom, hogy minőségileg nincs olyan jó mint ami megmagyarázná a késedelmet, de közben jöttek ötletek, amiket valahogy fel kell majd vezetni és csak remélhetem, hogy sikerül beleépítenem a sztoriba. -
#4333 Tegnap jött le a játék, játszotam vele 1 és fél órát és tényleg közhely, de megérte 4évet várni rá, annyira nayg ez a játék!!!:))) -
#4332 én szeretem a hoszabbikat. csak az azöld tetszik nekem, és még nincs nálam az:( -
#4331 Meg van hosszabb, meg rövidebb típusú intró, az intró beállításoknál (a postproductionban) van egy kapcsoló, hogy melyiket akarod (rövidebbiknél sokmindent nem ír ki, hosszabbiknál meg szereplők, rendező, stb is). -
RomasSoldier #4330 Azt nem te rakod, hanme a kornak megfelelően változik az az introkép. -
#4329 oylan zöld bizbaszt hogy tudtok a filmek elejére tenni? -
RomasSoldier #4328 Nekems is volt már ilyen. Asszem h sztori módba csak egyet lehet. és SandBoxba lehet akármennyit. -
zizzzz #4327 Azon is lehet dizájnolni :)Ha van meszendzsered vegyél fel aztán kiókumláljuk hogyan legyen. [email protected] -
#4326 Sziasztok!
Hogyan tudok több sztárt importálni,mert nekem csak egyet enged. -
RomasSoldier #4325 én is rre gondoltam, de az enyém inkáb portálszerű lesz és php-s. -
zizzzz #4324 A weboldal
Na az enyim ilyesminek indul. De azt gondolom teljesen fölösleges egy rahedli oldalt csinálni, inkább össze kéne dolgozni, és egy tutit összehozni. -
RomasSoldier #4323 Én is felraknám, ha nem szarakodna a MySQL... -
zizzzz #4322 Elkészült az általam tervezett weboldal alapja, most várom a reg visszajelzését, és fel is rakom, elvileg a freeweben lesz fent. Még alakulni fog természetesen, de most hirtelen ennyit tudtam meló közben összerántani. -
kopo #4321 jo neked:) mármint h pihi van. -
RomasSoldier #4320 Itt az első filmem trailerszerűsége(bemutató). Ez Online(gyenge) minőség a gyengébb netűeknek. Akinek a jobbik (élvezhetőbb) kell, az várjon egy kicsit amíg lerenderelem és fetöltöm. Addig is: Guns For love
megjegyzés: Tudom az azt hiszem külön van, de már lusta vok javítani... -
#4319 engem műtenek, szal 3 nap pihi a suliból:) -
kopo #4318 Reggel kaptam meg a gémet anyámtól. De nem tokl vele nyomulni, mert 2-re mejekl suliba és este 20-00-ra érek hadza. :( -
zizzzz #4316 Igen, tudtommal csak úgy nő ha dolgoztatod mint állat. -
#4313 a script-író(k) tapasztalata csak úgy nőhet, hogy minél több scriptet ír? -
zizzzz #4312 Bocsi az alsó link rossz
Nincs bocsánat -
zizzzz #4311 Elkészült a gengsztersztorim első része. 22 jelent, a balfasz szinészek miatt majd 3,5 éves forgatás, ahhoz képest csak a 15. legjobb film lett a végén :(
Nincs bocsánat -
RomasSoldier #4310 Függőlegesen mozgatni a tárgyakat: Jobb egérgombbal, vagy folyamatosan nyomod a balt asszem. Valamelyik, fejből nememléxem. De utánanézek. -
#4309 Hát úgy, hogyha beraksz egy embert abba a szóbába, átváltozik egy dühöngő állattá, és felgyútja az egész kócerájt. -
#4308 Attól függ, milyen tulajdonságai vannak az ürgének és éppen milyen filmhez akarod majd legközelebb alkalmazni. -
#4307 ha már van 5 színészem érdemes felvenni még?mert oda jött hozzám egy másik studió 48éves színésze hogy vegyem fel!!érdemes? -
#4306 Áá, ezt használom gyakrabban. ^^ -
#4305 Reklámkampány. Minél drágább annál jobb, de nem szabad túl drágának se lennie. -
Kabala #4304 mi az a release budget?eddig csak sima release volt, most meg helyette release budget van alatta jelekkel amin egyre több zöldhasú van..
Ez azt jelenti hogy a film költsévetése drágább lesz és így jobb minőságű, vagy azt hogy a filmmel több pénz fog befolyni??? -
#4303 Bekerült, Mal, ha esetleg Razorjacket írjak csak szólj. -
#4302 És igen, működik. Ehhh....köcc. :-)
Megy is FAQ-ba. -
Bull #4301 OH...rohanok kiprobálni...
Kösz -
Bull #4300 Thx.Én is ennyire jutottam vele.Pedig valahogy lehet,mert a betanito részben mikor berakja a diszletnek a piros öreg cabriot,azt mozgatja minden irányba...ha rájövök majd bepötyögöm ide,FAQ-ban jo helye lenne...
-
#4299 Huhh, már 2 napja nem játszottam (rövid memória rulz! :D), de úgy rémlik, hogy a jobb gombot is le kell nyomni és akkor lehet függőlegesen mozgatni! :) -
Realtibi #4298 köszönöm -
#4297 Én próbáltam, de nekem se engedte a függőleges mozgatást, pedig próbáltam minden tradicionális kombinációt de semmi. Lehet be kellene szerezni valahonnan egy kézikönyv PDF-et. :P -
Bull #4296 Na?Nem mondjátok komolyan hogy senki nem tudja?!Senki nem rendezi be a diszletet magának? -
#4295 "Public Relations"
Azzal lehet hype-olni a filmjeidet, hogy több pénzt hozzon.