The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha berakom a kész filmeket a PR-be akkor csak egy nagyon nagyon kicsit nõ a public awareness csík...Évekig kellenne pakolgatnom ki-be hogy maxon legyen, nincs valami jobb módszer erre???
Malakai
Én már regeltem, az értékelést meg halasztottam, hogy majd írok többet, aztán elfelejtettem, na majd hamarosan... :$

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmuda
<#mf1> <#beka3>

Amúgy ha nem nagy kérés akkor megtenné pár ember, hogy regisztrál a TMO-ra (nem kell hozzá kulcs, síma fórumregisztrációról van szó) és belátása szerint értékelné a filmjeimet? Akkora az áradat, hogy egyszerûen elveszik a sok (mondjuk ki nyíltan) szar között. Csak az elsõ rész kapott egy-két egész jó értékelést, de azon kívül semmi. Idegesítõ tud lenni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Malakai
Nah, elküldtem 1-2 SDK kérdést Mölinõnek, én megpróbálok majd ottlenni a chaten, remélem válaszol... ^^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
A fickó egy veterán katona, hosszú ideig volt egy megacorp tulajdonában. Különlegessége volt, hogy a legkomolyabb érzékelõ rendszereken is képes volt észrevétlenül átjutni, mivel semmiféle cybertechet nem ültettek a testébe, helyette bio és nanotechnológiával turbózták fel reflexeit, fizikai és szellemi képességeit.. Tudatát és szellemét a neurális csipjébe ültetett MI-vel tartották kordában, egy rivális corp viszont elfogta és átprogramozta az MI-t, az új intelligencia viszont nem volt tökéletes és folytonos hibákat okozott a mátrixban, így szép lassan nemcsak szabadjára engedte a fickót, de az õrületbe is kergette. Ja, hogy ez nem az én sztorim? :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmuda
Nem feltétlen kábszer áll a dolog mögött, csak hát akkoriban nagyon elharapózott a bûnözés a Földön és kézenfekvõ lenne, hogy valami új szer került forgalomba, de majd elválik, hogy mi volt az igazi indíték... ;-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Tojesz
Most a zenéket rippelem hozzá

Tojesz
Na elkezdem egy Keresztapa alapú kisfilm forgatását:)

Miért van az h amikor kész a forgatás és megakarom nézni a filmet kiléáp aí gém?
Zizzzz-zel (mennyi "z"... :D) elkezdtünk egyet. És holnap, v holnapután vszeg mûködõképes lesz. Egy php-alapú portál.

Rome lived, Rome lives and Rome will live forever! AVE!

történet: A meló egyre veszélyesebb, de égetõ szükséged van a pénzre. Nem tudsz kiszállni. És egy napon a feleséged holan találod... Ekkor végsõ elhatározásra jutsz!

Amikor csinálgattam a filmjeimet, mint már sokaknak gondolom, kipattant a fejembõl az ötlet ,hogy kéne ezeknek egy weboldalt csinálni, de hülyeség egy csomó oldalt csinálni és nekem is az a véleményem mint amit valahol lejjeb írtak ,hogy kéne csinálni egy ilyen oldalt ahova mindenki feltöltheti a filmjeit.
nah ahelyett h a sajátomat javítgattam volna, inkább lerendelertem egy másik videót: A megbízatás

Mindenki NÉZZE MEG!!! Ez egy 5 perces bemutató csak! De nagyon állat!

Malakai
Igen, jelenetek közül lehet válogatni. Jópár évvel ezelõtti leírás a filmkészítés mikéntjérõl már jópár éve meg is lett cáfolva (az, hogy a színészeknek meg lehetne adni pontról pontra, hogy mit csináljon)!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

akyyy
mire jó a bárban a VIP részleg? és hova érdemes tenni az embereket, ha sztreszesek?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sziasztok!

A film készitésénél tudom a karakterek mozgását szabályozni? Vagy azt, hogy mit csináljanak? Vagy ez elõre le van szkriptelve, és nekem csak a ruházatba, a kamerapozíciókba, a díszletekbe, és a karakterek viselkedésébe van behatásom?

Malakai
Igen, tudtommal ez GMT 19:00.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

francois
Azt tudjátok, h miért van az h benyomom azt a minden elérhetõ modósítást de a disco az nincs benne.

Ötlet?

quack
és ez most gmt idõ?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

quack
igen, kb. 50mb-t

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Serpa
ha jól veszem ki vmi kábszer miatt ölte meg, igaz?

de azokat a dõlt betûket néha iszonyat nehéz kiolvasni.

