Painkiller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valen
csak nem 1 Sarius Sam klón lett belõle

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Annyira azért nem Lol

Ja és sztem 1-2 óra és az ember teljesen megunja...
Kb ennyi változatosság van benne...

Agyromboló hatású játék.

Rövid jellemzésemet olvashattátok...😛

nem rád gontoltam csak megjegyeztem mert amikor kijön valami konzolátiratos játék egybõl ellepik a nagyintelligens pcfanatikusok és nyomják a SZTUITYOK KONZOLOS HENTJÁTÉK dumát...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

"És a vicc az az egészben hogy itt rajonganak érte,de ha mindez konzolátirat lenne akkor egybõl menne a fujjolás hogy agyontömeghent játék....😊 "

Ezt rossznak irtad,fél éve van pc-m,és elõtte 6 évig csak konzol gépeim voltak voltak.Jó,tudom,nem is személy szerint nekem irtad.
Hát nemtudom,nekem bejön,várom a full-t,amit biztos be is szerzek,ennyi.
Pedig a full gyilok játékokat nem szeretm,pl S.Sam abszolut nem jött be,ez meg amikor az alfát kipróbáltam,egybõl megtetszett.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

zaki
lol

ha igazi parát akarsz meny le éjjel egy aluljáróba budapesten az elég lesz 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

én nem is mondtam hogy nekem para volt, csak anyit hogy én akkor nyomtam mégpedig azért mert akkor jött be, amugy nekem a játékengine teccik ()falratüzhetõ enemy 😛) a horror cuccok már kb 10éves korom óta hidegenhagynak... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Gabe odaraktam,Clyve Barker's Undying és máris nemkirály ez a game..😊
Bírom ezt a ne hasonlítgasd szöveget amúgy...HANGULATRÓL BESZÉLEK...Horrorhangulatról,és paráról...Ebbõl a szempontból már csak össze lehet hasonlítani két horrorjátékot,legyenek azok külsõ vagy belsõnézetesek akkoris...
De ha ragaszkodsz hozzá mondom Undying,AvsP1-2 hangulat/horrorfeelinghez képest ez seholsincs...
És a vicc az az egészben hogy itt rajonganak érte,de ha mindez konzolátirat lenne akkor egybõl menne a fujjolás hogy agyontömeghent játék....😊

Hát szerintem ez az egész nem akar más lenni mint egy teljessen régimódi /doom,quake/ fps,tehát mész gyilok,aztán töténetileg ennyi.
De mindezt belerakták egy szerintem nagyon ütõs grafikai környezetbe,szintén nagyon jó fizikával,és ezt az egészet belerakták ebbe a horror környezetbe.
Szó nincs itt Silent Hill trónkövetelésrõl mert egyszerûen semmi köze a kettõnek egymáshoz.Hogy akarsz összehasonlitani egy fps-t egy külsõnézetes kalandjátékkal?
Rakd ezt a maga kategóriájába,és talán máris király játék lesz.

Anno ahogy itt beszéltek eggyesek róla meg amilyen képeket közöltek arra számítottam hogy egy Undying szintü frankó horrorprogi lesz sok parával meg minden,ehhez képest mész rádjönnek többezren/pálya legyapod õket jön a fõgány legyapod mésztovább ennyi...
Ennél azért sokkal többre számítottam...Még a játéktermi House of dead-ben is több volt a para..😊

Nem.Én egy kis uzgalomra számitottam volna.Mint az AvP2ben.De így feleslegesvolt olyan csuynára csinálni a szörnyeket.

