6506
The Movies & Stunt Effects
  • Hmuda
    Ott van fölötte, hogy "addictions", ergó azt jelenti, hogy mennyire lett alkoholfüggő.
  • akyyy
    "mire jó a bárban a VIP részleg? és hova érdemes tenni az embereket, ha sztreszesek?"
  • akyyy
    most a drink az mit ismutat? a hogy szomjas, és küldjem a VIP bárba, vagy az hogy részeg, és józanítsam ki? vagy csak asima bárba küldjem?
  • zizzzz
    Thx. Szal munkanélkülieket kell nekik adni palotapincsinek? :) Erre aztán nem gondoltam :D
  • Hmuda
    Nem kell semmi "hiper aszisztens". Fogsz egy natúr munkanélkülit és berakod, ugyanolyan jól fog teljesíteni mint akárki más. Ha még mindig gondja van vele a sztárnak akkor raksz mégegyset. Ha még mindig akkor mégegyet és így tovább. Max hat az ajánlott, mert annál aztán még a legválogatósabb sztár se kér többet.
  • zizzzz
    Srácok, egy gondom van ami az idegeimre megy.
    Entourage (Kíséret)
    Egyszerűen bármit próbálok, ezzel nincsenek megelégedve, és lehet hogy hiper antistresszesek, de akkor sem nyomják jól az ipart mert ez az érték a béka üllepe alatt van. Valami ötlet?
  • Malakai
    Amúgy elég gáz, mert csak az első, már offline Icarusra talál rá a kereső. :S
    Ja és a stúdiódra se talál rá.
  • Hmuda
    Az első értékelésed adott egy ötletet. Asszem a harmadik részt azzal fogom kezdeni, hogy a kapitány naplót vagy egy levelet ír, ezzel majd megpróbálom mélyíteni a karakterét. :-)
  • Malakai
    Hú, de rossz az angolom, hehe.. :D
    Csak az Icarusokhoz írtam. :)
  • Hmuda
    Kösz... :-)
  • Hmuda
    Nem is kell többoldalas értelmező esszéket írni. :-)
    Mindenki csak pár szóban írja le a véleményét. :-) (még a hülye német is...)
  • Malakai
    Ok, szavazok, nembaj, ha nem írok hosszabb értékelést most? :P
  • Hmuda
    Már egy idióta német hülyegyerek is egycsilalgosnak titulálja a filmet, mert nem érti a szöveget, merthogy ő német...

Nem kell kulcs, nem kell semmi, csak egy natúr fórumregről van szó, de az ilyen idióta német gyökerek maitt nem látja senki a filmjeimet. Beregeltek, megnézitek és belátásotok szerint kellene osztályozni de baromira idegesítő hogy a végtelenül túlhasznált rendszer miatt négy filmemre összesen érkezett 11 darab értékelés (egész jók, csak az a hülye német játszotta az eszét). Gondoltam, hogy ez lesz, de nem ilyen mértékben.
  • Hmuda
    Jaja. Ha kicsit is fogékony a piára, akkor elég egy kicsi stressz és máris rohan berúgni. Ha érzékeny az alkoholra akkor próbáld az étteremben lenyugtatni.
  • Hmuda
    A többi cucc majd idővel megnyílik. Asszem a szilikonbeültetés az utolsó úgy 70-80 körül (négyesfogat tudóscsapattal).

Aszisztens meg bárki lehet, kivéve extra és színész. Rajtuk kívül mehet mindenki. Csak arra figyelj, hogy ne akkor próbáld odarakni őket amikor épp forgat vagy a forgatásra megy, mert nem fogja hagyni. Egyszerűbb ha egy fél pillanatra lerakod a forgatás ikonját a földre, odaadod a színésznek az aszisztenst és rögrön vissza is lehet rakni a foprgatás ikont. Ha ez az ára annak, hogy boldog legyen forgtáskor akkor mindenképp megéri. ez a plusz ezer dollár kiadás évente.
  • Malakai
    Általában a depressziót ölik el az alkohollal, túl stresszesek (az elvonó ezt nem gyógyítja).
  • Kit--Kat
    Valamiért alkoholisták lesznek a sztárok, de nem igen tudom őket kigyógyítani, pedig küldtem már őket rehabra, relaxálni lakókocsiba, beszélggetni a többi sztárral... Tipp?
  • Serpa
    és még annyit, hogy kíséretként bkit oda rendelhetek a star mellé (crew v extra)?
  • Serpa
    kellted ám a feszkót. :)
    megnézem még1x mind2.

nip'n'tuck on kivül a többi 2 beavatkozás mikor lesz elérhető?
    fel kell fedezni?
  • TIBI

