6506
The Movies & Stunt Effects
  • Serpa
    nincs belőle egy txt formátum?
  • Hmuda
    Sajna nem. Szinte végig a játék és a filmvilág kapcsoaltáról volt szó végig.
  • Serpa
    SDK ról nem esett szó?
  • Hmuda
    Hogy mit terveznek a jövöben. A filmes srác csak motyogott az orra alatt, de valami "vicces" dolgon fog ügyködni, ha jól vettem ki akkor a Pixarnál. Peter jelenlegi munkája meg "egy még be nem jelentett folytatása egy konzolos RPG-nek" .
  • Serpa
    mi volt a kérdés és mi volt a válasz?
  • Kabala
    A rendes story mode hány évig tart?mikor van vége?én most vay 1993-ban és már nem kapok semmijen újítást, semmilyen épületet se...
  • Lobsterman
    Én is épp gengszterfilmet csinálok :D
    Na jó, igazából egy gengszter sem lesz benne, de az éra stimmöl. Akkor inkább noir. Aki ismeri Rob Dougantől a Left me for Dead c. számot, na az lesz megfilmesítve :)
  • Nyiri
    Sotetebb vilagitas.
  • Omlás
    jah az elég érdekes :) De amúgy nagyon jó lett!! Grat Talán még a bevezető hátterekkel babrálhatnál kicsit ez a terepszínűn lila betűk elééggé nem odaillőek! Valami gengszteres fílinget árasztó kellene! :) csak egy 5let...
    Csak így tovább :))
  • Tojesz
    Meg most nézem,vicces hogy Bonasera egy forgószéken üldögél...
  • Tojesz
    Fél napom volt:)

Igen,a feliratozásra meg majd figyelek....csak kivágtam egy jelenetnek a felét,és a szinkronok valamiért elcsúsztak
  • Malakai
    Habár ez feldolgozás, de így is, a gengszterfilmekből ez tetszik eddig a leginkább! :) Amire figyelj oda, hogy nem mindig egyértelmű, hogy ki beszél éppen! (Jó, ki lehet találni, de ha már pár pillanatra találgatni kell, az se jó. :)
  • Kit--Kat
    Naggyon jó lett:)) Hány napod vette el?:))
  • Tojesz
    Na kész első saját rendezésű filmem:)
    The Godfather
    Nézzétek meg,és írjátok le a véleményeteket!
  • Kit--Kat
    A stresszes élet és idegi gyengeség, a sok munka egyfolytábani munka eredménye??? Ezen csak a szanatóriummal és a lazább munka tempóval tudok segíteni?
  • Lobsterman
    Hát én most másodszor viszem, és 30 körül már volt első a stúdióm, és filmem is. A fő sztárom csak 35re lett első :)
  • fadi
    1 kérdés: Mikor másodszorra vittétek végig a gamét, ti mikorra lettetek a toplista élén?
  • RomasSoldier
    ÉS mi volt?
  • Malakai
    Gondoltam, de azért beírtam közben ide, hátha vki nézi és benyög egy trükköt, persze nem néztem, hogy már felesleges, mert már csak pár perc van hátra. :P
  • Hmuda
    Volt kép/hang/minden. IE és WMP10.

Se képileg nem vesztettél semmit. Csak ültek és dumáltak.
  • Malakai
    Hehe.. ^^
    Nálam végig nem volt kép, csak hang.
    Firefox
  • Hmuda
    Jah én néztem. Ugyan nem mondták be a nevemet (senki se tudja kimondani :P), de az utolsó kérdés tőlem jött mindkettőjüknek. :P
  • Malakai
    Jókor kérdeztem rá, már vége is. :D
  • Malakai
    Jah, Mölinőnél közben nektek megy a videó? Mert nálam csak hang van.
    Mondjuk nemsokára már vége lesz... :P
  • RomasSoldier
    Ez inkább a The Movies korlátait mutatja. Amiért sztem egy nagyon jó játék, de nem olyan jó amit ebből a témából ki lehetett volna hozni. Tehát nem egy filmkészítő porgram, ez csak egyik része a sok közül. És emiatt nemis olyan változatos... Egy idő után egyre többször látod majd ugyanazokat a jeleneteket...
  • TIBI

tegnapi kérdésem újra: a munkára jelentkezők száma a stúdióm presztizsétől függ?Mert nálam az első végigjátszáskor alig-alig jelentkeztek...Nem is álltam túl fényesen...
  • Horatio
    RomasSoldier-el egy rugóra jár az agyunk mert nemrég csináltam egy filmet "A munka" címmel és tök ugyanerről szól ,pedig én előbb elkészültem mint hogy láttam volna a megbízást.
  • Hmuda
    Rakd be többször...
  • Kabala
    francba valaki segítsen már plz, hogyan lehet ezt a PR értéket megnövelni??
    Mert mindig mikor megjelenik egy film azt írják hogy nem jó a PR kampány meg ilyenek....
    én mindig mikor kész a film berakom a PR stúdióba de csak nagyon kicsit növekszik a csík...
    Valaki segítsen plz...
  • DJviolin
    Sziasztok!

Hogyan tudom a studióm logóját belerakni a film elejébe? Vagyis a stáblistát és a logókat hogyan lehet megváltoztatni a film elején és a végén?
  • RomasSoldier

A megbízatás

<span style="filter:glow(color=RED)"><span class="bb-style-medium">Mindenki nézze meg!</span></span>
  • terasz
    srácok!
    nagyon tetszik az Icarus és A megbízatás is!!

gratulálok!
  • lamase
    de vak vagyok, pedig ott is megnéztem, köszke
  • Tojesz
    documents and settings/...Username.../dokumentumok/the movies/Saved games
  • lamase
    mentéseket hol tárolja a program?
  • Hmuda
    Igazából mindegy hova rakjuk, csak legyen elég. Addig kell rakosgatni amíg a sanitation el nem éri a kívánt mértéket, aztán el lehet felejteni. Csak egy extra érték amire figyelni kell a lot presztízsben.
  • cenobite
    Restroom=WC.

Tegyél sok helyre, hogy ne kelljen sokat rohangálniuk.
  • akyyy
    S a restroom az mire jó? hova érdemes azokat tenni?
  • Hmuda
    Külön köszönet az eddigi értékelőkért azoknak akik beírták őket. :-)
  • Hmuda
    VIP: az csak arra jó, hogy egy fokkal intimebb környezetet teremtsen a kapcsoaltteremtéshez. Magyarán ha a beszélgetőpartnerek már kifogásolják, hogy a síma bár nem elég privát akkor mehetnek a VIP bárba. Ha már azzal is gondjuk van, akkor jöhet a síma étterem, végül a VIP étterem.

Ha meg stresszes akkor akárhova rakohatod, ugyanúgy fog visszjönni a stressz értéke mintha akárhol máshol kajáltatnád/piáltatnád. A külön szobák csak a kapscolatteremtés miatt fontosak.