2502
  • Dynamic
    Én meg már végigjátszottam és le is töröltem.
  • toMpEr
    mi mar multizunk
  • davos80
    Nekem már lennt van az angol, meg a francia verzsön is.
  • DePreSsZYo
    Vagy másnak még nem jött le. ^^
  • davos80
    Na, ennyi elég.Úgy látszik csak én játszok ezzel.Az a kis szar a földön, olyan mint a Half-Life-ban az arcra tapadó kis-szar.

• Rusy
    Hát jó neked nekem jövő csütörtök...
  • Seth
    Mi az a kezedben?
  • Sheltem
    Ez az még shotot :) Türelmetlen vagyok mert csak holnapra van lenn :P
  • davos80
    Képözön:
    Ez az opera nevű pálya, azt a nagy csillárt középen le lehet lőni, és lezúg nagy szikrázások közepette.Elég látványos...

• insp
    höhö.
  • toMpEr
    bocsanatert esedezem ,hogy folosleges elfolgaltam a helyet a forumon a TE rettento fontos hozzaszolasaid elol...
  • Rusy
    ÁÁÁÁÁ mikor lesz már jövő szerda... nembaj bemegyek holnap nem érdekel a szabadság....
  • davos80
    Persze, mert a 9600 Pixel shader 2.0-át használ.Az egyém meg 1.4-et (asszem, de biztos, hogy 1.x-et.)
  • Seth
    jó...csak kérdem nehogy nekem francia legyen(tudom hogy nem sok szöveg van de az a tudat hogy még az a kicsi is francia ...blöehhh)-már csurog is lefelé
  • davos80
    Hát akkor a francia engine.dll-t kell használni, gondolom kompatibilis.
  • Rusy
    Hát azért tuti nem úgy néz ki mint 9600-on,most nem kötekedni akarok nem vagyok az a "nekem 19800 pro meg p VII-es gépem van" típus sőt ha neked annyira tellik meg pláne nem bántalak nekem is volt ilye időszakom, úgyhogy ne vedd sértésnek azért jó még az a ati 9000-es, azmx440-nél biztos jobb...
  • toMpEr
    hehe bugos a deviance fele crack nemtudsz mozogni miutan betoltotte az elso palyat meg fegyvered sincs :)
  • davos80
    Lehet hát -> http://hdc.atw.hu/painkiller.html
  • Seth
    tényleg..angol verziót is lehet már leszedni?
  • davos80
    Bocs, hogy fancia, de ki lehet rajta igazodni.
  • davos80
    2.1. Minimum:
    Processeur : Pentium III 1.5 GHz ou processeur AMD Athlon
    RAM: 384 Mo
    CD-ROM/DVD-ROM: 8X
    Espace libre sur le disque dur : 1.2 Go
    Carte Vidéo 64 Mo avec gestion intégrée de DirectX 8.1 et du T&L
    (NVIDIA GeForce2 GTS ou plus)
    Carte son compatible DirectX 8.1b ou plus
    Clavier et souris

2.2. Recommandée:
    Processeur : Pentium IV 2.4 GHz ou processeur AMD Athlon
    RAM: 512 Mo
    CD-ROM/DVD-ROM: 8X
    Espace libre sur le disque dur : 1.2
    Go Carte Vidéo 128 Mo avec gestion intégrée de DirectX 9
    (NVIDIA GeForce FX 5800 ou plus)
    Carte son compatible DirectX 8.1b ou plus
    Clavier et souris
  • davos80
    A radeon 9000-el tökéletesen látszik a Pixel Shader 1.4-es víz.
  • JuanG
    csá!

ugye van benne bullettime?? a demókból kimaradt...de az alfában volt..
  • Rusy
    Engem mostanság az is izgat hogy hogy néz ki, mer hiába megy jól ha low-on olyan minta nem is ugyanazzal a játékkal jáccanál, pl far cry-ba van egy két dolog ami ugye radeon 9000-el nem jelenik meg pl víz

a painkillerbe vannak ilyen dx9-es dolgok, lehet állítani?
  • davos80
    Miért, te nem tudtad leölni?Nem csak karó jó hozzá.Nem nehéz megölni a piros kör mutatja mennyi élete van még.1,5 perc és halott volt.
  • DePreSsZYo
    Nem kell bebizonyítani elhisszük! ^^
  • Lifeforce
    De még mindíg nem árultad el, h hogyan irtottad ki a beszurt képeden látható óriást... :)
    Azt már észrevettem, h csak a karó hat rá de biztos van rá valami trükk.
    Vagy csak a normál ilyen nehéz?
    (Nem easy-ben csinálom)
  • davos80
    Mondom, csak akkor lassúl(már útálom azt a szót), ha sokan vannak, sok minden robban.
  • dikki*yysw
    Elhiszem én, csak GF4-en (ami gyorsabb, mint a R9000) néha éreztem, hogy húztam az egeret, és kicsit lassan követte a kép.
    Mondjuk 1024, mindenhigh.
  • davos80
    Low-medium között
  • davos80
    Ja, igen a far-cry:Low-mediumban között elég jól ment, az is csak lassúlt...
  • Rusy
    Jaja a 40-50 nekem is elég... főleg a far cry-ba
  • davos80
    Kár, hogy nem tudok csinálni egy In-Game videót, hogy bebizonyítsam: nem lassúl annyira.
  • Rusy
    Akkor a paksi atomerőmű 4-es blokja csak neked termeli az energiát
  • dikki*yysw
    És akkor még nem játszottam az agyam hogy én a 119 meg a 124 fps/Hz között is látom a különbséget. :)
  • dikki*yysw
    Valszeg arról van szó hogy nála más a lassulás. Nálam 30 fps alatt már recézik, 40 alatt lassú.
  • Rusy
    Hát akkor eléggé optimalizálták, bár hasból beszélek mer mint mondtam csak jövő szerdán töltöm le, ha jólesz megveszem...
  • davos80
    Nálam a lelassúlás ennél a gémnél az, hogyha van a pályán jó 30-40 szörny, plusz omlik,robban minden szar, és emellett belassúl.De még bőven jácccható.
  • Rusy
    jó csak pl silent hill 3 meg deusex 2-be volt erre példa, én akkor is azt mondom az újjab játékok mégha dx8 alapúak is jobban mennek az újjab kártyákon, bár nemtom a painkillerbe vannak e ilyen effektek
  • Rusy
    Hát úgy hogy lehet a pre alfa óta finomítottak rajta, mer 1.8-as xp van a ti4200 alatt, nemtom hogy neked mi számít "lelssulásnak" mer ez mindenkinél más pl eccer unokatesom azt mondta egy gémre picit lassú de jól megy, elmentem jáccani hozzá és szerintem játszhatatlan volt...