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

😊

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

De szemléltetésként az sh1 és sh2 hangulata,paraszintje is magasabb ennél jóval...
CB Undying, alien vs preda1-2,stbstb.....ezeket a hangulati/paraszinteket nem közelíti meg..
Ettõl még jó lövöldözõs stuff,de parás horrorjátéknak aminek elméletileg készítették volna hát nagyon nincs köze...

zaki
mire számítottál? taktikai lövöldére? tudtuk jól, hogy ez egy hentelõs játék

Hát...NEm erre számitottam.Észnélküli hent az egész.Én egyáltalán nem paráztambe tõle.Már az elején látom hogy ott áll messze egy zombi.Akár már onnét is fejbelövöm.Semmi változatosság csak a hent.Na most a serious samnél ez jó volt mert a Serious Sam az már eleve poénnak készült és annak jó is volt.De ez bizony nem poénnak készült hanem egy halál komoly játéknak.És mégis csak a hent megy bene ész nélkül.Az irányithatósága szar.
HA legalább lenne benne egykét jó beszólás.A fõmemüben még paráztam a pálya negyedénél viszont már unatkoztam.

UNINSTALL

Továbbra is azt tom mondani hiába éjjel kettõ sötét szoba semmi para nincs sima megyek hentelek szépgrafival jó fizikával horrorszerü környezetben...Ennyi...SH3 messze a trónon marad horrorjáték kategóriában😊

Értelmetlen, ész nélküli hent az egész, de unalomûzésnek jó 😊.
Mondjuk a 2 pályán kint a nagytéren amikor vagy 100 kardos megy az emberre, kicsit olyan Gyûrûk Urás érzete van az embernek 😛. Mert ugyebár az orkok abban is sokkal többen voltak.

De amúgy ennek az egésznek nemtom mi a lényege, története, csak megyek elõre és ölöm a zombikat... Ha valaki megdobna 1 történettel, megközönném.

insp
Nekem valahogy ez nem mûkszik... 😞

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

artschi
P4 Cerka 1.7 Ghz@2 Ghz +Radeon 9600XT. Kurva jól néz ki, az effektek, a tüzek, a robbanások, de rém gusztustalan játék 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Dynamic
Én egyelõre nem vagyok elragadtatva.Az elsõ pálya k*va lassú, semmi dinamika hamar ráuntam.A második valamivel jobb.A fõszörnyest szintén nem volt idegzetem végignyomni.Oké, túl egyszerû lenne zombikat tommyval kaszálni, de egy ilyen tömeghent játék dinamika nélkül, nekem olyan, mint egy autóversenyes játékban 40-nel mehetnék vagy 300-al de csak 50 méteres pályán...szóval valahogy nem passzol.
hiddel a legjobb filinget akkor adja ha tök sötét szobában nyomod éjjel kettökor, én igy csináltam és nagyon bejövös volt 😊

shaba23
AMD 2200+, ATI 9700Pro, 512DDR
4x multisampling mellett minden maxon (player árnyékot nem kapcsoltam be) és akadás nélkül megyeget.

Az a "rossz" ebben a gémben, hogy túl sötét. Ha fel van kapcsolva az asztalon a lámpa, nem látom mi van a monitoron, de ha meg lekapcsolom akkor...😊
Törölt felhasználó
Kõn egy mindenfegyver csít! 😊
Jaja,nálam annyival megy,egész jól.Arra hogy kipróbáld bõven jó.

shaba23
höhhh
Letöltöttem, megnéztem, beszartam...
igaz, már ott beszartam, amikor az elején a logónál bejött a zombi és én nem figyeltem így becsokiztam, amikor berobbant a lövéshang a fejhallgatóba 😊
Most az 1. pályát nyomtam le, de ez is elég volt hirtelen, mert egyedül vaok itthon
IMYke2.0.0.0
Gyakorlatilag ninc szükség mentésre:
1. nem tudsz meghalni, mert a gyûjtött lelke téged is gyógyítanak majd;
2. a progi amint elkészült egy pálya, automatikusan jegyzi a dolgot és legközelebb már onnan folytathatod.

Fullban tuti lesz mentés (is).

