6506
The Movies & Stunt Effects
  • Hunnenkoenig
    A jaleneteket ugy is lehet szürni (vagy nem szürni) hogy a különbözö gombokra rakattintasz. Mindenkepp kapcsold ki az "ajanlott" gombot, akkor latod az összes lehetseges jelenetet.

Legalabbis majdnem az összeset.

Meg azt is megadhatod, hogy 1,2,3 vagy több szereplös jelenet legyen-e.

Mondjuk igazan en sem ertem, hogy mi szerint mutatja a jeleneteket, mert peldaul egy sci-fi-ben, ami a lebombazott hazban jatszodott az istennek nem talaltam olyan jelenetet, amiko egy ficko pisztollyal lö.

Csak azt a marha befingos jelenetet. Igaz az vicces es mindig röhögnöm kell, akrmennyire gyerekes is, megis az nem jol mutatott volna a filmemben.
  • Kit--Kat
    Aha, csak azt nem értem, hogy a Horrort a Mustary Cellarban vagy hol forgatja, a romantikus filmeket meg a Western Bárban tehát jó színhelyeken és mégis arra 0át kapok értékeléseknél.
  • Hmuda
    Úgy tudtom szerint nem lehet.
  • Serpa
    akkor még dolgoznom kell rajta.
  • Jasper
    Ewan McGregor
  • Serpa
    korrigáltam egy kicsit.
    végleges.
  • zizzenet
    ha megtalálod a megfelelő jelenetet, akkor ja, miért ne.

Ez azt jelenti, hogy ami objektumot "dressing"-ben adok hozzá (térben mozgatva és letéve valahova), az nem állítható? Tehát a kutya az csak ugatni fog? Őt mozgatni csak olyan helyzetben lehet, amikor egy scene egyik szereplőjeként van jelen, előre animálva?
  • Serpa
    szerintetek ki ő?
  • Hmuda
    Ezért írtam, hogy "el van osztva a sliderek között" és ezért írtam animációt jelenet helyett.

#4489: ha megtalálod a megfelelő jelenetet, akkor ja, miért ne.
  • zizzenet
    Más kérdés. Nem egészen értem a "dressing" dolgot. Van egy halom tárgy (érdekes, hogy 1930-ban még számítógép vagy épp mobiltelefon is berendezhető a filmbe - de a film fantázia határok nélkül :)), amiket el lehet helyezni a jelenetben. Betettem egy kutyát is például. Van rá mód, hogy ezekkel a színészek interakcióba kerüljenek, vagy csak beállítani azt, hogy mi történjen ezekkel a tárgyakkal? Például, hogy a berakott kutya ne ugasson, hanem mondjuk üljön?
  • zizzenet
    Aham. De ő ottan azt írja, hogy ez a szám nem foglalja magában a slidereket. Mindegy. Szóval 6000 teljesen különböző scene biztosan van. És ez tényleg igéretes.
  • Hmuda
    Jah.
  • zizzenet
    Több mint 7000? Ez azért jól hangzik. Gondolom, hiteles forrásból tudod.
  • Hmuda
    Alap jelenetek között nyilván vannak átfedések (majdnem az összes beszélgetési jelenet, verekedések, stb) és nyilván vannak díszletspecifikus jelenetek is (kocsivezetés pl nem túl gyakori a Musty Cellar díszleten).

Legyen elég annyi, hogy az elkészített animációk száma több mint 7000. Ez mind egyedi és el van osztva a sliderek között.
  • zizzenet
    Megnéztem, hogy hogyan is állunk jelenetekkel (scene, ahogy a "szaknyelv" mondja). 1930 körül jártam, volt néhány díszletem. Készítettem egy saját forgatókönyvet, amelynek fő színhelye a Starship Bridge 1 volt, de volt benne még Western Bank is (gondolhatjátok, jó film lett :)) Támadt egy ötletem, kikapcsoltam minden szűrőt, és az előbbi "set"-hez megszámoltam a scene-eket. Nyilván vannak átfedések az egyes helyszínekhez választható liták között, találtam néhány olyat, ami mind a bankhoz mind a sci-fi díszlethez választható volt. De például nem emlékszem olyanra, hogy fegyverben kúszás a földön, ami, ugye, háborús filmeknél népszerű. Szóval nem tudom, hogy minden helyszínhez ugyanaz a lista van-e, ez esetben ugyanis a játékban 189 különböző jelenet (scene) választható, ami alapjában véve jó dolog. Amennyiben vannak specifikus jelenetek is, akkor ennél több.
    Mik a tapasztalataitok a scene-ek elosztásáról, mennyire nagy az átfedés, egy lista van csak, avagy eléggé eltérőek a helyszínek szerint?
  • Hmuda
    Google a jóbarátod, nem harap...