Üdv mindenkinek!
Azt irja a faq, hogy az online az még nézhetõ és kevés helyet foglal. viszont az kurvára el van mosódva, legalábbis nekem. Szal a highest akkor jobb minõség csak több helyet foglal?
Malakai
Aki esetleg TMO-n nem olvasta...
Gyengébbek kedvéért chaten lesz Mölinõ. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmuda
Nah végre elkészült. Ugyan a rejtélyre nem derül fény, de hamarosan többet megtudhatunk a behatoló különös állapotának okairól és arra is fény derül, hogy miért ölte meg ennyire szelektív módon Mac-et.

Icarus - Chapter II

Tudom, hogy minõségileg nincs olyan jó mint ami megmagyarázná a késedelmet, de közben jöttek ötletek, amiket valahogy fel kell majd vezetni és csak remélhetem, hogy sikerül beleépítenem a sztoriba.

Kit--Kat
Tegnap jött le a játék, játszotam vele 1 és fél órát és tényleg közhely, de megérte 4évet várni rá, annyira nayg ez a játék!!!:)))

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

akyyy
én szeretem a hoszabbikat. csak az azöld tetszik nekem, és még nincs nálam az:(

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Malakai
Meg van hosszabb, meg rövidebb típusú intró, az intró beállításoknál (a postproductionban) van egy kapcsoló, hogy melyiket akarod (rövidebbiknél sokmindent nem ír ki, hosszabbiknál meg szereplõk, rendezõ, stb is).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Azt nem te rakod, hanme a kornak megfelelõen változik az az introkép.

akyyy
oylan zöld bizbaszt hogy tudtok a filmek elejére tenni?

Nekems is volt már ilyen. Asszem h sztori módba csak egyet lehet. és SandBoxba lehet akármennyit.

Azon is lehet dizájnolni :)Ha van meszendzsered vegyél fel aztán kiókumláljuk hogyan legyen. [email protected]
Törölt felhasználó
Sziasztok!

Hogyan tudok több sztárt importálni,mert nekem csak egyet enged.
én is rre gondoltam, de az enyém inkáb portálszerû lesz és php-s.

A weboldal

Na az enyim ilyesminek indul. De azt gondolom teljesen fölösleges egy rahedli oldalt csinálni, inkább össze kéne dolgozni, és egy tutit összehozni.
Én is felraknám, ha nem szarakodna a MySQL...

Elkészült az általam tervezett weboldal alapja, most várom a reg visszajelzését, és fel is rakom, elvileg a freeweben lesz fent. Még alakulni fog természetesen, de most hirtelen ennyit tudtam meló közben összerántani.
jo neked:) mármint h pihi van.
Itt az elsõ filmem trailerszerûsége(bemutató). Ez Online(gyenge) minõség a gyengébb netûeknek. Akinek a jobbik (élvezhetõbb) kell, az várjon egy kicsit amíg lerenderelem és fetöltöm. Addig is: Guns For love

megjegyzés: Tudom az azt hiszem külön van, de már lusta vok javítani...<#vigyor3>

akyyy
engem mûtenek, szal 3 nap pihi a suliból:)

Reggel kaptam meg a gémet anyámtól. De nem tokl vele nyomulni, mert 2-re mejekl suliba és este 20-00-ra érek hadza. :(
Igen, tudtommal csak úgy nõ ha dolgoztatod mint állat.
Serpa
a script-író(k) tapasztalata csak úgy nõhet, hogy minél több scriptet ír?

Bocsi az alsó link rossz
Nincs bocsánat
Elkészült a gengsztersztorim elsõ része. 22 jelent, a balfasz szinészek miatt majd 3,5 éves forgatás, ahhoz képest csak a 15. legjobb film lett a végén :(
Nincs bocsánat
Függõlegesen mozgatni a tárgyakat: Jobb egérgombbal, vagy folyamatosan nyomod a balt asszem. Valamelyik, fejbõl nememléxem. De utánanézek.

I.C.ram
Hát úgy, hogyha beraksz egy embert abba a szóbába, átváltozik egy dühöngõ állattá, és felgyútja az egész kócerájt.
Jim Kirk
Attól függ, milyen tulajdonságai vannak az ürgének és éppen milyen filmhez akarod majd legközelebb alkalmazni.

\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker

bigfoot
ha már van 5 színészem érdemes felvenni még?mert oda jött hozzám egy másik studió 48éves színésze hogy vegyem fel!!érdemes?

Malakai
Áá, ezt használom gyakrabban. ^^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmuda
Reklámkampány. Minél drágább annál jobb, de nem szabad túl drágának se lennie.