The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Ez játék, nem valóság...

Þór vígi þessi rúnar

Legend of Victory
Ezt láttátok már?
Szerintem baromi jó.

bricsi01
Helló!

Az urban:city street az melyik pack-ba van benne, magyarán mi a pack neve?

Help17
hogy lehet saját hangokat belerakni?

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Help17
MAnapság egy film 100 millób kerül és hoz 200 millát világszerte. Na ebben a játékban nem így van. A tycoon része nagyon rossz lett.

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Díszletgondok... Jól látom, hogy összesen egy darab lakás, egy darab iskola stb. van? Legfeljebb a falak színét lehet variálni?

terasz
A sok díszletet talán még lehet expansion pack-ben pótolni..
bár az valószínû a karrierjátékba nem kerül bele
😞(

nekem nagyon hiányzik egy repülõgép-belsõs szín.
(vagy az van, csak én nem jutottam még el addig? 1986-ban járok)
akyyy
amugy nekme ez tünik a legnagyobb problémára, sok díszlet nincsen

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Malakai
Nem olvastam mostanság az eredeti fórumot, van már hivatalos idõpont az sdk-ra?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmuda
Bázz, de zavaró, hogy nincs sci-fi börtön set. <#ticking>

Így nehéz lesz megcsinálnom normálisra a piroska szökését. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Blasta
Igen, látom már, wmv-be menti, az jó is lesz.
köszi

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

terasz
Én húztam egy merészet, mikor már 5 éve 2,5 csillagról nem mozdult el az 1ik színészem (nem is a legnagyobb sztár volt, csak másodvonalas, de gondoltam, kipróbálom). Megemeltem a fizuját 32ezerrõl 120 ezerre.

Egy hónap alatt 3,5 csillagos lett, dobáltam hozzá két fotóst, éjjel-nappal az újságokban lóg, egy év alatt a 18. helyrõl stabil 1. helyre ugrott.

Tudom, drága mulatságnak tûnik, de a két állandó forgatócsoportom által folyamatosan készített filmek fenntartják a népes gárdát, sõt így még profit is van, mióta PR agencí tudtam építeni.
Törölt felhasználó
Majd utána átkonvertálod.
Án úgy tudom wmv-be menti csak.
Blasta
Bocs a kérdésért:
Lehet windows formátumban lerenderelni a filmeket? (tehát avi, mpg vagy egyéb videóformátumra gondolok)

(még nincs meg a játék, most látom csak, hogy kijött)

Köszi

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

EmThor
kösz

Hmuda
Jah. Már készül a második, de van pár jelenet amivel gondban vagyok, és még dolgozok rajta.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

"Fizetés mindig a lehetõ legmagasabb!"

Na itt jöttem rá arra, hogy ez a játék nem nekem való <#mf2> Õs-gazdasági szimulációsként mindig az éppen hogy elégedett fázisban volt nálam, igy próbáltam maximalizálni a profitot - úgy látszik ez ennél a játéknál nem pálya, szal kénytelenek vagyunk megválni egymástól <#hawaii>

Törölt felhasználó
Köszi a tippet!
Nagyon jó programnak tünik!
Törölt felhasználó
Köszi!
Azt meg gondolom nem lehet,hogy egy már elkészített jelenetet egy másik filmbe átrakni?
AnuluWork
Nézd, ha forgatókönyvíráskor már a címrésznél kiválasztod a jelmezt (válfa icon jobbra), mindig ugyanazok lesznek rajtuk a film végéig, de ezeken változtathatsz, ha a jelenetek közben, még a forgatókönyvírás során fogod, és más ruhába öltözteted õket (válfa icon jobbra). Ha új jelenetet választasz ki, akkor ismét a cím résznél választott ruha lesz rajtuk.

A forgatókönyvírásnál ugye a bábuk színe a fontos, és ott is lehet csalni kicsit. Pl. beöltözteted az egyik fõszereplõt abba a ruhába, amit pl. egy extrának elképzelsz, behúzod oda a bábuját, ahol pl. extrának kellene állnia, és továbblépsz egy jelenettel, újat kezdesz. Majd visszalépsz, és a fõszereplõd beteszed a megfelelõ helyére, majd a sárga bábura adsz egy extrát. Nem tudom mennyire random, de a jelenetek 90%-ban az lesz rajtuk, amit te beállítottál nekik.

De tény, hogy az extrákat érdemes a jelenetek elõtt beöltöztetni és rajtuk elsz a ruha amit te választottál, csak gyorsnak kell lenni.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Fenrir
faq ott fent

A halál csupán a kezdet...

