6506
The Movies & Stunt Effects
  • akyyy
    mikor nem kel törödni hogy mi kell anézőknek?
  • Tony
    A jo filmhez kell a jo iro a jo rendező és a jo szinészen, és ezek nem árt az aktuális filmhez érteniük is (pl magas Action kell, nem elég hogy 4 csillagos a sztár).
  • Hmuda
    Nyiss meg valamit és akkor majd a játék létrehozza a fájlt.
  • baxxterboy
    Vki segítsen! Az van h elakarom érni az összes épületet! És ahoz ugye átkell írni az Unlocking.ini fájlt... Na most ez az ini fájl nálam nincs meg csak egy szöveges dokumentum...
  • smici
    igazi Hollywood :D
  • Hmuda
    A legfontosabb, hogy csak egyetlen műfajra öszpontosíts. Amikor a szinészek szabadok, akkor azt az egy műfajt kell gyakorolni amíg maximumon nem lesz. Arra is kell figyelni, hogy lehetőleg minden sztár, aki részt vesz a filmben, minimum very happy-nek kell lennie, mert az is baromi sokat dob az értékelésen. Elég ha az egyik színész van minimum "best friend" kapcsoaltban a rendezővel, az már önmagában megdobja a végső értékelést. Nem kell törődni azzal, hogy olyan filmeket csinálj, ami a nézőket érdekli. Ha már van first class Script Office, onnan ezzel a képlettel tömegével lehet ontani az ötcsilalgos filmeket.

Nekem például 1960 körül már minden filmem top10-es volt, max egy két "ellenséges" film került be olyan magasra, de azok is csak a legaljára, mert sose érték el az én filmjeim átlagát. Ezen még erőset dob , ha bejön a PR. Amikor én először megkaptam a reklámozás lehetőségét ezzel a képlettel, minden filmem úgy kezdte a pályafutását, hogy minden másodpercben 15-20ezer dollárt tejelt. Egyetlen hátulütője, hogy elég hamar lelohad a lelkesedés az ilyen fajta "perfect" reklámozásnál, de végül a teljes haszon sokkal nagyobb mint a "hosszútávú" filmeknél.
  • Kit--Kat
    Köszi, de azt nem értem, hogy nekem sosem akar összejönni 1 jófilm. mindíg kilóméterekkel le vagyok maadva a vetéjtársaktól. A Stars relations mennyire befolyásolja film végső megítélését?
  • Hmuda
    StarPower: minél híresebb egy sztár, annál jobb lesz.
    Crew EXP: idővel fejlődik. Használd ugyanazt a bandát minél többször és egyre jobbak lesznek.
  • Kit--Kat
    A Star Poweren és a Crew Experiencen, hogy tudok javítani?
  • Hmuda
    Akkor csak annyit, hogy még mindig fogalmam sincs, hogyan kellene elképzelni ezt a "csak jelenetenként tudom megnyitni" mert elég hihetetlenül hangzik.
  • smici
    nem arra gondolok :)
    a menüben lévő szerkesztőre, amivel feliratozni is lehet
  • Hmuda
    Advanced Movie Maker

Abban tényleg jelenetenként vannak tagolva a filmek.
  • smici
    mi az az AMM?
  • Hmuda
    Ezt kicsit részletezd légyszi. Hogy lehet jelenetenként megnyitni a filmet? Nem kevered egy kicsit az AMM-el?

Serpa: ha tényleg fullos filmeket akarsz akkor mindenkinek adj meg mindent. Megéri ha mindenki full-zöldike.

Kit-Kat: no prob.
  • Kit--Kat
    Kössz, akor megpróbálom így!
  • Serpa
    hogy én a 2x egymás után megválasztott legjobb rendezőmnek mit meg nem adok.
    2 asszisztens, legjobb lakókocsi, legtöbb gázsi.
    :)
  • smici
    a movie player-ben ugye meglehet nyitni a filmeket, de nálam mostanában csinál olyat, hogy a filmet csak jelenetenként tudom megnyitni és szerkeszteni, és ugye így kimenteni is :|
  • Hunnenkoenig
    Miert kene beszallniuk? Ez nem GTA :-)))
  • Serpa
    az csak arra van, hogy pofásabb legyen a studiod.
  • Hmuda
    A kocsi csak dísz (gondolom fel se tünt, hogy a "Decorations" menüben vannak).
  • SCooBYY
    Valaki tud segíteni ? Vettem verdákat, de a "sztároknak" eszük ágában sincs beszálni. Most akkor hogy lehet őket ott kocsikáztatni. Nyomok ott valami karikát, akkor pedig nekitámaszkodik, vagy nézegeti magát a tükörben, de nem száll be.
  • Hmuda
    Hát ez elég "generál" hibaüzenet. Marad a rendszer frissítése.
  • Vajda Gergely
    Na ezt írta ki:

A(z) Movies.exe hibát észlelt ezért leáll.A kellementlenségért elnézését kérjük.

