Painkiller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Bocs az aláírás-malõért...!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
BARBIE KOMMANDÓ - szerintem tökéletes szinoníma rá. Szerintem pedig a Delta Force (1) átültetve egy fantáziátlan, csupaszín környezetbe...
Ki nem szarja le, hogy 100x-os zoom van benne, meg az egész szigetcsoport bejárható, ha a története gagyi és már az embernek a töke is tele van attól, hogy fekete-fehérre kell sötétítenie a monitort, hogy ne vakuljon meg az egyen-hawaii környezettõl... pfff.
Na, de ezt tuti megtámadná(ja) a sok "fárkráj fan"...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

a painkillernek megvan a hangulata csak birja az ujjad, a far cry olyan háááát jóvan ez oszt kész

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Ja jáccottam a demójával a far cry-nak kicsit furák a szinek olyan nemtom duke nukem beütése van...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

IMYke2.0.0.0
Magad is leellenõrizheted: Hardwired - Új Letöltések között: Far Cry Polybump techmúvi (02.14)
Iszonyat fos. Hykao barátom írta: A FarCry = barbiekommandó.
Egyetértek vele.

Nincs árnyék?? loooooooool 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

[HUN]PAStheLoD
az jól nézett ki 😄DD

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

szal én személy szeirnt jobban várom eddig a painkillert mint a far cry-t...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hát ahogy valaki a far cry topicban is megfogalmazta: a far cry biztos szép játék lesz, d enem jó játék...
nekem is ez a véleményem, tényleg szép volt álleseés meg mitotmén de olyan elbaszott fizikai enginet rég láttam , és az egésznek se hangulata se semmi, a karakterek mozgásáról (amiért lehet az ai felelõs nem a grafika nem tom) a duke nuke 3D ellenségei jutnak eszembe ahol ki votlak feszitve egy lapra és a lap midnig felédfordult...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

IMYke2.0.0.0
Far Cry: no karakter árnyék napsütötte tengerparton... elmegy ám a jó...

grebber
Lassan már uncsi a Doom3/Stalker/HL2 trió... át kell térni a XENUS/FAR CRY duóra! 😄

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Na nehogymá' bevegye vki: persze, hogy nincs még PK2!

IMYke2.0.0.0
Idézem magam: "Nálam mûködik - Radeon 9500 Pro - , vagy legalábbis, nekem ez természetes."
Tehát: ha van benne idõjárás effekt, akkor az megjelenik - ezt abból vélem állítani, hogy nálam van pára, köd, füst minden.
ATI Radeon 9500 Pro 128MB DDR (270/270) - semmi tuning + DirectX 9.0b + WinXP (SP1) Eng + 512 DDR

Ja, elárulom, én már a fullal nyomom, de már a Painkiller 2-öt ... 😊)))))))))

rage
Egyáltalán, hol lehet beállítani ebben a demoban, hogy 16 bites legyen, vagy 32?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

shaba23
IMYke milyen a vidokarid?
nekem ati radeon 9700Pro-val nem engedélyezhetõ a weather!!!
gyanús vagy te nekem 😊
Az a probléma, hogy a kép 32 bites felbontású
IMYke2.0.0.0
Nem véletlenül szerepel az én felsorolásomban sem a 3. helyen a HL2 ---> sajna, nagyot bukott a szememben a Valve + HalfLife duó!

IMYke2.0.0.0
Nálam mûködik - Radeon 9500 Pro - , vagy legalábbis, nekem ez természetes.

Inkább csak mivel még nem kész játékról van szó az az opció még nem mûködik...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ezt a weather-t nekem sem lehet bekapcsolni ATI 9600-al.Vajon nem tudja a kártya,vagy valami rosszul van beállitva?Ilyen tecnikai téren nem nagyon értek hozzá...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát régen a HL2-t vártam a legjobban, ma már kb. utolsó a listámon.

IMYke2.0.0.0
Pontosan. Mire kijön, már nem is lesz érdekes, egy délután véginyomjuk. Lassan már uncsi a Doom3/Stalker/HL2 trió...

Majd meglátjuk..

Engem is odaszegezne, ha nem akadna vazz 😞

toMpEr
en felelemet és rettegést várok a doom3-tól, valamint ezek a palyak eleg egyhanguak, meg gyorsan meg lehet unni.

shaba23
Király, amikor közelrõl felkarózod a zombit a falra és ott lóg rángatózva 😊
Viszont azok a kis bordás genyók felbas***szák az ember agyát 😊
artschi ha ezt fikázásnak szántad volna, akkor nem jött be 😊 Próbáld normális videókarival, vagy jobb beállítással 😛
balcooo
Egyet sajnalok..uyg tünik Dx8-as kártyával (pl az enyemmel) nem lehet bekapcsolni a weather effektet..:/ na az miylen fiiilinges lehet.. (monjuk köd vagy pára vagy mi az volt igy is böven)..
Ahh ezzel a havoccal nehezen tudok betelni, az imént majnem levitte a fejem egy szétrobbano szekér felém röpülõ kereke particle Effect POWA!😄

balcooo
Ja, utalom az ilyen "nem elég realisztikus" rinyalasokat detto. Pedig nagy Sof meg jövendöbeli stalker rajongo vagyok, de ez pon nem erröl szol... Amugy rajöttem anno én kihagytam az Undyingot, ugyhogy mos leszedtem és azt tolom. UT-s motor ide vagy oda, maj belehet szarni még ma is tõle, émmondom!
De visszatérve pain killara, a Havoc-nak köszönhetöen még a sima hentelés is kibaszott élvezetes, dolgozik a ragdoll, mint az állat, és medium beallitasokkal tép még az 1.8Xp-men is kevés rammal. (Monjuk elsöre kicsit megijedtem mer mindent mediumra allitva is szétakadt.. aztan rájöttem hoyg elfelejtettem APPLY-t nyomni a video konfiguralas utan elsözör ,és emiatt minden maximumon maradt, azér küszködött a gép 😄 )

