584
Worms 3D
-
Abban biztos lehetsz, mert felül írtam az eredetit. -
Lehet hogy hülye kérdés de jó helyre crackelted?
A worms3d.exe crack-et a worms3d/bin könyvtárba kell másolni. -
Hi all! Lenne egy nagy gondom a Worms 3D-vel kapcsolatban. Feltelepítés után nagyon nem akar elindulni. crackelés után sem. Mit csináljak hogy menjen? Amúgy az enyém Deviance-os. Help me!
-
kösz.
időközben megtaláltam alantabb. -
belső nézet, érdemes megnézni a controls-t.
Q belső nézet
E meg a nagy becélzósoknak, amúgy a jobb felső sarokban ha jól emléxem ajánlja is a megfelelő billeket (Q-E) -
hogy lehet írányítani a fegyvereket (UZI, Bazooka, Shotgun, Airstrike, ... )???
állandóan az égnek mered a fegyver, nem tudom mozgatni.
HELP -
erga628 #457 Köszi! -
Most olvasgattam vissza!! a Servicepackhoz is kell crack!!!!
Ha deviance service pack akkor deviance crack, ha myth servicepack akkor myth crack! -
akármi is lehet! Csak pár példa : Rossz cracket raktál fel (2 crack forog a neten az egyik a Deviance a másik a myth), szimplán csak a Window-os sz*r (rakd újra), vagy egyéb software hiba. Ahány konfiguráció annyi lehetőség.
Dtomika : Azért nem enged tovább mert ha jól emléxem az volt az utolsó küldetés! -
erga628 #454 Srácok, mi a hiba a 452-esnél? Miért nem megy a game? -
erga628 #452 Bocs!
-
nekem spec ripem van, de nem bénázott, ellenben a demó csinált érdekes dolgokat.
Ja nekem már fennt van a SP1 -
gamecopyworld.com -
HoTDoG #441 Töltsd le a patchet, vagy servicepacket, nemtom minek hívják... Bárhol megtalálod szinte. Tedd fel újra a játékot, utána a patchet, és crackeld. Utána tuti jólesz. -
peTer #438 Hi Nem tudja valaki a vidámparkos pályát hogy kell megcsinálni? Már egy hete szenvedek vele. Plz valaki segitsen! -
Még nem találkoztam ezzel a cuccal. A world party-ra nem emléxem mert nem voltam nagy worms-ös egészen idáig. A régi részek nem tetszettek.
Van egy halom powerup is a játékban. Dupla sebzés, alacsony gravitáció, a márvány szobor ami rázuhan a kukacok fejére...stb, nagyon cool game lett! -
az a levélbomba, ha emléxel volt a WormsWotld Party-ban is.
Olyan mint az AirStrike, csak leveleket dob ki amire hatással van a széljárás... -
A wavoknak "IMA ADPCM,44100hz,4 bits,stero"-nak kell lennie!
Cool Edit pro át tud konvertálni bármit ilyen fajta wav file-á. -
A nagy fegyverek elég brutálisak lettek (Nuclear test, earthquake) :)
De azt a Lottery bigyót még nem láttam. Az milyen fegyver?
mikike : elküldtem! -
amúgy működik a cucc, végr mindent használhattunk. ;)
Királyul legyilkolásztuk egymást. ;) -
nekem is küld el pls
[email protected]
-
köszi... ;) -
Ahhoz hogy minden pályát megkapj végig kell vinni a campaing-ot, ahhoz hogy minden fegyvert megkapj végig kell vinni a challenge módot. (úgy hogy arany kupát kapj mindegyikért).
Én végig toltam, nálam már full minden. El küldöm privibe a mentésem, a file-al írd felül a Data\savegame.xom-ot!
-
Na nem elérhető az összes fegyver extr, pl. bany, tehén stb.
Úgy tudom ahhoz missziókat kell nyerni de én a hugaimmal szeretnék játszogatni multiban.
Van valami savegame vagy cheat, hogy az össze stuki meg minden elérhető legyen? -
akkor ok. ;)
Igen service pakk után ismeri a könyvtárakat -
Nah, tökéletesen működik.
Felismeri az új könyvtárat és megy! sztem jók ezek a hangok nincs velük semmi baj. -
Köszi, leszedtem. mindjárt meg is nézem. Nekem működött az hogy létrehoztam egy "magyar" könyvtárat és felismerte.
Sőt nem csak hogy felismerte hanem amikor kiválasztod hogy milyen hangja legyen a csapatodnak ott rögtön a legelső helyre rakta be a magyart! -
Na iTT a pakk, persze csak a .wav-okat tartalmazza semmi installer. Mondjuk úgy a legegyszerűbb, ha mondjuk backuppolod az Alien-t és oda beteszed. Vagy legalábbis SP1 nélkül nálam még nem látta az új alkönyvtárat, de lehet már annak akinek fennt van csak egy új könyvtárat kell létrehoznia... -
ja köszi majd leszedem este és felteszem a cuccot. ;) -
Ja, a serivepack-hoz küldtem a cracket! Remélem az kellett! -
Na itt vagyok csak regisztráltam magam! (wörmsz vagyok).
M@trix küldtem egy privát üzenetet. A szinkron kukacokat meg majd este! -
de majd feldobom este, mert ISDN-em van.
A cracket a Rip-eshez nem dodnád át a mailomra. Persze ha nem nagy.
Ha 1MB-nál nagyobb akkor megkeresem, csak ezzel is segítneél egy kicsit. Én meg feldobnám cserébe a szinkronkukacokat. ;) -
van benne már kész is a pakk.. ;)
Nálam már magyarok. Mondom nem állati jó hangok, de magyarul nyervognak. ;)
Amúgy te a Service pakkot honnan szedted le?
Ez a verzió jó? ami a hivatalos oldalakon elérhető?
worms3dservicepatch1.exe - Euro/Aus retail v.1053 service patch 1 -
már meg is csináltam, .;)
Igaz csak a Worms World Party-ból vannak a hangok, de nem lett rossz... ;) -
A birkák után kell ugrani. -
Loading ERROR! #410 Senki? -
Loading ERROR! #408 Valaki el tudná küldeni a cracket nekem e-mailben? Azóta se találtam meg sehol :( -
brühühü... azért köszi.. -
Nincsenek az isoban sem. :( -
Amúgy magyar hangok vannak a játékban/ripben?