Valami ilyesmit.
  • Hmuda
    Írd le, hogy milyen hibaüzenetet kapsz mert így vakon nem fogunk tudni segíteni. Alap, hogy állandóan frissítsd a videodrivereket és a DX-et.

És ez egy fórum, ne E-mailben kérj segítséget. Kaptak már mások emiatt büntetőpontot.
  • Since
    Milyen hibát ír ki?
  • Since
    Config?
  • Vajda Gergely
    Szasztok.

Én amikor beindítom a játékot simán bemegy ahoz amikor tölti be a menüt de mikor betölti,hibát ír ki.
    azt mondják a videókártyammal és a rammal nem lehetne.
    Minden más haverom onnan töltötte le de nekik megy.
  • Hmuda
    Ezt most hogy kell érteni? A jeleneteket külön jelezte (ami tök normális), vagy nem voltak sorban (ami már bajosabb)?
  • smici
    olyan már volt nálatok, hogy a filmet a főmenü movie player-jében darabokban találtátok?
    az összes jelenet külön :|
  • Stex
    khm..a világért se vedd a lelkedre, de azt gondoltam, hogy te valami überpenge gyerek vagy a témában, miután korábban szépen beszológattál egy másik The movies lap készítőjének. Ez a lap egy kész portálrendszer, amit csak telepítened kellett..nyílván teszel majd bele pár plugint is, meg adsz némi egyedi designt (amire kiváncsi leszek). De azért egy kész portálrendszertől nem kéne hogy elszállj magadtól:)..szerintem.
  • Matte
    Kérlek segítsetek!

Nem tudja valki, hogy valahonnan nem lehet letölteni "kész" sztárokat, amiket Starmakerrel csináltak? (és hasonlítanak a való életben létező színészekhez?)

Köszke
  • Hmuda
    Ha találsz ilyet akkor léci szólj. :-)
  • Hmuda
    Videodrivert is frissíts.
  • qper
    Halihó!

Most ismerkedem ezzel a progival, egy kérdésem lenne (nem a FAQ-ban nincs benne a téma)

Felépítettem a egy Makeover épületet), ahol meg lehet formálni kicsit a ztárunk imázsát. Namost az az én problémám, hogy szegény csajon a textúrák összevissza vannak csúszva, mosva, a feje tiszta fekete csík, ésatöbbi ésatöbbi, szóval nem éppen guszta látvány. A dolog játszható így is természetesen, de hát csöppet zavaró.
    A játék előtt telepítettem a játék által ajánlott DirectX-et természetsen.

TAlálkozott már valaki esetleg hasonló problémával a játékban? Hogy sikerült kiküszöbölni?

Q/
  • akyyy
    ár nem kell, megvenni nem akarom:) csak néhány forgalmazónál le lehet tölteni a kézikönyveket
  • Hmuda
    CD-Galaxis, miegymás...16k-ért.
  • akyyy
    melyik hazai forgalmazónál lehet megvenni a játékot?
  • Hmuda
    Jah, nem csak szöveges és szereplőszám szerinti keresés van. Asszem az utolsó szűrővel lehet megadni, hogy milyen kellékeket használjanak. Ha beállítod, hogy "Pistols", akkor az összes piszollyal kapcsolatos jelenetet ki fogja listázni. Igaz, hogy ezzel azok is benne lesznek, amikben csak az extráknál van pisztoly, de még mindig több a semminél.
  • Hmuda
    Nem azzal van gondja a "Novelty-nél", hogy mennyire felel meg az adott műfajnak, hanem azzal, hogy a nézőknek már a könyökükön jön ki az a díszlet, mert annyiszor volt már használva. Ha tudsz akkor építs újakat, ha nem tudsz akkor írj magadnak forgatókönyvet, amibe magas Novelty értékű díszleteket raksz.
  • Malakai
    De van ám kereső is, meg olyan is, hogy megadhatod, hogy egy bizonyos dolog legyen benne a jelenetben, pl fegyver.