6506
The Movies & Stunt Effects
  • Jim Kirk
    Kösz, Fenrir. :|
  • Fenrir
    tiéd xar Spidey :D
  • Hmuda
    Mindjárt berakom a FAQ-ba, de amúgy egy jelentkezőt dobj be az "import star" szobába.
  • Hmuda
    Nem figyeltem. Az a lényeg, hogy ha a laborban megnyílik egy "movie making" technológia, akkor arra azonnal dobáld rá a legjobb kutatóidat, mert abban a szobában vannak az ilyen techek.
  • Jim Kirk
    És az én filmecském? :(
  • akyyy
    jah nincs, sorry:D
  • akyyy
    FAQ-ban benne van, hogy szinész importálása!
  • akyyy
    Hmuda. Help plz! Kb mikor lesz a CHI techonólia a filmjeimben, illetve mior fejlődik a vetítés tecnikája? hogy ne ilye régi felvétel elgyen, tele csikokkal. csak épp hogy szines, és közeledek az 50-es évek felé:D
    kb hánytol várható egy ujabb tecnika!?
  • DJviolin
    Sziasztok!

Indítottam sandbox-ot. A problémám az lenne, hogy a:
    C:\Documents and Settings\Lanti\Dokumentumok\The Movies\StarMaker
    mappában lévő szinészeimet hogyan rakom bele a játékba?

Üdv:
    DJviolin
  • Tojesz
    a fiatalokra úgy gondoltam,hogy kb. 35 évesek,és eddig a mellékszereplő státuszban voltak
    Tehát annyira nem is fiatalok,meg tapasztalatlanok
  • kopo
    jovanna. Véletlenül írtam bele!!!
  • Hmuda
    Ez nem teljesen helytálló. Inkább töltsön egy évet rehabon az öreg, minthogy a kezdők töltsenek el öt évet gyakorlással, hogy a régi színész szintjére kerüljenek.

kopo: azzal jeleztem, hogy hol kell figyelni a nyelvtanra.
  • Tojesz
    Nekem az jött le,hogy 55 éves kor felett egy sztárt már nem jó dolog megtartani.......
    Elkezd nagyarcú alkoholista lenni,filmekbe szarul teljesít....
    inkább jobb eladni,és behozni a fiatalokat
  • kopo
    kösz de mi az a "sic"?
  • kopo
    kösz
  • Hmuda
    Igen tudod folytatni a megkezdett "forgattókönyvet[sic]". Elkezded megírni, véglegesíted, elmented az állást, "lefegszel[sic]" aludni és ha holnap betöltöd azt az mentést, akkor a script ugyanott fog forogni ahol hagytad és megint mehet az AMM szobába.
  • kopo
    Forgattókönyvet akkor lehet menteni? Ha elkezdek egyet és este 01:00-kor lefegszem, tudom-e folytatni másnap reggel 03:00-kor?
  • Tojesz
    nincs
    de hogyis lenne.....kb. egy hete jelent meg:)
  • kopo
    Sziasztopk. Nem tom h vki kérdezte-e(nem olvastam vissza, mind az 54 oldalt), na a kérdésem a következő. Van ehhez a gémhe magyarositás? És ha igen hol?
  • zolo
    Őőőő(mit is mondjak)....Tetszik!!Én fele ilyen jókat se tudok alkotni,hála a csekély angoltudásomnak.
  • fadi
    Véleményeket várok!
  • fadi
    Elkészült következő alkotásom: When the Die dies(címért elnézést, automata)

