6506
The Movies & Stunt Effects
-
Bolch #6146
Ez tényleg jól sikerült! :) -
#6145 Mármint 5 csillagosat? Sehogy. Négy a max. A filmenk is jónak kell lennie, nem csak a forgatókönyvnek. -
#6144 Hogy lehet 4 csillagos script-et irni?
Az iroim mindig csak négy csillagosakat csinálnak. -
#6143 Na, ez egy jól sikerült film volt:
-
juharfalvi #6142 "Van olyan mod, ami a kaszkadőrök fejlődését gyorsítja?"
Igen van, innen letölthető: Movies MOD
Ha a többi mod-ot nem akarod használni, a kaszkadőrökhöz a "stunts.ini" tartozik...
Szerintem érdemes a színészekre bízni a veszélyesebb feladatokat is, mert ezt jobban értékelik a filmnél, de ez ízlés dolga, mert a sérülés veszélye fennáll... -
Bolch #6141
Igen, megnéztem egy rakás filmet és kiválasztottam azokat a hangokat, amik illettek a filmemhez. Aztán írtam külön-külön mindegyiknek és elküldtem a forgatókönyvet, ők meg visszaküldték a felvett szövegüket. Már csak be kellett illeszteni a filmbe... -
stupido #6140 Hi all!
Van olyan mod, ami a kaszkadőrök fejlődését gyorsítja? -
#6139 jah, ezt ugy csináltad?:D -
Bolch #6138
Hát... nem, nem tervezem. Nincs hozzá mikrofonom, meg nem is tudom, kik játszhatnák el a szerepeket. (Az angol változathoz a Movies Online-on lévő színészek közül sikerült valahogy összeválogatnom a szereplőket.)
-
#6137 magyar szinkron várható?? -
Bolch #6136
Elnézést, hogy megint itt kotnyeleskedek. :)
Csak jelezni szeretném, hogy "Az emlékek vége" (End of Memories) c. filmemet közönségdíjra jelölték ezen a honlapon. Ha valakinek tetszett a film, és szeretne hozzájárulni a magyar Movies-rendezők hírnevének öregbítéséhez, annak nagyon megköszönném, ha dobna egy szavazatot a filmemre! (Az oldal alján lehet szavazni.) Előre is köszönöm mindenkinek!
Ha valaki esetleg még nem látta, és szeretné megnézni:
End of Memories (angol feliratos változat, angol szinkronnal)
Az emlékek vége (magyar feliratos változat, szinkronhangok nélkül) -
#6135 Átirtam az ini-kben, hogy mennyien álljanak sorba, mert plö a crew az mindig bazi hosszú volt. Most álltalában 5 ember áll elötte. Meg ahol felveszem a sztárokat ottis csak 5-7 emberke áll. Igy nem telik be az egész placc velük. -
#6134 Mostani épületelrendezés, ami nagyjából okénak tünik nekem:
-
juharfalvi #6133 Carlos:
"Amikor new-ra kattintottam, akkor elkezdte felsorolni, hogy milyen pengén megcsináltam a Stunt-os cuccokat. (szerződések)."
Nekem is ezt csinálta, valószínűleg hiba lehet, hogy már kezdéskor ezt írja.
"ez a 3x nagyobb terület?"
Igen, ez a 3x nagyobb terület. Az épületek elhelyezése nem a legjobb, mert jobban jársz, ha a rirkán használt épületeket a terület szélén helyezed el, középen majd a lakókocsiknak kell a hely...
-
#6132 Jó voltam (bár a csóka elég savanyú arcot vág):
-
#6131 sztem nem, és azért gratulál mert módosítottad:) -
#6130 Valaki esetleg? -
#6129 Valamint ez a 3x nagyobb terület? Elcsesztem valamit?
-
#6128 Egy kérdésem lenne!
Feltettem a játékot, majd a kieget, majd a Data módositgatásokat. Amikor new-ra kattintottam, akkor elkezdte felsorolni, hogy milyen pengén megcsináltam a Stunt-os cuccokat. (szerződések).
Miért is?
Épp most kezdtem. -
#6127 Ok, megoldottam. :)
Köszi Venom! -
#6126 Nem szoktam kérdezni ilyesmit, de azért most megteszem!
Letöltöttem a kieget (stunts and effects) a wanadoo-rol, de a 21-22. file-nál azt irja ki, hogy crc hibás.
Többször letöltöttem már, de ugyanaz. El tudná valaki ezeket küldeni nekem, vagy tudnátok más site-ot mondani ahonnan le tudnám szedni? (DC és Torrent nem szivesen, mert még ma szeretnék vele játszani).
Segitségeteket elöre is köszönöm! -
#6125 Hmm. asszek visszaszivom amit legutóbb mondtam :D
Csináltam takaritást a gépem még mindig a régi grafkártya van bent majd ma cseréllem az alaplapot meg kártyát.
Naszal vacakoltam kicsit a Movies-al és Movie Player részben néztem meg vmit és
waiving technologi bevolt kapcsolva és most érdekes hogy nem akadozott amikor úgy játszottam le a filmem és kimentés is ugyanannyi ideig tartott mint amien hosszú a film.
Lehet memóriát zabálta valami korábban vagy nemtudom :S -
juharfalvi #6124 Kopi Papa: "a Stunts & effects kiegészítőben mennyivel több autós jelenetet lehet választani? és ott is csak 1900-as években lehet kezdeni?"
