ABIT NF7-S / ABIT NF7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szval.. tud valaki valamit arról hoyg egy alap 5.1es hangkari mennyibe van? na meg hoyg az akko rtuti hogy ha külön kártyát veszek az akkor nem fog zakatolni?
Lada: kipróbáltam lekapcsolni mindent.. még ah a master hangerõt némítom is akkor is zakatok . kevésbé de haklható...
Na most mit tegyek?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amúgy persze alaplapi hangot használok. Végre újra zajtalan tökkéletes hangja van :)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Elsõ sorban meg kéne keresni, hogy pontosan mi zavarhatja az alaplapi hangvezérlõt, és meg kell próbálni valahogy kiküszöbölni.
Elsõ lépésnek javaslom viszont, a Start/Kellékek/Szórakozás/Hangerõszabályzó megnyitását, és az összes nem használt csatorna lenémítását. (fõleg CD audio!).
Általában a fõ hangerõn és a wave-en kívül minden lenémítható.
Ha így is megmaradt a jelenség, akkor sajnos vmi megszórja a hangvezérlõt egy elektomos zavarjellel, vagy szériahibás az alaplap.
\"Pitét evõ lányok... nyalom a pitétek.\"
Mer sztem az az egyetlen megoldás hoyg veszek egy 5.1es kártyát és elfelejtem az alaplapit. De abba is belehangzik akkor.....
Na meg a másik hoyg milen kártyát vegyek. Nekem olcsó kéne 5.1es és analóg ami normális... (mivel a creativ 5.1es falaim vannak... és én ugyan nem veszek egy digit erõsítõt azért hogy CS meg WOW közben halljak ezt-azt meg tudjak rajta rádiót halgatni... :-))
Szval...:
Javítási javaslat? Vásárlási javaslat? (nekem egyik sincs...)
Szval valakinek van valami ötlete mit lehetne vele kezdeni? (árnyokélni vmilyen vezetéket.. vagy mittudomén...)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Tud mondani valaki valami jó ötletet?
NF7S
NF7SG2

abit nf7s2g-be
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Repatarurgyán
ajkán lehet kapni
Repatarurgyán
veszel ~2k-ért egy h.kártyát, feltelepíted a cuccait...az alaplapi hangkártyát meghagyod vagy letilthatod a bios-ban, nekem mindig is 2 hkártya volt, 1 digitalisan haszn 2. analog 5.1 , /vezérlõpult/hangok/ és ott választhatod melyik hangk. legyen alapértelmezett. sima csiga!
Szeretnék tanácsot kérni töletek hogyan tudom ezt a problémát orvosolni.Mivel az alaplapon nincs gameport,de fontos lenne a használata.A hangkártyákon általába van, de nem tudom hogy az alaplapi hanggal nem balhézna e össze.Az alaplapit használnám, mivel nem szeretnék egy gémport végett több ezer forintot kidobni.Megbizhato forrásbol tudtok erre mondani valamit hogy a két hangkárty müködik e együtt ill ha letiltom a hangcsipet akkor a gameport attol még müködni fog?Voltam bent egy sz.tech boltban ahol egy kicsit jobban értenek a dolgokhoz mint az átlag ök azt mondták hiába rakok bele bármilyen hangkártyát a gameport nem fog rajt müködni,de a hang az igen.Most akkor hogyan van ez és hogyan használjam a gameportot.Egyébként egy joyrol lenne szo(TM F-16FLCS) amit rá szeretnék kötni, de usb átalakitoval nem müködik azt már probáltam .
Az alaplapom Abit NF-7S v2.0.
köszi
ilyen még nincs megnéztem akkor miért nem?
az ha folyamatosan vilagit, azt jelszi, szarul van bekotve a vinyo ( master slave allapot, kabel vegen kozepen radugva ) ilyesmik.
vagy az IDE kabel maga szar.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ahogy igy rénzünk, balra piros, jobboldali fekete kábél nálam
<#csodalk>#csodalk>
És itt a alaplap kézikönyve,ha esetleg kell
A "HLED"-nek kell lennie a vinyo lámpicseknek.
Remlem,jo ha nem majd szétkapom a gépemet azt megném de most arra nem sok kedvem van.
Email: [email protected]
~1K az ára, nekem is az volt NF7-S lapomon annó...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Sgt.Chris
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
ATI POWER!!!!!!!!!
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
Nálam sztereo csatornánál(Pl zene) csak az elsõ 2 hangfal szólt mélyláda és center nélkül. Az NVmixert úgy állítottam be hogy klónoztam a hátsó hangfalakra és bekapcsoltam LSF crossovert (Vagy valami hasonló a neve), így volt basszus. De sikerült kifognom egy selejtes NF7-S2G alaplapot, amin rossz a hangkártya(minden játéknál újraindult a gép), így most egy SB 128at használok.