The Movies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha igen mutassa már meg a publikumnak <#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4>
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Karádi õrmester
Urbán
Rabovics
Klammer
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Kerdes. En akarmikor csinaltam paparazzit mindig rossz fenyt hozott a sztarokra.
Ha beszelget ket sztar... Fenykep. Mindketto nyavog hogy szar.
Ha egyik bebaszik a barban... Szar :)
Plasztika Szar...
Milyen lehetosegek vannak meg a paparazzira?
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Jah es ajanlott autot rakni melle. Mindig a legujabbat.
Amugy meg valami. Ha egy ido utan antiq autokat (pl. T mobil, 1950 korul mar) es szombrokat raktok le akkor az is noveli a presztizset a studionak.
Bár az elõzõ kérdéseimre sem jött válasz (#3469), azért még egy kérdést felteszek :)))
A sztárjaim kaptak lakókocsit, és ennek nagyon örülnek :)) De...
Azt tanácsolja a gép, hogy tegyek a környezetükbe mindenféle jóságot, mert alacsony a "trailer prestige". De hiába rakok oda fákat, napozó ágyat vagy bármit, akkor sem növekedik...:( HELP PLÍZ
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
oda állt sorba
egyébként meg bevált, szal jó rendezõ!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
De pl volt 5 fullos tudosom is abbol 1-t beraktam asszisztensnek.
Muszaj volt felaldozni a jo filmek oltaran (amugy is sokaig holtszezon volt a fejlesztesek teren.
mindenkinek ez a baja amúgy hogy rettentõen kevés az ember, nekem is elférne még 10 biztosan
A halál csupán a kezdet...
Ha meg nektek van ilyenetek, akkor küldjétek el nekem!
további info:
http://themoviesgame.atw.hu
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
amúgy ha munkás nem kell akkor dobd be asszisztensnek valamelyik sztár mellé
A halál csupán a kezdet...
Anulu: minek sandboxba díjkiosztó? A sandbox egyértelmûen csak arra való, hogy a saját filmjeidet leforgasd. Amúgy nincs, mert fölös. A díjak csak arra jók, hogy story módban ideiglenes bónuszokat kapj és gyüjtögesd õket az életút díjakhoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Kb. 3x kérdeztem már, de tudna vki segíteni abban, hogy míg a sima gaméban volt gála, ha volt filmem, ha nem, a fenti timelineon ment is, a sandbox módban miért nincs? :(
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ugyanolyan mintha a az embereid nem dolgoznának
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Reméltem, hogy legalább egy Rollercoaster Tycoon 3 szintû menedzselõs része lesz.
van benne lovaglás a prérin, meg lórol leesõs, de lovon lövöldözõs már nincs
minap vadnyugati pisztolypárbajt kerestem, azt sem találtam
kevés egy filmhez 2 színész tök kihalt az egész, nincsenek statiszták
nem tudtam megcsinálni, egy indiánok körbenyargalnak szekértábort, a jenkik meg lõdöznek, szal minden tiszteletem azé, akik ilyen korlátozott lehetõségekbõl is ki tud hozni ötletes dolgokat
ha béna vagy a filmkészítéshez, ergo nem te csinálod a sztorit, akkor elég uncsi lesz egy idõ múlva
legalábbis nekem az volt
Vagy ez igy müködik a játékban?
Egy komolyabb filmet,mint amiket ide linkeltetek,mennyi idõ megcsinálni?
(\__/) ( X.x) ( } . { )