Törölt felhasználó
Elkezdtem én is filmet gyártani,de lenne pár kérdésem:
Hogyan tudom azt megoldani,hogy minden jelenetben a szereplõn ugyanaz a ruha legyen,maradjon ugyanolyan a haja, meg minden?
Mert eddig csak úgy tudtam megoldani,hogy minden jelenetnél újra alakítani kellett rajta.

Olyat lehet,hogy egy adott jelenetet elmenteni,és és egy másik filmbe beszúrni?
Törölt felhasználó
Nehéz dolog azzal dolgozni?
fistin
tudna valaki segíteni?? erõsen meglehet, hogy nem tok ezzel a gameval játszani 😊)) már lassan 30ban leszek, a vid minõsége cseppet sem fejlõdött, uccsó, 5. helyen vagyok, másfél csillaggal kb, míg má vkinek 3-4 van, meg így nemtom, de érzem hogy valamit nem jól csinálok 😞( lehet kezdhetem elõlrõl az egészet :'(
aztán ha vki tud esetleg tanácsokat adni, vagy van vhol leírás, de nem megy egyszerûen..

Serpa
látom kibõvítetett 1-2 szereplõvel, jelenettel.

Serpa
ez az elsõ rész?

Tojesz
hmmmm
most 1940ben nagyon bele lendültem😊
4 díj,én vok az 1. stúdió,meg filmjeim is trónon ülnek😊)
szval most minden összejött

Azt észrevettétek már,hogy a stúdióval szemben a mozi oldalán mindig kiírják a legjobb film címét?most vettem észre

Zsolo007
Hát estig nem tartott a dolog, mert közbejött egy óra, de 14-ig folyamatosan toltam, utána 16-kor mikor visszaértem, meg este 7ig toltam 😊

Kellemes gém, üdítõ a sok gyilkolászós játék közt....

hali, valaki meg tuná mondani azt h. ilyen csontváz meg zombis jelmezek mikor lesznek? avyg azok extrák? mármint az ilyen angyon szétesett zombi pl. mert az alap ruhák testfestéssel megvannak, de ennyi, az nagyon kevés. ha valaki tud pls irjon.
Fenrir
nemtom, nekem pl olyan gondjaim vannak hogy a filmekben majdnem 1980-ban még mindig a 40-50 évvel ezelõtti kosztümöt és díszletet használják holott már mindkettõbõl ki lett fejlesztve a modernebb

lehet megint elõrõl kezdem a játékot 😄

Hello!
Kérdés: mi okozhatja azt h a moviest egyfolytában mikor elindítom csak lerakja a tálcára és nem tom felhozni onnan, csak hallom a zenét meg minden de aztánn semmi legfeljebb egy CTRL+ALT+DEL<#conf> HELP!!!

Meddig folyik a játék? Mármint hogy pl:2012?

Duddits
Lehet olyasmi filmet csinálni, mint pl. Cobra 11?

asfa
😄D megfelelõ

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Tojesz
Megtaláltam az ideális filmzenét<#smile><#smile><#smile><#smile>
Belga - Az a baj

Lobsterman
ja egyébként én 3 rendezõvel és 8 színésszel dolgozom, mindig 3 filmem van, ha kettõhöz kellenének egyszerre extrák, az egyiket szünetre teszem és PR oltatom, a színészeket képezgetem, meg közben pihennek, és utána vissza az egészet

Lobsterman
hát a kimaxolt színész kb úgy néz ki h 100ezer fizu, 6 kísérõ, egy jahtra hajazó lakókocsi, mellette 6-7 legújabb kocsival, 2* bedobni a PR szobába, és mindig a legjobb filmekben(csak olyanokban amikben a legtehetségesebb, ha lehet maxos) szerepeljen és kb ennyi az 5 csillag, Ja meg nem árt ha a legjobb ruhákban jár és volt egy kis plasztikája is. Persze a fizuemelést és a kísérõket csak ideiglenesen érdemes melléadni, ha megvan az 5 csillag utána már pazarlás 😄 Én miután az enyém elérte a szintet, már elég vén volt, úgyhogy a kísérõket odaadtam másnak, és eladtam a csajt egy másik stúdiónak hadd örüljenek. Utána már nem volt az elsõ számú sztár ne aggódjatok 😄

"Szóval 2 rendezõ 4 (max 5) színész, 4-5 extra, 3 író, 6-7 crew, kb. 5 építõ, kb. 5 szemetes, 6 tudós (állandóan fejlesztenek, de technikát és új épületeket, jönnek maguktól). "

kimaradt: a díszletek jönnek maguktól.
1935 óta legalább 4 díjjat nyerek, de inkább többet ezzel a taktikával.
egy kis segítség, gondoltam leírom.

