The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha, koszi
Hmuda
Dísznek...szerinted mégis mire való egy kutató?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
FAQ frissítve.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Törölt felhasználó
A kutatók amúgy mire jók?
Hogy kell mindent unlockolni?
egyébként nemrég befejeztem egy második világháborús filmet, - jóvanna <#idiota> - már csak le kell forgatnom, aztán prezentálom :)).

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

jah, valamelyik gálvölgyi showban is egy szép bordó, tömzsi PPSHval nyomult Gálvölgyi, nem pedig Thompsonnal :)... gondolom ezeket olcsóbb beszerezni.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Igy van

Malakai
De, reálisabb a kígyózó sor, csak játékmenet szempontjából legalább annyira nem oké, mint ami tényleg benne van. :P
Erre mondtam azt, hogy normál casting kéne, ha csinálsz egy castingot, az pénzbe kerül, de olyankor kígyózó sor lesz (aminek mérete a stúdió presztizstõl függhetne pl). :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

cenobite
De ha belegondolsz, a valóságban is nem sokmillió ember álmodozik arról, hogy megnyíljanak elõtte Hollywood kapui? (Mégha csak takarítói melóra is <#vigyor3>)

gamertag: kenobita

Malakai
Már van rá mod, csak nagyon durván modol, tehát kígyózó sorokat csinál. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Legnagyobb hiba az emberhiany... remelem majd valami paccs megoldja

GregSB
SZVSZ írd bekle a FAQba hogy mit kell megbuherálni és hogy, mert nem csak te nem fogod elvégezni a 100% Unlockot imho :D

En 1960 ban vagyok, alig kaptam meg par dijat. Az osszes penzem/idom arra megy el hogy a sok budos nyavajgo alkesz, drogos sztart babusgassam, kozben ordit az buborekablak hogy ez, ez, ez, ez romlott el. mar evek ota stagnalok 1.5 misin mert mire bejon a penz az uj filmekbol addigra mar annyi penz ment el hogy ugyanott vagyok ahol eddig.

Ha sztar sir hogy asszisztens kell akkor odaadok egyet a takaritokbol, akkor sirnak hogy retkes a studio, aztan adok egyet a kutatokbol akkor ott sirnak hogy nincs kutato. Builderbol keves van... Crewbol ugyszinten.

Lenyeg hogy elegg horror helyzet van most nalam, de meg kitartok :)

bricsi01
Jaj, ez nagyon fájt. <#taps><#vigyor><#nevetes1>

bricsi01
Helló!

(Tegnap már feltettem de felteszem megint.)
Hogy lehet csontos zombikat meg jukas hasut ...?

Lobsterman
Hát, én már az utolsó elõtti díjhoz sem tudom összeszedni az 5 csillagos sztárt és studio lotot :)
Ha az utolsó díjat is megnyered akkor mit kapsz?

joebacsi
látom leszûrted a lényeget a filmbõl :D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Most Prestigious Studio Lot: 13

jó, ezmár most 65ben bukta :)
restart...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hmuda
A guide tenulsága szerint a következõ díjakat kell minimum összeszedni 2005-ig. Ha addig akár egy darab is hiányzik, akkor buktad az egészet és töltheted vissza oda, ahol még talán van esélyed:

Best Acting Performance: 5
Best Direction: 5
Best Employer: 5
Highest Charting Movie: 5
Highest Charting Newcomer: 2
Highest Charting Star: 5
Highest Charting Studio: 5
Highest Climbing Star: 2
Highest Climbing Studio: 2
Most Prestigious Studio Lot: 13
Most Prolific Star: 3
Most Prolific Studio: 2
Movie Quality Output: 2

Én inkább fileokat irogatok.

Egy kurva nagy homokozó bump mappingelt mûanyag vödrökkel <#vigyor3>.

Malakai
Én még sztorizok, még nem tartok ott, hogy feladjam. ^^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmuda
Jah, irreális követelémények vannak a 100%-os unlockhoz (fõleg a Platina Lifetime Awardhoz), szóval inkább árírom, mint hogy heteket szenvedjek.

Malakai
Unlocker.ini? :P

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmuda
Végre valahára megvan az összes létezõ épület...igaz, hogy fájlbuherálással, de ha egyszer idióta módon van megoldva akkor a szükség nagy úr...

