6506
The Movies & Stunt Effects
  • akyyy
    mivel tudom elérni azt, hogy a jeleneteket scifinél ne a tengertpartos és 'autós' díszletnél vegyék fel, valamint az akciósat ne a westervárosba és kocsmába, hanem monjduk a scifinél a másodosztályú sartrekes hajón, vagy az akcka városbam játszódjon! ha már drága pénzért felépítem azokat a színhelyeket!
  • akyyy
    eredeti játékod van vagy letöltötted a netről?
  • zizzenet
    Hogyan kell aktiválni a játékot? Mer' belépek az online-ra, kiírja, hogy van 25 MB tárhelyem filmeknek. De még se stúdiónevet, se semmit nem adtam meg. És úgy tudom, valahogy valami aktiválás is kell. Na, ez hogyan működik?
  • Kit--Kat
    HMMMM. Tehát harmadannyi emberrel csináltál 2x olyan bevételű filmet?:o Milliós bevételt az 50es években már??? Akkor lehet pár színészt le kell passzolnom. A kérdésem a következő, ha kevés a sznészed és elkezdenek kiöregedni, rögtön jön a helyére az állásért?
  • Hmuda
    Jah. Túl sok a gázsi és kevés a film. Nekem volt egy rendezőm és három szinészem meg pár extrám. Kevés filmet csináltam, de azok mint milliós bevételt produkáltak.
  • Kit--Kat
    Nekem már 8-9 színészem van és 3 rendezőm, akkor ez lehet a gond???
  • Hmuda
    Nem szabad nagy szinészgárdát tartani, az kész öngyilkosság. Maimum 2 rendező és maximum 5 szinész, bár személy szerint én még ezt is soknak tartom. Ha jól csinálod akkor hamarosan beindul a pénzcsináló gépezet.
  • TIBI

Segített valamit, amit írtam?Egyébként a Windows Media Player 10-es verziója van a gépemen+DivX,Xvid,Quicktime és a K-Lite Codec Pack, mivel ez utóbbi nélkül nem hajlandó - állítólag - elindulni a Pro Evolution Soccer 3.Ezekkel egyébként egyszer sem volt gondom az utóbbi időben egyetlen progival sem.Szerinted K-Lite bekavarhat?
  • Hmuda
    Maradnak szinészek. Ha valaki egyszer szinész lett, akkor abból már nem lesz extra.
  • akyyy
    akkor azt már megszereztem:)

amugy nemotm nálad mi lehet a probléma. esetleg tedd fel a win. media player legujabb változatát, és a csúnya codecceket szedd le agépről
  • TIBI

Apropó, neked működik a movie-k exportlásáa?Nekem hibaüzenettel kilép.Van tipped????
  • TIBI

Szóval: amikor a képernyő tetején, az ún. "Time line-on" ráklikkelsz a bal felső sarok táján lévő kupára, megnézheted az eddig kapott kupáidat ill. a jobboldalon lévő nyílra kattintva az oklevek listáját.A baloldali függőleges oszlopban, fentről a 2. oklevél bónuszként megadja neked a Proficient Script Office-t.Ez az, ami neked kell.Ehhez az oklevélhez 1 millkás bankszámla, 2 kupa és 5 db 2 csillagos film kell.Nagyon fontos, hogy figyeld a képernyő tetején jobbról-balra mozgó földgömb ikont, ez árulja el, milyen műfajú filmek vonzák a nézőket!!Csak tartsd a kurzort rajta, és minden világos lesz.Ha nem a nézőket érdeklő filmeket csinálsz, csökken a fil csillagszáma és nyilván a bevételed is...
  • akyyy
    nemtom most melyik oklevélnél tartok, asszem a 4-ikné, már csak az kéne hogy 3 millám legyen..( nemtom hogy fogom elérni, mikor mindig minuszba megyek:)
  • TIBI

Mindjárt megnézem a játékban és megírom neked.
  • akyyy
    ez kb hanyadik oklevél?
  • TIBI
    Ha teljesíted az "Oklevelek" feltételeit, megkaphatod a legfejlettebb forgatókönyvek megírásához szükséges irodát.Ebben az írók már nagyon jól jövedelmező filmeket tudnak írni.Persze a banki egyenleged javításához a kiadásaidra is figyelned kell.Mindenesetre nekem a 2. végigjátszásnál már elég sok pénzem volt.
  • TIBI
    Szerintem - a film műfajától függően - talán még a forgatás előtt próbáld meg az extrákat az öltöztető szobában átöltöztetni a kívánt jelmezekbe.Mikor a forgatókönyved bekerül a casting officba, a progi úgyis automatikusan feltölti az extra szobát statisztákkal.
  • TIBI

