The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megint egy kis segítségre lenne szükségem, az öregedés megállítható valahogyan?
File hack, vagy valami más ketyerével, mert valahogy kezdem unni, hogy állandóan kiöregszik az osszes sztárom.
Én teljesen értelek, és köszönöm is a jó szándékod csak tudod nem az a "tendencia" hogy akar valaki segíteni a másiknak.
kisfigi
Figyu ha nálam is ilyenfajta probléma lépett volna fel és megtudtam volna csinálni akkor még szép hogy segítek de mivel fogalmam sincs az egészrõl így mi a fenét segítsek...
Csak enyit akartam!

Destiny. The design is clearly ancient.

Úgy látom akad itt olyan is aki segíteni akar, köszi kipróbálom!
Nekem is ugyanez volt a gondom, eljut az Ati logoig, utána kilép.
Ami nekem megoldotta a dolgot (hivatalos honlapon volt leírva):

a CD-rõl másold be a Fonts könyvtárat a The Movies\Data könyvtárba.
Miután ezt megcsináltam, nálam kifogástalanul müködött.

Karez
Nekem csak egy gondom lenne.
A játék megy szépen csak azt nem értem ha pl a kész filmemet megnézem vagy a post production-ben nézem meg.
A hang akadt mint a fészkesfene <#confused>.Pegid anno a régi geforce fx-em egy hiba sem volt mostmeg ezen az ati randeon 9600-as után kezdete el (és ha jóltom ati támogatot a játék).Már próbáltam úgy ki kinventálni filmjeimat hogy a képminõséget jóratettem (jé ekkor rendesen megy a hang) aztán az 1986-os kicsit koszos efektet benthagytam a képkonventálásnál.De akkor a kész filmnél vagy siett a hang vagy lassan kapcsol az egész.
Ötlet?

akyyy
hát, demot meg kellet volna nézni:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Kapcsolatba léptem a Lionhead support vonalával, hát marhára segítõkészek voltak, azt mondták fogalmuk sem lehet mert ha föltelepül a játék akkor nyílván nem a lemezek hibásak (micsoda ész hogy rájöttek) ezután ilyet írtak, hogy uninstaláljam az SP2-õt a Windowsról vagy ha van fönt Alcohol vagy más elmuláló szoftverem azt szedjem le mert nem indul tölük a játék, hát deamon tools meg alcohol is volt fönt, de hiába szedtem le nem indult, bár ezekbe a többi eredeti termékem nem kötött bele.
És ezzel be is zárt a nagy segítõkézség a lionhead részérõl.
És az ember így adjon pénzt eredeti termékért....
Ami érdekes roppant mód, hogy a starmaker sem indul amit a játékkal adnak ugyan olyan exe hibát ír mint maga a játék, fölteszem a demót a starmakerbõl az meg megy minden gond nélkül.
most ha a játéknak a demója is el fog indúlni keresztbe nyelem le a full játék lemezeit
mike0013
fura... ha régebbi játék lenne azt mondanád, hogy túl jó hozzá a videokártyád, de mivel nem régi... Lépj kapcsolatba azokkal akik szállították vagy ahol vetted a játékot

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hmuda
Passz. Ha eredeti akkor tech-support.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Légyszives segítsen valaki, mert agybajt kapok.
Bolti eredeti a játékom tehát ezért dühít mégjobban.
Tehát tényállás a következõ alapjáték föltelepít+1.1 Patch indítanám de semmi akár a starmakert akár magát a játékot bár az alapjáték "elmegy" a szép piros ati logóig de tovább sehova és hibaüzenttel kilép úgy mint a starmakernél mégpedig ezzel: a movies.exe hibát okozott ezért leáll.
Gondolom én erre na úgyis lehet már kapni a kiegészítõt, hátha majd az de a helyzet ugyan az, atis képernyõ és kilép.
Anyit még hozzáteszek, hogy az alapjáték még amig a régi vgam (5600 Ultra) volt ment minden gond nélkül, de lecseréltem egy 6600 GT-re a gép többi része maradt eredetiben.
Próbáltam kodeket leszedni, új drivereket, régit fölrakni de semmi.
reménytelen
Érdemes letölteni, lol.

Talán MEGVENNI. <#crazya>
ronihun
Nem lehetne valahonnan letöteni a kiegészítõt?Nekd honnanvan meg?

...

Nagyon király a játék. Feltettem még a kiegészítõjét is, amelybe kaszkadõrök és még sok más effekt is található. Nagyon király, így már simán meg lehet csinálni az X-Akták vagy bármely háborús filmet. Gyönyörû jeleneteket tettek be a kiegészítõjébe, mint pl.: helikopter leszállás , házak felrobbanásai Stb. Érdemes letölteni.
Jó szórakozást kívánok mindekinek !
akyyy
mitol lehet az h szakkat akad, néha, de nem folytonosan, még a filmlejátszásnál is:S megy a film egyszer mintha régi lemezrõl menne és meg akarna akadni, de aztán pármásodperc nulva folytatja, majd 1 perc mulva ujra elöjön:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Jim Kirk
Ezt én is tudtam, de azért köszi. ;)

Ellenben Hmuda megoldása bejött, szintén köszönöm.

\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker

akyyy
jah, akkor én vaxival most összekevertelek, sorry:D

Hmuda
Már negyedik szemesztert zártam egyetemen. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

akyyy
na éretségi letudva, jöhet a kieg felfelé a gépre:D Hmuda, te is érettségiztél, vagy rosszul tudom?

reménytelen
Igen.
bricsi01
Lehet hülye kérdés, sõt biztos, de a kieg már kijött már?

