6506
The Movies & Stunt Effects
-
#4824 akkor passz -
#4823 Pont ez az, be rakom őket a Bár-ba vagy a Kajáldába és lefelé megy.
Please help! -
#4822 Oda is beraktam, de semmi:( -
#4821 pl étterem és bár -
#4820 Helló!
Kicsit hülye kérdés de a FOOD-ot és a DRINK-et mivel tolom fel?
hülyére etetem őket de csak csúszik le. -
#4819 zenét akkor feltöltenéd valahova? -
#4818 LOÁL!
OK! :) -
#4817 Na, remek. Lemaradt az üzenet második fele,
sz'al nem a Dokumentumokba, hanem a Data / Audio / Music könyvtárba kell másolni. -
#4816 A zenéket nem a Dokumentumokba, hanem a -
#4815 Azok direkte ilyenek voltak. Kis lélegzetvesztés effekt :D
Nekem is vannak benne zavaró részek, de nem akarom az egészet újravágni. Ezzel is megf@szultam rendesen :D
Na mindegy. Készül a kövi. Vígjáték a halálról. :) Ha jó lesz majd felrakom azt is -
#4814 Gratula hozzá. Ha ez felkerülne a TMO-ra, tuti közönségkedvenc lenne. Nem is kell alá felirat. A vágás is egész pofás, bár az ütéseknél néha kicsit zavaró a besötétítés. -
#4813 Alap mondás mostanában: mi megtanultunk írni, te tanulj meg olvasni. -
#4810 :DDloál!:D -
Etelkozi Vata #4807 Húha! -
#4805 2005 -
Vajda Gergely #4804 bocs lehet hülyét kérdezek. de ez a játék meddig megy? évbe . pl.:2008 -
juharfalvi #4803 Biztosan van valaki, aki már továbbment a 6. Achievement Award szintnél, azt kérem írja meg, hogy milyen feltételek vannak, és mit kapunk érte. -
#4802 hehe. ez nem az a film :D -
#4801 azért kel fel mert zombi lett :) -
#4800 Kár hogy nincs kórház díszlet. még az hiányzik a filmből hogy a fickó bekerül, és úgy éli túl, mert ez így elég éles h a csaj lelövi, ő meg csak felkel, és semmi baja :) -
#4799 akkor mégsem változtatom meg, ha ennyire jól lejön :)
a számot majd felteszem valahova -
#4798 jaja, a pasi küldött a nőnek egy levelet amit a férj megtalált és bepöccent :) -
#4797 te figyi már, ha ez a szám megvan neked jó minőségbe nem töltenéd fel valahova, kéne nagyon mert tetszik :) -
#4796 Tán a pasi, aki miatt a nő otthagyta (vagyis ott akarta hagyni) a férjét? :) -
#4795 De van. Csak meg kell nyerni (vagy az utolsó plakett, vagy pedig a 2005-ig teljesítendő rewardlista, a fene se tudja). -
#4794 jól láttom, hogy nincs Starship bridge 3?
csak corridor. -
#4793 Semmi!
Holnap tán délután legkésöbb szerdán de felteszek egy katasztrófa filmet:
!! Armageddon 3 !! -
#4792 ööö. nekem valami pluginem volt hozzá, azzal konvertáltam, de most újra lett rakva a rendszer, most cdex-em van. szerintem az is ugyanolyan jó lehet -
#4791 winamppal hogy lehet ogg-ba konvertálni? -
#4790 Nekem valami BPS Audio Convertre Prom van és az csak 1et ajánl fel, tudsz másikat mondani? -
#4789 Hmm hát ennek most rögtön utánanézek:) -
#4788 Hát, felajánlott 2 féle ogg formátumot, nem tudom melyiket választottam :) Lehet hogy neked a rossz félébe ment :D -
#4787 Nekem így nem ment:((( Mire érted, hogy nem tudod milyen fajtába?! -
#4786 Jaja. Rob Dougan - Left me for dead :D
A zeneberakásról: Át ogg-ba(winamppal,de nem tudom milyen fajtába), be a movie music könyvtárba, és ott volt azonnal a választható zenék közt
Egy bajom van vele, hogy nem teljesen tiszta a film alapján hogy ki az a fickó akit kinyír. Ki lehet találni, de talán kéne még egy pár plusz jelenet. csak úgy meg a zene nem passzolna. na mindegy majd kitalálom :D -
#4785 -
#4784 Ez tényleg nem rossz!
Grat!
Bocs -
#4783 lol ez nagyon ott van, grat -
#4782 Hi!
Ha filmet Skriptelsz akkor ha + cuccokat teszel még bele az miért nem marad ott?
Én pl hullákat akartam csinálni táskákból... stb,de eltünt. -
#4781 Nagyon jó lett! Zenét hogy raktad be? Mert átkonvertáltam 1 számot én is oggba és beraktam a dokumentumoknál a Movie Musicehoz de mégsem látja:( -
#4780 Hopp, Rob Dougan?