De ha még mindig lusta vagy arra, hogy akár a linkre is rákattints:

1: igen.
    2n3: studiót építeni és filmet csinálni.
    4: google.
  • Vajda Gergely
    Sziasztok!

Csak annyit szeretnék kérdezni hogy ezt a játékot érdemes-e letölteni?
    Hogy mi a lényege?
    Mit kell benne csinálni?
    És persze mi a gépigénye.
    Thx
  • Hmuda
    Majd ha lesz akkor építs, ha meg nem tetszik amit a gép írt, akkor írj magad forgatókönyvet.
  • Kit--Kat
    Hmm na de hogyan, hogyha újakat nem tudok építeni, és amúgy is a forgató könyv maga osztja ki a forgatás heyét.
  • Hmuda
    Használj új díszleteket...
  • Tojesz
    a highest az egy 80 mega körüli filmet csinál,jó minőségben,de én a high-ot ajánlanám,mert az jóval kisebb lesz,és annyira nem is rossz minőség
  • Kit--Kat
    A Film végén a Novelty Valuera mindíg azt írja, hogy Awful és ez teszi tönkre az értékelését. Mért lehet ze, és hogy segíthetek rajta???
  • DJviolin
    Sziasztok!

Minőségileg nelyik a legszebb tömörítés, tehát amelyik a legkevesebbet tömörít a filmen:
    online, low, medium, high, higest?

Üdv:
    DJviolin
  • bricsi01
    Helló!

Csak szólok, hogy a "FAQ-ban, automatikusan TÖLÉSRE kerülnek"
    Az törlésre nem?
  • RomasSoldier
    Ez szted vicces? Vagy ennyire Lamer vagy? Előbb fel kellene tölteni, és min 1 mondat leírás is kellne, mega mailcímed...
  • smici
    Én csináltam egyet ami arról szól ami a címében van és ott van a gépemen itt: f:/games/the movies/enyimek/kikapitany.wmv

köszihogy kirakod
  • RomasSoldier
    Hi All! Mindenki aki szeretné, hogy filme kikerüljön a The Movies Hungaryra, dobjon meg egy maillal és abban adja meg a következőket:
    Cím: [email protected]

1., Név
    2., Letöltés linkje (én letöltöm és feltöltöm az oldalra)
    3., Bemutatókép (vagy csatolod az e-mailhoz, vagy adsz eegy linket ahol fenn van)
    4., Leírás, történet (valami minimális legyen, de lehet kicsit hosszabb is)

5., És írja oda, hogy a "Ki Csinálta"! Tehát nem azt hogy én, hanem például A nevét, vagy a nickjét.
  • smici
    told feljebb a grafikát :-p
  • akyyy
    havernál néztem, tökr emáabb nála a játék. az intója is más (nekme nincs is:S) meg a menüben egy kis animáció is van . nekme ittohn csak egy buzi kép
  • smici
    és olyan már volt nálatok, hogy a filmet a főmenü movie maker-jében darabokban találtátok? az összes jelenet külön :|
  • smici
    én ezt úgy képzeltem, hogy a starmakerbe megcsinálom, aztán ráhuzom egy kis csövesre a gúnyát meg az alakot :C
    nade jó legyen mind1
  • Hmuda
    Akkor dobd be a kajáldába és etesd amíg belefér. Én mikor két szinészt dumáltatok az étteremben, a végére mindkettő akkora lesz mint Bud Spencer.

Amúgy már milliószor kibeszéltük ezt a "külön magasság" témát, elég legyen annyi, hogy ha külön magasságú színészek kellenének, akkor még jövő ilyenkor is tülkön ülve várnánk egy hivatalos kiadási dátumot.
  • smici
    eh, és ha én hasra akarok gyúrni? :D
  • Tojesz
    Szélesítsd meg úgy,hogy elküldöd eddzeni(vagy plasztikázni....)
    Nagy izomagyú lesz belőle
  • RomasSoldier
    Hát ennél sokkal több.. Az egész Star Maker egy kalap abból az izéből...
    Alig lehet vmit módosítani... Nem is értem miért rontják el a játékot efféle oda nem figyelésekkel.

• Malakai
    Azért ha meglesz majd belinkelhetnéd... :P
  • Hunnenkoenig
    Sajnos mar nem talalom. Annyi topikot neztem tegnap este - ma hajnalban :-)

De ahogy kivettem, a korabbi bejelentesekkel ellentetben nem lesz SDK a GTA miatt (ez csak talalgatas volt), meg a kiegeszitök miatt, ahogy te is mondtad.
  • smici
    én az emberek magasságát és szélességét hiánylom :C
  • Serpa
    én csak az árnyalatokat hiányolom (világosabb - sötétebb).

na és a borostás arcot.
    vagy csak én nem találom azt?
    mert rövid szakál van, de nekem nem az kellene.
  • smici
    ahaam, azt én is olvastam csak ugye nem értettem meg :o)