The Movies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
bár az valószínû a karrierjátékba nem kerül bele
😞(
nekem nagyon hiányzik egy repülõgép-belsõs szín.
(vagy az van, csak én nem jutottam még el addig? 1986-ban járok)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Így nehéz lesz megcsinálnom normálisra a piroska szökését. 😛
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
köszi
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egy hónap alatt 3,5 csillagos lett, dobáltam hozzá két fotóst, éjjel-nappal az újságokban lóg, egy év alatt a 18. helyrõl stabil 1. helyre ugrott.
Tudom, drága mulatságnak tûnik, de a két állandó forgatócsoportom által folyamatosan készített filmek fenntartják a népes gárdát, sõt így még profit is van, mióta PR agencí tudtam építeni.
Án úgy tudom wmv-be menti csak.
Lehet windows formátumban lerenderelni a filmeket? (tehát avi, mpg vagy egyéb videóformátumra gondolok)
(még nincs meg a játék, most látom csak, hogy kijött)
Köszi
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Na itt jöttem rá arra, hogy ez a játék nem nekem való <#mf2>#mf2> Õs-gazdasági szimulációsként mindig az éppen hogy elégedett fázisban volt nálam, igy próbáltam maximalizálni a profitot - úgy látszik ez ennél a játéknál nem pálya, szal kénytelenek vagyunk megválni egymástól <#hawaii>#hawaii>
Nagyon jó programnak tünik!
Azt meg gondolom nem lehet,hogy egy már elkészített jelenetet egy másik filmbe átrakni?
A forgatókönyvírásnál ugye a bábuk színe a fontos, és ott is lehet csalni kicsit. Pl. beöltözteted az egyik fõszereplõt abba a ruhába, amit pl. egy extrának elképzelsz, behúzod oda a bábuját, ahol pl. extrának kellene állnia, és továbblépsz egy jelenettel, újat kezdesz. Majd visszalépsz, és a fõszereplõd beteszed a megfelelõ helyére, majd a sárga bábura adsz egy extrát. Nem tudom mennyire random, de a jelenetek 90%-ban az lesz rajtuk, amit te beállítottál nekik.
De tény, hogy az extrákat érdemes a jelenetek elõtt beöltöztetni és rajtuk elsz a ruha amit te választottál, csak gyorsnak kell lenni.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Hogyan tudom azt megoldani,hogy minden jelenetben a szereplõn ugyanaz a ruha legyen,maradjon ugyanolyan a haja, meg minden?
Mert eddig csak úgy tudtam megoldani,hogy minden jelenetnél újra alakítani kellett rajta.
Olyat lehet,hogy egy adott jelenetet elmenteni,és és egy másik filmbe beszúrni?
aztán ha vki tud esetleg tanácsokat adni, vagy van vhol leírás, de nem megy egyszerûen..
most 1940ben nagyon bele lendültem😊
4 díj,én vok az 1. stúdió,meg filmjeim is trónon ülnek😊)
szval most minden összejött
Azt észrevettétek már,hogy a stúdióval szemben a mozi oldalán mindig kiírják a legjobb film címét?most vettem észre
Kellemes gém, üdítõ a sok gyilkolászós játék közt....
lehet megint elõrõl kezdem a játékot 😄
A halál csupán a kezdet...
Kérdés: mi okozhatja azt h a moviest egyfolytában mikor elindítom csak lerakja a tálcára és nem tom felhozni onnan, csak hallom a zenét meg minden de aztánn semmi legfeljebb egy CTRL+ALT+DEL<#conf>#conf> HELP!!!
Belga - Az a baj
kimaradt: a díszletek jönnek maguktól.
1935 óta legalább 4 díjjat nyerek, de inkább többet ezzel a taktikával.
csak a gazdaságra mentem rá.
1968-ban vagyok és a nagy oklevél elõtti utolsó feltételeket kell teljesíteni. abból is már csak, hogy legyen egy 5 csillagos színészem és egy 5 csillagos filmem. 7 milla van a számlámon és több tucat díjjat zsebeltem be. FIlm nemsokára összejön, mert megint kaptam sok pluszt amit még nem használtam fel, de a színészekkel megszenvedek, majd 6-8 év csak azzal ment el hogy 3ról 4 csillagosra sikerüljön fejleszteni egyet.
csak 2 féle filmet forgatok (a legelsõ tehetésges rendezõ és színész alapján nálam komédia és románc).
csak ezekhez kapcsolódó díszleteim vannak, most már elég sok, de az elején sem volt gáz az unalmassá válás. minden díszlet bejáratához teszek kukát, játékot, növényt. + Pihenõt és kajáldát a környékre nem túl messze.
Trailereket azonnal a lehetõ legjobban és figyelve, hogy csak a legdárgább cuccok legyenek a környékén, nem lényeges teleszemetelni õket minden aprósággal.
Szemétrõl jut eszembe, azonnal minden munkanélkülit felvenni!!!, legalább szemetesnek, majd rakosgatja az ember õket ha kell. (így sose volt gondom munkaerõhiánnyal)
2 rendezõm és négy színészem van (nem az elejétõl, de úgy 1940 óta nem vettem fel újat). Csak különösen tehetségest vennék fel, egyébként a sáját, már tapasztalt extrát kell színésznek vagy rendezõnek kinevezni. Ha épp nem dolgoznak és ráérnek, azonnal gyakorlatoztatni õket és az extrákat is!
3 forg.köny. író, szünet nélkül dolgoznak, ha nem kell amit írtak eladom, de a lényeg hogy fejlõdjenek.
Jó taktika, hogy egy drágább és egy olcsóbb filmet forgatunk egyszerre, (miközben íródik a köv.) így lesz elég színészünk mindig. hy éppen nem, extrát is be lehet tenni sztár mellé fõszereplõnek, csak menjen a forgatás.
A késõbbiekben PR a színészknek és a filmeknek is! (érdemes két ilyen épület, ne várakozzanak a cuccok)
Igények: trailerrõl már írtam, image: csak az auto-t használom, elég gyorsan megvan, ez után érdemes fotóztatni is õket. Érdemes egymással beszéltetni õket (kapcsolat emelés) és ekkor fotóztatni õket(de csak ha elégedetten beszélnek) (+sajtó). Ha stresszesek irány az étterem vagy a bár VIP rész, de nem sokáig. (40 év alatt 1 valaki volt rehabban). Asszisztenseket dobálni melléjük ha igénylik, én speciel a legképzettebb utcaseprõket szoktam 😊, attól is kielégülnek. Fizetés mindig a lehetõ legmagasabb!
Szóval 2 rendezõ 4 (max 5) színész, 4-5 extra, 3 író, 6-7 crew, kb. 5 építõ, kb. 5 szemetes, 6 tudós (állandóan fejlesztenek, de technikát és új épületeket, jönnek maguktól).
Hirtelen ennyi. Ha valaki tud jó taktikát a sajtós érték emelésére, illetve gyorsítani a színész/rendezõ csillgait (alig nõ hiába van az elsõk között állanódan), akkor írjon plz!
Akkor kicsit bõvítem a kérdést. Milyen lehetõségeid vannak hang és zene szerkesztésére a játékban? Sávok, húzás-vonás, törlés, másolás stb.?
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Hogyan kell.
Addig oké,hogy a settings-ben beállítom az ogg-t de utána hol kell konvertálni?