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

shaba23
Hogy van ez? Nem lehet benne menteni? Map végén sem? Akkor eccerre kell a 3-at lenyomni?
balcooo
Szal akkor pörög azér 256 megaval is ? Höhö, az jo, akkor kiprobalom izibe. Aztan marciusban 512 mega powa! (Nem mintha az átlag kockáknak már ne lenne masfel eve annyi a gépében 😛

az ürpáncélrolc sak azért beszéltem mert fel lehet ugy fogni hogy utben az adja a manusnak a + speedet de itt nincs ylen..., és szvsz egyátalán nem alssu anyira ez a game...

A Max Payne-ben...
Amugy nem tudom,az alfában könnyû volt behozni,de valószínû a véglegesben valahogyan el kell érni emberünk használja azt a másik látásmódot.De hogy hogyan...

Tibre
tényleg,hol van a bullet time?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

RangeR
a lassan járás az nem gépakadás, nem konfigurációtól függ, hanem jelenség, azaz lassan megyek a fazon bõrében, mintha csak sétálnék. Érted lassan? Ha ez természetes, akkor az. Nekem mind1. Csak jobb lenne, ha gyorsabb lenne a tempó.
antijedi: én az UT-t utálom, nálam sem mérvadó, de a lassú mozgást azzal lehet összehasonlítani, az ûrpáncélokról meg a kutya nem beszélt rajtad kívûl. Te is veszed lassan az adást?

Tempo szerintem teljessen normális.Egy ember nagyjábol igy megy.
Persze mondom ha a Multisampling-et felnyomtam hatsztszorosra,akkor lelassult persze,de akkor az egész játék lassult le,nem csak én mentem lassan.
Amennyit nálam szaggat/és még az sem vészes annyira/,azt szerintem nyugodtan a 256 mega ram számlájára irhatom,mire kijön a full,abból nem ártana ha 512-vel rendelkeznék.

A legjobb az az alapfegyó ami nálad van 😊) Bedarálja a csávókat 😊)

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

insp
Nem, de úgy az igazi, ha loholsz az ellenfelek elõl, mert kifogyott a skuló! 😄 (demo második pályája az elérhetõ legkeményebb fokozaton ilyen 😉

szeritnem nem oylan lassú, ut meg soha nem is volt és nemis lesz mérvadó mert inkább nem oylan gamekra kell épiteni ahol agyonpáncélozott ürgék ugrálnak az ürben akkora puskával ami kétszer akkora mint õk 😛

toMpEr
amugy csak nekem tunik neheznek a jatek?

IMYke2.0.0.0
Hehe - két délután végignyomtam anno, és az idõ alatt le is magyarítottam ... Arra jó volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zaki
willrock... akkora szar játékot én még nem nagyon láttam...

IMYke2.0.0.0
Mi van, mivel nyomjátok?
AMD 1700+, 512 DDR és ATI Radeon 9500 Pro + 2x MultiSampling = semmi akadás, semmi lassan járás...
Isten-király ez a Játék! - Agyõ Seriuos Sam 1-2 + WillRock!

Nekem is baromi lassan ment, azt hittem hogy rohadtul akadt (részben igen 😊), de azért ez a lassú járás rátett még 1 lapáttal hogy lassabbnak érezzem a gamét.

RangeR
Jó game, nálam jól fut, csak olyan,mintha sárban és iszapban járkálnék, mintha nem lehetne futni. Valahogy lassú a tempó, nem olyan, mint mondjuk az UT2004 demoban.Vagy valamit elállítottam? Néztem azt a multisamplingot vagy mit, elvileg nincs bekapcsolva...

Kaszi46
ebbe a demoba nincs benne a bulettime vagy csak én nem találom?

*Posse*T.W.D*

Tudsz pályát váltani,ott ahol indítod a pályát.

insp
Console parancsokat tud valaki? Mondjuk ahhoz, hogy az utolsó fõmonsztás pályát elõ lehessen hozni? (Mert ugye menteni nem lehet...)

tényleg nem rossz!sõt!és egy közepes konfigon is tökéletesen fut!

Na felraktam.. nagyon jó a hangulata, a zene a hangok meg minden, csak egy új gép kéne hozzá 😄

Na ma ha jut rá idõm akkor lekapom 😊