csak a gazdaságra mentem rá.
1968-ban vagyok és a nagy oklevél elõtti utolsó feltételeket kell teljesíteni. abból is már csak, hogy legyen egy 5 csillagos színészem és egy 5 csillagos filmem. 7 milla van a számlámon és több tucat díjjat zsebeltem be. FIlm nemsokára összejön, mert megint kaptam sok pluszt amit még nem használtam fel, de a színészekkel megszenvedek, majd 6-8 év csak azzal ment el hogy 3ról 4 csillagosra sikerüljön fejleszteni egyet.

csak 2 féle filmet forgatok (a legelsõ tehetésges rendezõ és színész alapján nálam komédia és románc).
csak ezekhez kapcsolódó díszleteim vannak, most már elég sok, de az elején sem volt gáz az unalmassá válás. minden díszlet bejáratához teszek kukát, játékot, növényt. + Pihenõt és kajáldát a környékre nem túl messze.

Trailereket azonnal a lehetõ legjobban és figyelve, hogy csak a legdárgább cuccok legyenek a környékén, nem lényeges teleszemetelni õket minden aprósággal.

Szemétrõl jut eszembe, azonnal minden munkanélkülit felvenni!!!, legalább szemetesnek, majd rakosgatja az ember õket ha kell. (így sose volt gondom munkaerõhiánnyal)

2 rendezõm és négy színészem van (nem az elejétõl, de úgy 1940 óta nem vettem fel újat). Csak különösen tehetségest vennék fel, egyébként a sáját, már tapasztalt extrát kell színésznek vagy rendezõnek kinevezni. Ha épp nem dolgoznak és ráérnek, azonnal gyakorlatoztatni õket és az extrákat is!

3 forg.köny. író, szünet nélkül dolgoznak, ha nem kell amit írtak eladom, de a lényeg hogy fejlõdjenek.
Jó taktika, hogy egy drágább és egy olcsóbb filmet forgatunk egyszerre, (miközben íródik a köv.) így lesz elég színészünk mindig. hy éppen nem, extrát is be lehet tenni sztár mellé fõszereplõnek, csak menjen a forgatás.
A késõbbiekben PR a színészknek és a filmeknek is! (érdemes két ilyen épület, ne várakozzanak a cuccok)

Igények: trailerrõl már írtam, image: csak az auto-t használom, elég gyorsan megvan, ez után érdemes fotóztatni is õket. Érdemes egymással beszéltetni õket (kapcsolat emelés) és ekkor fotóztatni õket(de csak ha elégedetten beszélnek) (+sajtó). Ha stresszesek irány az étterem vagy a bár VIP rész, de nem sokáig. (40 év alatt 1 valaki volt rehabban). Asszisztenseket dobálni melléjük ha igénylik, én speciel a legképzettebb utcaseprõket szoktam 😊, attól is kielégülnek. Fizetés mindig a lehetõ legmagasabb!

Szóval 2 rendezõ 4 (max 5) színész, 4-5 extra, 3 író, 6-7 crew, kb. 5 építõ, kb. 5 szemetes, 6 tudós (állandóan fejlesztenek, de technikát és új épületeket, jönnek maguktól).

Hirtelen ennyi. Ha valaki tud jó taktikát a sajtós érték emelésére, illetve gyorsítani a színész/rendezõ csillgait (alig nõ hiába van az elsõk között állanódan), akkor írjon plz!
Na? #4099
Akkor kicsit bõvítem a kérdést. Milyen lehetõségeid vannak hang és zene szerkesztésére a játékban? Sávok, húzás-vonás, törlés, másolás stb.?

asfa
blaze media pro-val! én azzal!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Senkinek semmi tippje az elsõ kérdésre?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

bricsi01
Helló!

Kösz,és bocs a sok képért meg egyebekért.

Törölt felhasználó
Ti mivel csinltatok ogg-t?
Carlos
Akkor estig te sem hagyod abba.

Þór vígi þessi rúnar

Zsolo007
Nah végre lejött, már rakom is, kíváncsi vagyok rá!

Törölt felhasználó
Nem sikerül ogg csinálni a progival😞
Hogyan kell.
Addig oké,hogy a settings-ben beállítom az ogg-t de utána hol kell konvertálni?
Fenrir
ugyanez a helyzet nálam is 😊

En sem tudok 3 csillagos sztart csinalni. Kiadok egy kiralyos filmet mire elerne a 3 csillagot egybol alkesz lesz, depis, meg minden kinyja van pedig a segge ki van nyalva.

Fenrir
milyen filmmel csináltad? 2 vagy 3 csillagossal? esetleg sajáttal?