6506
The Movies & Stunt Effects
-
#4578 1. rámentem az ikonjára és 2. elidnítottam -
Vajda Gergely #4577 Sziasztok.
Valaki legyen olyan szíves leírni lépésről-lépésre hogy hogy indította el
a játékot,de úgy hogy az én hülye fejem megértse.
Köszönöm szépen!
-
#4576 jah írtam, akkor nem rontottam semmit, 2 írom van, mindkettő maxon, szal akkor jól teljesítenek:) -
#4575 A legjobbikban megírják azt, amit meg lehet filmesíteni, mert azzal sokkal több jön be, mintha egy bénábbik forgatókönyvet csinálnál meg. A legjobbikban dolgozzanak a legjobb írók. A régebbi irodákban meg gyakorolhatnak azok, akik még nem olyan jók, mint a tip-top írók, de főleg nem olyan jók, hogy azzal, hogy együtt dolgoznak velük, lerontsák a legjobb iroda végtermékeit. Amiket a bénábban megírnak, azok mehetnek eladásra, egy kis zsebpénzért, amíg fel nem zárkóznak.
Rehab: végigvártad a teljes folyamatot? -
fadi #4574 Nekem mindig rosszkedvű a sztárom, hiába teszek ellene bármit is, pedig mindene fullos... -
#4573 hiába tettem rehabra nem akart változni:S -
#4572 miért, ha al egjobban megírnak, gyakorolnak, és ott adják el, akkor mi történik?:S mert én mindig is ott dolgozatttam őket -
#4571 ott vannak néha a bejáratnál, ballonkabátos fotósok -
#4570 ők mikortól lesznek? -
#4569 a paparazzik végülis mire jók? csak a sztár értéket viszik le -
#4568 A press érték scak a sztároknak jó. Minél magasabb, annál jobb lesz a "csillagértéke" a sztárnak, ami majd fontos lesz az ötcsillagos színész feladatnál. -
#4567 Liposuction: zsírleszívás.
Implant: szilikon a nők mellébe és a férfiak karjába.
Nip n Tuck: ráncfelvarrás. -
#4566 A kajamutató annál roszabb minél alacsonyabban van. Bedobod rehabra, kivárod a 12 hónapot és megjavul. Az nem folyamatosan javítja, hanem a folyamat végén kigyógyul belőle.
#4556: a legbénábbat bőven le lehet rombolni. Mindig a legjobbikban csináld a megfilmesíthető cuccokat, a bénábbikban meg mehetnek gyakorolni és eladni a végterméket. -
#4565 És az akkro jó, mert reklámozzák magukat és a stúdiót, ugye?! -
#4564 liposuction a zsírleszívás -
#4563 Ha valami kompromitálód csinálnak (részegen mászkálnak a telken, épp a sebészeten lábadoznak, stb), akkor lehet odarakni és akor nő a "Press" értékük. -
#4562 Óhh HTX!!!! Kipróbálom!!! -
#4561 én azt vetttem észre, ha 2 embered beszélget egymással (mondjuk 1 star és 1 rendező), akkor lehet őket lekapni a fotossal és lesz egy cikk az újságban róluk, ami vagy növelheti, vagy csökkentheti az "imidzsüket". -
#4560 a "liposuction" ajakfeltöltés, ha jól sejtem (lip). -
engine #4559 Sziasztok,
Én leromboltam a közepest és kiképzésre megtartottam a kicsit - lehet fordítva kellett volna.
Ebből adódik is kérdésem:
Az írók is visszavonulnak 1 idő után vagy ők éltek, élnek és élni fognak? -
#4558 lesz. -
loserman #4557 -
#4556 és a szövegírók épületeit le lehet rombolni? van belőle 3 fajta is már, és gondolom a legujabbat tartsam meg, de eddig nem mertem lerombolni! -
#4555 mit csináljakl ha a rendezőm foodja teljesen középen van már jó ideje, és hiába tettem rehabilitációra, vagy azétterembe, nem megy feljebb:( -
#4554 Hmm-Hmm addig próbálok beszerezni normális színészeket, na most meg azt nem vágom, hogy a fotóriporterekkel mit lehet ottt a kapunál csinálni. -
#4553 70-nél cakkumpakk elmennek. A ráncfelvarrás csak arra jó, hogy a "Genre Fit" kicsit tovább tartson. -
#4552 Ha hagyod lelohadni az "anti-lelkesedést" akkor később használhatóak lesznek, de ha nagyon utálják már és nincs hely semminek, akkor mehet a sűlyesztőbe. Azt nem figyelik, hogy mennyire igazodik a díszlet a korhoz, csak azt, hogy menynire unalmasak. -
#4551 ezt 1x én is kérdeztem már és senki sem mondott semmit sem, fogalmam sincs hogy fogják-e használni mondjuk 2000-ben a 70 éves díszleteket -
#4550 a régi seteket érdemes lerombolni, ha van már újabb ugyanabból?
gondolom az újabbak miatt kedvezőbb lesz az értékelés. -
#4549 mindenképpen 70 éves korukban nyugdíjba mennek, ha plasztikázod őket ha nem
az csak annyit javít rajtuk hogy a filmértékelésnél nem egy öregasszonyt/öregembert látnak
én úgytom csak 1 ilyen épület van -
#4548 csak én már félek, hogy mikor fog "eltávozni" a legjobb rendezőm, már 68 éves.
orvosi beavatkozással 80+ is lehet?
csak 1 orvosi épület van?
rehab nem számít -
loserman #4547 hi. ehhez a játékhoz lessz magyaritás? -
#4546 én is így voltam, csak 60-70-es évekbe, mikor kiöregetek aszinészemim, olyan csődöt generáltma, hogy hajjajj!!:) -
#4545 Nahh asszem megoldódtak a vergődéseim, 1938ban csak én tudok 3 csillagos filmeket csinálni, és mindenre figyeltem, sok barátság van, jó színészek, rendezők stb.. és 3 fajta műfajt tudok profi szinten forgatni. Mindenki Happy háború előtti béke van, szal zsír:) -
Stex #4544 Lapozz vissza párat, le van írva valahol. Át kell konvertálni a zenéket, aztán bemásolni a megfelelő könytárba..ha minden igaz. -
baxxterboy #4543 Hogy teszek be saját zenét? -
#4542 Úgy, hogy "Nyiss meg valamit és akkor majd a játék létrehozza a fájlt". Mit nem lehet ezen érteni? -
#4541 Akkor ha egyetlen műfajra mész rá, akkor fölös emiett aggódni. Ha mesterien végzik a dolgukat a szinészek akkor a nézők aktuális izlése majdhogynem semmit nem nyom a latba (volt, hogy a komédia volt a legkeresetlenebb műfaj, én csak azt gyártok és mégis sikerült olyat összehozni, ami több mint egymillás bevételt hozott). -
baxxterboy #4540 Ezt hogy érted? -
Tony #4539 Skacok. Mi van akkor ha már öreg egy sztár? Mikor hal meg? Ki lép a helyébe? Nekem pl. nem ad be már több szinészpalántát. Van egy pár szinészem, és persze extrám is, de már szinte mindenkire szükség van 1 filmhez...mi lesz késöbb, honnan szedek uj szinészt? Vagy ha az egyik lemegy, kirugom vagy meghal, akkor jön helyette uj?