6506
The Movies & Stunt Effects
  • TopGun
    Ezt egy masik forumban olvastam tud rola valaki valamit?: Igaz, még az első The Movies sem futott le a Lionhead Studios futószalagjáról, máris kiderült, hogy készülget a folytatás. Nevezetesen egy kiegészítésről van szó, melybe Molyneux bácsiék azokat a finomságokat pakolják majd, melyek nem fértek bele időben az alap játékba. Mindezt a mester egy interjú keretében vallotta, a hivatalos bejelentés természetesen még várat magára.

source: GS
  • TopGun
    Ez engem is erdekelne, hogy lehet elohozni?
  • TopGun
    Hi! Nekem tetszik a filmed.
  • TopGun
    Hi! innen hogy lehet letolteni a sztarokat? regisztraltam megsem tudom leszedni oket! :(Sztarok
  • bricsi01
    Még fejlesztem azér ilyen "sok üres oldalu".
  • bricsi01
    Helló!

Frissitettem a filmem, kitöröltem belölle a fölös, megzavaró cuccokat.
    És raktam még bele 1 zenét.
    LiNk
  • Lobsterman
    Nem sűrűn kell nekik, úgyhogy még nem panaszkodtak :D
  • Serpa
    és tetszik a staroknak, hogy extrák lesznek?

juharfalvi!
    nem igazán akarom előről kezdeni, márcsak 2 papíros kell, de köszi.
  • smici

ezt?
  • AnuluWork #4855
    A mostani Cinemában van egy kép a Moviesból, ahol van egy számomra ismeretlen menü. Ez vmi kieg. előzetes, vagy egy régebbi dizájn??? :(
  • stupido
    hát öcsém ez fasza volt :)))
  • juharfalvi
    "nincs vmi trükk, hogy jöjjenek a munkanélküliek?"

De, van rá megoldás. Van egy csomó konfigurációs fájl, amit ha beraksz, akkor özönlenek a jelentkezők! (kb. 20-an állnak sorba mindenhol, és futva jönnek az újak...)
    Az az egyetlen probléma vele, hogy így túl könnyű lesz a játék...

Majd belenézek a fájlokba, és ha sikerül, akkor valami normális szintre beállítom a jelentkezők számát. A kísérletezést nehezíti, hogy mindig újra kell indítani hozzá a gamét, és új játékot kell kezdeni. Feltételezem, hogy ezeket a beállító fájlokat csak induláskor olvassa be a játék.
    Meglévő mentett állás folytatását ezzel nem lehet feljavítani!
  • Vajda Gergely
    Hétfőn nyomom a játékot mert akkor lesz meg a vidiókari és a ram is
  • Lobsterman
    De. Rúgj ki pár embert :D
    Nem tudom.. Mindenki panaszkodik hogy kevés a jelentkező, szerintem ebből a viszonylag fix létszámból is simán ki lehet hozni egy profitképes csapatot. Csak nem kell olyan sok sztár, 2 film egyszerre történő készítésére kell berendezkedni, ehhez való gárdával, és nagyon simán tudnak menni a dolgok. Talán extrából van nekem csak 1-2 fős hiányom néha, ha minkét filmhez 7-7 extra kell, de egy-két fölösleges színészem van, akikkel pont nem forgatok, és ők beugranak helyettük(egyébként ők azért vannak hogy tudjam az embereket fejleszteni akiket akarok, de maradjon szereplő a filmekhez is).
  • Serpa
    nincs vmi trükk, hogy jöjjenek a munkanélküliek?
  • zizzenet
    Ez jó. Csak zavaró, amikor 5-10 percenként kezdi ezt csinálni, és nekem ilyen sűrűséggel kell újraindítanom a játékot.
    Amúgy levettem a grafikát Mediumra, hátha. Az még oké, hogy nincsenek füvek meg hiányzik néhány árnyék, de hogy a hangokat is lebutította... Levette az stúdió effekteket a rádióról, a rendező "action" kiáltásairól stb. Nem értem én ezt.
  • Serpa
    nálam is előfordul, főleg amikor pauzolom.

hogy miért?
    jó kérdés.
    talán túl sok mindent kell már mozgatni, "üzemeltetni".