Hmuda
Miért lenne külön könyvtárban, ha egyszer az #5962 egy fájlba írja? <#idiota>

Ha ezek alapján se tudod felépíteni a Barakkot meg hasonló díszleteket sandboxban, akkor marad a normál nyitogatós módszer. Csak három díjat kell megnyerni, nem egy nagy húdevalami.

Aplication Data-Lionhead Studios-The Movies
vagy a Stunts and Effectsét is oda kell rakni vagy az egy külön mappába van???
Hmuda
A magasság az ALT.

Ubi: tuti jó helyre rakod? Mert nem az Aplication Data kell, hanem azon belüli könyvtárba.

Lobsterman
nem shift?

Én is csináltam egyet oda az Aplication Datába egy Unlocking.txt bemásoltam átneveztem Unlocking.ini-re de nem jó mit csináltam rosszul?
Hmuda
Akkor nyugodt szívvel megcsinálhatod magadnak. Én is friss installnál csináltam egy síma txt fájlt, bemásoltam a megfelelõ tartalmat, átneveztem és mûködik ahogy az kell.

De épp ez az Hmuda, mert nem találom csak egy szöveges dokumentum van ott az Aplication Datában más nincs semmiféle ini.
Hmuda

A kieghez nincs ilyen ini. átírás???
Hmuda
alt+fel/le

reménytelen
Úgy lehet, hogy lefele vagy felfele nézel, és a görgõvel mozgatod. (Mintha a padlóra zoomolnál, aztán visszaállítod normál szögbe)
Jim Kirk
Valaki rájött már arra, hogyan lehet magasabbra vagy alacsonyabbra állítani a kamerát "freecam" módban?

\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker

Hmuda
Amcsiban vette meg a tesóm és átküldte a kulcsot.

Lobsterman
Gomb az van, csak a forgatás funkció nem mûködik rajta.
Zoom az mûködik, forgatni normál esetben tudok a ctrl+iránygombokkal, csak ez a free-cam-ben nem mûködik valamiért.
Azért érdekes, mert egyébként teljesértékûen mûködik a gomb minden másik programban :(

ronihun
neked honnan van meg Hmuda?Mert sengem is érdekelne a kiegészítõ...

...

reménytelen
Középsõ egérgomb/görgõ hiánya?
Lobsterman
ööö. Asszem sehogy. Mondjuk nem vágom hogy miért nem lehet áthúzgálni a színészeket a jelenetben másik helyre, mint a tereptárgyakat. Pedig nem lett volna nagy cucc megcsinálniuk ezt a feature-t
Nekem is egy csomó filmemet "elrontotta" hogy emberek hirtelen egészen máshol voltak, tárgyak tûntek el a kezükbõl esatöbbi... Kár érte

Ha már úgyis írok: Hitman film még mindig készül, már elõre látom hogy nem fog tetszeni a fanoknak :) Ha bekerülök a hangulatba megvágom, talán már holnapra kész is lesz.
Csak még mindig szidom a készítõket hogy nem tudom forgatni a free-kamerát :D

reménytelen
Hulla megtalálása, meg ilyen hasonló jeleneteknél hogyan lehet (ha lehet) a holttestet máshova rakni? Arra gondolok, hogy mondjuk csináltam egy olyan jelenetet, ahol bomba robban, és az ember az út közepére repül, és meghal. Utána azt akarom, hogy megtalálja valaki, de a "Hulla megtalálása" jelenetnél a holttest a járdán van. (Kiegészítõ fent van)
Hmuda
Kösz, én is ebben reménykedek. :-)

kisfigi
Szerntem tök jó lesz!!

Hmuda
Icarus trailer

Elég szegényes, de a dolgát tisztességgel elvégzi.

Nekem csak a középsõ gombbal megy...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Hát úgy látszik, nincs más megoldás...azért köszi :)

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Lobsterman
Nem lehet hogy a káttér ege túl sötét?
Egyébként te tudod a free kamerát forgatni? Vagy nem tudsz valami módszert a középsõ gombon kívül ennek az elvégzésére? Én tegnap óta ezzel szenvedek, és az istennek nem megy. Alapból a ctrl-al menne, de ott az sem mûkszik :(

Hmuda
Próbálkozz más hátterekkel és megvilágításokkal próbálkozni. Ha nem megy, akkor nincs más hátra, úgy állítsd a kamerát, hogy ne látszódjon az ég.

Már megtaláltam :) De a #6008 kérdésre ha van válasz, az érdekelne.

És még annyit, hogy hol találom a kész filmemet, amit lerendereltem?

Hi all!

Eszselõs a játék és jó lett a kiegészítõ hozzá.
Kár, hogy a free cam opcióban csak kezdõ és végpont van, és nem lehet manuáliasn állítani a jelenetek hosszát. De így is rendben van a game.
Hamarosan megcsinálom az elsõ filmem, bár nem lesz szinkronos csak feliratos...

Az volna a kérdésem, hogy van egy jelenet. Valaki kiszáll egy kocsiból. A lábától indulva megy fölfelé a kamera. És a gondom az, hogy ha ezt a jelenetet választom, és a díszlet pl. a SUBURBAN STREET(asszem ez a neve), akkor az ég a kész filmben fekete. Ez miért van?

kisfigi
Asszem csak akkor leszz jobb anál hogyha a színészeid sok csillagosak, az a zöld csík tele van neki meg a producer meg a helyszín állapota stb. befolyásolja a többi csinllagokat!