6506
The Movies & Stunt Effects
  • Rip
    Nagyon jó lett, a zene az extra jó! Ki az előadó?
  • Rip
    1.) A cd-tok hátulján.
    2.) Letöltött cucc .nfo file-jában
    3.) FÉL OLDALLAL EZELŐTT!
  • Lobsterman
    Az új filmem prebéta állapotban :D
    Left for Dead
    Még egy pár jelenet belekerül, és talán felirat is, bár azt még meggondolom.
  • Fenrir
    aha, lehet janitor/builder, crewman, researcher vagy scriptwriter

de akár egy meglévő embert is mellédobhatsz, persze abból is a felsorolt fajták közül
  • bricsi01
    Tehát lehet takaritosnál sorbanállosnál,vagy akárhol aki sorban áll,kivéve a StarStage School nál lévöket?
  • Fenrir
    bárkiből aki nem színésznek/rendezőnek/extrának jelentkezik
  • bricsi01
    Hi!

Kikből lehetnek asszisztensek?
    Kösz.
  • Greg100
    Srácok!

Meg tudná nekem mondani valaki, hogy mi a The Movies cd kódja?
  • smici
    nekem csak egy öregedés gátló kéne :D
  • Serpa
    pedig igen.
    sőt a crew -k és extra -k is.
  • Fenrir
    én úgy vettem észre hogy az asszisztens nem öregszik, legalábbis nem volt róla stat, úgy mint a forgatókönyvíróknál
  • Serpa
    ha szerencséd van, akkor az asszisztens nem akkor megy nyugdíjba, mint a star od, ekkor csak munkanélküli lesz és ahhoz rendeled akihez akarod.
  • Fenrir
    tudom, azzal nem is volt gond csak ezt nem gondoltam volna hogy viszi az asszisztenst is
  • Serpa
    ezért érdemes a "buborék help" et legalább 2es vagy 3as fokozaton hagyni.
    akkor egy piros felkiálltójel jelzi, ha nyugdíjba megy hamarosan.
  • Fenrir
    ezzel az a gond hogyha nem figyelsz és elmegy közben a sztárod nyugdíjba akkor a 2 ember is eltűnik mellőle :(
  • Faterx
    Szia!
    Gratulálok a sokoldalúságodhoz!
    Jólesik ezen a fórumon egy értelmes ember jelenléte
  • juharfalvi
    Elkészültem egy Movies leírás magyar verziójával, ezen a honlapon belül megtalálható:
    Még fogok hozzá írni, tehát bővülni fog a leírás.
    Ha működőképes lesz a magyar Movies oldal, oda majd átmásoljuk.

Ha vannak tapasztalatok, bővítési javaslatok, azt írjátok meg!
  • KeKKSZike
    Én is érdeklődnék valami csalás után... Keresgéltem a NETen, de nem találtam semmit se. Esetleg ti tudtok? Én is használom ezt a PizzaTrainert, de... Hát csak jó valamire! :D
  • juharfalvi
    "találtam egy pénzes trailert, de az nem műxik. Ha valaki segiteni tudna, azt megköszönném. Meddig tart a játék?? Én 1996ban járok, de remélem h nem lesz vége pl 2005ben.. :)"

Pizzadox traiNer? Én is azt használom, de a hatása nem látszik... Állítólag a költségek kisebbek, ha be van kapcsolva. Tkp miért van rá szükséged? Elvileg ha elég sűrűn adsz ki filmet, akkor nem szabad, hogy veszteséges legyen a stúdió.
    Úgy tudom, hogy a játék ideje 2000-ben véget ér...

• juharfalvi
    "hogy adok neki asszisztenst?"

