The Movies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Már raktam le fákat, széket, napernyõt, szemetest, telefont, nyugágyat, edzõpadot, kerítést, szobrot, padot, ivókutat... mégis ennek a csíkja a legrövidebb. Különféle trailer-eim vannak. Cseréljem le mindet a legdrágábbra?
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Érdekes, hogy a 3x méretû alapterület is kevés a nagyobb díszletek megépítéséhez, tehát mindenképpen le kell bontani a régebbieket...
Ha valaki esetleg látta az elõzõ akciófilmemet (End of Memories) és tetszett neki, az talán örülni fog a hírnek, hogy hamarosan jön a folytatás, immár Stunts&Effects-el elkészítve. A film gyakorlatilag teljesen kész (a feliratos változat), már csak a szinkronszínészek mondataira várok, hogy aztán feltöltsem a Movies Online-ra.
Addig is akit érdekel, annak itt van az elõzetes:
End of memories 2 trailer
Ha pedig valaki kihagyta volna az elõzõ részt, de szeretné bepótolni, annak itt van a link a filmhez és az elõzeteshez:
End of Memories trailer
End of Memories
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A furcsa az, hogy a forgatókönyvíró (aki elvileg elsõ osztályú... 😊) ilyesmit nem ír magától!
Azért csodálkoztam, mert mindig megnézem a forgatókönyvet az Advanced Movie Maker-ben, és ilyenek, amikrõl írtál, soha nem voltak benne (UFO "támadás" volt, de az csak annyi volt, hogy egy UFO lebeg valahol...).
Olyat hogyan lehetne csinálni, hogy az utcán megy egy autó és felborul?
Meg lehet nézni valahol a lehetséges spéci effektek listáját? pl. autófelborulás, ütközés, robbanás, épületrõl való leugrás... ilyenek lesznek valamikor? A kutatóim megállás nélkül dolgoznak, jóval a konkurrencia elõtt járok a fejlesztésekkel, de eddig még csak a tüzet fedezték fel... :-)
Megakarom nyitni az összes épületet, de ahol írják a faq-ban, ott nincs unlocking.ini fájl!
Vki tud segíteni?
Akinek eredetiben van meg, a Stunts kér valami serialt?
A sima Moviest eredetiben vettem meg, de sehol sem látom itthon a kieget. De az is lehet, hogy keveset rendeltek vagy nem érte meg nekik a kieg gondolom borsos áron.
A medve nem játék.
A szokásos helyen megtalálható a módositott fájl, amiben már benne van a kaszkadõrökkel kapcsolatos fájl is: The Movies leirás és módositott fájlok
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
(vagy hibás törést akarsz használni)
1. felrakod az eredeti játékot
teszt: elindítod, mire kéri a CD-t a meghajtóba rakni
2. felrakod az 1.1 patch-et
3. felrakod a "Stunts & Effects" kiegészítõt
4. kicseréled az eredeti movies.exe -t a "The Movies v1.1
5. elindítod a kicserélt .exe -vel
6. játszol
Nem kell hozzá Daemon Tools...
Bocs a Caps Lock miatt.Nekem ninc spénz a káryámon és nagyon szeretem ezt a játékot de sms-el kell megerõsíteni a gportalt.Ha vki benne lenni irjon e-mial-t.
Ma(2006.07.18)Vagy pÉNTEKIG mert utána megyek el egy hétre.
Kérlek vki!!!!!!!!!!!<#szomoru1>#szomoru1><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
c115
daemonnál bekapcsolom a Safedisc-et és úgy telepítem,ekkor viszont a patch-et nem tudom rárakni és a kiegészítõ installra meg kiírja hogy már fel van rakva"pedig nincs"??????????
na erre varjon gombot aki érti,mert én nem!
A régi ATI drivert ugye leszedted elõbb és csak aztán raktad fel az újabbat??
zene nincs,ha nem nyomok gombot egy hét múlva is a fehér képet látnám.
régi drivert leszedtem és utánna az új,egyébként a config a következõ:
Athlon 64 2800+
ATI Radeon 9800pro
SB Audigy
1,5GB Kingston ram
patch felrakva
Közben hallod a zenéjét? Mi történik, ha nem nyomsz meg semmilyen gombot?
A régi ATI drivert ugye leszedted elõbb és csak aztán raktad fel az újabbat??
-diretx9c
-legfrissebb ati driver
-mediaplayer10
de mégsem megy
feltelepítettem a játékot de valamiért indulásnál csak egy szép hófehér képet látok majd bármely billentyûre kidob desktopra, viszont a Starmaker meg elindúl gond nélkûl.
help plz!
Megtudja valaki adni a linket ami azt a modot tartalmazza, mert a Faq-ban már nincs meg!
Elõre is köszi!
!!!HALA MADRID!!!
Congratulations, your system will ROCK this product! Wish we had a system that hot you lucky dog.
😊
A videokártya-támogatottságról itt egy lista, nézd meg,hogy a tied egyáltalán köztük van-e. (ha igen, írd meg, hogy melyik típus)
- DirectX 9 fel van-e rakva?
Itt egy URL, ahol a listából ki kell választani a játékot, ez leteszteli a gépet, hogy megfelelõ-e: Gép teszt játék futtatására
3D Hardware Accelerator Card required - 100% DirectX(R) 9.0c compatible 32MB Hardware T&L-capable video card and latest drivers
ATI(TM) Radeon(R) series (7000 or better).
7000, 7200, 7500
8500
9000, 9200, 9250, 9550, 9600, 9700, 9800
x300, x600, x700, x800, x850
GeForce FX 5200, 5600, 5700, 5800, 5900, PCX 5300, 5750, 5950
GeForce 6200, 6600, 6800
Ha jól látom a fájlban, 335 x 259 lehet a telek max mérete.
Ez kb. 3* akkora, mint a default. Szerintem ennyi elég kell, hogy legyen.
A régi, nem használt diszleteket le kell bontani, ha négis kevés lenne a hely...
erre a problémára tudtok megoldást?
netrõl szedtem le a játékot és a kiegészítést is. sikeresen feltelepítettem mindkettõt és crackkeltem is. elindítás után a lionhead video lefut és az utána lévõ videókat nem látom, csak halom , hogy megy a játék. szóval fekete képernyõ lionheades video után.
Ha újraindítom a számgépet akkor elindul, de ha kilépek a játékból és visszaakarok lépni akkor megint ez a hiba.
mi lehet a baki???
help me, nagyon jó játék 😊
Volna még egy kérdésem, moddal mekkorára növelhetõ a filmgyár területe maximum?
Mert külföldi fórumun 355*355 a max méret legalább is ezt mondják, ha viszont ez így van akkor szerintem ez hatalmas gyenge pontja a játéknak.
"Köszi, de ez a dolog nálad mûködik? mert nálam szépen megvénûltek, minden más mûködik a modok közül csak ez nem"
Szinte biztos, hogy csak az új szereplõkre vonatkozik, hogy megállitja a vénülést, a meglévõkre nem... Amikor felveszed a szereplõt, akkor beállitódnak neki a paraméterek, késõbb a játék nem módositja ezeket.
Egyébként a global.ini fájlban a spawn_age... death_age... paraméterek csinálják.
Tudom, hogy a google a barátom csak hát a játék címe rendesen megnehezíti ez ilyen célú keresést.
MSN: [email protected]
elõre is thx all!
Igen, meg!
Movies módosítás
A fenti URL-n van hozzá egy tömörített fájl, amiben módosított ini fájlok vannak, köztük erre a problémára is...