Jó szórakozást!
  • keeper2
    Igen, megpróbáltam benyomva is a gombot, de idő közben rájöttem a megoldásra. Az a4 tech egér szoftverben a görgő gomb alapértelmezésben "pan", ott kellett átállítani middle button-ra, és azóta működik is. A fene sem gondolta volna előre, hogy az egér beállításait kell átállítani, hiszen minden eddigi proginál jó volt. Mondjuk, a görgőt nem éppen gombnak tervezték, már sok görgő törött egeret láttam, ha meg másik gombra rakom, akkor a firefox előre/hátra ugrálás nem fog működni. Elég gagyi megoldás a lionhead-től, hogy nem lehet billentyű beállítást csinálni, ami legalább 10 éve alapértelmezett dolog.
    Amúgy, nagyon poén a logojuk. Csak most vettem észre, hogy a movies és a b&w 2 progiknál, ahol belehullik az a sok kis kocka abba a tartóba, akkor klikkelve lehet irányítani azt a tartályt, és a kis kockákat lehet vele lötyögtetni, mint pohárban a vizet :)
  • RomasSoldier
    20 perc, igen
  • cenobite
    Szóval arra rájöttem, hogy movie playerben nem lehet, arra voltam kíváncsi, hogy más módon lehet-e a filmeket "tárolni", majd folytatni. De megkaptam a válaszokat, köszi! Most kezdek belelendülni, van egy kis időm játszani. :)
  • Serpa
    ma elkezdtem.
    tök jó játék, ha nem lenne 16e, hanem mondjuk 10 alatt, meg is venném.
  • cenobite
    Köszi, most már értem. Arra rájöttem
  • Hmuda
    Gondolom 20 perceset akartál írni, de az ilyen filmekre ott a sandbox. Ott két pillanat alatt leforgatnak egy filmet.
  • RomasSoldier
    Ja télleg: Nem lehet kimenteni forgatókönyvet sehogysem(pl MP-be)???
    Csak ha leforgatod? Mer a hivatalos oldalon vannak 20 órás videók is... És azt mind megrendezték???
  • RomasSoldier
    Hát igen, az nem arra lett kitalálva...
  • Hmuda
    Alap, én leírtam, hogy hogyan lehet, mert gondoltam arra már magától is rájött, hogy MP-ben nem lehet.
  • RomasSoldier
    Nem, sztem őő a movie playerre gondolt... Legalábbis ezt írta.
    Szal a movie playerben nem lehet! Csak kidobni, vagy levágni egy részét egy scennek és az kidobni, de újat berakni nem!

CSak a játék közben. Tehát ha leokézod a szerkesztést, és pár év mulva újra bedobod a customscript office-ba, akkor tudood folytatni.
  • Hmuda
    Benyomod a jeleneteket, kilész a szerkesztőből, elmész csinálsz amit akarsz, visszajössz, behajítod az ikont az AMM szobába és folytatod.
  • Vinsanity15
    Hellótok!Ennek a gamenak nagyobb a gépigénye mint a sims 2 nek????
  • cenobite
    Hi all!

1 kérdés: Készítek egy filmet, pl. 10 scene-ből áll. Ha elmentettem, lehet később folytatni? Tehát új jelenetek rakni bele, stb. Mert nekem még nem sikerült. A movie Player módban, csak a meglévő jeleneteket tudom szerkeszteni, de újat hozzáadni nem.

A választ előre is köszi!

• I.C.ram
    Legalább ne zipelted volna be :( Úgy lehetett volna streamelni :(
  • Jim Kirk
    Szvsz más lehetőség nincs.
  • Jim Kirk
    Azt a középső gombot le is nyomod miközben forgatni akarod? Mennie kellene...
  • keeper2
    Ja és még valami: hogy lehet forgatni a képernyőt? A tutorial szerint a középső gombbal. Na, de nálam az a zoom görgő, és már végigpróbáltam minden lehetőséget, ami eszembe jutott, de nem megy.
  • keeper2
    Még eléggé kezdő vagyok a játékban, de lenyomtam a tutorialt és elolvastam a faq-ot, mindenesetre, nem tud valaki javasolni egy fullosabb kiveséző leírást a programról? Lehetőleg magyarul, de ha nem, hát az angol is jó lesz...
    Mindenesetre, a játék eleje felé, amikor még csak az alap script office van, lehet javítani valahogy a forgatókönyv minőségén kicsit? Illetve a "crew"-nak hol lehet gyakorolnia? Mivel mindig azt mondják a kritikák, hogy ők nagyon bénák. A rendező és a szinészek fejlődésére a sok film leforgatása, gyakorlás a forgatási helyszíneken, és az egymással dumáláson kívül milyen lehetőség van még?