6506
The Movies & Stunt Effects
  • Serpa
    ha jól veszem ki vmi kábszer miatt ölte meg, igaz?

de azokat a dőlt betűket néha iszonyat nehéz kiolvasni.
  • Gollam12
    Üdv mindenkinek!
    Azt irja a faq, hogy az online az még nézhető és kevés helyet foglal. viszont az kurvára el van mosódva, legalábbis nekem. Szal a highest akkor jobb minőség csak több helyet foglal?
  • Malakai
    Aki esetleg TMO-n nem olvasta...
    Gyengébbek kedvéért chaten lesz Mölinő. :)
  • Hmuda
    Nah végre elkészült. Ugyan a rejtélyre nem derül fény, de hamarosan többet megtudhatunk a behatoló különös állapotának okairól és arra is fény derül, hogy miért ölte meg ennyire szelektív módon Mac-et.

Icarus - Chapter II

Tudom, hogy minőségileg nincs olyan jó mint ami megmagyarázná a késedelmet, de közben jöttek ötletek, amiket valahogy fel kell majd vezetni és csak remélhetem, hogy sikerül beleépítenem a sztoriba.
  • Kit--Kat
    Tegnap jött le a játék, játszotam vele 1 és fél órát és tényleg közhely, de megérte 4évet várni rá, annyira nayg ez a játék!!!:)))
  • akyyy
    én szeretem a hoszabbikat. csak az azöld tetszik nekem, és még nincs nálam az:(
  • Malakai
    Meg van hosszabb, meg rövidebb típusú intró, az intró beállításoknál (a postproductionban) van egy kapcsoló, hogy melyiket akarod (rövidebbiknél sokmindent nem ír ki, hosszabbiknál meg szereplők, rendező, stb is).
  • RomasSoldier
    Azt nem te rakod, hanme a kornak megfelelően változik az az introkép.
  • akyyy
    oylan zöld bizbaszt hogy tudtok a filmek elejére tenni?
  • RomasSoldier
    Nekems is volt már ilyen. Asszem h sztori módba csak egyet lehet. és SandBoxba lehet akármennyit.
  • zizzzz
    Azon is lehet dizájnolni :)Ha van meszendzsered vegyél fel aztán kiókumláljuk hogyan legyen. [email protected]
    Sziasztok!

Hogyan tudok több sztárt importálni,mert nekem csak egyet enged.
  • RomasSoldier
    én is rre gondoltam, de az enyém inkáb portálszerű lesz és php-s.
  • zizzzz
    A weboldal

Na az enyim ilyesminek indul. De azt gondolom teljesen fölösleges egy rahedli oldalt csinálni, inkább össze kéne dolgozni, és egy tutit összehozni.
  • RomasSoldier
    Én is felraknám, ha nem szarakodna a MySQL...
  • zizzzz
    Elkészült az általam tervezett weboldal alapja, most várom a reg visszajelzését, és fel is rakom, elvileg a freeweben lesz fent. Még alakulni fog természetesen, de most hirtelen ennyit tudtam meló közben összerántani.
  • kopo
    jo neked:) mármint h pihi van.
  • RomasSoldier
    Itt az első filmem trailerszerűsége(bemutató). Ez Online(gyenge) minőség a gyengébb netűeknek. Akinek a jobbik (élvezhetőbb) kell, az várjon egy kicsit amíg lerenderelem és fetöltöm. Addig is: Guns For love

megjegyzés: Tudom az azt hiszem külön van, de már lusta vok javítani...
  • akyyy
    engem műtenek, szal 3 nap pihi a suliból:)
  • kopo
    Reggel kaptam meg a gémet anyámtól. De nem tokl vele nyomulni, mert 2-re mejekl suliba és este 20-00-ra érek hadza. :(
  • zizzzz
    Igen, tudtommal csak úgy nő ha dolgoztatod mint állat.
  • Serpa
    a script-író(k) tapasztalata csak úgy nőhet, hogy minél több scriptet ír?
  • zizzzz
    Bocsi az alsó link rossz
    Nincs bocsánat
  • zizzzz
    Elkészült a gengsztersztorim első része. 22 jelent, a balfasz szinészek miatt majd 3,5 éves forgatás, ahhoz képest csak a 15. legjobb film lett a végén :(
    Nincs bocsánat
  • RomasSoldier
    Függőlegesen mozgatni a tárgyakat: Jobb egérgombbal, vagy folyamatosan nyomod a balt asszem. Valamelyik, fejből nememléxem. De utánanézek.
  • I.C.ram
    Hát úgy, hogyha beraksz egy embert abba a szóbába, átváltozik egy dühöngő állattá, és felgyútja az egész kócerájt.
  • Jim Kirk
    Attól függ, milyen tulajdonságai vannak az ürgének és éppen milyen filmhez akarod majd legközelebb alkalmazni.
  • bigfoot
    ha már van 5 színészem érdemes felvenni még?mert oda jött hozzám egy másik studió 48éves színésze hogy vegyem fel!!érdemes?
  • Malakai
    Áá, ezt használom gyakrabban. ^^
  • Hmuda
    Reklámkampány. Minél drágább annál jobb, de nem szabad túl drágának se lennie.
  • Kabala
    mi az a release budget?eddig csak sima release volt, most meg helyette release budget van alatta jelekkel amin egyre több zöldhasú van..
    Ez azt jelenti hogy a film költsévetése drágább lesz és így jobb minőságű, vagy azt hogy a filmmel több pénz fog befolyni???
  • Hmuda
    Bekerült, Mal, ha esetleg Razorjacket írjak csak szólj.
  • Hmuda
    És igen, működik. Ehhh....köcc. :-)

Megy is FAQ-ba.
  • Bull
    OH...rohanok kiprobálni...
    Kösz
  • Bull
    Thx.Én is ennyire jutottam vele.Pedig valahogy lehet,mert a betanito részben mikor berakja a diszletnek a piros öreg cabriot,azt mozgatja minden irányba...ha rájövök majd bepötyögöm ide,FAQ-ban jo helye lenne...
  • Malakai
    Huhh, már 2 napja nem játszottam (rövid memória rulz! :D), de úgy rémlik, hogy a jobb gombot is le kell nyomni és akkor lehet függőlegesen mozgatni! :)
  • Realtibi
    köszönöm
  • Hmuda
    Én próbáltam, de nekem se engedte a függőleges mozgatást, pedig próbáltam minden tradicionális kombinációt de semmi. Lehet be kellene szerezni valahonnan egy kézikönyv PDF-et. :P
  • Bull
    Na?Nem mondjátok komolyan hogy senki nem tudja?!Senki nem rendezi be a diszletet magának?
  • Hmuda
    "Public Relations"

Azzal lehet hype-olni a filmjeidet, hogy több pénzt hozzon.