2520
Fenti ket lap a tema
-
djadji #2280 Nvidia oldalán nem találok KÜLÖN hangdrivert. Tudnál dobni nekem 1 linket? kösz! -
#2279 igaz, de csak a régebbi prociknálál
az újabbaknál már nem kijátszható a szorzólock... -
Szekig #2278 Ezt a 2 ramot is egyszerre vettem a dualra.... -
#2277 Van itt egy érdekes dolog. Most a 2500+ throughbred b magos procim az nf7-ben 28 fokos, legalábbis ennyit ír az s2kctl. És tényleg, a hűtőbordát megfogom, és tényleg alig érezni, hogy langyos. A memriák is csak langyosak (2db 512 megás infineon ddr400), szóval az egész gép hideg :) De van amikor megy a gép, és ilyen proci kihasználtság és folyamatok mellett mint az előző esetben, 38 fokos a proci minimum, és érezni is a hűtőbordán ezt a hőmérsékletet, és a memóriák is melegebbek. a leggyakoribb a 38 fokos eset, de időnként bejön a 28 fok is és a gép kikapcsolásáig úgy is marad. Mitől van ez miért változik így? Minden ugyanúgy van ugyanazok a folyamatok ugyanazzal a processzorkihasználással mennek, mind2 esetben, és a szobahőmérséklet is ugyanaz. -
#2276 Nvidia oldalról töltsd le a legújabb KÜLÖN hangdrivert, az szokott segíteni. Nekem a sima nf7-hez adott cd-n lévő telepítőcsomagban alapból bugos hangdriver volt, ami egyes játékokban kékhalált okozott. Feltettem egy újabb külön hangdrivert, és betonstabil. -
#2275 Nekem a Storm féle nagyon bejön, mert az 5.1 brállítások, csak azzal működnek normálisan, meg minőségben is veri a másikat sztem...
De vmiért le kellett cserélnem asszem, csak nem emlékszem, hogy miért. Amugy régebben hasonló dolog nekem is volt, de nemtom már mi volt a gond vele.
Régi idők ugye, semmire nem emlékszik az ember.... -
djadji #2274 Skacok. Tapasztaltam hogy a NF7-S lapomon néha game közben elmegy a hang (WOW) de cska zene része... qrvára idegesít. Sztem valami driver hiba lezs a bűnös.. ti mit használtok hozzá? azt a mi a laphoz lapot CDn van valami mást?
MEr olvastam valahol hogy 2 félét is lehet használni.. az REAL meg a storm félét... hoyg is van ez? Valaki segítsen..
-
djadji #2273 ÉN tapasztaltam.. soxor.. a megoldás az hoyg eladod a 2 ramot külön (hoyg ne verj át senkit, aztán veszek 2 ujat EGYSZERRE... semmi más nem segített nekem..
-
Szekig #2272 HI!
Nekem lenni egy NF7S2G lapom meg egy 2500+os bartonom meg 2darab kingmax superramom.... Nahmost a roamok eggyüt nem szeretnek menni...
Rendszeres kifagyás... külön külön jó....
Valaki tapasztalt ilyet s ha igen akkor mivolt rá a megoldás? -
#2271 hmm most olvastam egy procitesztben, hogy az nforce2-es chippel szerelt lapok ki tudják iktatni a procik szorzólockját, lábösszekötés nélkül. Igaz ez? -
tomo #2270 amig lehet kapni..
az olcso videokartyak is pci expresszel jonnek ki. -
#2269 Barton 3200+, de anyagilag jobban jársz egy 2700+os XP-vel (sebesség különbség nem jelntős, de árban jóval olcsóbb). -
#2268 Hát aki csúcshipervideokáryát akar venni annak kell új cucc, de akinek elég egy "szimpla" x850 XT videokártya is, vagy annál gyengébb, annak még jó az agps lap is :D -
tomo #2267 mas kerdes, hogy nem lehet mast kapni.
nomeg 32 bites lapokon nem nagyon van pci express, es a normalisabb videokartyak meg mar csak pci express csatoloval jonnek ki.
szal lehet nincs ertelme a 64 bitnek, de alternativa sincs. -
#2266 64 bitnek még mindíg semmi értelme, és még egy jó ideig nemlesz értelme. -
#2265 NO meg a TÁP akkor meg 400W codegen szerintem meghal nem?