Valaki tudna segíteni abban, miért dob ki a game az exportnál a desktop-ra?Tudom, hogy ezt már Fadi is kérdezte, de nem találok választ.
  • 0Fritz0
    -Miként tudom elérni, hogy ne csak 4-5 színészem legyen, hanem több?
    (Nem a full játékkal próbálkozom, hanem csak a forgatással).
    -A forgatásokon szereplő bábukat nem lehet valahogyan felöltöztetni/emberi külsőt adni neki, ha már nincs elég színészem? Mert így nem tudok "tömegjelenetet" forgatni. (Vagy mégis?) :)

Köszi
  • Kit--Kat
    De ennek szvsz nem így kéne lennie, vagy csal a gép:ooooo
  • akyyy
    én lassan elérek a 90-es évekbe, és 1 millió fölöt csak nagyon kis ideig voltam:(
  • Malakai
    Eddig akárhogy néztem, hivatalos álláspontot nem láttam, csak még a játék megjelenése előtti lesz-t...
  • Kit--Kat
    Én meg nem értem, hiába csinálom a legjobb filmeket, rohatt sokáig tart amgí leforgatják, és csak jóesetben is 1mással párhuzamosan tudok 2 filmet csinálni, arról ne is beszéljünk, hogy közben a film hosszával és sztárok fizetésével a csillagos egekbe szökött a filmek elékszítésnek az ára. Így szinte alig termelek haszont, a több stúdiónak 7-9 millája van, nekem meg a 3at sem éri el. Nem hiszem el, hogy a többiek 2-4 hónap alatt csinálják a filmeket, mert ontaniuk kell, hogy ennyi pénzük legyen:| Hogyan gyorsíthatom be a film gyártást, vagy valami más 5leT??? 1955ben járok.
  • akyyy
    Jó kérdés
  • Fenrir
    akkor extrává alakulnak vagy maradnak színészek?
  • Hmuda
    Esetleg még annyit talán, hogy ha van fölös színészed, akkor azt berakhatod az extrák közé szereposztásnál, azt nem veszik zokon.
  • akyyy
    most akkor várjak még nem lesz egy újreg a suli előtt?
  • smici
    lesz?
  • Malakai
    SDK? :P
  • Fenrir
    nekem soxor volt olyan hogy a kedves női hang bejelentette hogy egy rivális stúdió színésze hozzám jelentkezne de ahogyan odanéztem már ment ki a kapun

azért ennyire nem lehet valakinek sűrgős :D
  • Hmuda
    Csak újonc színész lehet extra, ha egy ellenséges studiótól jött át valaki, az akkor se lesz extra, ha ostorral kényszeríed (Tom Cruise se fog senki kedvéért a háttérbe szorulni, inkább megy másik céghez).
  • akyyy
    de most asuli előtt ott várakoznak hogy lennénke szinészek, és azokat se fogadja el extrának.

ha meg felveszem szinésznke és ugy extrának, meg követel midnne szart, és törödnöm kel vele mintha rendes szinész lenne, és le is rontja a többiek átlagát
  • Fenrir
    asszem extra csak színész lehet, ha jól emléxem
  • akyyy
    Hogy szerezzek extrát? Eddig 4 volt, de kéne még egy ötödik. Erre a negeydik elöregedet. Akárkit teszek be extrába, nem megy bele (építő, takarító, crew, vagy akik az iskola előtt álnak és jelentkeznek szinésznek, se engedi hogy beledobjam az extrába.)
    és most már csak 3 van, pedig 5 kéne hogy legyen, hogy két filemt forgathassak egyszerre:S
  • smici
    mondjuk nekemis lassan tölti be
  • Davidsned
    Akkor sry, nálam szar vmi...
  • smici
    nekem jó
  • Davidsned
    Valami miatt nem jön be nekem a faq...
  • akyyy
    az én nevem essenmáhó!
  • Vajda Gergely
    Jólvan Ákombákom!
    Köszi szépen a segítséget!
    Ez a fórum nem azért van, ha valakinek problémája van segítenek neki!
    Hát úgy látom tévedtem.