6506
The Movies & Stunt Effects
-
#4865 Ezt egy masik forumban olvastam tud rola valaki valamit?: Igaz, még az első The Movies sem futott le a Lionhead Studios futószalagjáról, máris kiderült, hogy készülget a folytatás. Nevezetesen egy kiegészítésről van szó, melybe Molyneux bácsiék azokat a finomságokat pakolják majd, melyek nem fértek bele időben az alap játékba. Mindezt a mester egy interjú keretében vallotta, a hivatalos bejelentés természetesen még várat magára.
source: GS -
#4864 Ez engem is erdekelne, hogy lehet elohozni? -
#4863 Hi! Nekem tetszik a filmed. -
#4862 Hi! innen hogy lehet letolteni a sztarokat? regisztraltam megsem tudom leszedni oket! :(Sztarok -
#4861 Még fejlesztem azér ilyen "sok üres oldalu". -
#4860 Helló!
Frissitettem a filmem, kitöröltem belölle a fölös, megzavaró cuccokat.
És raktam még bele 1 zenét.
LiNk -
#4859 Nem sűrűn kell nekik, úgyhogy még nem panaszkodtak :D -
#4858 és tetszik a staroknak, hogy extrák lesznek?
juharfalvi!
nem igazán akarom előről kezdeni, márcsak 2 papíros kell, de köszi. -
ezt? -
#4855 A mostani Cinemában van egy kép a Moviesból, ahol van egy számomra ismeretlen menü. Ez vmi kieg. előzetes, vagy egy régebbi dizájn??? :( -
stupido #4854 hát öcsém ez fasza volt :))) -
juharfalvi #4853 "nincs vmi trükk, hogy jöjjenek a munkanélküliek?"
De, van rá megoldás. Van egy csomó konfigurációs fájl, amit ha beraksz, akkor özönlenek a jelentkezők! (kb. 20-an állnak sorba mindenhol, és futva jönnek az újak...)
Az az egyetlen probléma vele, hogy így túl könnyű lesz a játék...
Majd belenézek a fájlokba, és ha sikerül, akkor valami normális szintre beállítom a jelentkezők számát. A kísérletezést nehezíti, hogy mindig újra kell indítani hozzá a gamét, és új játékot kell kezdeni. Feltételezem, hogy ezeket a beállító fájlokat csak induláskor olvassa be a játék.
Meglévő mentett állás folytatását ezzel nem lehet feljavítani!
-
Vajda Gergely #4852 Hétfőn nyomom a játékot mert akkor lesz meg a vidiókari és a ram is -
#4851 De. Rúgj ki pár embert :D
Nem tudom.. Mindenki panaszkodik hogy kevés a jelentkező, szerintem ebből a viszonylag fix létszámból is simán ki lehet hozni egy profitképes csapatot. Csak nem kell olyan sok sztár, 2 film egyszerre történő készítésére kell berendezkedni, ehhez való gárdával, és nagyon simán tudnak menni a dolgok. Talán extrából van nekem csak 1-2 fős hiányom néha, ha minkét filmhez 7-7 extra kell, de egy-két fölösleges színészem van, akikkel pont nem forgatok, és ők beugranak helyettük(egyébként ők azért vannak hogy tudjam az embereket fejleszteni akiket akarok, de maradjon szereplő a filmekhez is). -
#4850 nincs vmi trükk, hogy jöjjenek a munkanélküliek? -
zizzenet #4849 Ez jó. Csak zavaró, amikor 5-10 percenként kezdi ezt csinálni, és nekem ilyen sűrűséggel kell újraindítanom a játékot.
Amúgy levettem a grafikát Mediumra, hátha. Az még oké, hogy nincsenek füvek meg hiányzik néhány árnyék, de hogy a hangokat is lebutította... Levette az stúdió effekteket a rádióról, a rendező "action" kiáltásairól stb. Nem értem én ezt. -
#4848 nálam is előfordul, főleg amikor pauzolom.
hogy miért?
jó kérdés.
talán túl sok mindent kell már mozgatni, "üzemeltetni".
patch talán majd javítja. -
zizzenet #4847 1950 körül járok. Nem tudjátok, miért van az, hogy idővel elkezd látványosan "laggolni" a játék? Egy újraindítás segít neki, és újra bírja egy darabig, de aztán megint döcögős lesz.
