Worms 3D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
M@trix küldtem egy privát üzenetet. A szinkron kukacokat meg majd este!
A cracket a Rip-eshez nem dodnád át a mailomra. Persze ha nem nagy.
Ha 1MB-nál nagyobb akkor megkeresem, csak ezzel is segítneél egy kicsit. Én meg feldobnám cserébe a szinkronkukacokat. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nálam már magyarok. Mondom nem állati jó hangok, de magyarul nyervognak. 😉
Amúgy te a Service pakkot honnan szedted le?
Ez a verzió jó? ami a hivatalos oldalakon elérhetõ?
worms3dservicepatch1.exe - Euro/Aus retail v.1053 service patch 1
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Igaz csak a Worms World Party-ból vannak a hangok, de nem lett rossz... 😉
1/2

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
amiben sok láda van a vízben és 2 jetpackkal kell felszedni?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Ott pl van patch (support)!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://sharkywarez.uw.hu-n lelehettolteni ingyen!
Van a Ripzben 1cd es van a gamez-nel is 2cd!
Grebber nekem is volt ilyen dolog, vegul rajottem hogy az egesz rendszerem d-n van + jatek is de az valamiert a c-n akarta a chest (jol irtam?) hasznalni, igy beallitottam hogy c-n is legyen, mostmar ok.
Apropo nem tudja valaki mit kell teljesitenem h a tutorial elso ket palyajat megkapjam? Mar 25%-at "kinyitottam" de az a ketto nem megy.
Ja, meg tenyleg sz@r a kotel, meg h hianyzik egy rakas fegyver. Lehet h valami expansionra tartogatjak?
Amugy szerintetek melyik volt a legjobb 2D-s resz?
Mr_no_NaMe: A sega utáni leállást nem vágom, patchel próbálkoztatok? (új crack kell ahoz)
grebber: Codec problema lesz nálad is, a worms3d.com-on meg fent van egy patch, ezt a dolgot mondjuk nemtom' megoldja-e. Szedd le a codec packokat!
Egyébként pedig majd meccseket lehetne szervezni, akinek ilyesmi 7végenként oké lenne, az írjon majd!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Next PC upgrade: 2022
Leszedtem a gamét és a Deviance mappából betettem a cracket de amikor el akarom indítani egyrészt közepes méretû másrészt pedig mindig hibát okoz és ezért leáll a SEGA felirat után!Plíz help!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
irányítani lehetetlen, miért nem raktak bele FPS vagy TPS nézetet állandó bekapcsolással?
miért nem lehet a billentyûket átkonfigurálni?
miért nem lehet oldalra is lengeni a kötéllel ha már 3D, vagy egyáltalán rendesen használni a kötelet mint a régiben?
miért nem lehet barlangokban is játszani, vagy egy normális pályát generálni kevés vizzel?
miért nem számolja a pontokat, nincsen tabella?
szóval...
volna még mit javítani rajta, sok mindenben az elõzõ jobb volt, ez szebb, remélem a 4D már használható is lesz
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
HLP!
http://szefoo.uw.hu
Egyébként a nevem is
😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Magyar szerver nincs? 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mondjuk én még nem próbáltam, nemtom' jó-e. Sajnos a GCW-s szerverek, ahol fent van a crack offlineok éppen.
(\__/) ( X.x) ( } . { )