6506
The Movies & Stunt Effects
  • akyyy
    1. rámentem az ikonjára és 2. elidnítottam
  • Vajda Gergely
    Sziasztok.

Valaki legyen olyan szíves leírni lépésről-lépésre hogy hogy indította el
    a játékot,de úgy hogy az én hülye fejem megértse.

Köszönöm szépen!
  • akyyy
    jah írtam, akkor nem rontottam semmit, 2 írom van, mindkettő maxon, szal akkor jól teljesítenek:)
  • Hmuda
    A legjobbikban megírják azt, amit meg lehet filmesíteni, mert azzal sokkal több jön be, mintha egy bénábbik forgatókönyvet csinálnál meg. A legjobbikban dolgozzanak a legjobb írók. A régebbi irodákban meg gyakorolhatnak azok, akik még nem olyan jók, mint a tip-top írók, de főleg nem olyan jók, hogy azzal, hogy együtt dolgoznak velük, lerontsák a legjobb iroda végtermékeit. Amiket a bénábban megírnak, azok mehetnek eladásra, egy kis zsebpénzért, amíg fel nem zárkóznak.

Rehab: végigvártad a teljes folyamatot?
  • fadi
    Nekem mindig rosszkedvű a sztárom, hiába teszek ellene bármit is, pedig mindene fullos...
  • akyyy
    hiába tettem rehabra nem akart változni:S
  • akyyy
    miért, ha al egjobban megírnak, gyakorolnak, és ott adják el, akkor mi történik?:S mert én mindig is ott dolgozatttam őket
  • Fenrir
    ott vannak néha a bejáratnál, ballonkabátos fotósok
  • Serpa
    ők mikortól lesznek?
  • Fenrir
    a paparazzik végülis mire jók? csak a sztár értéket viszik le
  • Hmuda
    A press érték scak a sztároknak jó. Minél magasabb, annál jobb lesz a "csillagértéke" a sztárnak, ami majd fontos lesz az ötcsillagos színész feladatnál.
  • Hmuda
    Liposuction: zsírleszívás.
    Implant: szilikon a nők mellébe és a férfiak karjába.
    Nip n Tuck: ráncfelvarrás.
  • Hmuda
    A kajamutató annál roszabb minél alacsonyabban van. Bedobod rehabra, kivárod a 12 hónapot és megjavul. Az nem folyamatosan javítja, hanem a folyamat végén kigyógyul belőle.

#4556: a legbénábbat bőven le lehet rombolni. Mindig a legjobbikban csináld a megfilmesíthető cuccokat, a bénábbikban meg mehetnek gyakorolni és eladni a végterméket.
  • Kit--Kat
    És az akkro jó, mert reklámozzák magukat és a stúdiót, ugye?!
  • Fenrir
    liposuction a zsírleszívás
  • Hmuda
    Ha valami kompromitálód csinálnak (részegen mászkálnak a telken, épp a sebészeten lábadoznak, stb), akkor lehet odarakni és akor nő a "Press" értékük.
  • Kit--Kat
    Óhh HTX!!!! Kipróbálom!!!
  • Serpa
    én azt vetttem észre, ha 2 embered beszélget egymással (mondjuk 1 star és 1 rendező), akkor lehet őket lekapni a fotossal és lesz egy cikk az újságban róluk, ami vagy növelheti, vagy csökkentheti az "imidzsüket".
  • Serpa
    a "liposuction" ajakfeltöltés, ha jól sejtem (lip).
  • engine
    Sziasztok,

Én leromboltam a közepest és kiképzésre megtartottam a kicsit - lehet fordítva kellett volna.

Ebből adódik is kérdésem:
    Az írók is visszavonulnak 1 idő után vagy ők éltek, élnek és élni fognak?
  • akyyy
    lesz.
  • loserman
  • akyyy
    és a szövegírók épületeit le lehet rombolni? van belőle 3 fajta is már, és gondolom a legujabbat tartsam meg, de eddig nem mertem lerombolni!
  • akyyy
    mit csináljakl ha a rendezőm foodja teljesen középen van már jó ideje, és hiába tettem rehabilitációra, vagy azétterembe, nem megy feljebb:(
  • Kit--Kat
    Hmm-Hmm addig próbálok beszerezni normális színészeket, na most meg azt nem vágom, hogy a fotóriporterekkel mit lehet ottt a kapunál csinálni.
  • Hmuda
    70-nél cakkumpakk elmennek. A ráncfelvarrás csak arra jó, hogy a "Genre Fit" kicsit tovább tartson.
  • Hmuda
    Ha hagyod lelohadni az "anti-lelkesedést" akkor később használhatóak lesznek, de ha nagyon utálják már és nincs hely semminek, akkor mehet a sűlyesztőbe. Azt nem figyelik, hogy mennyire igazodik a díszlet a korhoz, csak azt, hogy menynire unalmasak.
  • Fenrir
    ezt 1x én is kérdeztem már és senki sem mondott semmit sem, fogalmam sincs hogy fogják-e használni mondjuk 2000-ben a 70 éves díszleteket
  • Serpa
    a régi seteket érdemes lerombolni, ha van már újabb ugyanabból?
    gondolom az újabbak miatt kedvezőbb lesz az értékelés.
  • Fenrir
    mindenképpen 70 éves korukban nyugdíjba mennek, ha plasztikázod őket ha nem

az csak annyit javít rajtuk hogy a filmértékelésnél nem egy öregasszonyt/öregembert látnak

én úgytom csak 1 ilyen épület van
  • Serpa
    csak én már félek, hogy mikor fog "eltávozni" a legjobb rendezőm, már 68 éves.
    orvosi beavatkozással 80+ is lehet?

csak 1 orvosi épület van?
    rehab nem számít
  • loserman
    hi. ehhez a játékhoz lessz magyaritás?
  • akyyy
    én is így voltam, csak 60-70-es évekbe, mikor kiöregetek aszinészemim, olyan csődöt generáltma, hogy hajjajj!!:)
  • Kit--Kat
    Nahh asszem megoldódtak a vergődéseim, 1938ban csak én tudok 3 csillagos filmeket csinálni, és mindenre figyeltem, sok barátság van, jó színészek, rendezők stb.. és 3 fajta műfajt tudok profi szinten forgatni. Mindenki Happy háború előtti béke van, szal zsír:)
  • Stex
    Lapozz vissza párat, le van írva valahol. Át kell konvertálni a zenéket, aztán bemásolni a megfelelő könytárba..ha minden igaz.
  • baxxterboy
    Hogy teszek be saját zenét?
  • Hmuda
    Úgy, hogy "Nyiss meg valamit és akkor majd a játék létrehozza a fájlt". Mit nem lehet ezen érteni?
  • Hmuda
    Akkor ha egyetlen műfajra mész rá, akkor fölös emiett aggódni. Ha mesterien végzik a dolgukat a szinészek akkor a nézők aktuális izlése majdhogynem semmit nem nyom a latba (volt, hogy a komédia volt a legkeresetlenebb műfaj, én csak azt gyártok és mégis sikerült olyat összehozni, ami több mint egymillás bevételt hozott).
  • baxxterboy
    Ezt hogy érted?
  • Tony
    Skacok. Mi van akkor ha már öreg egy sztár? Mikor hal meg? Ki lép a helyébe? Nekem pl. nem ad be már több szinészpalántát. Van egy pár szinészem, és persze extrám is, de már szinte mindenkire szükség van 1 filmhez...mi lesz késöbb, honnan szedek uj szinészt? Vagy ha az egyik lemegy, kirugom vagy meghal, akkor jön helyette uj?