-
#2264 Lemondtam a 2500+os barthonról, mert inkább veszek bell 3200+-t.Csak akkor már inkább 64 Bitben kellene gondolkozni, stb...
PCI-Express is beindul most már, alapkövetelmény lesz a lapokon gondolom én.
-
#2263 Ja megpróbáltam átállítani 200 FSB re mire el sem indult, még a BIOS se!
Elem ki!
Igy visszaállítottam 166 FSB-re!
Nem értek hozzá, K..vára! -
#2262 6-7 ezerért sztem igen. Amúgy a 2200+-ost felhúzhatod 2800+-ig is akár, méghozzá feszültség emelés nélkül (ugyanezt a procit adják 2800+ ként is, nagyobb szorzóval) mondjuk szorzólockos de az fsb-t emelheted 400 ig, és így a memóiáid is kihajthatod :). -
#2261 throughbred b magos a 2200+ sempronom, de lehet hogy lecserélem egy 2500+ barthon-ra.
Kb 6-7 ezer ft a külömbség.
Hülyeség szerintetek?
-
#2260 Attól függ milyen magos. Ha throughbred b akkor még 2800+-on is megy. -
#2259 Szerintem nincs sok értelme
csak pénzkidobás
inkább tuningold fel
simán fog menni 2600+ ként -
#2258 3200+-os barton magos sempron. 30k körül van, szóval nem olcsó :\ -
Szeretném megtudmi, hogy milyen processzort lehet beszerezni a következő alaplapba: ABIT NF7-s2(g)
Most egy AMD SEMPRON 2200+ van benne, ezt szeretném a lehető legjobbra cserélni.
Válaszukat elölre is köszönöm!
-
ICP #2256 De jó humorotok van.Mint írtam,a dolog már nem aktuális.Másnak meg az a probléma,hogy mikor jön ki egy-egy játék,meg hogy összefossák már magukat az izgalomtól.Szal kinek mi. -
#2255 ha sokáig nézed, beszippant és bekódól digitális adattá -
#2254 fújjál rá fekete neolux-ot :) hihetetlen probléma basszus... mintha nem lenne más led körülötted meg a gépben ami világít... -
izb #2253 vagy hibajavítóval fesd le -
#2252 Ragaszd le egy darab szigszalaggal -
ICP #2251 Nem zavar,de feleslegesen világít.A korábbi alaplapnál ki lehetett kapcsolni szoftveresen.Ez van. -
#2250 Miért zavar, az hogy világít az optikai kimenet?
Nem kell foglalkozni vele. Egy led van benne, élettartama néhány ezer óra. -
#2249 Tápod milyen? -
smead #2248 amúgy ez kv8-max3-as? -
#2247 Ez ugyi phoenix award bios?
mer ezt mutatja a tábla:
ha még kell majd a tábla itten. -
smead #2246 a billen nyomod a nullát folyamatosan miközben bekapcsolod a gépet
-
#2245 Ez a numerikus indítás ez milyen? -
#2244 Már azt is megcsináltam.Viszont azt nem értem,hogy ha a 4szálú dugót leszedem és csak a 20csatis van akkor elindul rendesen ,de kb.8mp kikapcsol. -
smead #2243 jah, nézd meg az elemt hogy nem merűlt-e le, egyébb 5let nincs -
#2242 Azt is megcsináltam már!(: De a Reset sem segített neki.Esetleg a procit nem ismerné? -
#2241 Huh.Ezt,hol vagy hogyan kell csinálni?Őszintén megmondom ez az első ABIT lapom.És ezt nem nagyon tudom,hogy megy ez a numerikus indítás.