6506
The Movies & Stunt Effects
-
Qwertino #6186 sztem nehéz ez a játék! jó lehet most studiok közül első vagyok meg van egy első rendezőm de akkor is nehéz -
#6185 Sorry,és köszi a válaszokat. -
#6184 Két dolgot tisztázzunk:
1: Mielőtt üzenetet írsz ötször gondold át, hogy mit is akarsz megosztani velük vagy kérdezni tőlünk és egy üzenetben intézd el a dolgot.
2: A freecam úgy működik, hogy beállítasz két végpontot, magadod, hogy egyetlen snittel váltson közöttük, vagy a megadott intervallumban szépen az elsőből a másodikba "átmenjen".
3: Magyarítás elvileg készül már egy jóideje, de mivel én nem foglalkoztam vele, nem tudom hogy áll. -
#6183 Magyarítás készült már a játékhoz? -
#6182 Magyar oldal nincs,ahol filmeket lehet le és feltölteni? -
#6181 Mindent lépést én választhatok ki,nem adott jelenetek közül választhatok,vagymi?Ez akkor érdekes lenne. -
#6180 Feltettem a kiegészítőt is.
Ez a The Movies Freecam pontosan mit is jelent a játékban?
Amit a honlapon írnak azt nem nagyon értem. -
#6179 Egyik haveromnak 800*600as felbontása van max és neki müködik.
Filmemre visszatérve. Szinkront tényleg poén volt elkészitteni :) -
#6178 Valahol a hivatalos oldalon fent van, de aszsem az kiscit korlázotva van. -
Bolch #6177
Úgy emlékszem, a Starmaker csak akkor működik, ha legalább 1024x768 a felbontás. -
Bolch #6176
Na most megnéztem... NAGYON DURVA!
Jó poén lehetett elkészíteni ezt a szinkront. :) -
argo001 #6175 Ehhem... valaki válaszolna? :) -
#6174 Az a lényeg ,hogy az eredetiben van :)
Köszi az infót.
Még egy kérdésem lenne.
Az a program amivel a színészek arcát lehet csinálni ,külön nem érhető el? -
#6173 Van két börtön is, egy western és egy modern. A kieg nem adott extra börtön díszletet tudtom szerint. -
#6172 Ha jól emlékszem a The moviesban van valami börtönös háttér,amolyan westernes környezetben.A kiegészítőben nincs börtön? -
#6171 Lásd Venom üzijét. Én nem tudtam mivel machinált, van kismilliárd filmszerkesztő progi, akármelyik is lehetett volna. -
#6170 Amit én használtam:
Macromedia Flash 8
utánna windows movie maker és végül WinAvi Video converterrel convertáltam a megfelelő méretűre. -
#6169 Szabad tudni a címét? -
#6168 Külön filmszerkesztő progival. -
#6167 Már régen foglalkoztam a játékkal.
Ilyen bevágásokat az intróba hogyan lehet csinálni? -
argo001 #6166 Hellósztok. ÜBER ez a játék, de nagyon, csak gondom van a StarMaker-rel. Mikor elindítom, kiír valami 800*600-as marhaságot, meghogy 256 színben... Erre van megoldás? Miért csinálja ezt a StarMakerem? -
#6165 első részt innen lehet letölteni.
Nincs semmi storyja csak egy sor hülyeség :) majd a kettesnek lessz valami kisseb story-ja :)
Film majd kb most hétvégén ha tudok neki szorittani elég időt. elég elfoglalt vagyok mostanában :(
Intro amit most közzé tettem a film elején lessz a hagyományos movies-es filmkezdés helyett :) -
Bolch #6164
Ez nagyon COOOL!!!!!
Mikor jön ki a teljes film?
És az első részt hol lehet megnézni? -
#6163 Elkészitettem a Gyökér cimű filmem második rész introját :)
Innen lehet leszedni.
film még csak készülőben van gondoltam addig ezt megosztom. -
Bolch #6162
Az eleje tényleg nagyon jó, de a végére ellaposodott. :) -
#6161 ez marha jó, nem én csináltam : - D -
#6160 Az egy csomag amiben benne van az alap meg a kieg. Ennyi. -
#6159 az egyik internetes oldalon
-
#6158 ezt hol olvastad? -
#6157 mi az a The movie.MegaPack az valami kiegészítő -
#6156 őő mielőtt még félre érti valaki szal talajt: fü, járda ilyesmit nemlehet lepakolni a fenti területre... vagyis lelehet csak nemlátszik de épületek látszanak ha levannak téve oda. -
#6155 Na szórakozgattam kicsit a terület nagyobbitással.
Ime az eredmény
Felfele még lehetett nagyobbitani a terültet nemtudom mennyi a max de most
kb duplája az eredetinek.
Kicsit béna mert ha térkép módba váltok nemlátszik meg nemlehet talajt épiteni rá pl füvel beborittani, de sztem annak megfelel aki sandboxban filmeket gyárt mert
lepakolhassa az összes díszletet oda :) -
#6154 Hi. Leszedtem magyar oldalról a modokat a játékhoz ott azt irja hogy
"Az üres telek mérete kb. 3x akkora, mint eredetileg"
Én amikor beraktam a modot és inditottam új stúdiót szinte semmivel sem lett nagyobb a terület, én rontottam el valamit? :S -
Bolch #6153
Ezúton szeretném bejelenteni, hogy segítségeteknek hála "Az emlékek vége" (End of Memories) nagy fölénnyel megnyerte a szavazást és ezáltal megkapta a legjobb filmeknek kijáró "Hot Pick" státuszt! (Ami azt jelenti, hogy hétfőtől felkerül a Lionhead főoldalára, az ajánlott filmek listájára.)
Még egyszer nagyon köszönöm a támogatást! -
Bolch #6152
Nos, ENNEK a történetnek vége van. :)
Persze, Jane Adder kalandjai ettől még folytatódni fognak...
Hogy tetszett egyébként? -
#6151 nem lesz folytatás? -
#6150 letöltöm most mert ugy látom tudiok tölteni, sajnos rapidnál oylan szerencse kell hogy tötlhessek, mintha kettes, vagy hármasom lenne a lottón, ugylátszik most szerencsém van, de megnézni sajnos csak később tudom...:) de köszi -
Bolch #6149
Huhh, izgalmas, izgalmas... na majd beszámolok róla, sikerült-e a dolog!
Addig is köszönetképpen hadd mutassam be nektek Az emlékek vége második, befejező epizódjának vadonatfriss, magyar feliratos változatát, amelyet Ti láthattok a világon először! (A Movies Online angol/amerikai/német/ausztrál stb. látogatóinak sajnos meg kell majd várniuk az angol nyelvű változatot, ami még JÓVAL odébb van...)
Az emlékek vége 2
Jó szórakozást!
-
Bolch #6148
Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki szavazott a filmemre! Jelenleg ő vezet, de csak 4 szavazattal, nagyon jön fel a második. :(
Akinek még esetleg tetszett az End of Memories, és szeretné támogatni, azt kérem, hogy tegye meg, mert hamarosan lezárul a szavazás...
-
stupido #6147 köszi