The Movies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kiválasztok egyet, megnézem, nem jó, akkor újra helyszin, keresgélés
és amit szeretnék az richtig nincs benne
szal le a kalappal azok elõtt, akik ezzel az eszközzel is frankó filmeket tudnak csinálni
ti hogy csináljátok, van vmi trükkje?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A halál csupán a kezdet...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egyenlõre ilyen hülye vígjátékon gondolkodom - amit a Hungry Pig Productions ad ki, aztán ha belejöttem, jöhetnek a komolyabb témák is.
gamertag: kenobita
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Kicsit láma vagyok még a játékhoz,de remélem össze tudok majd hozni,valami véres horrort:)
De azt hogy lehet,hogy én döntsem el,hogy mi legyen a filmben?
Kb mikor lesz elérhetõ az az épület?
Úgy emlékszem már van nekem olyanom,de mindig csak magától ment a forgatás,én csak pár díszletet tudtam berakni,hangot cserélni,színészeket választani.
Azt mikor lehet írányítani,hogy mi legyen a filmben?
persze akkor még nem volt post production office :D
FAQ
HATALMAS!
Gyenge az angol tudásom ezért lenne pár kérdésem.
1940-ben járok,2 csillagos sztárt és filmet kell csinálnom.
Mikor tudok majd olyan filmeket csinálni amiket itt látni?
Mer eddig nem nagyon jött össze.
Ezekkel tudom mindig zoldben tartani.
Volt ugy hogy beraktam egyik csavot a plasztikai sebeszhez. Azonnal lement nullara (full piros) a moral. Ott kovalygott bekotott buravan total buslakodva. Majd levettek a kotest. Akkor is piros volt. 1-2 nappal kesobb mar minden happi fullos sot meg rasegitettem egz paparazzival is :)
Neha azert rossz a kedvuk mert unatkoznak.
Amugy strategiat valtottam. Mindig egy szar film (gyorsan elkeszul es 3-4 kilo haszon) es mindig egy nagy produkcio. Ebbol jon a zseton. Egy-egy nem jo mert addig nincs penz es csak fogy.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere
nah amikor 2 filmet akarok forgatni párhuzamosan, mondjuk egy akció és egy sci-fit akkor tuti arra az 1 díszletre rakja be hiába van még 5 akció és 5 sci-fi díszlet pluszban
hülyét kapok ettõl mert addig szüneteltetni kell a forgatást míg a másik be nem fejezi
kár hogy a forgatókönyvíróknak nem lehet megadni hogy melyik díszletre írják a szkriptet
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
mostmár célirányosan építek mindent, csak sci-fi, horror és akció filmeket forgatok, saját film készítése perpillanat még nem érdekel úgyhogy nagyon sok épületet és díszletet meg tudtam spórolni
1925-ben járok közel 600k pénzem van már és eddig csak 1 csillagos filmeket tudtam forgatni
az egyik rendezõm annyira alkoholista hogy minden jelenet elõtt kézzel kell odadobnom a díszlethez mert magától nem menne oda csak inna meg dülöngélne lol
Melyik évben kapom meg a négy csillagos Scriptíró épületet?
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere
PM me, ha igen! ^^
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Enjoy
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Mondjuk meglehetõsen disszonánsan hat a háttérben lobogó amerikai zászló. Ennyire ne legyél Spielberg <#vigyor3>#vigyor3>.
ez is mehetne faqba
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.