Painkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kb ennyi változatosság van benne...
Rövid jellemzésemet olvashattátok...😛
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ezt rossznak irtad,fél éve van pc-m,és elõtte 6 évig csak konzol gépeim voltak voltak.Jó,tudom,nem is személy szerint nekem irtad.
Hát nemtudom,nekem bejön,várom a full-t,amit biztos be is szerzek,ennyi.
Pedig a full gyilok játékokat nem szeretm,pl S.Sam abszolut nem jött be,ez meg amikor az alfát kipróbáltam,egybõl megtetszett.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Bírom ezt a ne hasonlítgasd szöveget amúgy...HANGULATRÓL BESZÉLEK...Horrorhangulatról,és paráról...Ebbõl a szempontból már csak össze lehet hasonlítani két horrorjátékot,legyenek azok külsõ vagy belsõnézetesek akkoris...
De ha ragaszkodsz hozzá mondom Undying,AvsP1-2 hangulat/horrorfeelinghez képest ez seholsincs...
És a vicc az az egészben hogy itt rajonganak érte,de ha mindez konzolátirat lenne akkor egybõl menne a fujjolás hogy agyontömeghent játék....😊
De mindezt belerakták egy szerintem nagyon ütõs grafikai környezetbe,szintén nagyon jó fizikával,és ezt az egészet belerakták ebbe a horror környezetbe.
Szó nincs itt Silent Hill trónkövetelésrõl mert egyszerûen semmi köze a kettõnek egymáshoz.Hogy akarsz összehasonlitani egy fps-t egy külsõnézetes kalandjátékkal?
Rakd ezt a maga kategóriájába,és talán máris király játék lesz.
Ennél azért sokkal többre számítottam...Még a játéktermi House of dead-ben is több volt a para..😊
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
CB Undying, alien vs preda1-2,stbstb.....ezeket a hangulati/paraszinteket nem közelíti meg..
Ettõl még jó lövöldözõs stuff,de parás horrorjátéknak aminek elméletileg készítették volna hát nagyon nincs köze...
HA legalább lenne benne egykét jó beszólás.A fõmemüben még paráztam a pálya negyedénél viszont már unatkoztam.
UNINSTALL
Mondjuk a 2 pályán kint a nagytéren amikor vagy 100 kardos megy az emberre, kicsit olyan Gyûrûk Urás érzete van az embernek 😛. Mert ugyebár az orkok abban is sokkal többen voltak.
De amúgy ennek az egésznek nemtom mi a lényege, története, csak megyek elõre és ölöm a zombikat... Ha valaki megdobna 1 történettel, megközönném.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
4x multisampling mellett minden maxon (player árnyékot nem kapcsoltam be) és akadás nélkül megyeget.
Az a "rossz" ebben a gémben, hogy túl sötét. Ha fel van kapcsolva az asztalon a lámpa, nem látom mi van a monitoron, de ha meg lekapcsolom akkor...😊
Letöltöttem, megnéztem, beszartam...
igaz, már ott beszartam, amikor az elején a logónál bejött a zombi és én nem figyeltem így becsokiztam, amikor berobbant a lövéshang a fejhallgatóba 😊
Most az 1. pályát nyomtam le, de ez is elég volt hirtelen, mert egyedül vaok itthon

1. nem tudsz meghalni, mert a gyûjtött lelke téged is gyógyítanak majd;
2. a progi amint elkészült egy pálya, automatikusan jegyzi a dolgot és legközelebb már onnan folytathatod.
Fullban tuti lesz mentés (is).
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
😛
Amugy nem tudom,az alfában könnyû volt behozni,de valószínû a véglegesben valahogyan el kell érni emberünk használja azt a másik látásmódot.De hogy hogyan...

antijedi: én az UT-t utálom, nálam sem mérvadó, de a lassú mozgást azzal lehet összehasonlítani, az ûrpáncélokról meg a kutya nem beszélt rajtad kívûl. Te is veszed lassan az adást?
Persze mondom ha a Multisampling-et felnyomtam hatsztszorosra,akkor lelassult persze,de akkor az egész játék lassult le,nem csak én mentem lassan.
Amennyit nálam szaggat/és még az sem vészes annyira/,azt szerintem nyugodtan a 256 mega ram számlájára irhatom,mire kijön a full,abból nem ártana ha 512-vel rendelkeznék.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Arra jó volt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
AMD 1700+, 512 DDR és ATI Radeon 9500 Pro + 2x MultiSampling = semmi akadás, semmi lassan járás...
Isten-király ez a Játék! - Agyõ Seriuos Sam 1-2 + WillRock!