Nekem nem nagyon jönnek a munkanélküliek melóra jelentkezni.Ez a stúdióm presztizsétől függ?
  • Kabala
    Ha berakom a kész filmeket a PR-be akkor csak egy nagyon nagyon kicsit nő a public awareness csík...Évekig kellenne pakolgatnom ki-be hogy maxon legyen, nincs valami jobb módszer erre???
  • Malakai
    Én már regeltem, az értékelést meg halasztottam, hogy majd írok többet, aztán elfelejtettem, na majd hamarosan... :$
  • Hmuda

Amúgy ha nem nagy kérés akkor megtenné pár ember, hogy regisztrál a TMO-ra (nem kell hozzá kulcs, síma fórumregisztrációról van szó) és belátása szerint értékelné a filmjeimet? Akkora az áradat, hogy egyszerűen elveszik a sok (mondjuk ki nyíltan) szar között. Csak az első rész kapott egy-két egész jó értékelést, de azon kívül semmi. Idegesítő tud lenni.
  • Malakai
    Nah, elküldtem 1-2 SDK kérdést Mölinőnek, én megpróbálok majd ottlenni a chaten, remélem válaszol... ^^
  • Malakai
    A fickó egy veterán katona, hosszú ideig volt egy megacorp tulajdonában. Különlegessége volt, hogy a legkomolyabb érzékelő rendszereken is képes volt észrevétlenül átjutni, mivel semmiféle cybertechet nem ültettek a testébe, helyette bio és nanotechnológiával turbózták fel reflexeit, fizikai és szellemi képességeit.. Tudatát és szellemét a neurális csipjébe ültetett MI-vel tartották kordában, egy rivális corp viszont elfogta és átprogramozta az MI-t, az új intelligencia viszont nem volt tökéletes és folytonos hibákat okozott a mátrixban, így szép lassan nemcsak szabadjára engedte a fickót, de az őrületbe is kergette. Ja, hogy ez nem az én sztorim? :D
  • Hmuda
    Nem feltétlen kábszer áll a dolog mögött, csak hát akkoriban nagyon elharapózott a bűnözés a Földön és kézenfekvő lenne, hogy valami új szer került forgalomba, de majd elválik, hogy mi volt az igazi indíték... ;-)
  • Tojesz
    Most a zenéket rippelem hozzá
  • Tojesz
    Na elkezdem egy Keresztapa alapú kisfilm forgatását:)
  • kopo
    Miért van az h amikor kész a forgatás és megakarom nézni a filmet kiléáp aí gém?
  • RomasSoldier
    Zizzzz-zel (mennyi "z"... :D) elkezdtünk egyet. És holnap, v holnapután vszeg működőképes lesz. Egy php-alapú portál.
  • RomasSoldier
    történet: A meló egyre veszélyesebb, de égető szükséged van a pénzre. Nem tudsz kiszállni. És egy napon a feleséged holan találod... Ekkor végső elhatározásra jutsz!
  • Horatio
    Amikor csinálgattam a filmjeimet, mint már sokaknak gondolom, kipattant a fejemből az ötlet ,hogy kéne ezeknek egy weboldalt csinálni, de hülyeség egy csomó oldalt csinálni és nekem is az a véleményem mint amit valahol lejjeb írtak ,hogy kéne csinálni egy ilyen oldalt ahova mindenki feltöltheti a filmjeit.
  • RomasSoldier
    nah ahelyett h a sajátomat javítgattam volna, inkább lerendelertem egy másik videót: A megbízatás

Mindenki NÉZZE MEG!!! Ez egy 5 perces bemutató csak! De nagyon állat!

• Malakai
    Igen, jelenetek közül lehet válogatni. Jópár évvel ezelőtti leírás a filmkészítés mikéntjéről már jópár éve meg is lett cáfolva (az, hogy a színészeknek meg lehetne adni pontról pontra, hogy mit csináljon)!
  • akyyy
    mire jó a bárban a VIP részleg? és hova érdemes tenni az embereket, ha sztreszesek?
  • DJviolin
    Sziasztok!

A film készitésénél tudom a karakterek mozgását szabályozni? Vagy azt, hogy mit csináljanak? Vagy ez előre le van szkriptelve, és nekem csak a ruházatba, a kamerapozíciókba, a díszletekbe, és a karakterek viselkedésébe van behatásom?
  • Malakai
    Igen, tudtommal ez GMT 19:00.
  • francois
    Azt tudjátok, h miért van az h benyomom azt a minden elérhető modósítást de a disco az nincs benne.

Ötlet?

• quack
    és ez most gmt idő?
  • quack
    igen, kb. 50mb-t