2502
-
#781 Ja és a multiplayerben hogy néz ki az időbelassítás??? -
Gabe18 #780 Egyáltalán a multi milyen formában hozható tető alá?A normál csatlakozással természetessen mindenhonnan kivág a cd-key hiba miatt. -
#779 Remélhetőleg nemsokára meglesz az új gépem, na akkor akkora PAINKILLEREZÉS lesz itt kéremszépen! :D A demók még így 399mhzel is élvezhetőek voltak, vajh miylen lesz 2,5ghz-el???:D (plusz nú videókártya meg egyéb finomságok :) -
#778 Este bennevagyok, de reszkessetek... :Ð -
DePreSsZYo #777 Ááá vazz ez az én játékom. Első pálya temető kegyetlen ^^
-
#776 Az csak az első benyomás volt. :)
Fegyver balansz nem valami ász, nagyon gyors a játékmenet. Ettől függetlenül az "újszerűsége" üt. (ez csak a ffa-ra vonatkozik, én csak azt próbáltam) -
#775 Bár felkerült időközben ftp-re (rekordsebeség:) ) most már csakazértis bittorrentről szedem. Ez a jövő! :D -
#774 Tegnap este mindenki VÁÁÁ-zott hogy mennyire jó a painkuller multiban. Mikor játszunk közösen egyet? :) Mondjuk nekem le sem ér még ma. -
#773 visszaolvasás??? minek az!?
lelőhelyet oldja meg mindenki maga - dikki -
#772 Hmm... ebből van már végleges verzió vhol? -
#771 ennek milyen bugyuta sztorija van? trélerben asszem mustival csattantak, utána meg rögtön jött az unreal world és a hent hegyek. nem sok párhuzamot látok a 2 közt..:) azé majd meglesem én is -
Gabe18 #770 Na lejött végre,bele is pillantottam.
Beállitásnak minden high-on és bekapcsolva,a "decal stay" és a "multisampling" mindkettő 2x-esen.1024x768-on.
Igy nállam az első pálya teljessen elfogadhatóan ment,pedig jöttek a sirok közt a lovagok annyian hogy el sem fértek egymástól./AMD 1600+,512 ram,ATI 9600/
A brutális méretű főellenségeknél persze lehet majd lesz gond...
Hát a hangulat nagyon ott van,az ellenfelek támadásainál beinduló zene szintén rátesz egy lapáttal.
Ahogy néztem már az első pályán is vannak új ellenfelek,bár lehet már rosszul emlékszem az alfára.
Egyszóval nekem tetszik. -
#769 Hmm nem rosz jatek... meek nyomom meg :) -
#768 nincs egy képetek a főellenről? -
#767 Ahamm. :)
És coop? -
#766 Free For All -
#765 Amúgy nincs a játékban coop? Akkor a behun team nyári lanján tuti végignyomnánk a játékot. -
#764 FFA? -
davos80 #763 Ja -
#762 És ott ha belelősz valakibe egy karót akkor kampec? -
#761 Mármint eddig csak ffa ment -
#760 Modokat még nem próbáltunk. -
#759 Gondolom úgy értette, hogy milyen modok vannak a multiban:) -
davos80 #758 Jó a multi... -
#757 De mégis milyen a multi? DM? Co-op? -
davos80 #756 Izé, ahhoz, h multizzak, kell valami törés, új serial, akármi? -
#755 Na, ezt az egyet még elnézzük. -
#754 Amúgy a multija HIPERGYORS. Ilyen gyors játékmenet utoljára a Quake1-ben volt talán. Bár szerintem ez annál is pörgősebb. -
davos80 #753 Jó, de ez k*rva jól néz ki, muszály volt benyomni. -
#752 Plíz hagyd abba a poénok lelövését. Köszi. -
davos80 #751
-
#750 Akkor is lol! -
#749 Tetszik a játék, bár kicsit könnyű. Insomnia fokozaton elhalálozás nélkül eljutottama az első főmonsztáig.
Ami tetszik: a "nyomasztó" hangulat nagyon el van találva. Engem egy az egyben a CHASM nevű játékra emlékeztet. (oroszok készítették, 1996-os) Aki játszott vele, az tudja mire gondolok. -
DePreSsZYo #748 Szerintem is egy kicsit etúlozták a végét.
Elég nehéz volt végén azt a főfaszit megölni nem?
Tod akinek 666 volt a tarkójára tetoválva.
-
davos80 #747 Nekem egyenlőre műkszik, sőt a francia szévek jók az angolhoz. -
#746 Az nem olyan jó, főleg a vége kiábrándító. -
DePreSsZYo #745 Jóvan nekem a Painkiller 2:Satan Return is megvan. -
#744 Persze ez nem igaz.Akkor most jó a deviance törés vagy nem? -
davos80 #743 Az szép teljesítmény. -
#742 az irccsatornara jojjon aki multizni akar