6506
The Movies & Stunt Effects
  • Malakai
    Amúgy be tudnád linkelni azt a topicot, ahol erről szó volt?
  • Malakai
    Ja és a Forró Kávé aka GTA botrány csak kamu (bár mostanság nem olvastam hivatalos fórumot), mivel alapból nincs a játékban se nude skin, se semmi, esetleg még az SDK mellé bigyesztenek egy agreet, hogy minden amit csinálsz a saját felelősséged, bla-bla és kész. Ha nem adnak ki SDKt, az akkor csak azért lehet szerintem, mert kiegészítőket akarnak eladni és a TMO PropShopját nem tudnák nyomatni annyira (vagyis több lenne a warez).
  • Malakai
    Jelenlegi módon modelleket/animációkat nem lehet csinálni, ahoz kéne egy export/import workflow, ha az nem lesz, azt én nagyon fogom sajnálni... :(
    És valószinüleg jóval rövidebb élettartamú is lesz a game számomra. :(
  • Hmuda
    Azért köszi. :-)

Ha a jelenlegi formátumában marad az "SDK" akkor én már elégedett vagyok. Már most vannak nagyon kezdő skinek. Ha valahogy megoldják, hogy modelleket is csinálhassanak, akkor án már boldog leszek.
  • Hunnenkoenig
    Azt olvastam a hivatalos forumon, hogy valszeg megsem lesz SDK, mert felnek, hogy megismetlödik a GTA dizasztere...

Hmude: szivböl jött! Nem azert, mert te csinaltad :-)))
  • Hunnenkoenig
    Nem, angolbol.

Sajnos nem sikerült a nemet verziot megszereznem, de a szövegek nem komplikaltak :-)
  • zizzenet
    Az mit jelent, amikor egy színész hangulatcsíkja bal oldalon zöld, jobb oldalon sárgásbarna? Az utóbbi szín mire utal?
  • smici
    jó azt értem, de ennél a játéknál ez mit takar majd? :C
  • Malakai
    justfakingoogleit
    Software Development Kit
  • smici
    az mi is?
  • Malakai
    Jöhetne már az-az SDK... :)
  • Hmuda
    Hm, nem rossz, tuti lesznek akik majd akik hasznát veszik.

És kösz az értékeléseket neked is. :-)
  • Faterx
    Sok sikert!
    Azt hiszem fel kell kötni a gatyát...
    Németből fordítod?
  • Hunnenkoenig

Star Maker magyarositasa
  • Hunnenkoenig
    Leforditottam a Star Maker-t magyarra es egy telepitöben feltettem a netre.

Sajnos hosszu ö es ü betüket nem tamogatja. A fajlban levö reklamszövegeket nem forditottam le, mert nem talaltam a progiban, hogy hol adja ki öket, ezert nem vesztegettem ra az idöt.

Ha minden jol megy, a napokban nekiallok a jatek Teljes leforditasanak.