A konfig: 3 gigás Pentium proci, 1 giga memória és egy Radeon 9800 Pro videókártya (Catalyst 5.10 driver vezérli). A játékot High (és nem Best) beállításon nyomom.
Előre is köszönöm a segítséget. -
#4846 Vagy jót vagy semmit.
Ez a "Jól van?
-Jól!
-Ez fájni fog"
szöveg elég beteg lett :D
Első filmnek nem rossz -
#4845 Nem lett rossz, nekem tetszett:) -
#4844 De, sok picire vágsz egy jelenetet és besötétitést csinálsz az elejére és végére.
Ez 1 mondszer. -
#4843 Bocs ez a bátyám felhasználója.
1000 bocs -
#4842 olyat nem lehet csinálni, hogy egy jelenetben pl teljes sötétség van? -
#4841 A visszamegyekért bocs.
Azt meg csak úgy figyelmeztetésként írtam, hogy ne szoljatok a szemétmeteorok miatt.
Köszi. -
#4840 Azt, hogy visszamegyek, egybeírják.
A szemeteszsákos szöveg nagyon fájin :)
Amúgy jó. -
#4839 A véleményeket kerem.
Kösz. -
#4838 Helló!
Az első filmem:
Armageddon 3 -
#4837 Aham köszi, akkor majd komolyabb utánanézek én is neki:) -
#4836 Speckó kameraállásokat kapcsol be. Pl annál a jelenetnél, mikor egy hula köré sereglik pár ember, annál ha egyik since bekapcsolva, akkor csak emberfej magasságban van kamera, ha meg bekapcsolod őket, akkor már kicsit cifrázza a dolgot (a csoportosulás feje felett van a kamera mozgatható álvány miatt, és mozog a kamera, ha sínre van téve). Vagy valami hasonló, csak egyszer próbáltam és én ennyit szűrtem le belőle. -
#4835 De jó, hogy itt vagy
"Forgatókönyvkészítésnél" Van 2 gomb 1más felett amin kamera van meg jelek, de nem tudom mire való. -
#4834 Patch majd később. Sokkal valószinűbb, hogy a propshopot üzemelik. -
#4833 En is nagyon remelem. -
#4832 Remélem, a patchet rakják fel... -
#4831 Hi! A Lionhead studio oldala miert nem elerheto? tud rola valaki valamit? -
#4830 tegnap este volt egy műsor a fix.tv -n Peter Molyneux munkáiról, szó volt a "The Movies" ról is.
akit érdekel letöltheti az adást a ludologia.hu -ról.
regelni kell. -
#4829 oké -
juharfalvi #4828 "nem ment a saját filmkészítés része mert vmi nem volt jó a wmp10-zel"
??
A saját filmet el tudod készíteni addig, hogy a Post Production-ben megvágod és ott meg is tudod nézni, nem? Utána már csak az exportálás következik, amit a program valószínűleg megcsinál, ha létrejön a Dokumentumok alatti Movies mappában az adott nevű .wmv fájl.
Az, hogy ezt a kiexportált filmet _a Windowsban_ nem tudod megnézni, az nem a The Movies hibája, hanem a Windows-é, szerintem egy Movies patch nem fogja ezt megoldani.
A "kevés jelentkező" problémára van egy megoldás, de még ki kell próbálnom, hogy normál módban is működik-e vagy csak Sandbox módban. Ha normálban is megy, akkor megírom. -
#4827 most perpillanat nem, nem ment a saját filmkészítés része mert vmi nem volt jó a wmp10-zel, bevárom a peccset és elkezdem megint
nameg zavart hogy a jelentkezők rohadt ritkán jöttek pedig nagyon elfért volna ember mindig, hátha ezt is javítják
amúgy most ufo aftershock-ozom -
#4826 Fenrir, te is játszot Movies-szal? Hihető! :) -
#4825 a drink meg food az nem az h mennyire éhesek, hanem hogy mennyire kaja/piafüggők. de szerintem faq (bár nem 100 hogy ott van)