patch talán majd javítja.
  • zizzenet
    1950 körül járok. Nem tudjátok, miért van az, hogy idővel elkezd látványosan "laggolni" a játék? Egy újraindítás segít neki, és újra bírja egy darabig, de aztán megint döcögős lesz.
    A konfig: 3 gigás Pentium proci, 1 giga memória és egy Radeon 9800 Pro videókártya (Catalyst 5.10 driver vezérli). A játékot High (és nem Best) beállításon nyomom.
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • Lobsterman
    Vagy jót vagy semmit.
    Ez a "Jól van?
    -Jól!
    -Ez fájni fog"
    szöveg elég beteg lett :D
    Első filmnek nem rossz
  • Kit--Kat
    Nem lett rossz, nekem tetszett:)
  • bricsi01
    De, sok picire vágsz egy jelenetet és besötétitést csinálsz az elejére és végére.
    Ez 1 mondszer.
  • bricsi01
    Bocs ez a bátyám felhasználója.
    1000 bocs
  • smici
    olyat nem lehet csinálni, hogy egy jelenetben pl teljes sötétség van?
  • 12346
    A visszamegyekért bocs.
    Azt meg csak úgy figyelmeztetésként írtam, hogy ne szoljatok a szemétmeteorok miatt.
    Köszi.
  • reménytelen
    Azt, hogy visszamegyek, egybeírják.
    A szemeteszsákos szöveg nagyon fájin :)

Amúgy jó.
  • bricsi01
    A véleményeket kerem.
    Kösz.
  • bricsi01
    Helló!

Az első filmem:
    Armageddon 3
  • Kit--Kat
    Aham köszi, akkor majd komolyabb utánanézek én is neki:)
  • Hmuda
    Speckó kameraállásokat kapcsol be. Pl annál a jelenetnél, mikor egy hula köré sereglik pár ember, annál ha egyik since bekapcsolva, akkor csak emberfej magasságban van kamera, ha meg bekapcsolod őket, akkor már kicsit cifrázza a dolgot (a csoportosulás feje felett van a kamera mozgatható álvány miatt, és mozog a kamera, ha sínre van téve). Vagy valami hasonló, csak egyszer próbáltam és én ennyit szűrtem le belőle.
  • Kit--Kat
    De jó, hogy itt vagy
    "Forgatókönyvkészítésnél" Van 2 gomb 1más felett amin kamera van meg jelek, de nem tudom mire való.
  • Hmuda
    Patch majd később. Sokkal valószinűbb, hogy a propshopot üzemelik.
  • TopGun
    En is nagyon remelem.
  • reménytelen
    Remélem, a patchet rakják fel...
  • TopGun
    Hi! A Lionhead studio oldala miert nem elerheto? tud rola valaki valamit?
  • Serpa
    tegnap este volt egy műsor a fix.tv -n Peter Molyneux munkáiról, szó volt a "The Movies" ról is.
    akit érdekel letöltheti az adást a ludologia.hu -ról.
    regelni kell.
  • Fenrir
    oké
  • juharfalvi
    "nem ment a saját filmkészítés része mert vmi nem volt jó a wmp10-zel"
    ??
    A saját filmet el tudod készíteni addig, hogy a Post Production-ben megvágod és ott meg is tudod nézni, nem? Utána már csak az exportálás következik, amit a program valószínűleg megcsinál, ha létrejön a Dokumentumok alatti Movies mappában az adott nevű .wmv fájl.
    Az, hogy ezt a kiexportált filmet _a Windowsban_ nem tudod megnézni, az nem a The Movies hibája, hanem a Windows-é, szerintem egy Movies patch nem fogja ezt megoldani.

A "kevés jelentkező" problémára van egy megoldás, de még ki kell próbálnom, hogy normál módban is működik-e vagy csak Sandbox módban. Ha normálban is megy, akkor megírom.
  • Fenrir
    most perpillanat nem, nem ment a saját filmkészítés része mert vmi nem volt jó a wmp10-zel, bevárom a peccset és elkezdem megint

nameg zavart hogy a jelentkezők rohadt ritkán jöttek pedig nagyon elfért volna ember mindig, hátha ezt is javítják

amúgy most ufo aftershock-ozom
  • Jim Kirk
    Fenrir, te is játszot Movies-szal? Hihető! :)
  • Lobsterman
    a drink meg food az nem az h mennyire éhesek, hanem hogy mennyire kaja/piafüggők. de szerintem faq (bár nem 100 hogy ott van)