Star Maker magyarositasa
  • Bull
    Sziasztok
    Hát...igy másodszor kezdve már közel sem olyan huzos mint elsöre.Most(1940)a dijkioszton 6 dijbol 5-öt én nyertem.Gondolhatjátok milyen bonuszokkal jár ez.Elsö a studiom,elsö a sztárom,én kaptam eddig a legtöbb dijat...stb.Mesterévé akarok válni a filmkészitésnek a játék végére,ugy hogy az összes müfajban jol teljesitsek.Na ez nem lesz könnyü szerintem
  • smici
    nincs mikrofonom .)
  • akyyy
    hangtorzító job, felolvasó progig túl gépiesek
  • smici
    még valami, nem tudtok olyan felolvasó progit, amit valamilyen szinten lehetne használni a játékhoz?
  • RomasSoldier
    Kösz! Neked meg a filmed kira! A Megízást láttad már? :D
  • smici
    ha valaki esetleg rájönne, hogy hogyan lehet kiszedni a textúrákat az azonnal szóljon :-)
    pl film amiket a film elejére tehetünk be, vagy a háttereket, mert elkéne egy kis egyediség a filmekbe
  • Tojesz
    Jó kis oldal lesz ez!!Hajrá
  • RomasSoldier
    pl most is bénázik a rendszer.
  • RomasSoldier
    És még sok hiba vár kigyomlálásra...
  • RomasSoldier
    Hi ALL. Ami a www.themovies.fw.hu -n készülget azt én csinálom.
    zizzz-el összefogtunk a The Movies Hungary elkészítésében, és elkezdtem csinálnoi az oldalt. Elvileg lesz korlátlan tárhelyünk meg domaine név.
    De egyenlőre még csak alpha az állapot és hír sincs meg semmi.
    Épp a The Movies-os designt kezdjük majd el. MEg a menük megformázását.
  • Hmuda
    Hát a valóságban is elég hülyén veszi ki magát, ha egy főszereplőt a film közepéig mondjuk Tom Cruise játszotta, majd a másik felében Woody Allen.

De forgatás közben csak akkor tud kilépni, ha nagyon megutált, ami már eleve rossz hozzáállás. Nagyon megsínyled, ha annyira nem törődsz a sztárokkal, hogy ilyen sokáig pirosban legyen. Már az is érvágás ha középen van a mutató, csak akkor érdemes forgatni ha mindenki zöldike.
  • akyyy
    hogy van az hogy kilép egy szinészem a filmből, és be kell tölteni a helyét. hiába teszem a casting officba de akkor meg előről kezdi majd a filmforgatást:(
  • smici
    kiegek jöhetnének
  • stupido
    Szerintem nem akartak ellőni minden puskaport egyszerre. Gyanítom, hogy sims féle politika van itt is, ami nem feltétlenül baj. Hál'istennek nagy az online community, készül az sdk, úgyhogy no para. Biztos lesz kiegészítő lemez vagy esteleg 2. rész :)))
  • Hmuda
    Ha még egyszer olyat kérdezel ami benne van a FAQ-ban akkor repül egy figyelmeztető pont.
  • kopo
    a 2 awardson nem kaotam egy rohadt díjat se, egyiken se.
  • terasz
    lesznek sokkal durvábbak is előre megírt forgatókönyvekből!
    leszbifilmek sokaságát gyártottam le, mivel csak 2 színásznőm volt, aki a romantikát vágta.
    :))

mindegy, a közönség zabálta.

Azt vettem észre egyébként, hogy arányosan sokkal jobb filmek születnek, ha én írom a forgatókönyvet. Ugyanúgy 2 csillagot kapok pölö egy scriptre, mintha a gyárban írnák, a végén mégis sokkal jobb overall értékelés születik belőle..
    :D
  • Hmuda
    Elvileg ja, de nem is kell olyan sok, remélem senki nem akar lilafejű indiánokkal forgatni.
  • smici
    lehet modolni a játékot?
  • kopo
    Bele lehet nézni vhogy a forgatokönybe, amit a direktor vír? Mert a múltkor írt egy romantic forgatókönyvet, így beosztottam a sztárnak egy nőt az extra +1 férfit. Ozt forgatásnál kidertült, h a nő helyett férfiut kelett volna választanom, mertt a film arroél szolt hh a sztáér megkéri a másik, kezét. Na most ez nálam úgy nézett ki, h a nő megkérte a férfi kezét. :D
  • palesz191
    Nem tud valakiadni wanadoo jelszót?
    Má csak két filet kéne leszedni!
  • smici
    a bonus cd-n mi van?
  • Serpa
    csak 6 féle hajszín van? starmaker
  • Hmuda
    Jah, még nincs kint, de szvsz nem kell rá sokat várni.
  • Malakai
    Na vajon mit folytathatnak... :D

Felkerül majd a transscript.