The Movies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a sztárrendezõm 2 és háromnegyed csillagnál ment nyugdíjba, kicsit ideges lettem hogy nem sikerült 😊
A halál csupán a kezdet...
2 kérdés:
1. a crew tagjai csak a forgatással szereznek tapasztalatot vagy õket is lehet képezni? (ha az elõbbi az igaz, akkor az elég bénaság, mert a színészeim és a rendezõim is mindig jó értékelést kapnak egy filmre - mert õket lehet elküldeni gyakoroloni, miközben íródik a forgatókönyv -, de a crew még sosem kapott ilyen értékelést. (max. average-t))
2. Jól tapasztaltam, hogy filmforgatás alatt csak úgy lehet pr-ozni a filmet, ha arra az idõre fellfüggesztik a forgatást? (mert akkor ez is egy kicsit béndzsa megoldás, ugye)
Félre ne értsen senki, imádom ezt a játékot és amikor csak tudom, nyúzom. Ezek csak kérdések voltak...
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amúgy nagyon az elején vagyok (1923 körül)
Þór vígi þessi rúnar
A FAQ-t is fusd át!
gamertag: kenobita
gamertag: kenobita
Végigtoltam a tutorialt, aranyos volt.
Elkezdtem a karriert, megcsináltam az elsõ filmemet, jó xar lett. Aztán csináltam mégeggyet, aztán mégeggyet (ez lesz az utolsó címszóval) aztán azt vetem észre, hogy 1 óra van, aludni kéne...
Szóval nagyon tetszik.
Két kérdésem lenne:
-Mivel lehet a Work: stresst csökkenteni?
-Hogyan lehet szebbé tenni a sztárokat (nekem eddig csak kövérke/telt szinésznõim vannak)
Þór vígi þessi rúnar
Icarus - Chapter I
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Tényleg, backdropokat nem csinált még senki?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://www.kepfeltoltes.hu/051116/menu_resize_(kepfeltoltes.hu).jpg
Ijen zombikat hol és mikor kapunk?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Vegashoz mondjuk én nem értek, meg a profi mac alapú vágókhoz se, de Premierhez igen (jobban csipem, mint a Vegast). 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
vagy már 3 percek is bonyolultak? hát nemtom, nekem még nem volt, de most aluszok 😊 eltesszük a moviest holnapra 😄
Igen, fõcím logó csere volt, hivatalos fórumon is ment hepalykodás ez ügyben, de ott még nem írta le senki, hogy hogyan kell. 😄 Amúgy figyeltél a feliratokra? Mert ott leírtam. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ez a high WMV?? ez tök ugyanaz, mint az online.
...Ja és a Backdrop sincs alapból a játékban, de azt könnyû megcsinálni. ^_^
(\__/) ( X.x) ( } . { )
.jpg)
.jpg)