Ha van asszisztens-jelölted, azt megfogod, és a szinész közelébe viszed. Ott megjelenik valami apró ikon a földön, amin lábnyomok vannak, ott elengeded. Ezzel hozzárendelted a szinészhez. Lehetőleg egyformán legyen mindegyik szinésznél (amelyik igényli). Csak a nagyobb sztároknál legyen több.
    (nálam csak egy nagy sztár van, amellett 2 asszisztens van, a többinél csak 1).
  • Dunkey
    és hogy adok neki asszisztenst :P?
  • Kit--Kat
    Asszisztens, titkárnő, hívd aminekm akarod:)
  • Dunkey
    vki memondaná hogy a színészek 'entourage' tulajdonságát hogy tudom feltornászni...mert jólvan kísérő...de az mit takar :D?
  • Diego07
    Hi all! Ide még nem irtam, de lenne egy kis problémám amiben Ti talán segiteni tudnátok.. Szóval én SOHA nem szoktam játékokban cheat-eket használni, de most oltári nagy szükségem lenne rá.. Nem tud vki vmit erről? Mert találtam egy pénzes trailert, de az nem műxik.. Ha valaki segiteni tudna, azt megköszönném..
    Jah, mégvalami.. Meddig tart a játék?? Én 1996ban járok, de remélem h nem lesz vége pl 2005ben.. :)
  • Bandew
    Van olyan oldal, ahonnan le lehet tölteni valós színészeket?
  • Kit--Kat
    Mostmár megértettem a szisztémáját teljesen, újrakozmetikáztam azóta a filmet.
    Valamiért nem akarja elfogadni az Ogg-okra átkonvertált számaimat, pedig a dokumentumos "Movie Music"-hoz is beraktam és a játékban szereplő hangok közé is, ráadásul a nevét is leegyszerűsítettem elfogadhatóra. Nemm értem mi a baja.:SSS
  • engine
    Várjuk szeretettel :)
    és türelmetlenül - még akajok! ;)
  • Hmuda

Örülök, hogy néha beférek a fórumra. Majd a szünetben nekiállok, de lesz folytatás természetesen. :-)
  • engine
    Csak most jöttem rá, hogy PR-al a szinészeket is lehet fényezni egy kicsit....

Hmuda lesz folytatása az IKARUS sztorinak?
  • smici
    és vágás után (a végén) nem nézted végiga filmet????
  • smici
    nekem 256mb rammal és egy gef4 mx 64megás kártyával is el-el döcög max grafikánm (jó, akad persze, de ilyen kártyával, mint neked van és ennyi rammal hiába aggódsz, úgyis el fog menni)Ö
  • Kit--Kat
    Óhh shit csak a végén vágtam 1et szöveg írás után wuáwhh:(((
    Van 1 olyan, hogy save meg loadolni nem tudtam, szal nem vágom mi az értelme annak. Ja és még van 1 amit nem éudok használni. Amikor a forgatókönyvet csinálom még, akkor a Free Formnál van ballentebb kicsit baloldalra 1más alatt 2 gom és a gombokon kamerával kapcsolatosan vannak jelek. Na ezeket mire lehet használni?
  • Hmuda
    Ha előbb raktad be a hangokat és a feliratokat, mint hogy megvágnád, akkor totál el fog csúszni minden.
  • Kit--Kat
    Hmmm az utómunkánál (nem ju eszembe a ház neve) feliratoztam és megvágtam, meg minden, lementettem, és tisztára elszúrta az egészet, néha befeketedik, elcsúszik a hang és van amikor tök ismeretlent ad be. És már nem tudok rajta javítani mert már elkezdtem forgalmazni amikor láttam kiszálltam progiból megnézni milyen lett.
    Ez miért van???
  • Hmuda
    Nekem is ilyen kártyám van és csak egy kicsit kevesebb ramom, szóval jah.
  • Vajda Gergely
    Hmuda.

Szerinted az Ati Radeon 9600XT videókártyával menni fog a The Movies játék.
    És 768 RAM-mal.

Thx
  • Serpa
    kinek hány takarítója és karbantartója van?
  • Serpa
    sikerült egy ~60éves ringyóból 4csillagost csinálnom. :)
  • Kit--Kat
    Értem Kössz!
  • smici
    Freeform = nagyon bonyolult? :D
    én mindig Freeform-ban csinálom a filmeket