IMYke2.0.0.0
Pedig Doom III sem lesz több... elhiheted. Maximum egy dologban: néha nem árt majd osonni. Ennyi.

Ja, alá' Belga...

insp
Egyetértek. Egyszerû fikázásért inkább menjetek BKV ellenõrt szidni.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

toMpEr
azert a doom3-tol kicsit tobbet varunk, mint agyatlan lovoldozes 😊

IMYke2.0.0.0
Pontosan. 32 bitben kicsit (!) szebb...

Kíváncsi leszek, mint írtok majd a DoomIII-ról... mert ha agyatlan és feltuningolt hentrõl beszélünk, akkor az tuti az lesz...!

Ez a Játék már a kipróbált alfa óta izzítja az agyamat, és én is be fogom szerezni a fullt, mert olyan dolgot tud, amit mostanában egyetlen játék - nálam -: a gép elé szegezni. S a másik, ami erre képes volt: Prince of Persia: SoT.

Akinek nem tetszik, ne fikázza, ne járjon ide igét osztani, hanem menjen Call of Duty-zni, MoHAA-zni vagy Counter Strike-ozni... bár ezekben (multiban) az újraszületés ugyanolyan röhej, mint egyeseknek a Painkiller-ben a horrorszerû hangulat fikázása...

Meg köd is van és pára 😊

toMpEr
azert mert 16 bitbe jatszol

artschi
Gef3 legújabb XP-s driverével készült a kép egyébként.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
Mért olyan fura az ég? Ha jól emléxem, talán vmelyik quake-ben volt ilyen...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

HuAn82
Errõl van szó...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

De nem tudom mi a fenét vártatok, már a legelsõ infokból is az derült ki hogy egy rohadt nagy tunk game lesz by Serious Sam, de szerintem ez akármelyik hasonszõrû játékot felülmúlja. Szerintem nincs para hangulata, csak egyszerûen jó feelingje, olyan sötét, sirí. Ilyen játék is kell, akinek meg nem tetszik az ne játszon vele nah.

Szerintem se para, de jó a hangulata, olyan földöntúli 😊

Tudok,Call of Duty mindenképp ott van a toppon,de ez csak a pontosság kedvéért.
Amugy pontossan,akinek nem tetszik,kihagyja,majd neki jön valami más,ami meg neki tetszik.

mit kell így lefikázni egy játékot? ez csak egy játék!egy horror mûfajú lövöldözõs JÁTÉK!akinek nem teszik, ne játsszon vele.szerintem egész jó.egynek.egyszer biztosan végigmegyek rajta.az utóbbi egy évben nem volt emlékezetes fps.vagy tud vki mondani egyet?mert én az összeset kipróbáltam.talán ez is könnyen felejthetõ lesz.de ha szórakoztat amíg végignyomom, akkor megérte vele játszani

Vita helyett inkább azt mondja meg valaki hogy az elsõ pályán talált-e valaki Holy Item-et vagy valamit ami az Objects Destroyed statisztikát növeli.Mert az elõbõl elvileg 4,a másodikbol pedig 60! van,de nekem sikerült ugy végigvinnem a pályát hogy ezekbõl egybe se sikerült belefutnom.

amugy nem tom mi bajod a doom 1-el... 😊

tényleg? lehet
ok 😊

shaba23
De pont abban a honapban játszottál, amikor én is 😊
télleg Doom clone, de nem Doom 1 clone. Nem írtam, hogy te fikáztad.
és mellesleg et-t jáccotam kb max egy honapot de inkább pár hetet amikor kijött azt azóta egyszerse... 😛

ja és ha nem tünt volna fel nem én fikáztam... 😛

etsem jobb semmivel..., amugy meg nekem is bejön a játék de attól még doom clone marad... 😊

shaba23
Antijedi bezzeg a ET-ben rohangálni mennyivel jobb😊
Msot akkor arról van itt szó, hogy akinek nem tetszett a játék ide jár fikázni és igyexik meggyõzni a többit a maga igazáról, mely szerint ez egy agyatlan hent játék.
Ne keljen már felhozni a diszkós-rokker-rapper vitát példának. Akinek bejön a hentelésaz játszik vele, akinek nem az DEL, de nem vitázik róla, amennyiben van egy csepp esze...
Én játszottam egy cseppet konzolon a SH-lel, em tetszett. Az Undying-ot csak a feléig vittem, aztán meguntam ugyan ez volt a Call of Duty-val is pedig azt sokan szeretik..nekem nem jött be...
erre mondják azt, hogy izélések és pofonok
nem inkább doom 1 clone 😛