Számszerűleg nem tudom mennyivel, de sokkal több autós lehetőség van. Sajnos a hozzájuk szükséges díszletek kutatása elég sokáig tart, és ezek a díszletek hatalmas területeket foglalnak el. A kaszkadőrök valamikor az 1960-as évek tájékán jelennek meg.
-
#6123 nemtudom szoktam videókat tömöriteni és elég gyorsan végez velük mégha 1 órás a flm akkor is.
fraps télleg rohadt nagy videót csinál de ottvan a másik felvevő a Gamecam nevü progi az felszedés melett tömöritt is mert elég kisméretű videót mentett le és szép minőségben amikor kipróbáltam, kb 4 mb lett aza 3 perces felvétel amit felvettem vele ez kb akkora felbontású volt mint ha The Movies-al online módba mentenéd ki.
de mondjuk azis rendernek számitt ha ilyen progival veszed fel a gamet :)
azért morgok a The Movies rendere miatt mert eléggé lassitja a munkát :( -
#6122 Ha ilyen gány felvevőprogikkal lehetne csak megoldani, akkor a méret is kábé tükrözné a minőséget. Így legalább normális méretűre tömöríti és nem foglal két gigát egy öt perces szösszenet (le merném fogadni, hogy a tömörítés miatt tart eddig). -
#6121 Dehogy nem foglalkoztam.... 3D studio maxal jóideig. csakhogy régi kacat gépemen még azis gyorsabban renderelt mint most az új gépemen a The Movies...
Demost komolyan frapsal pl felveszek videót a játékból az gyorsabban kész van csak mondjuk Moviesnál nemjó megoldás mert belelóg a menü akkor :)
Új grafkártyám amit a gépbe fogok rakni aza GeForce Extreme N7800 GTX reméllem azzal már gyorsabban fogja renderelni -
Kopi Papa #6120 Hi!
Azt szeretném megkérdezni hogy a Stunts & effects kiegészítőben mennyivel több autós jelenetet lehet választani? és ott is csak 1900-as években lehet kezdeni?
Köszi! -
#6119 Eh, látom te se foglalkoztál még 3D-s grafikával... -
#6118 Hali. Nemsoká meglessz a kieg a játékhoz :)
azt akarom kérdezni hogy konvertálással csináltak valamit? vagy még mindig aza gagyi render van amitől dög lassú? :S
Most fogok grafkártyát cserélni reméllem azzal már gyorsabb lessz a konvertálás mint eddig...
Még mindig nembirom megérteni minek aza gagyi render bele. -
#6117 Nincs kardozós jelenet. Nem, nem lehet SW-t csinálni, mert az egyrészt az SW Lucas tulajdona, másrészt nincsenek benne megfelelő modellek. Csak hasonlót csinálhatsz.
Netre: ott van a főmenüben az Online funkció. Regisztrálsz, lerendereled a filmed "online" minőségben és feltöltöd. -
Sam87 #6116 Ja meg az a kérdésem hogy hogyan kell a filmet amit csináltam a netre felrakni?? -
Sam87 #6115 Hali fiuk!Azt szeretném megkérdezni hogy lehet kardozós jeleneteket csinálni a filmbe,meg az,hogy lehet e Star Warsot csinálni?Mert azt irták a készitők hogy lehet.Segítsetek minél hamarabb kérlek.Előre is köccike!Heló!!!!!! -
#6114 szvsz érdemes, de ha játszani is akarsz vele, először hagyd, de ha csak filemt akarsz csinálni, mindneképp érdemes. -
Levike25 #6113 Na meg van a játék!érdemes megszerezni a stunt and effect kiegészítőt?az új játékot ad vagy csak a grafikán meg ilyeneken javít? -
#6112 Tycoon módban csak a legelején lehet kezdeni (1920 ha jól emlékszem). Sandboxban pedig annak megfelelően, amit elértél a Tycoon módban (ha végigvitted, akkor már a maximális 2000-es dátummal is lehet ott kezdni). -
Levike25 #6111 Sziasztok!én cask most fogom megszerezni a játékot!de puhatolóznék kicsit!melyik korban érdemes kezdnei?vagy lehet e egyáltalán?mondjuk 1900-as évek elején vagy 50-esben vagy napjainkban?Egyenlőre ennyi! -
norbi09 #6110 Köszi akkor azzal köszködök:) besz@rás:) Én azt hittem aez a komplett játák akkor +próbálom leszeni a moviest valahonnan. -
juharfalvi #6109 Mekkora a letöltött fájl mérete? Ha nagyjából 1 CD-nyi, akkor a "Stunts & Effects" kiegészítőt próbálod felrakni, ez jelzi, hogy a felrakásához előbb egy működő The Movies programra van szükség!
-
norbi09 #6108 Hello. Sok jót hallottam a játékról, már 2helyröl is letöltöttem de minden verzió azt írja ki telepítésekor(miután kiválaszta hova rakja), hogy:
"A vaild The Movies installation could not be at the path specified. Plas specify the path where the movies is installed" Nem járt így valaki? Mi a megoldás? Segítsetek!!!!!!!!!!! -
juharfalvi #6107 Kipróbálom, hogy egy autót rakok a lakókocsi mellé bár azt hiszem, a legtöbb mellett nagyon kevés a hely... :(
Akkor kidobálom az előbb említett felszerelést :) ha a legjobb lakókocsit kell lerakni, annak amúgy is nagyobb hely kell. Kösz a tippet, erre gondoltam volna utoljára.