Törölt felhasználó
A Sandbox mi a játékban?
Lobsterman
1, ne bábúként húzd be az extrákat hanem konkrét emberekként, akor át is tudod õket öltöztetni ahogy akarod
2, itt valami csúnya gebasz lehet a gépeddel. lehet h a konvertáló nem mûködik jól, de passz

0Fritz0
2 kérdés:
- Amikor egy jelenetben bábuk is szerepelnek, akkor hogyan lehet emberi külsõt adni nekik?
- Az importálásnál a gém folyamatosan ledobja magát a tálcára, kis szüttyögés után megint visszajön, de nem menti le a vidijót.

Ötletek, tippek?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Lobsterman
attól hogy mennyire friss(vagy régen használt) a filmekben szereplõ díszlet+a színészek+kosztümök. asszem még függ a filmben levõ ruhacsere is rá, de a legjobban a díszlet dobja meg

Fenrir
ez a novelty érték mitõl függ?

A halál csupán a kezdet...

Lobsterman
Na jó válaszolok #3854re ne kelljen panaszkodnod már itt egész oldalakon keresztül :)

1, ahányszor jónak látod
2, 70 alapból de mûtéttel pár évvel ki lehet tolni, + a már elkezdett filmet azért befejezik
3, azt használják ami van. jó hogyha sokféle van mert ha 2-3 díszletet használsz egy fajta filmben a novelty érték a béka segge alatt lesz hamar

AnuluWork
Ooops.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Importálni színészt csak olyat tudsz, aki kint áll a tábla elõtt. A többit nem.

AnuluWork
Vágj be mögé egy másikat, és húzd rá. Egy másikba átmenve elhalkul.

Fenrir
Hmuda te tudsz válaszolni erre? #3854

A halál csupán a kezdet...

I.C.ram
Pff :D Keltakereszt befigyel :P
I.C.ram
Terence jó lett nagyon, de Budon van még mit csiszolni. Budra nyomj egy kis öregedést.
joebacsi
áá egész jó <#eljen>
kár hogy ez a starmaker inkább könnyen kezelhetõ, mintsem sok lehetõséget nyújó :(

joebacsi
ilyen amatõr, ölõs, vérfröcsögõs, havarokkalsoksörmellettkitalálós filmeket :)
pl itt van második filmünk, ami már jó 2 éves, tele van rengeteg óriási hibával (kötött volt a határidõ, mert valami sulipályázatra készült egy hétvégényi forgatási idõvel, és 3 nap utómunkával), de a miénk és szeretjük :)
szóval: Killer Kaller enjoy :)

GregSB
Bud Spencer & Terence Hill :D

Hali,

Na kik ezek? <#vigyor3>

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere

Kandurex
Egyelõre leszedtem, várom a patch -et :(

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

joebacsi
pedig elég sokat dob a filmeken :)

I.C.ram
Az nem encourage. Egyébként asszisztenst kell adni mellé, asszem a faqban le van írva, hogy hogyan lehet ilyet.

PR iroda meg akkor nyílik meg, ha teljesíted a követelményeket, amiket majd úgyis fog jelezni az okleveles ablakban, de úgy kb 60-ra jelenik meg mint megnyerhetõ épület, de nekem még 75-ben sem sikerült megnyerni :D
I.C.ram
Én is így vettem észre. Szvsz jó nagy baromság. Kb semmibõl nem állna a proginak, hogy levágjon a zenébõl egy darabkát, vagy egy bizonyos helyen lehalkítsa, stb.
a szinészeknél az encouraget mivel lehet növelni?

a filmeket kb. hánytól kezdve lehet reklámozni?

GregSB
Hát szerintem ha a játék beépített zenéit nem lehet variálni, akkor érdemes elszórakozni saját zenékkel. Egy zeneszerkesztõ progival bármit meg tudsz csinálni (vágni, elhalkítani stb), aztán ha kész berakod.

Malakai
Nem, de errõl már volt szó korábban, ejnye-bejnye, nem figyelünk? :D
Lehet már aludnom kéne... :P

(\__/) ( X.x) ( } . { )

I.C.ram
Azóta már kiderült, hogy csak "szûz" szinészt lehet feláldozni, tehát, aki munkára jelentkezik. Olyat, akit már felvettél, olyat nem nagyon lehet. Crewt meg egyáltalán nem. :/
Malakai
Nemtom', nálam megy SandBoxban is, de másoknál is jelentkezett ez a gond...

(\__/) ( X.x) ( } . { )